Cum am ales sa cumpar Clio Symbol
![]() ![]() ![]() |
Cum am ales sa cumpar Clio Symbol
helldriver11 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 28 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
fost symbol 2007, actual Megane
1,4 TCE edc
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Scurt si la obiect...
O cunostinta apropiata se saturase de Clio si de costurile de intretinere, astfel ca a hotarat sa treaca la SUV. Fiind pe faza si cunoscand masina (avea cam 30.000 km), am decis sa continui eu leasingul, dar fara sa facem actele... culmea, platindu-i chiar mai putin decat rata pe care el o platea in continuare... ![]() Intre timp i-am dat toti banii, fara dobanda sau alte costuri suplimentare. Nu-mi cereti mai multe amanunte deoarece este mult mai complicata povestea... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
bilstan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
hmm eu cred ca am avut noroc...am vindut supernova cu 1300 euro si am dat avansul la clio 1.4 16 v...am facut o preluare de leasing ...pret 6500 masina de 6 luni cu 3400 km in bord...e ca noua sper sa am noroc cu ea..garantie inca 18 luni
|
--------------------
Renault
clio
- b-93-KMJ
1.4 16v-oct 2008
|
|
lokoati |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 June 09 ![]() |
am 400.000 km fara probleme. sunt multumit de masina inainte am avut solenza
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 dci
2003 clio symbol
|
|
randunel |
![]()
|
impotriva sistemului Group: Members Posts: 71 Joined: 4 March 08 From: Sectorul Agricol Ilfov ![]() |
Una din cele mai mari greseli (financiare) facute in viata mea a fost clio-ul, o mare gaura un buget pentru confort redus si multe stricaciuni chiar daca era nou.
Am avut de ales, ca masini noi, intre fabia si clio. Maaaaaaare greseala, trebuia un c-klasse sh nemtesc ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.5 dCi
|
|
catuta |
![]()
|
![]() Membru care uraste "porumbeii"!! Group: Members Posts: 509 Joined: 27 May 09 From: Galati ![]() |
Nu se compara cu mitsubisha parintilor dar nici cu ce am avut inainte.Pentru 100mil, 160mii in bord si la cum merge ... jos palaria!
|
--------------------
Honda
CB 1000 Big One
- GL 53 ROC
16v 130CP Avem o tara superba,pacat ca e locuita de..
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(randunel @ 16 Jun 2009, 19:16) Una din cele mai mari greseli (financiare) facute in viata mea a fost clio-ul, o mare gaura un buget pentru confort redus si multe stricaciuni chiar daca era nou. Am avut de ales, ca masini noi, intre fabia si clio. Maaaaaaare greseala, trebuia un c-klasse sh nemtesc ![]() Tu vorbesti serios ? ![]() Iti ofer Clio DCI 1,5 din semnatura si ceva bani la schimb pe masina ta. Ce zici ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
N-ai inteles ? randunel vrea
QUOTE un c-klasse sh nemtesc nu Clio al tau... |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Intr-adevar un c-klasse sh nemtesc e mai confortabil la drumuri lungi. Duminica am fost 4 persoane la Cluj intr-un c180 din '97 al unui bun prieten. Masina a fost 4000 de epuroi (pret final), inca 500 de lei au fost filtrele, uleiul si manopera aferenta, 180 pivotii inferiori de la directie, 150 Euro jante aliaj de 15' + cauciucuri de 195 (toate sh..). Partea a 2-a ca are ceva rugina cam peste tot in praguri si la aripile din spate..
Concluzie: da domle, e buna la drum lung, ai cotiera pentru sofer in fata dar si pentru pasageri in spate, frumos, spatios, sta foarte bine in curbe, vireaza incredibil de mult .... dar tot troncane pe drumurile noastre, ba mai tare ca un plastic turcesc de symbol. Alt minus mare e ca la un motor benzinar de 1,8 litri aspirat si 122 de cai imi pare cam lent, or o fi de vina zgarcenia proprietarului ... ca si aerul conditionat l-am primit cu portia ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
randunel |
![]()
|
impotriva sistemului Group: Members Posts: 71 Joined: 4 March 08 From: Sectorul Agricol Ilfov ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 16 Jun 2009, 22:07) Tu vorbesti serios ? ![]() Iti ofer Clio DCI 1,5 din semnatura si ceva bani la schimb pe masina ta. Ce zici ? ![]() Daca vrei alta masina, iti dau una din cele din semnatura, sau un seat leon 2001. discutam in pm. Intre timp: nu va luati clio/renault!!!! (pt cei care sunt indecisi ![]() This post has been edited by randunel: 17 Jun 2009, 09:36 |
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.5 dCi
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@randunel si altii: Titlul topicului este..."Cum am ales sa cumpar Clio symbol", destul de clar sper.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
clio200389 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 19 March 09 ![]() |
Eram limitat la 5000-5500 euro.Vroiam o masina cat de cat noua (maxim 4-5 ani vechime) de preferabil euro 4 (pentru taxa auto) si nu in ultimul rand sa fie cat de cat rapida si cu ceva optiuni pe ea.Asa am ajuns sa gasesc un Bicorp din 2003 cu motor 1.4 16v.O alegere foarte buna zic eu.Singurul regret e ca a fost lovita.
