Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

61 Pages « < 55 56 57 58 59 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

ce probleme aveti la megane2 facelift ?, cat de multumiti sunteti ? :)

cit de multumiti sunteti de facelift?

incintat [ 252 ] ** [37.11%]
multumit [ 339 ] ** [49.93%]
nemultumit [ 38 ] ** [5.60%]
regret alegerea facuta [ 50 ] ** [7.36%]
Total Votes: 679
Guests cannot vote 
eugenTL
post 31 Jan 2009, 20:01
Post #1681

Membru autentic

Group: Members
From: Tulcea/Bucuresti

eu am modelul cu face lift 2006--- am aprox 70.000km cu ea si sunt multumit ! inafara de consumabile nu am schimbat nimic la ea, eu n-am greieri, bancheta spate s-a descusut putin, un led de la un buton(incalzire luneta) s-a ars trebuie sa-l schimb,geamurile nu-mi scartaie,nici usile ! masina o ai asa cum ai grija de ea ce pot spune! Sper sa reusesc sa-mi iau megane III

--------------------
Renault Megane II my edition (18+low+r26 look)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
te_rog_2004
post 31 Jan 2009, 23:26
Post #1682

Ionut

From: Bucuresti

Am cumparat-o in noiembrie 2008, s-a stricat incuietoarea usa spate stanga, nu mai pot deschide usa din interior si a aparut un zgomot la semnalizare(cand trag stanga sau dreapta de volan se aude un pacanit metalic).

Pana acum multumit de masina insa ma gandesc ca trebuie sa ma duc in service pt a rezolva probleme de mai sus si dupa ce am citit pe forum nu stiu daca sa mai astept, poate cu criza asta duc si ei lipsa de clienti si sunt mai amabili, responsabili cu clientii...

Cu respect,

Ionut

This post has been edited by te_rog_2004: 31 Jan 2009, 23:31

--------------------
Renault Megane 2 2008/Manager - B-xx-XXX
Megane II Manager 1.5 Diesel 86 cp/2008
+
vali_iacov
post 1 Feb 2009, 10:03
Post #1683

Membru Ilfovean

From: Corbeanca, Ilfov

74.000km
achizitionata de la cumnat in mai 2008 cu 33.700km.
probleme de-atunci : greieri in stalp stanga si dreapta, greieri in bord partea de sus central, condens stopuri, manere usi cojite destul de grav(caut o solutie pentru asta, sfaturi binevenite), motor ceva mai zgomotos, troncane pe fata, cred ca e timpul sa schimb ceva pe-acolo.

In rest...dupa aprox 40.000km in 9 luni de zile, sunt super multumit de masina si sper sa pot ajunge cu ea la multi km fara probleme deosebite.

Bafta tuturor

--------------------
Dacia Logan 1.5dCI 2006
Under Construction...Please Wait...
+
eugenTL
post 1 Feb 2009, 17:15
Post #1684

Membru autentic

ar fi o treaba daca fiecare ati specifica si ce model megane aveti... SEDAN sua HATCH ! pentru ca difera productia TURCIA de FRANTA ! majoritatea ce aud cu probleme sunt cu sedanurile care sunt in turcia facute... hatchbackurile in FRANTA nu prea aud!

--------------------
+
cata70
post 1 Feb 2009, 19:33
Post #1685

Membru autentic

Ma indoiesc ca ar avea asa mare importanta treaba asta...Daca ambreiajul/fulia defazoare,ca sa exemplific cele mai intalnite probleme la 1,6 16 v,ar fi mai bune la variantele breack/hatch decat la sedan(lucru de care ma indoiesc) s-ar fi rezolvat multe probleme si acum nu prea ar fi fost de scris in acest topic...

