Ce tineti in portbagajul masinii permanent?
![]() ![]() ![]() |
Ce tineti in portbagajul masinii permanent?
Racky |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|||
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(UXE @ 29 Jan 2007, 15:59) ![]() sunt curios ce faci cu sarpele? ![]() Cand stau la semafor si mai vad cate o donsoara, fac Muppets Show cu Eddie, rad alea de se prapadesc, sa apara asa poc ![]() Uxe, nu fac nimic......pervers cu sarpele ![]() This post has been edited by Mutzunache: 29 Jan 2007, 16:43 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe langa roata de rezerva si setul de scule care a venit cu masina pot sa mai enumar:
- pachet legislativ (luat prin octombrie noiembrie, inainte de criza ![]() - 2 randuri de stergatoare vechi (tot ma tin sa le arunc, dar mereu uit) - set complet de becuri pentru o parte - 1l de ulei (pentru completari cu toate ca nu am completat pana acum) - un deodorant cu pulverizator pentru tapiterie (diverse strategii antitabac ![]() - o perie pentru zapada - racleta - o banda adeziva - o pelerina de ploaie - un lant de tractare - o casca de santier si o pereche de ochelari de protectie (deh meseria ![]() Cam toate astea (in afara de casca si ochelari) intra sub mocheta (pe langa roata de rezerva si trusa de scule) pentru ca urasc sa am lucruri care sa se "balangane" prin portbagaj. Trusa medicala si extinctorul le-am lipit cu scai de mochetele cu care e imbracat portbagajul si stau destul de bine la mine (Seat Leon) |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
- B-65-xxx
exLeon, exDSN BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Tocmai m-am uitat si eu in spate si am descoperit ca in afara de trusa medicala cric, roata rezerva blah blah (ce vine cu masina) mai tin prin porbagaj bidonul de "zeama" (spalare parbriz), biela centrala(folosita de la revizia de 30.000), bidon ulei elf (diesel de la revizia de 30.000), nelipsitele pungi de carrefour, lanturi de iarna.
Exista si unele chestii care stau de 2 ani in masina: jaketa, razatoarea de gheata, manusile de iarna, sfoara de tractare 2m, casti audio, cutit rambo si evident carti de joc. Mentionez ca extinctor nu am... inca ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
Eu am rpins extinctorul cu un colier de plastic iar gentuta Renault cu o plasa elastica pt obiecte mici. Cu toate ca portbagajul e minuscul, nu suport sa aud pe curbe, franari, gropi, zgomot in portbagaj.
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
In afara de ce a venit o data cu masina mai am lichid spalare parbriz, vreo 2 perii (una de zapada si una de praf), o cirpa, niste pungi, stergator de geamuri (din ala de vin anumite personaje la semafor sa-ti murdareasca parbrizul), compresor, trusa medicala, stingator, triunghi reflectorizant.
Toate chestiile astea le-am pus in locasul acela facut in mocheta din portbagaj. Nu inteleg cum ati pus voi linga roata de rezerva (adica sub mocheta) diverse chestii ca mie nu-mi intra nimic acolo, mocheta este exact dupa roata de rezerva. This post has been edited by crn: 1 Feb 2007, 15:43 |
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
in portbagaj in afara de pachetul legislativ si roata de rezerva(din cate am obs. peste roata se afla cricul si ceva scule) mai am o perie mica, silicon pt bord si un tub de lubrifiant pentru centurile de siguranta
![]() LE am uitat si ceva scame pe mocheta ![]() This post has been edited by wolfin: 2 Feb 2007, 10:42 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
acum o sa tin pachetul legislativ obligatoriu , ca au binevoit sa mi-l dea dupa aproape doua luni de la cumpararea masinii
![]() in rest lichidul pentru parbriz si o punga goala....pe care mi-e lene sa o iau ca e la capatul tunelului ![]() |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
VPP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 30 April 06 ![]() |
Deasupra mochetei .....nimic.
Sub mocheta, la roata, pachetul legislativ. |
-------------------- MEGANE SEDAN 2.2, Pack Autentique 1.6 16V, Albastru ROY, mp3, MAI 2006
|
|
morph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca tot am avut drum pe afara, am facut si o poza la masina ca sa o pun aici.
