Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accident cu Twingo, topic general

mihye
post 4 Oct 2007, 17:19
Post #31

Group: Members
From: TM

La orice impact senzorul opreste combustibilul. Toate masinile noi au intreruperea combustibilului la impact. Mai putin loganul. Va pot pune o poza cu unul ce a luat o borna kilometrica de pe marginea drumului si a ars complet.

--------------------
 Fiat GP 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tontzo
post 4 Oct 2007, 18:29
Post #32

Membru incepator

From: Slobozia

@cuculean : pai o roata in mers ... nu roata de rezerva ... camionu venea din sens opus ... s-a desprins roata si a venit oblic spre mine spre partea dreapta ... unde e si senzorul respectiv !

Si sa stii ca 80% din cei carora le-am zis de faza m-au intrebat chestia asta ... de parca mie imi ardea de afaceri in momentul ala ...

1. roata aia e cit juma de Twingo
2. nu aveam unde sa o bag
3. eu am tapiteria din piele ... asa ca exclus sa pun o mizerie din aia inauntru
4. in momentu ala numa la afaceri nu ma gindeam
5. eram cu gindu la meci

unsure.gif

--------------------
Audi A4 Avant 1.9 TDi - IL 12 SOV 2005 Edition
Renault Twingo Initiale Paris - IL 31 SOV
+
cuculean
post 4 Oct 2007, 19:55
Post #33

Membru incepator

From: Deva

Glumeam, desi banuiesc ca nu prea ai chef de glume sad.gif

--------------------
Renault Twingo 2001
+
tontzo
post 4 Oct 2007, 20:06
Post #34

Membru incepator

nu ... sa stii ca mi-a trecut un pic ... dar pina n-o vad inapoi in spatele blocului nu ma linistesc de tot ... sunt multumit ca motoru merge perfect ... nu e atins !

oricum o sa incerc sa fac pe Casco tot ce pot ... si unele chestii care le aveam inainte de accident ... ca doar baietii de la BCR Asigurari au birourile pe acelasi palier ca si noi (eu lucrez la BCR si am 45% reducere la BCR Asigurari ca sunt din grupu nostru).

Mi-a pus politistu ala si o geanta desi e doar murdara de cauciuc (se spala) si parbrizu (desi nu are nimica) ... nu-mi strica sa am unu de rezerva !

Si toate plasticaraia aia marunta care s-a dus la impact vreau sa mi le schimbe total ... fara improvizatii made in Romania !

--------------------
+
madkat
post 5 Oct 2007, 17:53
Post #35

™™™™™™™™™

From: Bucuresti

are si loganul butonul, stati linsititi...
si solenza si SRN - doar ca or fi din loturi mai proaste radmasa.gif cunosc doua SRN care dupa impacturi suficient de violente incat sa sara distributia butonul nu decuplase...

--------------------
Alfa Romeo & VW 156 2.5 V6 & Bora TDI 1999 & 2001
Hoping for the best, and expecting the worst
+
tontzo
post 5 Oct 2007, 17:57
Post #36

Membru incepator

oricum eu n-as da Twingo pe Logan ... nici pe 2 !!!

--------------------
+
yhf
post 5 Oct 2007, 18:04
Post #37

Membru autentic

Tontzo: nici in 10 ani, Loganu` nu o sa aiba vanzarile si succesul buburuzei cool.gif

@pisiweb : te rog nu mai compara conserva pe roti cu faimosul twingo. tongue.gif DA biggrin.gif

--------------------
renault twingo 2001/1.2 16v
Alfa Romeo 156 2.0 TS-155CP putin modificata :)
Mitac Mio A701 - iGO 2006+

silviu
+
twingooo
post 7 Oct 2007, 09:38
Post #38

Membru de partid din Republica Ceha

From: Ceska Republika, Praha 4

LolLolLo.gif

--------------------
Renault Espace 2.0 dci 2007, Privilege
mens sana in corpore barosano!
+
Ovitzy
post 8 Oct 2007, 22:48
Post #39

Membru incepator

aceasi chesti cu butonu rosu am vrut sa iti zic eu numai ca abia acum am apucat sa intru pe forum...abia acum am citit ce ai patit...sorry pe tine...si eu am patit la fel numai ca la mine toata partea stanga a fost varza...inclusiv airbagu mi-a sarit din scaun....in fine la o sapt dupa ce am facut toata partea stanga .....un idiot nu a stat la stop era 00 noaptea avea vreo 80....m-o prins fix in roata din partea dreapta...deci alte chestii aiurea...ca norocu ca niciodata nu am fost eu de vina deci nu m-a costat nimik decat loviturile:(...nasoale momentele astea....cat e casco pt o bubu?numai bine si fara evenimente

