Ce tineti in portbagajul masinii permanent?
![]() ![]() ![]() |
Ce tineti in portbagajul masinii permanent?
fanu_WZI |
![]()
|
||
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|||
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
fanu_WZI subscriu. Nici io nu am rabdare nici macar la spalatorie
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
oricum mi se pare ca aspiratoarele de masina (portabile) nu fac decat zgomot. Nu stiu cum sunt cele care le carati dupa voi prin portbagaj dar cele pe care le-am vazut eu nu stiu sa stranga frimituri decat dupa mai multe incercari.
|
--------------------
Megane
Sedan
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
In ultima perioada, cu ploile astea, permanent tin .....APA.
![]() |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
fanu..incearca solutia mea...servetel umede pt bord si piele...daca traversezi bucurestiul la o ra de varf...iti faci masina luna,crede ma...prietenii stiu de ce....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
in portbagaj permanent am o canistra de 5l de benzina, un topor,un gratar, un trepied si ne lipsita trusa de scule
|
--------------------
dacia
1310/
- B 04 MOC
1997
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Acum m-am uitat si eu sa vad ce am
Uh...... 2 cauciucuri michelin de vara ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
tata tine o gramada de cenzuraturi...daca ar fi dupa mine as arunca jumate din prostii:
-roata, cric, trusa medicala, vesta, 2x triunghiuri reflect. pana aici normal -WD40 -2 raschete -ulei pt completat -sub toate astea un fel de patura sa nu murdaresc mocheta originala -o trusa cu: o gramada de surubelnite, clesti, chei, sigurante, becuri de toate felurile de schimb etc... -cateva sticle goale -manusi de lucru -lumanari -chibrite -desfacator de bere -metru (ruleta) -o cutie cu bomboane -harta -in portbagaj mai am subwoofer-ul ![]() -mama are in usa din dreapta ruj + crema de maini -ochelari de soare -pix+ carnetel -manusi de condus -o bricheta -un pliculet de iacobs 3 in 1 (nu se stie niciodata) -hartie igienica -prosop -plase mari de billa ca nu stii cand e de carat -borcanel cu spirt -sevetele umede =>si uite asa nu mai incap eu in masina din cauza tampeniilor lu' tata! ![]() This post has been edited by ipiq: 29 Feb 2008, 20:52 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pai subwoofer+statie+condensator,pachet legislativ,roata+cric,minge....
Attached thumbnail(s) de_postat_8.JPG ( Size: 230.44k ) Number of downloads: 148 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Nimic.
Nu am tinut nimic permanent in portbagaj, decat pachetul legislativ, si ala bine palmat in roata de rezerva. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Vara mai nimic - pachet legislativ si un teu de sters geamurile cu maner mai lung.
Iarna se adauga lopata si lanturile. Alte maruntisuri si-au gasit locul prin compartimentele de depozitare din masina, dar era vorba doar de portbagaj aici. |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
cipriann |
![]()
|
![]() cipriann Group: Members Posts: 514 Joined: 28 April 07 From: Brasov, Romania ![]() |
Pai acum am gestionat cam asa portbagajul:
-roata de rezerva,cricul,cheia de roti, -triunghiul reflectorizant+trusa de prim ajutor+stingatorul, -o vesta reflectorizanta, -un bidonas de lichid de frana pentru completare in caz de nevoie ![]() -solutie de parbriz 5L (ieftina) ![]() -niste chei fixe,imbusuri,coliere plastic...intr-un rucsac, -un litru de ulei ramas dupa schimbul uleiului, -un cric hidraulic de 2T care cred ca nu mai functioneaza...a ruginit ![]() -antigel vreun litru si ceva, -un flacon de Metabond (aditiv pentru benzina)+seringa, -niste materiale electrice dea tatalui intr-o punga(spatiu ocupat aiurea), -si sa nu uit....o bata din lemn masiv de fag(mai bat covorasele cu ea).. ![]() Cam atat in portbagajul meu mic...mai asteptam raspunsuri de la altii ![]() |
--------------------
Renault
Clio 2 Hatchback by France
- BV026638
Year : 2001 , Engine : 1149 cmc , Power : 58 hp cipriann love: Volkswagen & Renault & Toyota & Skoda.
