Sfat cumparare Renault Symbol - Fidji, masina noua - versiuni, echipari
![]() ![]() ![]() |
Sfat cumparare Renault Symbol - Fidji, masina noua - versiuni, echipari
randunel |
![]()
|
||
impotriva sistemului Group: Members Posts: 70 Joined: 4 March 08 From: Sectorul Agricol Ilfov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.5 dCi Land Rover Discovery II 2004, 2.5 TD5
Opel Astra CC 1995, 1.6 16v [de vanzare] |
|||
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit de multe ori expresia asta cu intretinere mai scumpa la diesel dar poate sa spuna cineva ce anume e mai scump la intretinere? Singurul lucru intr-adevar mai scump (cel putin din cunostiintele mele) este filtrul de motorina care costa undeva la vreo 300-350 ron si se schimba (in cazul meu) la 20000 km, chiar daca revizia e la 10000. Altceva?
A... injectoarele? Pai aia nu e chiar intretinere caci nu se schimba periodic. Asa si cauciucurile poti avea ghinionul sa tai 1 pe luna dar asta nu insemna ca iti iei cauciucuri ieftine ca se pot taia. Cu injectoarele la diesel, daca ai ghinionul sa-ti cada e nasol, sunt mult mai scumpe decat cele pentru benzina dar facusem odata un calcul avand in vedere diferenta aproximativa de consum (in oras, e adevarat) intre diesel si benzina, considerand si filtrul de motorina, daca as schimba toate 4 injectoarele la 70000 de km tot as fi in avantaj. Evident, calculele sunt pur teoretice, eu pana asta toamna n-am avut consum in oras mai mare de 6% insa iarna asta am ajuns si la 7.4%. LE: eu am ales motorina in primul rand din cauza consumului. Am preferat un consum cat mai mic ca sa nu stau sa ma gandesc de doua ori inainte sa plec undeva. Si avand in vedere ca fac vreo 20km zilnic in Bucuresti numai casa-birou-casa eu zic ca am facut o alegere buna. Imi mai place dieselul si datorita puterii la turatii mici. Merg in spatele unuia la 2500 de ture si gand vreau sa depasesc masina pleaca... altii prefera poate sa faca o scadere de treapta, sa auda motorul urland... fiecare cum ii place. Eu prefer sa nu umblu la ea si sa ii pun gaz. Pe altii insa nu-i deranjeaza si daca nu te deranjeaza asta s-a dus avantajul consumului la diesel... Asa ca pana la urma ramane in principal o problema de gusturi... si mai putin financiara. This post has been edited by zax: 5 Mar 2008, 10:25 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Filtru de motorina gasesti si la 45 ron. Intretinerea nu e mai scumpa, dar daca ai ghinionul sa pice anumite piese la diesel... e de jale.
Daca faci km putini sau in special in afara localitatilor mergi pe benzina, daca nu, pe diesel. |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
mult mai scumpa nu e intretinerea. poate fi chiar mai ieftina, daca esti descurcaret.
singura cheltuiala in plus fata de benzinar in cazul unei revizii, este filtrul de motorina (intre 1,2 si 3 mil lei) si 2 litri de ulei in plus (la diesel intra 5 l si la benzinar parca intra 3 l). cat despre injectoare si pompa la dci, renault are un trecut nefericit in privinta asta. cel putin in cazul symbolurilor. d-aia tot sint aduse in discutie injectoarele si pompa. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Mergi pe benzinar 1.4 16v si pune-i GPL. Chiar daca mai pierzi din putere tot ramai cu vreo 90 de cai in motor.
Eu asa am procedat. ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
In discutiile benzina-motorina, nu se va ajunge la nici un rezultat.
![]() Eu sunt adeptul benzinei 100%, dar uneori cuplul dieselului imi da fiori. Conduc cu placere un diesel, e mult mai lejer, dar cand ma urc inapoi in benzina, e altceva. In primul rand e mult mai silentios si parca e mai masina decat dieselul. Cand o sa vad tractoare pe benzina, probabil o sa ma razgandesc. ![]() (apropos, are socrul meu un golf II, cred ca apropie 600k, nici gand sa moara.) |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca compari reviziile facute la dealer cu pretul de dealer, un filtru de motorina costa mai mult decat m-a costat pe mine toata revizia de 15 mii la 8V.
