Ruse, calatorie pt cumparaturi
![]() ![]() ![]() |
Ruse, calatorie pt cumparaturi
laurentiupopa79 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 4 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008 - Ambition, 1.5 dCi, 70 CP
- B-79-WKH
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
In afara tarii, de obicei, nu ti se cere PINul...
![]() Ultima data acum vreo 2 ani la Metro in Ruse nu primeau MAsterCArd ![]() |
--------------------
**
|
|
andrei_dacia1410 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 30 March 09 ![]() |
stie careva cum se ajunge la un restaurant care se numeste cioflica (cel putin asa se citeste)
|
--------------------
dacia
1410
1996
|
|
luck33ro |
![]()
|
Eu numai acolo mananc ...se cheama Dolno Ciflik...e un restaurant traditional superb. Se mananca super , f. convenabil si are meniul si in limba romana. E imens pe 2 etaje si cred ca are 3-400 locuri capacitate!
Daca mergi in centrul comercial din Ruse si intrebi acolo, toata lumea stie (e langa muzeul de istorie si biblioteca municipala). Iti urez pofta mare ! ![]() |
--------------------
**
|
|
andrei_dacia1410 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 30 March 09 ![]() |
ms pt informatie
![]() |
--------------------
dacia
1410
1996
|
|
sorin_12003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 14 May 09 ![]() |
Va rog sa imi spuneti daca gasesc in afara de marketurile Metro, kaufland , billa, si alte zone de unde pot face cumparaturi. Ma intereseaza in special cosmetice, detergenti... . Am inteles ca mai sunt 3 depozite sau ceva de genul unor piete puternic dezvoltate .
Si inca ceva....e iurea cu GPS-ul ca dupa ce aleg tara Bulgaria....incep literele alea aiurea si nu mai inteleg nimik. Multumesc. |
--------------------
logan
LOGAN
2004
|
|
eddy21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 June 09 ![]() |
salutare,
vreau sa stiu si eu daca preturile din sofia sunt mai mici fata de ruse aici ma refer la metro kaufland selgros etc. merci anticipat |
--------------------
fiat
mareea
2001/1.6l
|
|
luck33ro |
![]()
|
Daca ne spui tu cum sunt preturile din Metro Timisoara comparativ cu Bucuresti...
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
la sofia si varna sunt preturi mai mici decat la ruse (in metro si kaufland + tehnomarket). se bazeaza foarte mult pe cumparatori romani. nu stiu daca merita drumul.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
luck33ro |
![]()
|
Daca te duci cu duba sa-ti aprovizionezi "buticu" se merita
![]() |
--------------------
**
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
am fost ieri pana la ruse. nu pentru cumparaturi ci pur si simplu sa ne plimbam si sa vad daca e buna o procura pentru insotire minor. am intrat si la metro si kaufland dar am iesit rapid: preturile la haine la fel ca in romania. la mancare tot la fel. la detergenti si electrocasnice mai mari decat la noi. plus ca marfa putina fata de cat aveau înainte. am facut o plimbare prin centru, am stat la o terasa vreo doua ore si apoi acasa.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.506 Joined: 3 January 05 ![]() |
a mai fost cineva la cumparaturi la Ruse? Ceva experiente noi?
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
luck33ro |
![]()
|
materiale de constr. cred ca se merita
![]() |
--------------------
**
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine mai merge la Ruse in viitorul apropiat?
![]() ![]() Attached thumbnail(s) IMG_4651.JPG ( Size: 911.51k ) Number of downloads: 3150 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
Da, si eu vreu un kil de braga (au la Kaufland) si daca gaseste cineva salam de magar, ca eu nu am reusit sa gasesc nici la Sofia nici la Ruse, nici la Veliki Tarnovo.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
La cel din Varna aveau....
|
--------------------
------
------
------
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
UP UP.. vine primavara.. incepe lumea sa se plimbe.. cine aduce o lada de Zagorka?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
Daca este vreunul curios sa bea braga, se gaseste ca Kaufland in Ruse si costa
0.48 leva sticla de juma' de kil sau 1.56 leva sticla de 2 kile. In bulgara braga se numeste boza (am inteles ca si in turca este la fel). Eticheta arata cam asa: Eticheta_braga.jpg ( Size: 156.92k ) Number of downloads: 2782 This post has been edited by gibonu: 30 Apr 2010, 16:33 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
paradox_utopic |
![]()
|
![]() solenza driver ! Group: Members Posts: 372 Joined: 1 January 09 ![]() |
care mergi maine in Ruse ?!
