Unde lucram ?, ajutor colegial in caz de nevoie
![]() ![]() ![]() |
Unde lucram ?, ajutor colegial in caz de nevoie
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu lucrez la G4S(semit si MHY stiu
![]() Sotia e Senior Manager la Golden-Neo Life Diamite |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Jandarmeria Romana.
|
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 422 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
La "baza" electronica si telecomunicatii, actualmente sisteme de management calitate-mediu-SSM, (ISO 9001, 14001, OHSAS 18001 ), E.ON Moldova Distributie ( distributie energie electrica in Moldova )
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e
05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
- HA308VT
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Hehe...Unde lucram...ajutor colegial in caz de nevoie....
![]() Eu lucrez pe centura Bucurestiului ![]() ![]() ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
dantes, se castiga bine pe centura?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Un tarif, ceva
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Scot antena pe capota, bag un apel la colegii si aflu tarifu' imediat
![]() De castigat depinde.....de trafic ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
nuuu, din fericire (sau din pacate, inca nu stiu exact) am treaba de nu-mi vad capul
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
buey, lasati bancile in pace, da?
![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
care banci...camataria asta ieftina de e pe la noi????????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
ieftina? unde?
|
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
sadi |
![]()
|
Lucreaza cineva dintre voi la ISTA? Ca am chef sa ma cert cu cineva si nu stiu cu cine
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Eu ii tin si tu sa le dai, ca vreau sa ma alatur!
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
sadi |
![]()
|
Spy, sa stii ca trebuie sa luam pe cineva mai solid
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Eu cred ca nu vei avea nicio problema daca nu bate vantul!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Daca stiti vreun medic de familie care vrea sa vina sa lucreze in Germania, dati-mi un PM.
Din cate stiu, e vorba de 40 ore/saptamana, L-V, in cabinet, fara garzi, 30 zile concediu/an pe langa liberele oficiale din Bayern (cele mai multe din Germania). In plus, salariul e de 6.000 Euro/luna. LE: am uitat: in cabinetul respectiv mai exista medici romani, insa de alte specialitati. Cunoasterea limbii germane nu e obligatorie, insa e de dorit. Bayernul este singurul land din Germania unde nu se cere test de limba de specialitate la obtinerea Approbation-ului (dreptul de libera practica), doar de un certificat de atestare de nivel B2 (nu neaparat emis de Goethe Institut). This post has been edited by Bwwlan: 22 Jun 2016, 15:48 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
B2 de la goethe se ia dupa multa germana. Crede-ma. Daca vb de b2 la goethe, te descurci fara pb in de. Mai putin in bavaria, la "moldoveni". Shashaitul ala e cumplit.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
OK, tru dat. Desi, exista diverse moduri de a invata germana
![]() 1a) Sa invati germana in romania cu profesor particular, dupa ce iesi zilnic de la spital. Asta e cea mai cretina, imposibila si nerealizabila varianta. Care nici nu functioneaza pe deasupra. 1b) Poti incerca la Goethe Institut. Pe langa ca e scump, partial se suprapune peste punctul 1) de mai sus. 2) Poti renunta la job sa faci germana in Romania ca MIGu' fie cu prof privat, fie la GI. Timp estimat, intre 5 si 12 luni, depinde de posibilitatile de (auto-) finantare si cat il duce capu' pe fiecare. 3a) Pleci in Germania ca orbu' fara sa stii germana fie pentru ca ai pe cineva in .de unde sa stai cat inveti limba, fie 3b) Pleci in Germania ca orbu' fara sa stii pe nimeni si speri ca totul o sa fie bine. Aici poti sa ai gherla, sau poti gresi groaznic. Sotia mea a venit in Germania in ianuarie 2015 fara sa stie o boaba de germana. A facut germana la Uni Mannheim si a ajuns la C1 in 9 luni: A1.1 - o luna; A1.2 - luna urmatoare; A2.1 - in luna a treia, samd. C1 ia doar o luna. Cost estimat: undeva la 5.000 Euro. Pe de alta parte, la Goethe nu exista niveluri intermediare (A1.1, ...), acolo se face un nivel integral pe luna si costa cam 1.100 Euro/lunar. La Uni Mannheim s-a pus accent pe gramatica si mai putin pe vocabular; la Goethe e fix invers: te stimuleaza sa vorbesti mult, oricat, orice, insa gramatica, mai subtire. Baza e vocabularul si fluenta exprimarii. Personal, cred ca prima varianta e mai OK fiindca fluenta o dobandesti ulterior prin practica; gramatica insa, odata invatata cu greseli, asa se sedimenteaza. Ca o nota personala, asa credeam si eu, ca astia din Bayern vorbesc aiurea. Asta, pana i-am auzit pe aia din Pfalz. Dupa aia, ce vorbesc astia in Bayern trece drept Hochdeutsch ![]() In majoritatea landurilor This post has been edited by Bwwlan: 22 Jun 2016, 17:21 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am ajuns la c1 dupa vreo 2 ani juma' la GI. Si modulele au fost facute consecutiv, chiar am scapat de unul intermediar pe la b-uri. Apoi am dat b zertifikat.De la c1 la c2 a fost mult mai greu.
Filozofia lui GI cu vorbitu' s-a suprapus perfect peste dorinta mea, eram praf la articole dar la vocabular eram primul. Ca ironie, prima data cand am ajuns in Germania, nu am inteles nimic. Apoi, am tradus in hochdeutsch si apoi in romana si apoi am inteles. Am interactionat si cu romani care au plecat acolo si nu stiau boaba. E adevarat vb fluent dar cu greseli. Eu ii corectam tot timpul. Culmea e ca si neamtul o zbraceste uneori, dar nu mi-am permis sa il corectez. Depinde si de om, depinde si de inclinatiile catre limba de capacitatea de absorbtie a informatiei. Mie, unul, GI mi-a bagat germana in cap cu polonicul si mi-a convenit modul de lucru. This post has been edited by Solon: 22 Jun 2016, 18:21 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 422 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Crezi ca Bayerisch e aiurea? Sa vezi "germana" vorbita in Hessen ( Frankfurt am Main ) sau Hessisch, cum zic ei. Ti se innoada limba in gura de atatea Ș-uri.
Si eu am facut cursul DaF la GI, nivel C si am fost foarte multumit, nu am avut nici o problema in De. |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e
05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
- HA308VT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 16:53 |