Numere de leasing?
![]() ![]() ![]() |
Numere de leasing?
Kata |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine |
|||
bulu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 December 05 ![]() |
B-46-XXX
Iar de ridicat am ridicat-o in mai putin de o saptamana de la telefonul pur informativ. Adevarul e ca s-a nimerit sa aiba in stoc exact ce-si dorea sotia mea sa primesc de la Mos. Ce m-a mirat a fost faptul ca nu mi-au cerut nici un act ca sa-mi dea masina pe mana. Mi-au facut instructajul, am semnat si am plecat. |
--------------------
Renault
Megane
2005 Megane Sedan Privilege 1.6 16v
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(siporazvan @ Nov 22 2005, 08:30 AM) Daca numerele de leasing sunt definitive la sfarsitul contractului esti obligat sa le schimbi? Eu as vrea sa le pastrez... Daca esti bucurestean da, daca nu nu. Daca primesti numere de inmatriculare cu indicativul aceluiasi judet in care ai domiciliu poti sa le pastrezi, intrucat doar se face o schimbare de detinator al numerelor de inmatriculare in baza de date a politiei. La fel se poate face cand schimbi masina, adica o vinzi pe cea veche si iti iei una noua, poti sa-ti pastrezi numarul de inmatriculare. La vechea masina pe leasing aveam numere de CT si m-am interesat special daca pot sa pastrez numarul (ca sa intru moka in continuare in Mamaia ![]() La fel si la Reno, acum am numere B 44 xxx pe care nu pot sa le pastrez decat pana cand se termina leasingul, peste 3 ani si jumatate, la fel, nici pe Bucuresti nu am resedinta. Si m-ar tenta si astea sa le pastrez, cand merg prin Buc cu masina asta primesc muuult mai putine claxoane fata de atunci cand mergeam cu masina cu nr de CT sau alta provincie. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
miezu_000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut eu am luat masina in credit cu BRD.
Problema e ca am luat masina din alt judet ( TM ) si trebuie sa o inmatriculez singur. Acum astept sa-mi vina cartea masinii de la dealer. Imi puteti spune cum trebuie sa procedez pentru inmatriculare si cat ma costa? Am inteles ca trebuie sa duc intai cartea masinii la RAR pentru secretizare (lipirea abtipildului acela pe ea pentru a nu se modifica seria) apoi sa merg la udriste pentru numere si talon. Mai mult nu stiu. Ma puteti ajuta va rog? |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2005 dci 80 Renaul Symbol Fidji 1.5 DCI 80 CP -2005
|
|
coocky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
Eu am gasit o firma(adica dealer-ul are un birou care se ocupa de inmatriculari...). Comisionul a fost undeva la 40 lei. per total a fost 280 lei. nu am stat la cozi, am fost doar la RAR dar si acolo m-au sunat, am mers, am intrat, am iesit... a durat jumate de ora...
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|
kriprii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Astazi am fost la banca sa-mi ridic numerele de leasing. De la banca am primit niste numere normale (dar nu de leasing)....de forma B37 ABX....este normal?dat fiind faptul ca masina este luata in leasing?
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 19 October 06 From: Iasi ![]() |
Da, asa am inteles ca voi primi si eu tot numere obisnuite, dar de Bucuresti, la expirarea numerelor provizorii.
... care vor fi valabile pe perioada in care achit masina This post has been edited by Paul-Iasi: 3 Jan 2007, 19:56 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
kriprii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai eu am numerele provizorii valabile pana pe 5 ian.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Ma refeream la numerele de leasing, ca vor fi valabile pe perioada de leasing, in care achiti masina. Eu,. personal, am platit in avans inmatricularea pe perioada de leasing, pe 3 ani. Acum am numere provizorii (de acelea rosii) urmand ca sa primesc noile placute de la firma de leasing)
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
kriprii |
![]()
|
eu am numerele rosii primite pe 6 dec 2006. Sunt valabile pana pe 5 ian 2007. Am fost azi la banca si mi-a dat numere normale (B 37 ABX). Eu intreb dc este normal sa primsesc stfel de numere
This post has been edited by kriprii: 3 Jan 2007, 20:05 |
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Este normal
![]() P.S. S-o stapanesti sanatos si sa ai grija ca este foarte nervoasa ... Eu am patit-o deja ![]() This post has been edited by Paul-Iasi: 3 Jan 2007, 20:10 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Eu stiam ca la masinile achizitionate in leasing se dau numere de forma B xxxx (Indicativul judetului, urmat de cateva cifre). Poate cu integrarea asta...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu are legatura cu integrarea, nici macar cu SRI :-)
RCI Leasing, Raiffeisen Leasing inmatriculeaza definitiv masinile fara taxe vamale, d-asta avem cu totii numere finale. Hint: numerele personalizate nu costa in plus, dar trebuie sa le ceri in momentul inmatricularii, ca sa le comande la Politie. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
hint: faza cu numerele preferentiale nu e valabila la bcr leasing; de ce? ca sa nu mai piarda ei timp cu cerutul de nr, le iau la rand...daca vrei altele, discuti dupa, dai o spaga si ti-l schimba...