Pana acum ceva timp, dieselul se cumpara pt. ca era motorina la juma de pret fata de benzina si pt. ca si consuma putin era o chestie tare desteapta. Compensai revizia chiar daca era mai scumpa. Acum ca motorina e mai scumpa nu mai e chiar asa de mare economia dar consumul mic a ramas . Eu nu inteleg de ce lumea se tot cramponeaza asa, de ce nu se spune clar ca dieselul e cumparat EXCLUSIV pt. consum. In rest daca dai in el la rece il omori mai rau decat il omori pe benzinar, se si incalzeste mai greu, iarna la minus "nu_ stiu_cate " grade iti mai da uneori emotii, e un pic mai zgomotos, daca il subturezi strici si catalizatorul si turbina...., dupa un drum mai in forta tre sa-l mai lasi 3-4 min la relanti,nu poti sa-i adaptezi GPL( nu ca as fi fan GPL ), reviziile le faci mai des....etc. Nimic din toate astea nu le patesti la benzinar La consum da, acolo e rege. Pretul de achizitie mai mare sa zicem ca se compenseaza cu valoare mai mare la revanzare, deci aici e chit pe chit. Hai sa lasam si pretextul de cuplu mare.....toata lumea care are dci, TDI, HDI...si care nu vrea sa recunoasca ca si-a luat diesel penru consum...iti spune ca " Dom'le are cuplu ! " . Pentru cuplu se cumpara camioane si tractoare, nu turisme. Ca sa fiu in topic, exclusiv pt. cine vrea consum mic, luati dci. Pentru orice altceva, luati benzinare. This post has been edited by vallixx: 5 Mar 2008, 19:03 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
klaus09 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 1 May 07 From: Pitesti ![]() |
Consumul si cuplul la diesel fac toti banii. Chiar si in conditiile actuale cu motorina la cca 40000 lei/l, chiar si cu aceste revizii piperate, daca faci ceva km. pe an, tot te scoti. Altfel, vreau sa-ti spun ca atunci cand mi-am cumparat masina din semnatura, nu credeam ca voi face mai mult de 10000 km/an, pt ca asa faceam si inainte de a o lua. Dar, acum, la aproape 9 luni de cand o plimb, am deja 16000 km, asa ca... Cu toate astea, acum am posibilitatea sa o schimb cu un Megane 2 scurt benzina ( vezi topicul meu) si totusi tot mai mult cred ca mai bine raman cu Symbolul.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007, 1.5 dci , 70 cp, K9K V7
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Stiu topicul tau si ti-am si scris unele pareri acolo.
Eu nu sunt anti diesel dar, sunt PRO la benzinare. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
Ce-mi plac mie topicurile astea benzina vs. motorina respectiv Symbol vs. Logan...
![]() Din punctul meu de vedere problema se pune astfel: la Diesel ai consum mic si implicit autonomie mai mare. Eu de exemplu cind plec in concediu cu masina (si tinind cont ca indicatorul de combustibil este "idiot" si nu afiseaza corect nivelul acestuia din rezervor) alimentez mai des decit ar trebui in mod normal pentru ca am impresia ca poate nu mai gasesc o benzinarie decenta pina la destinatie. Cuplul este mai putin important pentru ca nu te ajuta decit la viteze mici in oras si nu neaparat la depasiri pe drumuri nationale cind dieselul se plafoneaza si nu mai faci mare lucru cu el. Deci principalul avantaj pe care il vad este autonomia mai mare si nu neaparat un cost mai mic pe km parcurs. La Otto ai confortul sonic (pina pe la 2500 ture nici nu auzi motorul mergind) si acceleratia la depasiri care te fac sa te simti mult mai confortabil la volan. Eu de ex. nu prea estimez corect distantele pentru depasiri si sincer, nu o data am facut depasiri in treapta a 3-a la 5500 ture si masina avea o energie... iti da senzatia de racheta 3500 - 4000 - 4500 - 5000 - 5500 - 6000 de ture intr-un timp foarte scurt 1 - 2 secunde ... ce mai conteaza consumul de 25-30% ![]() Cineva compara Dieselul cu un taur sau un cal de tractiune iar Otto cu un cal de curse si cred ca e foarte potrivita comparatia. |
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
@valixx, ceea ce ai spus tu mai spus, citez "dieselul e cumparat EXCLUSIV pt. consum" nu este adevarat ptr. toti. Exista un topic pe acest forum unde oamenii isi expun motivele care i-au determinat sa faca o anumita alegere. Citeste acolo si ai sa vezi.