This post has been edited by cata70: 1 Feb 2009, 19:34

--------------------
Toyota Avensis 2013
+
eugenTL
post 2 Feb 2009, 02:21
Post #1686

Membru autentic

Crede-ma conteaza enorm unde e facuta masina ! Tatal meu are un cielo executive si pica o gramada de chestii si are probleme la tot felul de prostii, spre deosebire de un cielo din korea care e tzeapan ! Poti compara un sedan care incepe cu probleme de la 30.000km fata de un hatch( cum am eu si alte cunostinte ) si nu avem nici o problema la 70.000(nu greieri, nu manere roase,nu troncanit sau altele)

ps: pana si la telefoane conteaza unde-s facute si se vad diferente, dar la o masina ! exemplu cu cielo de care m-am lovit este de subliniat! N-am de ce sa mint, dar eu la masina inafara de filtre,ulei,motorina n-am pus nimic si sunt multumit, si tin sa subliniez ca pana sa imi iau reno nu vroiam sa aud de frantuzesti, iar acum am gand de megane III !

--------------------
+
Hack
post 2 Feb 2009, 07:09
Post #1687

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Da asa este, daca la Cielo asa stau lucrurile atunci SIGUR si in cazul Megane-ului lucrurile stau la fel. Megane made in Turkey = kk, Megane made in France = rulz.

This post has been edited by Hackmikey: 2 Feb 2009, 19:28

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
cata70
post 2 Feb 2009, 17:18
Post #1688

Membru autentic

Eugen, situatia cu cielo este diferita.Ca Ismail ar strange mai putin surubul decat Jean sau Jose(desi ma indoiesc de acest lucru) nu este cauza problemelor (majoritatii)semnalate pe acest topic.Cati s-au plans de probleme de montaj necorespunzator? Preponderente sunt defectele mai degraba de proiectare(vezi kitt ambreiaj si fulie defazoare )Nu pot sa cred ca Renault ar prefera sa utilizeze piese de calitate diferita in functie de model si daca este pentru vest sau piete mai putin pretentioase...Sedan se face doar la Bursa ,nu?Daca maine ,de exemplu,ar exista o comanda uriasa de sedan pentru vest ce ar face? Ar modifica liniile de productie la fabricile din Franta sau Spania sau ar face o alta fabrica? Nu cred .Ar vinde cat mai mult din stocurile existente.Ma rog,este o parere....

This post has been edited by cata70: 2 Feb 2009, 17:23

--------------------
Toyota Avensis 2013
+
aphophis
post 2 Feb 2009, 17:24
Post #1689

Membru autentic

QUOTE(cata70 @ 2 Feb 2009, 17:18)
Eugen, situatia cu cielo este diferita.Ca Ismail ar  strange  mai putin surubul decat Jean sau Jose(desi ma indoiesc de acest lucru) nu este cauza problemelor (majoritatii)semnalate pe acest topic.Cati s-au plans de probleme de montaj necorespunzator? Preponderente sunt defectele mai degraba de proiectare(vezi kitt ambreiaj si fulie defazoare )Nu pot sa cred ca Renault ar prefera sa utilizeze piese de calitate diferita in functie de model si daca este pentru vest sau  piete mai putin pretentioase...Sedan se face doar la Bursa ,nu?Daca maine ,de exemplu,ar exista o comanda uriasa de sedan pentru vest ce ar face? Ar modifica liniile de productie la fabricile din Franta sau Spania sau ar face o alta fabrica? Nu cred .Ar vinde cat mai mult din stocurile existente.Ma rog,este o parere....
*

probabil ar face un ctc mai strict... si probabil ar fi diferente intre ctc-ul cerut furnizorilor..

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
eugenTL
post 2 Feb 2009, 18:55
Post #1690

Membru autentic

Da CATA... e parerea ta si ti-o respect ! Dar totusi eu nu-mi explic altfel de ce sedanurile au probleme mult mai mutle decat hatchbackurile--- Noi ne putem da cu parerea, ADEVARUL il stiu doar cei de la RENAULT !

--------------------
+
cata70
post 2 Feb 2009, 19:06
Post #1691

Membru autentic

Daca sunt mai multe probleme la sedan, acestea s-ar putea datora si faptului ca,la noi,s-a vandut in numar(mult) mai mare decat celelate versiuni .