plecam lejer pe la 10-11 ne intoaecem cand ne plictisim... bagam un tur de metro apoi un relax prin centru o terasa,o bere,o inghetata la fete.... mai iau rovinieta la bulgari ? |
--------------------
dacia
1310, supernova 2001, solenza 2003,logan
2005
- B-99-SYS
|
|
luck33ro |
![]()
|
Daca nu iesi din Ruse nu ai nevoie
![]() |
--------------------
**
|
|
ionutz72 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 19 October 07 From: Brasov ![]() |
6 "oiro" taxa pod, sau 26 ron,fara rovinieta pana la Ruse.
Preturi Kaufland?... nu mai merita ![]() |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pai daca te duci sa cumperi paine nu renteaza. Daca umpli porcbagajul, mai iei si o plasma, te-ai scos
![]() |
--------------------
**
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.506 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(paradox_utopic @ 7 May 2010, 22:14) am intrebat la control buletin la in trarea in Bulgaria si zicea ca e nevoie de vigneta pt Metro Ruse. Rezulta ca e nevoie pt centura orasului Ruse. Ca sa nu iesi la centura trebuie sa faci la primul giratoriu spre centru si sa te intorci tot pe aici. Daca te intorci pe la al doilea sens giratoriu, dai de radarul din curba si " sigur " ii convingi pe politisti ca tocmai ai iesit din oras... |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
luck33ro |
![]()
|
ше-ьк ьфкисш ясжки фьсешсс
![]() sa vedem daca te descurci sa traduci ![]() |
--------------------
**
|
|
jean_ange |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 May 06 ![]() |
Salut,
am nevoie de un mic ajutor. Incerc de ceva vreme sa vad ofertele de pe Metro.bg dar din pacate imi cer numarul legitimatiei. Daca cineva are asa ceva si ma poate ajuta cu un numar de legitimatie i-as fi recunoscator. |
--------------------
Opel
Astra
2008
- CL-03-GGB "Tell them stories"
His Dark Materials - Golden Compass |
|
gabriel05 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 369 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Pentru Dumneavoastra, cu multa placere
![]() Poate ne povestiti in stilul caracteristic ce ati cumparat de la bulgari! |
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
Mai 2007 1,5 dci 85 CP rouge vif
|
|
jean_ange |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 May 06 ![]() |
multumesc foarte mult. A functionat. E ca in bancurile cu radio Erevan : nu vreau sa cumpar, ci sa le vind. Dar pot sa povestesc saptamina viitoare cum am fost eu la Balcic in vara care a trecut. This post has been edited by cmandrei: 15 Nov 2010, 10:25 |
--------------------
Opel
Astra
2008
- CL-03-GGB "Tell them stories"
His Dark Materials - Golden Compass |
|
luck33ro |
![]()
|
Pot sa-ti povestesc eu acum cum am fost la Balcik anul asta - cu masina
![]() 12 Nov 2010, 21:47: PS nu prea vad ce ai putea sa le vinzi bulgarilor... niste castraveti ? ![]() This post has been edited by luck33ro: 12 Nov 2010, 21:47 |
--------------------
**
|
|
sorin69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 27 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut, eu stiu ca, in limita a cel mult 10 km de la iesirea din oras, respectiv Ruse nu iti trebuie vigneta, oricum ei am vazut ca, au panourile cu obligativitatea folosirii vignetei la iesirile din oras, ori pana la Metro Ruse nu exista acest panou. La ultimele mele deplasari la Metro nu am folosit vigneta. Apropo de Metro ultima data cand am fost mai precis sfarsitul lunii ianuarie 2011, am vazut panouri cu reclame Carrefour si distanta daca nu ma insel pana la magazin, erau pe drumul spre Metro. Eu unul nu am vazut vreun magazin Carrefour si sunt curios daca au asa ceva in Ruse.
|
--------------------
Citroen
C-Elysee
2016 Exclusive 1,6 VTI 115 C.P.Euro 6 You"ll Never Walk Alone
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 11:00 |