Pe mine spre exemplu ma doare-n cot de consum (as cumpara oricand un Mercedes E430 CDi V8 de 4.000cmc) - placerea de a conduce un diesel nu mi-a fost oferita de nici o benzinara pana acum (inclusiv zgomotul specific). Ptr. asta mi-am asumat si riscul "piliturii", atat de frecventa la Renault! This post has been edited by Abu: 5 Mar 2008, 20:57 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
vallixx |
![]()
|
De acord cu tine, dar topicul este despre Symbol si lasa-ma sa cred ca un Symbol
dci de la 65 pana la 80 de CP il cumperi EXCLUSIV pt. consum. Chestia cu zgomotul e chestie de gust. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Aici se inchide. Daca initiatorul mai are pareri, intrebari etc. sa spuna ca poate-l redeschidem sa le poata scrie
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Am redeschis topicul initiat de soul_assassin si l-am lipit de cel deschis de nickro!
In continuare insist sa apara pareri si opinii pertinente, fara discutii contradictorii! Mersi. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
tonyzg |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 12 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Salutare !
Cu putin noroc vineri o sa achizitionez un symbol 1.5 dci 85 Cp.Masina mi-a spus ca este deja in tara .. pentru asta am renuntat la geamuri electrice spate pentru ca mi-o aducea tocmai in iunie.. si in schimb mi-a gasit-o pe asta doar cu climatronic si vopsea metalizata:D Am ales sa o iau prin leasing avand in vedere oferta lor cu dobanda 0 , ca atare am fost azi la serus am facut actele am semnat contractu de leasing si mi-a dat factura proforma insa aici intervine problema ... am discutat cu doamna de acolo ca sa imi puna si garantie extinsa pe 2 ani insa in contract apare la garantie extinsa bifat nu.. i-am atras atentia si a zis ca ea are contractu de garantie si ca e trecut .. Nu trebuia sa apara undeva pe factura proforma? aceeasi intrebare si despre optiunea de climatronic.. apare trecuta doar pe o hartie pe care sunt datele masinii anu fabricatiei. modelu si pretu.. Si cam la ce ar trebui sa ma uit cand o sa primesc masina? Va multumesc ! |
--------------------
Clio
Symbol
1.5 dci 85cp 2008 Dacia 1310 1997
|
|
vallixx |
![]()
|
Garantia extinsa nu e o problema, daca au uitat sa ti-o treaca poti sa o soliciti oricand dar doar in primul an. Cu climatronicul, e 99 % ca-l ai . Multi dealeri comanda masini fara sa aiba neaparat comanda de la clienti, le tin pe stoc si le vand in timp. De obicei comanda versiuni cu optiuni si te incanta sa le iei , pt. ca nu mai astepti timp in plus.
La ce sa te uiti...la tot ![]() Uite-te la vopsea sa nu aiba zgarieturi, uita-te la bord, sa nu aiba semne, la tapiterie sanu fie agatata pe undeva, la jenti sau capace, uita-te la cum se inchid usile, geamurile, portbagajul, uita-te la nr. de km ( nu are voie sa fie peste 10 , daca are peste 10 ai voie sa o refuzi ), verifica cat de sus ( respectiv jos ) tine frana de mana, uita-te la cat mai multe aspecte poti. Du-te cu un CD la tine si baga-l si scoate-l de vreo 2 ori, vezi cum se aude fiecare difuzor. In general nu cred ca vor fi probleme, daca sunt, cele mai frecvente sunt vopseaua ext. sau semne pe bord , mai ales de la transport. Si dupa ce pleci de la delaer , fa primele 2 lucruri obligatorii. Pune motorina si fa presiunea corecta in roti. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
tonyzg |
![]()
|
Si yo sper sa nu am nici o problema cu ea . In legatura cu garantia asa stiam si eu tot de pe forum insa mi s-a spus ca odata cu reducerea ei la 271 de euro nu o mai poti lua decat de la inceput.. nu cum era inainte pana intr-un an.. Acuma cum o fi ei stiu..
Deci daca gasesc ceva din ce ai enumerat o pot refuza? sau doar pentru numarul de km:D( ce semne poate avea bordu? eu am facut drive test cu una de avea doar 10.000km si parea ca noua ![]() Presiunea era 2.2 parca ,nu? ![]() |
--------------------
Clio
Symbol
|
|
vallixx |
![]()
|
Poti sa o refuzi pt. nr. de km.
Eu am luat pentru un coleg de la munca un symbol care avea ( are ) o zgarietura pe plasticul din bord. Nu cine stie ce dar se vede. Deci verifica tot. Symbolul meu, primul, avea o ciupitura in vopsea. Am luat-o asa, dar mi-au dat ei o hartie prin care au recunoscut ca masina are o ciupitura si ca se obliga sa o remedieze la prima revizie. Ceea ce s-a si intamplat. Altfel, puteau sa-mi zica ca nu era de la inceput si o reparam pe banii mei. Cu frana de ce sa nu te lase sa o testezi, doar dai bani pe masina, e a ta. Frana de mana e bine sa tina la 4-6 dinti. Daca tine prea sus sau prea jos nu e o tragedie, dar nic nu e foarte OK si poti sa soliciti si ti-o pot regla acolo pe loc. Presiunea nu stiu la diesel. Dar scrie si in carte si pe cantul usii de la sofer si gasesti si aici pe forum. This post has been edited by vallixx: 20 Mar 2008, 00:32 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
tonyzg |
![]()
|
Ok multam .