|
|
ryry |
![]()
|
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Roata + sculele din fabrica, patura peste podeaua portbagajului; o ladita in care tin ce urmeaza : un "T" si sticle cu apa pt. spalat geamurile; pachetu legislativ; vesta reflectorizanta rezerva de benzina; surubelnita; perii pt. spalat ; o perie speciala pentru curatat praful de pe masina ; o sticla cu tuica uitata de cineva; sufa de remorcare; carpe pentru sters masina cand o spal. Cam atat, stiu ca sunt multe dar nu pot renunta inca la ele
![]() This post has been edited by ryry: 2 Mar 2008, 19:26 |
--------------------
Renault
SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL
- B 40 KAR
2007 CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Hmmm...Kurulina mea poarta cu ea (in afara de kitul legislativ - inghesuit in dracia aia de plastic in care se cumpara husele -, un pinion decalor, o perie-racleta cu maner telescopic, o bucata de piele sintetica ''de caprioara'', compresorul de aer in cutia lui, un set de reofori si sufa inghesuite langa kitul legislativ si ancorate cu plasa pe dosul spatarului banchetei din spate, iar sub podeaua portbagajului: o trusa de scule - imbusi, torx-uri, o surubelnita Stanley, o foarfeca, o rola de izolierband si una de banda dublu-adeziva, doua reglabile si un patent cu blocare, plus bidonul de 1 litru cu zeama de spalat parbrizul...), de cateva zile, si caruciorul juniorului...Pana la olita si scaunel de masina, mai avem...
![]() Doamne, cate pot intra in ...port-poseta... unui BiCorp! ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu car dupa mine in portbagaj urmatoarele:
- Roata de rezerva, trusa aia de polistiren care a venit cu masina - Pachet legislativ - Ulei pentru completat (4L - am avut baia sparta, nu rade!!) - Burete (inca sigilat - are 6 luni de cand se plimba cu masina) - Sampon auto (in caz ca am timp) - Diverse sprayuri si solutii pentru curatat (idem sampon) - Patinele de gheata (cred ca ar tb sa le pun rotile sa le fac role da' mi-e lene) - Un capac de INOX pe care uit mereu sa-l verific - Capacul de la motor (s-a spart si acu in loc sa stea in fata sta in spate) - Capacul de la baterie (n-am piulitele alea de prins) - Cateva pungi de plastic - O ladita de plastic in care stau toate alea de spalat plus cateva becuri arse( n-am avut cos la locatia in care au fost schimbate) |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
fanu_WZI |
![]()
|
@shteffanivlad tu chiar cred ca esti campion la lucruri inutile
![]() |
--------------------
Megane
Sedan
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Portbagajul e plin de prostii, thanks to dad:
- pachet legislativ - 2 carpe murdare dintre care una are var pe ea - multe pungi de billa mari - doctorat + multe alte dosare si hartii - un plovar de la munca (din cate imi dau seama) - o bucata de faianta, mostra - solutie curatat interior - ulei de completat - lichid pentru stergatoare - 2 tetiere spate - husa de pe scaunul dreapta fata - 2 PET-uri goale de 2l - 1 Red Label - in case of emergency Restu nu prea imi dau seama ce sunt pentru ca deabea se vad. Ah si eu vreau sa-mi pun subwoofer, amplificator, condensator si alte prostii ![]() This post has been edited by CT-07-JGA: 3 Mar 2008, 16:31 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nimic. Deschizi capacul si se vede mocheta. Sub ea bagat pachetul legislativ si atat.
This post has been edited by ssilviu: 3 Mar 2008, 18:44 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(fanu_WZI @ 3 Mar 2008, 14:58) Merci...Merci... ![]() Promit sa fac curat si sa elimin din ele... Consuma dom'le combustibil ca e grele... ![]() LE: Si nu sunt chiar inutile, acum 2 zile am dat unui prieten un bec ars drept model pentru achizitia unuia nou (nears evident). This post has been edited by shteffanivlad: 3 Mar 2008, 19:45 |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Ei, pe mine m-au fericit aia de la RRO cu compartimentarile ale de la roata de rezerva, asa ca acolo tin carpele de masina. In portbagaj am gentuta aia de la RRO cu triunghi+kit obligatoriu, de care am cusut arici, asa ca sta bine prinsa de mocheta.