|
--------------------
reno
Clio
- x
2002
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
n-am vrut logan si nici n-am vrut la momentul respectiv sa dau 9000 pe un mondeo sau passat obosit..stiam ca va veni criza si zis ca decat sa-mi iau un passat cu 120k km mai bine sa-mi iau clio cu 47k km ca se devalorizeaza mai greu fiind mai noua si mai putin alergata si are si piata secundara..si s-a devalorizat la fel,numai ca suma fiind mai mica si pierderea e mai mica
![]() asta este,live and learn ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Bah, la mine e simplu. O sa intrig multa lume, dar asta e , gusturile nu se discuta.
Eu sunt fan mare si irecuperabil al masinilor frantuzesti, imi place "ceva"-ul ala care le face sa fie diferite de masinile nemtesti atat de galonate, pe buna drepatate de multe ori. Mie mi-a placut la nebunie Symbolul de cand a aparut prima versiune de Symbol, eram foarte incantat de Clio in general, dar nu-mi placea spatele taiat specific hatch-urilor, asa ca atunci cand a aparut Symbolul am stiut exact ce vreau. Cand am avut suficienti bani pt. avans.....am sarit pe el. Sunt la al doilea Symbol, ar fi urmat al treilea dar nu-mi place deloc noul Symbol, asa ca ma voi reorienta probabil catre Clio III Estate . |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
caustic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 12 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu am cumparat Symbol-ul la 70.000 km acum 2 ani.
Am dat 4500 euro pe el pentru ca atat aveam. Am fost multumit de el. Am schimbat doar consumabile: placute, filtre, ulei, bujii, fise de bujii, tamburi, saboti, bascule, planetare, senzori de volanta etc. Am vandut-o ieri... |
--------------------
Renault
Clio
1.4 8V/2000 3 Volume
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
M-am dus in Vitan sa imi iau masina. Am zis, nu conteaza ce, ieftina si buna sa fie. Am avut totusi in cap sa nu imi iau Reno, Cielo sau Dacie, sa nu fie rosie si sa nu fie de la "burtosi". Si da, mi-am luat un Clio rosu de la un baiat cu care nu m-as mai intalni a doua oara:)
Dar, asta e, masina a fost de departe mai buna decat ce cereau romanii pe acolo. Exact cum am spus, ieftina si buna. Mai conduc un serie 3. Nu se compara sub nici o forma cu clio. Dar, dupa ce ma intorc la thalia mea, parca imi place mai mult sa o conduc. Nu pot explica, dar tinand cont ca atunci cand altii conduceau Passaturi mie imi facea inca placere sa o conduc pe Angelica, o Dacie 1300 din 1980.... p.s. daca noi, romanii nu am fi un popor cu prejudecati, Clio e o masina ce o poti conduce lejer toata viata. Dar asa, nu se poate sa nu existe comparatia cu alte masini , de parca ar conta cele 5 minute in care alimentezi la pompa si te vede lumea cine esti si ce masina conduci. De-asta suntem latini ![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 18 Jun 2009, 11:08) p.s. daca noi, romanii nu am fi un popor cu prejudecati, Clio e o masina ce o poti conduce lejer toata viata. Dar asa, nu se poate sa nu existe comparatia cu alte masini , de parca ar conta cele 5 minute in care alimentezi la pompa si te vede lumea cine esti si ce masina conduci. De-asta suntem latini ![]() Si francezii sunt latini, si ma indoiesc ca le e rusine sa fie vazuti la benzinarie cand isi alimenteaza Clioul, sau orice Renault. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(PhilipMorris @ 18 Jun 2009, 12:08) aca noi, romanii nu am fi un popor cu prejudecati, Clio e o masina ce o poti conduce lejer toata viata. Da, doar daca si ceilalti participanti la trafic ar conduce Clio. Adu-ti aminte de vremurile cand pe strazi 9 din 10 masini erau Dacii. Nimerni nu zicea nimic si toti erau fericiti. ![]() On topic, si eu mi-as mai lua un Clio / Symbol, bani sa am. E vorba de vechiul model nu ce a aparut acum. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 22:34 |