Ce tineti in portbagajul masinii permanent?
![]() ![]() ![]() |
Ce tineti in portbagajul masinii permanent?
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Acolo este intr-adevar un perete flas,iar in spate se ascund 3 amplificatoare, subwooferul de 15"tot felul de distribuitoare si cabluri. ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Cand vrei sa scoti roata de rezerva cum procedezi?
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
axx |
![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
Amplificatoare si subwoofer.... ultimul lucru la care ne-am fi gandit... noi am pus raul inainte
![]() |
--------------------
Skoda
Superb
- IS 24 AXL
2017 Style
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
powered
by
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Eu la celalt megane am pus 2 balamale in partea inferioara la imbinarea cu mocheta si doi magneti sus prinsi in "tabla" portbagajului si cand vreau sa scot roata doar cobor "falsul" peste mocheta din portbagaj si le ridic pe amandoua...te-am intrebat ca ma gandeam ca poate tu ai o metoda mai eficienta.
[attachmentid=1627449277] This post has been edited by adrian mgn: 13 May 2008, 19:11 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
adrian mgn |
![]()
|
Ma bucur ca destind atmosfera....cred
![]() Si daca tot ti-am analizat masina as mai avea o intrebare e off-topic dar...am vazut din semnatura ca ai Mirror Turn Signals - pentru ele ai schimbat tot corpul oglinzii retrovizoare sau doar oglinda? This post has been edited by adrian mgn: 13 May 2008, 19:24 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
In mod sigur e butelia de gaz, mai ales ca are 1,5 dci. Io banui ceva bass p'acolo. Ca pisiuu e in torpedo
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
j.d |
![]()
|
Sa...in spate se ascunde subwooferul de 15" impreuna cu cele 3 amplificatoare.
Adrian...uite ce inseamna mirror turn signals... gasesti aici mai multe detalii. This post has been edited by j.d: 20 May 2008, 09:51 Attached thumbnail(s) JD_0009.JPG ( Size: 82.23k ) Number of downloads: 100 JD_0027.JPG ( Size: 99.91k ) Number of downloads: 114 |
--------------------
powered
by
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
De ceva vreme tot aud un bocanit in portbagaj, la plecari de pe loc, frane sau viraje mai stranse. Ma poate ajuta cineva sa localizez sursa acestor zgomote, caci sincer sunt destul de suparatoare.
Image008.jpg ( Size: 448.58k ) Number of downloads: 174 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
de la bradut ti se trage
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
da, cred ca ai dreptate. O sa-l arunc caci si asa nu prea am loc de el in portbagaj...
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Daca ma ascund la tine in portbagaj, ma cauti 2 zile si nu cred ca ma gasesti
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Si zicea cineva pe aici ca eu sunt campion la lucruri inutile in portbagaj...
|
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
ryry |
![]()
|
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
eu va depasesc
![]() |
--------------------
Renault
SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL
- B 40 KAR
2007 CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Am cumparat acum doua saptamani de la Carfourr doua cosuri de plastic pliabile, numai bune pentru cumparaturi mici care sa plimba tot timpul prin portbagaj. asa nu mai am treaba ca se varsa, ca se sparge punga etc. Cat nu am nevoie de ele stau pliate pe fundul portbagajului.
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Crezi ca ai putea sa faci o poza cu ele?
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Probabil ceva de genul:
Eu unul numai cu asa ceva imi fac cumparaturile... This post has been edited by Vio: 22 May 2008, 13:46 Attached thumbnail(s) 4298_0.jpg ( Size: 118.24k ) Number of downloads: 106 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
semit |
![]()
|
asa am si eu , numai ca are o paleta coloristica mai simpla
![]() ![]() e luata de vreo 2 ani din Cora Pantelimon ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu suport la spalatorie sa mi se faca curatenie in portbagaj, buzunarele usilor si torpedo, astfel ca o data la cateva luni ma ocup personal de curatenie. Pacat ca din noiembrie, nu am reusit nici pana acum sa scot urmele de moloz ramase de la caratul unor saci cand am schimbat faianta si gresia.
![]() In alta ordine de idei, daca intereseaza pe cineva... ![]() - 2 umbrele de soare (una din ele dateaza din 2001 si nu s-a stricat nici pana acum, pe cand cea cumparat anul trecut, s-a facut praf)... culmea e ca cea luata in 2007 a costat la fel cu cea din 2001, dar asta e alta poveste... - pompa de picior, un fel de sechela comunista ca in cazul in care face explozie cauciucul si rezerva din portbagaj "respira", s-o umflu cat de cat, pana ajung la vulcanizare, dar cum cauciucurile le-am schimbat in iarna (2 buc.) si prin aprilie alte 2 bucati iar rezerva este intacta, pompa ocupa locul degeaba - un bidon de ulei 10 W 40 cu ceva resturi prin el, poate o fi bun cuiva la vreo salata - jucarii, printre care amintesc o minge gonflabila (dezumflata) pe care scrie Danone (m-am ocupat personal de imprimare) - un DVD in tipla, cumparat de Pasti din Auchan Pitesti pe care azi promit solemn ca-l voi lua in casa - gratar cumparat din complexul Europa. acu' vreo 2 ani... o chestie gen "sandvish" care nu ocupa prea mult loc + ustensilele de rigoare - mai am una bucata miros urat, ![]() - pungi goale ramase de la cumparaturi... - ceva carpe - ceva sprayuri de tot felul si sub toate astea... - mocheta suplimentara cu dungi galben mustar si verzi ![]() ![]() Poza, nu stiu daca o sa fac, dar dupa "modelul" colegului de mai sus si daca voi primi notificari de raspuns, probabil imi voi aduce aminte foarte curand si voi veni cu "dovada". ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
semit |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
vreau si eu o lada de aia
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
zax |
![]()
|
vreau si eu un portbagaj asa ordonat...
![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
Zax, la tine ca sa ordonezi porbagajul, iti trebuie 3-4 lazi dinalea...
![]() |
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sa il vedeti pe al meu.......
bidon ulei.....mingii de tenis...o mapa cu niste desene...harti pungi de plastic o umbrela.... promit solemn ca in wichendul asta imi fac curat in portbagaj...in masina...pe masina...in jurul masiniii |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
parchez langa tine
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
ai grija, antifizic, ca poate iar iti pune arhi rotile in portbagaj
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
l-am banuit eu din prima clipa pe om de jocuri murdare, doar avea cea mai nevinovata fata de la masa si asta trebuia sa insemne ceva
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 16:00 |