This post has been edited by cata70: 2 Feb 2009, 19:13

--------------------
Toyota Avensis 2013
+
dumitrescuandrei
post 3 Feb 2009, 01:21
Post #1692

Membru autentic

From: Curtea de Arges

Probabil din cauza ca Sedanuri E mai multe pe la noi? te-ai gandit si la asta? blush.gif

--------------------
Renault Fan . .
Muuulte Renouri/Dacii
+
dragoslucian
post 11 Feb 2009, 23:36
Post #1693

Membru incepator

masina noua 1100 km si o gramada de greieri pe denivelari infime.oare se poate face ceva pe garantie.si loganul e mai legat.in rest foarte multumit.

--------------------
renault clio 16v
+
Cristi17
post 14 Feb 2009, 23:16
Post #1694

Membru incepator

Deocamdata nu am probleme cu masina, desi am 1 an si 15.000 km.Se comporta bine.Am avut condens in stopurile spate dar s-a dus....Alte probleme nu am sesizat.

--------------------
Renault Megane 2008-Manager-1.6 ; 2016-Sedan-Intens-1,6 dci
+
makelele
post 15 Feb 2009, 12:06
Post #1695

Membru

From: constanta

sal...am si eu condens in stopurile de pe spate...cum ai remediat problema???si apropo am si un bazdagau in el...oare cum il pot scoate?

--------------------
RENAULT MEGANE 2008 / Expresion 1.6 16v - B 83
+
Hack
post 15 Feb 2009, 19:02
Post #1696

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Scoti stopul afara, se scoate foarte usor prin desfacerea capacului din spatele stopului(la care ai acces din portbagaj), stopul e prins cu 3 piulite fluture, pe care le desfaci si scoti stopul afara, apoi scoti mufa din stop si placa cu becuri iar de aici te descurci.

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
pedrovl
post 16 Feb 2009, 10:19
Post #1697

pedrovl

Foarte multumit. In 18.000 de km am constatat urmatoarele:

1.Manerul drepta cojit datorita unui taran care probabil nu a avut ce face urcandu-se la mine in masina. Al meu la sofer este perfect. Oricum se schimba pe garantie.

2. Un greieras din bord care nu era foarte enervant a fost redus la tacere la reprezentantza in 10 secunde. Un burete pus nu stiu unde a rezolvat problema.

3. 2 jante sparte si 2 cauciucuri taiate intr-o groapa pe ruta Pitesti - Valcea.

4. In urma controlului directiei a rezultat ca nu a fost afectat nimic deci masina e destul de teapana.

--------------------
DACIA DUSTER 1,6 16v 4x4 Laureate
+
will
post 16 Feb 2009, 13:19
Post #1698

Membru

15.000 km . Super incantat . Un maner cojit dar o sa-l schimb pe garantie .
o alta problema care a aprut aproape imediat dupa ce am cumparat-o in 2007 , un greiere enervant sub afisajul ceasului , dar enervant la culme . Ma enervam tot timpul si surpriza : azi m-am hotarat si am dus meganele la IPSO . In 10 MINUTE am scapat de greiere , este increduibil . Va recomand , ca stiu baietii unde sa umble . Singuri neavand experienta putem rupe sau zgariia ceva . Acum este totul magnific , adica nu tu un zgomot , nimic .

--------------------
Renault Megane 2007 /1,5 dci 85 cp/luxe privilege
+
carcioghina
post 20 Feb 2009, 04:45
Post #1699

Membru incepator

data achizitionare sept 2007.

1. mocheta spate lateral desprinsa, nu era din fabricatie bine taiata si iese de fiecare data cand se aseaza cineva.
2. dupa vreo 4000 km au inceput sa scartaie portierele la fiecare groapa. explicatia la service a fost ca intra praf la garnituri. s-a rezolvat.
3. am stat cateva zile bune pana mi-am dat seama ca un asa zis greieras din bord era defapt beculetul de la alarma.
4. de pe la 25.000 greierasi in bord si in ventilatie, schimbatorul agatza in treapta 1 si 2 si ceva probleme cu ambreaju'...am citit pe forum ca este problema de mult timp la megane (vibratii puternice la schimbare de viteza).