Oricum la cat de draguti au fost cu mine pana acum eu sper sa nu am probleme cu ei:D |
--------------------
Clio
Symbol
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
climatronic nici mie nu imi era scris pe hartie, doar manual dar a venit cu climatronic asa cum au zis, deci stai linistit. insa am pierdut abs ca ma tot mutat de la o masina la alta...asta nu e, asta e si ma zapacit de cap, ai grija
|
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
2007 dec
- MM 66 GBY membru
|
|
altair |
![]()
|
![]() -<>- Group: Members Posts: 102 Joined: 10 August 05 From: Galati ![]() |
@tonyzg
2.3 fata 2.1 spate (conf. manual) |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji 2007 1.5 dCi 70CP
- zzz
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
sau 2.2 cu 2.0 ... depinde de anotimp
![]() |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
bardu |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Salutare tuturor.
Din topic va puteti da seama ca mi-am propus sa imi cumpar masina asta. Inainte de toate vreau sa fac niste precizari: 1. Nu ma dau banii afara din casa, si de accea am optat pt modelul cu motorizarea diesel si doar 65 CP, nu pot merge mai sus cu banii. 2. Estimarile mele personale in ceea ce priveste nr de kilometri anual ce vor fi parcursi sunt undeva intre 9000 - 12000 km, aproximativ 60 - 65 % extraurban. De pe Renaul.ro mia iesit urmatoarea configuratie: QUOTE SYMBOL - Authentique Pret fara TVA de la: 8403 € Motorizare: 1,5 dCi 65 CP 8403 € Dotari optionale: Inchidere centralizata + telecomanda 101 € A.B.S. + airbag pasager 579 € ![]() Aer conditionat cu reglare manuala* 471 € ![]() Culoare exterior: Blanc Glacier (369) 0 € Culoare interior: Tapiterie din material textil "Astramix" 0 € Total: 9554 € Total cu TVA: 11370 € Dotari Standard Renault.ro Airbag sofer Renault.ro Aripi fata din material compozit Renault.ro Bandouri laterale de protectie Renault.ro Bare de protectie vopsite integral in ton cu caroseria Renault.ro Centuri de siguranta fata in 3 puncte, fara reglaj in inaltime, cu limitator de efort integrat Renault.ro Centuri de siguranta spate cu prindere in 3 puncte (inclusiv centura centrala) Renault.ro Faruri cu reglaj din interior Renault.ro Geamuri cu tenta Renault.ro Geamuri fata cu actionare manuala Renault.ro Imobilizator electronic codat Renault.ro Luneta cu degivrare Renault.ro Proiectoare dublu optice cu halogen Renault.ro Servodirectie (doar pentru versiunea 1,5 dCi 65 CP) Renault.ro Tapiterie material textil "Astramix" Renault.ro Tetiere fata reglabile pe inaltime Renault.ro Usi spate cu sistem de blocare pentru copii Acum as avea niste intrebari. 1. Are cineva masina asta, cum se comporta, sunt consumurile asa cum zice Renault si anume: urban 5.7 , mixt 4.5 si extraurban 3.6 ? 2. Referitor la optionalele prezentate mai sus, merita Aer conditionat cu reglare manuala* 471 €, cum se prezinta? 3. ABS asta m-ar ajuta sau mai mult m-ar incurca (nu am avut tangenta desi in teorie stiu ce pretinde) Orice alt(a) sfat/recomandare/informatie privind aceasta masina ma ajuta. Va multumesc in avans. |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.170 Joined: 13 October 06 ![]() |
Ce zici de :
Fidji, 1,5 dCi 85CP, EURO 4 8908 CIP 10601 DDP Cred ca asta iti doresti (dotarile std + optionale pe care le-ai amintit included) Oricum iti recomand 85CP consuma si ceva mai putin, trage mai bine. Pentru preturi iti recomand http://www.serus.ro/renault/oferta_lunii.php?aut=2 ce vezi pe renault.ro sunt fara reduceri ![]() |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
La cati km ai zis si la ce tendinta are motorina ...
