Numere de leasing?
![]() ![]() ![]() |
Numere de leasing?
PVF |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 31 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
- B 16 PVF
2006 confort dynamique- 5 usi 1,2 16 V 75 CP Clio III confort dynamique- 5 usi 1,2 16 V 75 CP.
|
|||
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am tot la BCR leasing, si am numere normale. In talon, la observatii, scrie la utlizator numele si adresa mea.
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Dupa parerea mea e mult mai bine cu numere normale (gen B-XX-YYY) decat numar de leasing, la urma urmei de ce trebuie sa stie toata lumea cat mai am de platit la masina ? Plus ca sunt mai usor de tinut minte, mi s-a intamplat de multe ori sa confund masinile prietenilor din cauza asta...
Si sunt multi pe forum care si-au ales numerele, deci se poate. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Chrome |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 October 05 ![]() |
Eu stiam ca numere de forma B-xx-yyy inseamna inmatriculare definitiva cu toate formalitatile efectuate. In cazul leasingului financiar daca ai optiunea de cumparare exprimata de la inceputul contractului masina poate avea numere de forma de mai sus. Nu am vazut masini luate pe firma in leasing, din import cu numere finale. Daca a vazut stie cineva de astea sa scrie aici.
|
-------------------- Renault Symbol 1.5 dCi 2005
Ford Focus 1.6 tdci 2007 |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Citeste tot topicul si ai sa vezi ca sunt si aici oameni care au masinile in leasing pe firma si numar final.
Eu nu am vazut nici un Reno cu numar de leasing pana acum. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Intr-adevar,masinile din grupul reno au numere definitive chiar daca sint in leasing.Am vazut anul trecut un megane classic cu numere de leasing (cu rosu in dreapta) care expirau in oct 2006.Cred ca a fost facut pe 5 ani...
Numai masinile de fabricatie asiatica se inmatriculeaza cu numere vechi de leasing.Poate mai sint si masini de fabricatie europeana dar nu prea cred. Si nu e neaparat sa fie de Bucuresti,depinde de societatea de leasing. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
Pai masini nemtesti si Peugeot-uri sunt multe cu nr. de leasing...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 09:36 |