--------------------
renault megane 2 2007
+
makelele
post 20 Feb 2009, 18:24
Post #1700

Membru

From: constanta

Hackmikey mc ptr sfaturi...dupa ce trece vremea asta de rahat o sa ma apuc de treaba

--------------------
RENAULT MEGANE 2008 / Expresion 1.6 16v - B 83
+
semakavtu
post 20 Feb 2009, 18:54
Post #1701

Membru incepator

From: Mangalia

Am 20.000 nu am avut probleme, un greiere la bord in stanga, anihilat la revizia de 10.000.
Merge impecabil.

--------------------
renault megane 2 1,5 dci 2007 manager
+
babanu
post 23 Feb 2009, 22:47
Post #1702

Membru autentic

From: Constanta

29000 si singura problema e ca troncane tot bordul de zici ca se rupe.Sa vedem cum o rezolv acum la revizia de 30000.A scapat cineva complet de aceasta problema???

--------------------
Seat Altea 2.0 TDI FR 170CP
DONEZ CETATENIA ROMANA
+
dumid
post 24 Feb 2009, 13:45
Post #1703

Membru autentic

Nici eu nu am rezolvat-o. Si la mine face urat pe drum prost. Intr-adevar Clio 3 se tine excelent la treaba asta, parca e mai facuta pt drumurile noastre.

--------------------
5461 1997 2012
+
tipixxl
post 26 Feb 2009, 20:44
Post #1704

Membru incepator

Sunt proaspat posesor al unui megan sedan (by turcky). Il am de 2 sapt si deja am facut 1600 de km si deja am si eu unn mic greier in bord undeva in partea centrala , cam pe mijloc nu stiu de la ce este , iar a doua problema daca plec dupa loc si iau viraj stanga sau dreapta se aude ceva tarsiit si se simte si in podea. Nu stiu ce poate fi .

Le gat de manerele care se decojesc , stati linistiti ca si la alte marci se intampla la fel , de ex (nu stiu daca am voie sa scriu )la VW PASSAT l-am avut 68k si pe la 30k a inceput sa se decojeasca , si era facut in Germania , cred.

Sa speram ca o sa avem cat mai putine probleme

Bafta

Sorry , am uitat de stergatoare , fac un zgomot mai rau decat la dacia 1310, o sa ma duc dum in vitan sa vad daca gasesc ceva

This post has been edited by tipixxl: 26 Feb 2009, 20:46

--------------------
Renault Megane Sedan II 2009 - B-84-T A I
Stiu ca-s prost... da cand ma uit in jur, prind curaj ... . :)
+
babanu
post 28 Feb 2009, 11:33
Post #1705

Membru autentic

From: Constanta

si la mine face zgomotul de care zice tipixxl la cativa metri dupa ce demarez,cei de la service mi-au zis ca ar fi ceva legat de ESP dar nu prea ma pot baza pe parerea lor.Apropo ai ESP ????

--------------------
Seat Altea 2.0 TDI FR 170CP
DONEZ CETATENIA ROMANA
+
tipixxl
post 28 Feb 2009, 13:07
Post #1706

Membru incepator

Am ESP, dar nu cred ca e de la asta. Chiar daca plec usor sau mai repede tot face , chiar daca e uscat... . Poate au dreptate nu stiu ca sa zic. O sa ma duc peste ceva timp in service si vedem ce imi zic si mie

--------------------
Renault Megane Sedan II 2009 - B-84-T A I
Stiu ca-s prost... da cand ma uit in jur, prind curaj ... . :)
+
pampan
post 8 Mar 2009, 22:54
Post #1707

Membru incepator

Salut. Am un megane 2.2 din iulie 2006 57000 Km. Greierii si decojitul manerelor nu mi se mai par probleme. La 40000km s-a stricat compresorul de la aerul conditionat : 800 euro piese + manopera. Azi s-a aprins becul de ABS si imi apare mesajul check abs (si binenteles ca nu mai merge abs-ul). Sper sa citeasca cineva care are de gand sa-si cumpere reno si sa-l fac sa se razgandeasca.