--------------------
Renault Twingo 2001
+
tontzo
post 22 Oct 2007, 19:06
Post #40

Membru incepator

sara buna la toata lumea,

am rezolvat in sfirsit cu masina dupa 3 sapatamini de chin ... dupa multe certuri intre reprezentantii asigurarilor (care cautau sa iasa cit mai ieftin) si cei de la service (care cautau sa le iasa si lor de-o maslina acolo)

a costat in jur de 45 mil (capota motor,bara fata,aripa dreapta,far dreapta,proiector ceata dreapta,senzor A/C,manopera,vopsit) ... singura problema care a aparut a fost cind am vazut farul adus de cei de la service ... eu aveam far cu geam clar si ei au adus ceva de SRL cu striatii pe geam ... si arata ca draq blink.gif

le-am zis ori sa-mi aduca la fel ca al meu ori la fel ca al lor si sa-l bage pe cheltuiala ... ca era urita asa ... asa ca am schimbat si farul stinga in banii astia ...

alta faza naspa a fost cu incarcarea instalatiei de A/C care facusera factura separat de 280 ron (enorm) si cind au vazut astia de la asigurari au luat foc ... s-a dus unu de la ei la service personal si cind s-a intors avea alta factura dar cu 150 ron ... ciudat nu ?

si pt ca roata aia a venit peste mine eu tb sa achit acuma suma de 150 ron la asigurari ca suma asigurata sa ramina la 155 mil si nu la 110 mil ... deci tot a trebuit sa scot ceva bani din buzunar ... deci ghinion !

aaa ... era sa uit ... casco pe mine ma costa 5,7 mil pe an la bubu ... dar mentionez ca lucrez BCR si sunt asigurat la BCR Asigurari unde am un discount de 45% ca sunt in grupul BCR rolleyes.gif

bafta all !!!

P.S. sunt din nou in trafic cu bubu (culoarea au reusit-o talibanii astia de la service ... nu se vede ca a fost lovita ... si norocu meu ca nu am patit nimica la motor, ca cine stie cit ma costa)

--------------------
+
yhf
post 23 Oct 2007, 06:53
Post #41

Membru autentic

@tontzo : nu trebuia sa accepti farul cu striatii. mad.gif este de la modele mai vechi si arata urat. parerea mea.
prin primavara, am avut un incident in urma caruia farul din stanga s-a spart si a fost inlocuit tot cu acelasi model, cel cu sticla clara. wink.gif
in fine, bine ca ai scapat de service si te poti plimba in voie cu bubu. biggrin.gif

--------------------
renault twingo 2001/1.2 16v
Alfa Romeo 156 2.0 TS-155CP putin modificata :)
Mitac Mio A701 - iGO 2006+

silviu
+
Capacea
post 23 Oct 2007, 12:49
Post #42

Membru incepator

Si eu am avut acceasi problema. am fost la reprezentanta si au schimbat farul cu unul cu striatii. eh ... trebuie doar sa le spui, si sa le arati ca nu e bine. mie mi lau schimbat fara probleme.

--------------------
Renault Twingo - ab-05-ycn 2004 Soleil
Renault Twingo 2004 soleil
+
tontzo
post 23 Oct 2007, 19:27
Post #43

Membru incepator

Treaba e ca nu era dupa mine ... ca le-as fi zis ... dar la cit a durat nu mai puteam sa astept inca o saptamina sa imi aduca altul ... vroiam sa iau masina ... si m-am bucurat ca macar le am pe ambele la fel ... apropo ... cel din stinga, cel clar ... mi l-am luat asa ca daca cineva are far dreapta clar n-ar fi rau sa am 2 perechi rolleyes.gif ca la cauciucuri ... iarna le pun palea clare cind schimb gumele de iarna si vara trec pe striatii wink.gif

Asa ca acum am 3 faruri, 2 pe masina cu striatii si 1 in portbagaj clar ... astept oferte de far dreapta clar !!!

Gata ... ma duc la meci ... hai Steauaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

--------------------
+
bog19ro
post 14 Jan 2008, 19:29
Post #44

Membru

From: Cluj-Napoca

De mult n-am mai postat biggrin.gif.
Mare pozna..mergeam la servici dimineata la ora 9.incetinisem la o trecere de pietoni..urma o intersectie dirijata de indicatoare.eram pe drumul cu prioritate.cat pe ce sa-i dau a 3-a..cand din..senin ma trezesc cu o fabia in fata.am bagat a 2-a inapoi..pus frana, dar..POOOOOOC !!! Am izbit fabia cu botu in portiera spate stanga, am invartit-o 180 de grade pe sosea.