Ti-as recomanda: SYMBOL - Expression Pret fara TVA de la: 8193 € Motorizare: 1,4 8 V 75 CP 8193 € Dotari optionale: A.B.S. + airbag pasager 579 € 4 jante din aluminiu 14" 215 € Culoare exterior: Bleu Methyl (432) 188 € Culoare interior: Tapiterie din material textil "Rythme Gris Bleu" 0 € Total: 9175 € Total cu TVA: 10919 € Dotari Standard 3 tetiere spate reglabile pe inaltime Aer conditionat cu reglare manuala Airbag sofer Aripi fata din material compozit Bancheta spate rabatabila 1/1 Bandouri laterale de protectie Bare de protectie vopsite integral in ton cu caroseria Centuri de siguranta fata reglabile pe inaltime,cu limitator de efort integrat Centuri de siguranta fata in 3 puncte, fara reglaj in inaltime, cu limitator de efort integrat Centuri de siguranta spate cu prindere in 3 puncte (inclusiv centura centrala) Computer de bord Faruri cu reglaj din interior Geamuri cu tenta Geamuri fata cu actionare electrica Geamuri fata cu actionare manuala Imobilizator electronic codat Inchidere automata a usilor la demaraj Inchidere centralizata a usilor cu telecomanda Luneta cu degivrare Oglinzi retrovizoare electrice, cu degivrare Oglinzi retrovizoare in ton cu caroseria Proiectoare de ceata Proiectoare dublu optice cu halogen Radio mono CD 4X15W RDS codat, cu afisaj separat si satelit de comanda Scaun sofer reglabil pe inaltime Servodirectie Servodirectie (doar pentru versiunea 1,5 dCi 65 CP) Sonda de temperatura exterioara integrata in oglinzile retrovizoare exterioare Tapiterie material textil "Astramix" Tetiere fata reglabile pe inaltime Turometru Usi spate cu sistem de blocare pentru copii Volan reglabil pe inaltime Spor. |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
tonyzg |
![]()
|
Ca proaspat posesor de fidji 1.5 dci 85 cp +clima+vopsea metalizata pretul total ajunge la 11200 iti recomand sa faci aceeasi alegere chiar daca nu faci foarte multi km pe an.Eu unul l-am ales pentru consumul scazut si pentru 'feelingul' de diesel:D
ps: in pretul asta intra si garantie extinsa pe 2 ani This post has been edited by tonyzg: 21 Mar 2008, 21:40 |
--------------------
Clio
Symbol
|
|
bardu |
![]() ![]()
|
@mircea_aq
Merci mult de sfat, preturile alea sunt faine doar ca firma e din Bucuresti, vreau ceva din Tg. Mures (mai putine dureri de cap in caz de probleme) @cmandrei. Sa sti ca tot wekendul numa calcule am facut si pana la urma m-am razgandit si merg pe varianta benzina (miam calculat un mixt la ~6.6 l, diferenta de 1500 euro s-ar traduce in cam toti atatia litri de benzina, adica as merge "gratis" 1,5 -2 ani ). Ce mai trebuie acu e sami fac drum la dealer saptamana asta sa iau pulsu ofertei. In plus, o sa trec si pe la Skoda si Ford (legat de Ford am auzit de o oferta la 9600 Euro pt un Fiesta 1.8 TDCI, aer conditionat, geamuri electrice bla bla). Am sa revin cu noutati. |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
|
cmandrei |
![]()
|
Chiar te rugam (sa nu uiti sa ne spui ce si cum).
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
pretul ala la ford cred ca-i fara tva, poate .. ca e fiesta benzina 9990 eur cu tot cu tva (motorul mic) ... tu zici de fiesta 1.8 deja ... poate ai vrut sa zici 14.4, si tot nu iese ... decat chel si fara tva
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
bardu |
![]()
|
Revin cu detalii.
Am trecut astazi pe la baietii de la renault. Mia calculat baiatu un Fiji 1.4 8v, cu garantie extinsa pe 2 ani la 9073 Euro (pretul cu tot cu reducere de 1150Euro, voiam si jante de aliaj da mia zis ca nu prea sunt si trebuie sa astept mai mult). Zicea ca sa raman la pretul asta sa-i dau macar 10% avans care sa fie consemnat pana la data de 31, ca trece luna si s-ar putea sa pierd promotia de 1150 de euroi, or sa prind una mai buna. Credeti ca-i vrajeala asta cu reducerea? Mia mai promis alarma gratuita daca actionez repede ![]() Acu trebuie sa vad cum e cu BRD ca tot acolo ma impigea omu la diferenta de bani care imi mai trebe. Norocul meu ca am cunostinte la BRD. Pe mai tarziu. |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 09:29 |