--------------------
renault megane 2 2006
+
Mircea Visan
post 9 Mar 2009, 06:32
Post #1708

Membru incepator

Salve la toti.
Eu sunt foarte multumit de ea, cu cateva exceptii.

1. la 20000 km am schimbat becurile la faza scurta (si pe dreapta si pe stanga)
2. acum la aprope de 23000 am observat cu stupoare ca roata dreaptă spate toceste la exterior (vizibil). ”Deja Vu” Dacia veche 86.
3. greierasi prin bord

In rest merge brici, comfort (desi este manager), trage dupa 3000 rotatii, dar asta e.
Consum mic pentru ”vapor”. Ca treb sa recunoastem ca nu este o masina mica.

Imi place cel mai mult cum se comporta in treapta a 3 la 50 km/h. Cu radioul aprins nici nu iti dai seama ca esti in a a III-a.

Cu respect
Mircea

Mai am un frigider (logan ambition 1.5 dci, 50000 km), in afara de un bec si un furtun nu am schinbat nimic, doar revizii).

--------------------
Dacia Duster Laureat 4x4 1.5dci 2010
+
Dibaciul
post 18 Mar 2009, 05:15
Post #1709

Membru incepator

MEGANE 2.2 Bicorp 1,5 dci, 2007, 28900 km,
Foarte multumit de masina,
Foarte nemultumit de SERVICE ( am cu ce sa compar - toti mecanicii resapati - citez de pe forum ),
Probleme :
1.Hayonul uneori nu vrea sa se inchida; eu intuiesc de ce; cei de la service, nu (pentru ca asta-i meseria lor)
2.Parasolarele vibreaza cand nivelul sonor al muzicii e mare ( 19 - 23 ) - (am rezolvat-o personal);
3.Greieri nu am, decat ocazional, dar cunosc cauza si nu ma formalizez.

--------------------
Renault MEGANE 2007/bicorp - B 62 JLL
+
andrei_st
post 18 Mar 2009, 11:57
Post #1710

Membru incepator

Ok, simt nevoia sa spun si eu 'ceva'.. smile.gif
30000 km in 10 luni, in oras cam 3000 km..
Nici o problema, la ultima revizie mecanicul mi-a spus ca este ca noua, fara jocuri bucsi etc.. doar motorina si ulei...
Este a 4 mea masina cumparata de noua, niciodata nu am schimbat nimic la vreuna pana la revanzare - aprox 50000 - 60000 km, inainte de asta am avut un golf V 1.4 80 cp, vandut la 33000 km.

Kilometrii i-am facut cu megan-ul in afara tarii si in tara.

Impresii generale - masina este cam firava si nu cred ca rezista la iuresul din Bucuresti, de oras aglomerat.. de mers zi de zi cu ea..desi am fost cu ea pe drumuri grele de munte, pietris, bolovanis - cred ca sunt in jur de 2-3000 km facuti pe drumuri EXTREM de proaste!
Este o masina de familie, consum decent (diesel) mediu de 4,5 l/100, un model trecut moral de prima tinerete... Nu a fost dragoste la prima vedere, am cumparat-o pt ca diferenta fata de un logan diesel era insignifianta (<1000 EUR) - este modelul de echipare Prima.

Din pacate, garantia de numai 2 ani si termenul redus al reviziilor (doar 10000 km in cazul meu) creste mult costul de intretinere.. balanta incepe sa incline defavorabil...

Probabil ca va fi si ultimul meu Renault... si la imaginea de ansamblu a contribuit ff mult si nivelul din service-uri...

--------------------
renault megane 2007
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

ANUNT !

Cei care vor mai porni un versus benzina - diesel pe acest topic vor lua warn + ban o zi.
Nu deviati de la scopul acestui topic, si anume: PROBLEME megane 2 facelift !!!!

--------------------
61 Pages « < 55 56 57 58 59 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 16:20
Dacia