Daune Twingo :
-far dreapta spart
-scut atarna
-bara fata indoita in dreapta
-capota indoita
-aripa dreapta indoita langa far.
-la invartit volan maxim dreapta(sau stanga unsure.gif ) se aude un frecat urat de la roata dreapta fata.

Daune Fabia :
- portiera fata stanga varza
- aripa spate stanga la fel.

Maine merg pe la asigurari..sper sa o bag la reparat cat mai repede.

Bafta !

--------------------
Renault Twingo - NT-06-DZU 1999 Liberty, 1149 cmc, 60CP
+
AlexC
post 14 Jan 2008, 23:53
Post #45

Vrum Vruuum

Nasol eveniment, mai ales ca e iarna! Bine macar ca poti merge cu masina, chiar daca estetic nu mai e ce a fost.

La Fabia daca s-a rotit 180 grade doar usa si aripa sunt afectate? Stalpul C a ramas intreg?

--------------------
Renault Laguna III Privilege 2.0dci CVA 150CP
Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
+
bog19ro
post 15 Jan 2008, 09:37
Post #46

Membru

nu prea am dat atentie la Fabia...eram afectat de a mea tongue.gif
Sper sa nu comenteze prea mult aia de la asigurari si sa-mi inlocuiasca piesele afectate.

This post has been edited by bog19ro: 15 Jan 2008, 09:38

--------------------
+
OVIDIUS
post 15 Jan 2008, 10:07
Post #47

bogat în valori simple

From: Orasu' lui Bucur

Barbat, femeie la Fabia? Unde se uita? De ce se uita? Cat a dat sa ia carnetul?

--------------------
Renault Laguna 2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004
Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
+
bog19ro
post 15 Jan 2008, 10:32
Post #48

Membru

era un nene de 50 de ani, cu copilu de 9 ani langa el.il ducea la scoala.M-am cam speriat cand am vazut copilu.
Fabia e fabricatie 2007.
Nu am zis ca era ud pe jos in ziua respectiva..si incepuse sa derapeze fabia pe la jumatea soselei.Probabil el se baza pe faptul ca "tzashneste" in partea cealalta, dar cum a inceput masina sa derapeze..asta l-a cam tinut in loc un pic...pana l-am ajutat io sa treaca intersectia smile.gif).

--------------------
+
bog19ro
post 16 Jan 2008, 14:51
Post #49

Membru

Azi o fost ultima vizita la asigurari.
Ca sa nu iasa discutii gen "noi aduceam piesele de 2 ori mai ieftin" i-am lasat pe astia de la astigurari sa-mi comande far dreapta, capota si aripa dreapta.
Mai trebuie indreptata dublura aripa dreapta si rama far dreapta, si bara de protectie.

Are cineva idee in cat timp vin de obicei piesele de la Renault ?
Imediat ce ajung piesele..ma programez la service.
Sper sa nu dureze prea mult circul.Tineti-mi pumnii biggrin.gif !

Salut !

P.S. : s-a dus "dosarul" meu imaculat.de un an si o luna am twingo si niciodata nu m-a oprit politia..nici sa ma intrebe cum ma cheama sad.gif.Si am facut cu ea vreo 25.000 km.

--------------------
+
mihye
post 17 Jan 2008, 20:04
Post #50

Nici pe mine in 2 ani si cam toti atat km

--------------------
 Fiat GP 2008
+
bog19ro
post 20 Jan 2008, 17:16
Post #51

Membru

Am pus si niste poze cu micutza.
Am uitat sa va spun ca becurile din far nu s-au spart smile.gif).
IMG_0076.jpg ( Size: 435.63k ) Number of downloads: 471
IMG_0075.jpg ( Size: 391.42k ) Number of downloads: 494
IMG_0077.jpg ( Size: 428.9k ) Number of downloads: 454
[atta
chmentid=1627429032]

Attached thumbnail(s)
IMG_0078.jpg ( Size: 404.66k ) Number of downloads: 451

--------------------
+
Duyu
post 20 Jan 2008, 19:13
Post #52

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

Ai grija cand ploua...mai bine ai acoperi becurile cu o punga transparenta de plastic lipita cu scotch. smile.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
twingooo
post 20 Jan 2008, 19:29
Post #53

mai sa fie...nu purtai centura? airbagurile trebuiau sa sara sau in cazul in care o purtai, ai oprite airbagurile?!

--------------------
+
bog19ro
post 20 Jan 2008, 20:12
Post #54

Membru

purtam centura.airbag-urile n-au sarit..nush de ce si cand ar trebui sa se declanseze.
sper maine s-o bag in service.