Mai am o ladita de scule de platic cu capac, tot la fel cu arici prins de fund si sta fixata si aia, in care am spay de geamuri, de silicon, si spuma de curatat tapiseria... a si spray de curatat jenti si ala de se da pe anvelope (luate anu trecut de la carrefour, la promotie - marca MAFRA). Apoi mai am in buzunarul din dreapta din spatele stopului, o galetusa de plastic care intra acolo la fix, tot cu arici ![]() Si uite asa am si liniste in portbagaj, ca nu se se misca nimic... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am pachetul legislativ, racleta pt zapada, spray pentru geamuri, surubelnita (da nu stiu ce as putea face cu ea
![]() ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
gongutza |
![]()
|
Forumista si Consilier Comercial dar nu Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 24 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Pachetul legislativ, un bidon de lichid de spalat parbrizul, si nu radeti va rog...o pereche de balerini extra comozi ca stau mult pe drum domle si ma jeneaza tocurile
![]() |
--------------------
Renault
Clio III Dynamique
1.6 Consilier Comercial
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Mai nou a mai aparut un capac de la roati in portbagaj... parca stau mai bine in masina decat in afara.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Eu cred ca o sa fac crescatorie de chipsuri. Sora-mea a laut o punga mare de chipsuri si a trantit-o in portbagaj. Acum, pe langa scaunul ala si cele 2 cauciucuri, au aparut shi chipsurile
![]() Apropos, am gasit azi in torpedo un prezervativ pe care scria "expira la 1 dec 2008" ![]() This post has been edited by Mrija: 5 Mar 2008, 22:13 |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
calcaneu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 4 July 05 ![]() |
La mine e cam inghesuita treaba, in cuva de la roata de rezerva am :
roata+pachet legislativ trusa first aid custom (ciordite de prin urgenta) lopata armata spalator geamuri topor troliu de mana+carabe ruleta, carpe, wd40,manusi in spatiile goale in concavitatea rotii mai intra : chibrite gratar duck tape foaie de cort pt protejat mocheta becuri rezerva Cam astea ar fi, restul de scule si lichide sunt in buzunarul de plastic din dreapta. |
--------------------
Renault Megane Break
1.9 dTI
2001
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
salut:la mine in portbagaj se gasesc de obicei trusa de scule(care o mut din 21 in clio si invers),extinctor,atat in clio cat si in 21,trusa medicala idem si triunghi numai in 21.acuma de vreo 2 zile zace si un sac de faina in 21 si mi-e lene sa il scot de acol
![]() ![]() |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
Blast3R |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 3 September 07 ![]() |
Lichid de parbriz,o patura si accesorile cu care a venit masina.
|
--------------------
-
-
- -
- Megane Sedan Privilege 1.5 dCi 100 cp
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
-Gratar (de cand a dat caldura),
-Punga cu carbuni (de cand a dat caldura), -Patura(de cand a dat caldura, trebuie la gratar), -Chibrit (trebuie la gratar), -1/2 sticla benzina, -Solutie de curatat geamul (mai isi fac vrabiile treaba mare pe masina), -O sticla cu apa de la robinet (poate ma murdaresc pe maini...) -Un patent (asta nu stiu de ce il tin acolo) |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
QUOTE(manucu01 @ 4 Apr 2008, 15:31) mai anu trecut am gasit un astfel de pachet... acu nu's ce sa mai zic... N-am mai dat pe la raionul de auto... 7 Apr 2008, 08:14: QUOTE(manucu01 @ 4 Apr 2008, 15:31) mai anu trecut am gasit un astfel de pachet... acu nu's ce sa mai zic... N-am mai dat pe la raionul de auto... This post has been edited by SwatKat: 7 Apr 2008, 08:14 |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 21:22 |