![]() Cam asa arata portbagajul masinii mele si asa mi se pare normal sa arate. Attached thumbnail(s) portbagaj.JPG ( Size: 68.53k ) Number of downloads: 253 |
-------------------- fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006 VW Polo Happy 1,2 HTP 2006 |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Morph nu te deranjeaza umbrele alea paralele din portbagaj?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
morph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Doar la gropi mari, cand se lovesc intre ele
![]() |
-------------------- fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006 VW Polo Happy 1,2 HTP 2006 |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
imaginati-va cum face mingea lui semit in portbagaj la gropi...
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
FireChief |
![]()
|
nu cred
![]() ![]() ![]() voi credeati ca mingea aia e asa la misto acolo ![]() ![]() This post has been edited by apostol_emil: 7 Feb 2007, 21:20 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca pun si eu o poza cu porbagajul. Nu sunt prea mandru de el, intr-o zi o sa incerc sa scap de cutia aia de carton care e cam inestetica si incomodeaza, dar trebuie sa gasesc unde sa inghesui ce contine ea
![]() Cutia rabatabila este folosita pentru cumparaturi de la supermarket, etc. Attached thumbnail(s) DSC00360.JPG ( Size: 322.78k ) Number of downloads: 243 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Taica-miu a innebunit are in portbagaj stingator de 6L
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pai alea de 6 L au ajuns mai ieftine decat alea de 1 L.
|
--------------------
.
.
.
|
|
FireChief |
![]()
|
da ,dar in caz de necesitate cu al de 6 litri ai sanse sa stingi pe cind cu ala de 1 litru omori muste
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Laurentiu, unde ai gasit de 6L mai ieftin decat spray-ul ala de 1L? Sunt sincer interesat, poate dai niste detalii suplimentare.
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
dom' pompier aicea de fatza are mare dreptate...cu 1 litru nici nu murdaresti masina prea tare. dar citi dintre noi poarta la ei stingatoru pentru ca sa il foloseasca ? de fapt 90% cre ca au stingator pentru ca asa zice legea...
eu sincer nici nu stiu de citi litri sa iau... portbagaju meu contine o bucata trusa de prim ajutor si una bucata minge . trusa e veche, metalica, dar e buna ca tine mngea in loc sa nu se plimbe. deci pot sa zic ca il inteleg pe semit cu mingea aia ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
@padre: un extinctor P6, de 6 litri adica, e vreo 75 de lei, sau cu atat le-am cumparat eu asta vara pentru punctele de lucru. Sa amintesc ca ajunsese sa se ceara 90 de lei pe un stingator de 1 litru acum o luna?
|
--------------------
.
.
.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
mi-am luat si eu un mic extinctor. aveti idee unde as putea sa-l pun prin portbagaj. atasez o poza cu micutul.
Attached thumbnail(s) p100large.jpg ( Size: 11.45k ) Number of downloads: 172 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
padre |
![]()
|
@Laurentiu, ma refeream si de unde poti cumpara asa ceva, apoi mi-am dat seama ca nu esti din Bucuresti si nu ma intereseaza decat un loc de achizitie din Bucuresti.
Poate ne ajuta apostol_emil cu niste sfaturi, stiu ca undeva a dat si un link dar nu mai gasesc. Eu acum vreo 3 ani am cumparat un extinctor de vreo 3-4L , cred, cu manometru, pentru casa alor mei, dar a costat in jur de 120-130 RON. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
FireChief |
![]()
|
padre linkul http://www.reno.ro/page-3-t46262-s60.html
http://www.protipdl.ro/index_files/Page457.htm cristib ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by apostol_emil: 11 Feb 2007, 20:04 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
cristib : Mai bine ia-ti asa ceva sa stii una si buna.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
FireChief |
![]()
|
apropo de stingatoare banuiesc ca acum ca toti aveti ati citit cu atentie instructiunile de folosire... ca altfel le-ati luat degeaba
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
dom'le am gasit alt stingator. asta e putin mai mic si mai usor de depozitat.
Attached thumbnail(s) e5_2.jpg ( Size: 6.22k ) Number of downloads: 187 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 21:37 |