--------------------
+
mihye
post 20 Jan 2008, 21:37
Post #55

Nu sar pt atat, gandestete ca putea sa iti sparga nasul airbagul, nu s-a decuplat alimentarea la motor? Ai grija sa iti schimbe ambele balamale de la capota, verifica si inchizatoarea capotei.

--------------------
 Fiat GP 2008
+
bog19ro
post 21 Jan 2008, 10:09
Post #56

Membru

Alea sunt deja pe lista la fel si dublura aripa, rama far.

--------------------
+
Boghdan
post 1 Feb 2008, 23:01
Post #57

O zi nu e niciodata prea lunga.

From: Bucharest

Imi pare rau de sora ta ( ma refer ca s-a lovit la coloana ) . SI eu am avut 2 accidente sa incepem cu primul :

1 . Veneam de la Rar a 2 a oara putin obosit ca ma trezisem de la 7 si am degerat schimband rotile sa le pun pe toate de iarna ca facusem pana pe unul de vara si nu mai putea fi facut iar cei de la rar m-au pus sa revin a doua oara , intr-o intersectie nedirijata mentionez eram pe drumul fara prioritate am avut vizibilitate 40 % din stanga si am iesit foarte putin cu botul sa ma asigur sa pot trece mai departe cat la o distanta de 10 m vad o dacie si am oprit , cel cu dacia a pus frana brusc si a derapat cca. 4-5 m si a intrat direct in mine .

Urmari : Aripa stanga infundata ( farul din dreapta bate in sus iar cel din stanga in jos sau normal nu pot sa imi dau seama ) . Cel cu dacia : far spart , radiator mort , capota sarita ) . Drept care mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru neacordare de prioritate trecand in procesul verbal ca eram in mers timp de 60 de zile + reexaminare ( avand 7 luni de cand am permisul ) . Testul l-am promovat a cincea oara cu punctaj maxim ( intrebari foarte nasoalea nu pot sa zic greu si a trebuit sa invatz de pe o alta carte speciala , o au acolo la udristei smile.gif misto este ca dai in fiecare zi pana iei examenul . 13 intrebari din 15 trebuesc facute si nu sunt intrebari capcana gen nici un raspuns corect sau doua . )

2. Ma indreptam spre Carrefur sa fac niste cumparaturi cu prietena ..... trecand de semafor ma opresc in coloana ( aglomeratie ca de obicei ) la 2 minute aud o frana brusca si ma uit in oblinda direct in spate moment in care m-am panicat si m-am incorcad cu mainile pe volan vazand ca vine o masina cu viteza in spre mine tinand cond ca nu am tinut piciorul pe frana am fost lovit in spate nu foarte tare de o DACIE si acrosand un logan care se alfa in fata mea .

Urmari : EU : aripa spate infudata si in dreapta si in stanga , porbagajul infundat stopuri sparte , numarul din spate era in spate la dacia care ma lovit iar in fata spart suportul de la numar ,
Vinovatul : radiator mort , capota deplasata ( 3 puncte penalizare si amenda 1 mil. jumate )
Cel din fata : bara putin zgariata
Ca urmare prietena s-a lovit la cap ( dand cu capul in parbriz ) eu la coloana zgariat ( de fierul de la mijlocul scaunului am uitat cum se numeste care s-a deplasat si el de la locul lui ) si mici dureri .

In concluzie am avut doua accidente in 4 zile unu in care am fost " vinovat " iar in altul in care poleiul cica era de vina in fine eu am ajuns la o concluzie sunt prea multe masini in bucuresti , cam tarziu am ajuns la concluzia asta nu ? biggrin.gif

Ps: la ultimul accident am stat la politie de la ora 8 seara pana la 3 noapte blush.gif

--------------------
Renault Twingo - B 77 JFKenndy 2000'
+
twingooo
post 1 Feb 2008, 23:18
Post #58

uau!

--------------------
+
cameleon_boy
post 2 Feb 2008, 00:34
Post #59

Membru

Mergi si tu cu autobuzul sau cu metroul ,macar o perioada pana trece ghinionul asta,de 2 ori ai scapat ieftin,dar scump la buzunar,a 3 oara sa nu o faci dauna totala .Oricum mare ghinion a cazut asupra ta,fa niste fapte bune si poate trece tongue.gif .Imi pare rau pt ce ti s-a intamplat,fierul se indreapta tu sa fii sanatos.

--------------------
fara fara - fara fara
+
Boghdan
post 2 Feb 2008, 11:33
Post #60

O zi nu e niciodata prea lunga.

From: Bucharest

dap merg cu ratb si mai am de mers pana pe 28 wacko.gif sper sa nu imi tina masina in service mai mult de 2 saptamani dry.gif

--------------------
Renault Twingo - B 77 JFKenndy 2000'
+
9 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 19:56
Dacia