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Din cate stiu, daca leasing-ul e facut pe persoana fizica, primesti numere "normale". Daca e facut pe persoana juridica, e de forma B XXXXX. S-ar putea sa fie folclor
![]() |
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
E folclor, eu masina o am pe firma, luata in leasing si are numere definitive de forma B-xx-XXX
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu la fel, si a mea e luata pe firma.
Eu m-am certat cand mi-am ridicat numerele cu vanzatorul referitor la numere si nu m-a calmat decat dupa ce mi-a explicat tot procesul si si-a cerut scuze a enspea oara ca nu mi-a zis ca imi pot alege numere preferate (eu eram sigur ca imi da ceva gen B-1234 si nu m-am bagat). Am inghitit galusca si am plecat un pic NeRWos :-) |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Idem si la mine, tot pe firma, prin Motoractive (B-56-...). Habar n-am avut ca pot cere numere preferentiale dar oricum nu cred ca m-ar fi interesat prea tare...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
- B56...
2006 Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
andrei8rea |
![]()
|
![]() Convict Group: Members Posts: 203 Joined: 1 July 06 ![]() |
fiind cumparate in leasing, ele nu intra in proprietatea voastra pana in momentul in care sunt achitate integral. pana atunci ele sunt proprietatea firmei de leasing si prin urmare numerele de inmatriculare, mai bine zis litera care reprezinta judetul coincide cu locul in care firma isi are sediul. Am un amic care are Kalos cu nr B XXXXX si in talon nu e trecut numele lui, e trecut numele firmei de leasing prin care cumpara masina; firma are sediul in bucuresti.
|
--------------------
Renault & Mazda
Renault Megane Sedan 2024 & Mazda CX5 2022
1.33 TCE & 2.0 SkyActiv G AWD
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
In general la dealerii Reno am vazut ca nu se inmatriculeaza masinile cu nr. obisnuit de leasing ci cu nr ca oricare altul. Eu am leasing pe pers. fizica si am numere de forma B-57-.. si fratele meu are pe firma vreo trei masini printre care si un nissan luat de la serus si tot cu B-45-.. este.
@andrei8prea la mine in talon e banca trecuta la proprietar dar sunt si eu trecuta cu adresa cu tot la utilizator. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 13 October 06 ![]() |
![]() Oricum o treaba buna as zice, i-au mai potolit pe dobitocii cu "patriotismul local" care de-abia asteptau un nr de bucuresti la semafor. ![]() |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
kriprii |
![]()
|
Eu am la BCR Leasing si am primit numere normale.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Cand ati luat numerele de leasing, ce ati facut cu numerele provizorii?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Eu le am acasa. Le poti pastra sau le poti preda in perioada de valabilitate a autorizatiei provizorii de circulatie. Trebuie sa faci o cerere (tip, se gaseste la birourile de copiat acte de pe langa politie), copie dupa buletin, autorizatia provizorie de circulatie (in original) si numerele provizorii pe care le depui la politie si primesti contravaloarea numerelor rosii (vreo 22 lei).
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Asa auzisem si eu, ca primesti vreo 20 lei inapoi. Cei de la reprezentanta renault mi-au zis ca numerele trebuiesc predate la ei cand le vom ridica pe cele de leasing. Cei de la VB Leasing vor trimite numerele la ei si noi le vom ridica de la renault, asa ceva.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
roty |
![]()
|
Sa le dai numerele rosii inapoi cand le-or plati ei
![]() Da, primesti vreo 20 si ceva de lei inapoi de la udriste.... |
--------------------
Renault
Clio 3
|
|
PVF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 31 December 04 ![]() |
Stiu de la sormea (care lucreaza la o firma de leasing) ca citroen, dacia si reno sunt indigenizate (???) si de aceea se pun numere normale si nu de leasing.
eu am leasing pe firma si mi.am ales numerele asa ca sa zica lumea ca am luat masina cu bani jos ![]() numerele provizorii le am acasa nu am vrut sa le duc pentru 20lei cand am dat pe ele 150lei. bafta |
--------------------
Renault
Clio III
- B 16 PVF
2006 confort dynamique- 5 usi 1,2 16 V 75 CP Clio III confort dynamique- 5 usi 1,2 16 V 75 CP.
|
|
lukici |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 1 October 06 ![]() |
PBV, sti cumva daca la BCR leasing pot sa imi aleg numerele?
(Ai zis ca sora ta lucreaza la o firma de leasing.....) |
--------------------
renault
clio 3
- B 123504
2006 dynamic
|
|
roty |
![]()
|
lukici - iti zic eu ca nu..decat daca ai pile
Dar nicio problema...daca nu ai pile poti sa iti schimbi numerele cu cele pe care le vrei tu la 1 saptamana dupa ce primesti numerele de la bcr...30 ron costa cu totu parca... |
--------------------
Renault
Clio 3
|
|
diesel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 May 04 From: Galati ![]() |
numerele difera in functie de tipul de leasing: financiar sau operational. Nu conteaza ca e masina pe firma sau pers. fizica.
|
-------------------- Clio Symbol Alizee 1,5dci -VANDUT :))
Logan 1.4 MPI Laureate / Alb Artika, mai 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 09:36 |