Ce cadouri va doriti de Craciun?, Poate citeste Mos Craciun topicu'
![]() ![]() ![]() |
Ce cadouri va doriti de Craciun?, Poate citeste Mos Craciun topicu'
udarnus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 13 March 10 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio I
1993/RN http://davidpostatny.blogspot.com
|
|||
c0xty |
![]()
|
![]() c0xty Group: Members Posts: 211 Joined: 23 June 10 From: In carciuma! DNFD!!!! ![]() |
bicicleta a venit de azi!
Urmeaza restu' |
--------------------
renault
clio
- B 30 AEJ
2002 Renault Clio II,1,5 dci
**[B]Cu cat un om gandeste mai putin cu atat vorbeste mai mult[/B]!** |
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
De craciun o vacanta de snowboard la http://www.kitzsteinhorn.at/ in Austria.
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
c0xty |
![]()
|
![]() c0xty Group: Members Posts: 211 Joined: 23 June 10 From: In carciuma! DNFD!!!! ![]() |
QUOTE(ViperRS @ 25 Nov 2010, 15:15) austria intradevar e super marfa pentru sporturile de iarna, daca ai posibilitate mergi fara sa te uiti inapoi........ si poate ne ciocnim pe acolo desi sper sa ajung in elvetia de data asta(da e posibil sa raman si in tara ![]() |
--------------------
renault
clio
- B 30 AEJ
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
urdanus: codul de la radiocasetofon ti-l faci cadou cu 40 de lei
![]() coxty: si tu ai mosh timpuriu ca si semit ![]() on: si eu alaltaieri mi-am facut rezervare la ski in austria, dar nu o consider cadou de mosh ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
udarnus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 13 March 10 From: Sibiu ![]() |
@ipiq il decodezi sau afli codul fara sa demontez casul?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio I
1993/RN http://davidpostatny.blogspot.com
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
udranus: daca e cassul original, vorbeste cu userul ESPACERN pe topicul asta: http://www.reno.ro/Numar-identificare-auto...60563-s480.html si da-i numarul VIN al masinii...
Daca el nu te poate ajuta trebuie sa-l demontezi. Decat sa platesti 50 de lei la decodori, mai bine iei un mp3 player second cu 150-200 de lei si ai terminat balciu' Numa' bine! |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
c0xty |
![]()
|
A mai venit si un ceas de mana Fossil blue....
domane ajuta si la mai multe ![]() |
--------------------
renault
clio
- B 30 AEJ
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
multam,cread! da' la ce'visezi' tu acolo e o nebunie..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
E ceva expo moloss club? Imi plac molossii la nebunie, dar maine voi fi plecat .
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
selectie 'dac moloss club'..din pacate,pt tine,doar maine se tine..asta in bucuresti..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Eu mi-am dorit asta
dar, sa-l citez pe ipiq, si mosu meu e timpuriu, si mi l-a adus. |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Saltea, doo perne, o placa de rigips de 12, 4 montanti, un rigipsar (cateva ore numa), 8mp de faianta mica.
Si daca se poate si nu e prea mare deranjul un LED mare... |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Ca altceva decat o bomba de pavilion dv6 nici nu gaseai
![]() In alta ordine de idei s-ar putea ca mosul de peste ocean sa aduca ceva din lista mea. ![]() RT-N16 |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cred ca te bucuri prea tare la RT-N16le ala.
Da', ma rog, tu esti rau in domeniu si poate-l faci sa coopereze 100%. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Ar fii deloc interesant sa coopereze 100% .
Softul de asus va sta doar de proba sa vad cat de tare se incinge procesorul asa cum vine de la mama lui. Oricum atat memoriile cat si procesorul vor primi un kit de racire pasiva, iar flashul o imagine dd-wrt big :mr green: ! Imi aduce aminte de copilarie cand veneau pachetelele de la mos Nicolae si de cum le asteptam cu multe zile inainte. ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
@barbu: de ce ti se pare bomba DV6? Ai feedback-uri pro argumentele tale? E adevarat ca seria Pavilion DV6000 era catastrofa, mureau cipurile video in draci, mai ales la configuratiile AMD, insa eu cunosc modelul DV6 de ceva vreme, si e stabil in configuratia Core 2 duo, reuseste sa ventileze super ok.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Io nu stiu exact ce sa-mi doresc dintre astea:
4279_large_xbox_360_elite_final_08.jpg ( Size: 95.65k ) Number of downloads: 303 images.jpg ( Size: 3.87k ) Number of downloads: 247 sony_playstation_3.jpg ( Size: 22.71k ) Number of downloads: 247 Daca se pricepe cineva, orice sfat e binevenit. Prersonal, as inclina spre Wii, insa asta, doar din cauza faptului ca e singura consola pe care o stiu. Celelalte doua imi sunt complet necunoscute. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
AndreeaAM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 26 November 10 From: Resita ![]() |
macar una din cele de mai jos....
![]() Attached thumbnail(s) christmas_tree_on_street.jpg ( Size: 655.9k ) Number of downloads: 250 |
--------------------
Renault
LagunaII 1.6 16V
2001 grandtour O vorba de spirit, oricat de stralucitoare, isi are si ea mormantul... in urechile prostului.
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
bradul e ok, AndreeaAM?
|
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
traiesc in romania si, deci pe baza a ceea ce vad in jur, cred in banii nemunciti. desi eu mi-i muncesc pe-ai mei, si mi i-am tot muncit. asa ca, de anul acesta de craciun imi doresc sa castig marele premiu la 6-49 (o sa trebuiasca sa cumpar bilet totusi ca sa se indeplineasca
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
AndreeaAM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 26 November 10 From: Resita ![]() |
Yochanna: eee......ceva din ceea ce e sub brad as dori
![]() prefer mustang-ul, mosule, sa stii ![]() |
--------------------
Renault
LagunaII 1.6 16V
2001 grandtour O vorba de spirit, oricat de stralucitoare, isi are si ea mormantul... in urechile prostului.
|
|
gabize |
![]()
|
La mustangul ala, ar fi bine sa rogi mosul sa-ti aduca si o benzinarie. Altfel... tot cu lagunita o sa circuli.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bwwlan @ 4 Dec 2010, 16:39) Io nu stiu exact ce sa-mi doresc dintre astea: 4279_large_xbox_360_elite_final_08.jpg ( Size: 95.65k ) Number of downloads: 303 images.jpg ( Size: 3.87k ) Number of downloads: 247 sony_playstation_3.jpg ( Size: 22.71k ) Number of downloads: 247 Daca se pricepe cineva, orice sfat e binevenit. Prersonal, as inclina spre Wii, insa asta, doar din cauza faptului ca e singura consola pe care o stiu. Celelalte doua imi sunt complet necunoscute. Eu am PS3 si pot sa iti psun ca sunt multumit. Frate-miu are x si e multumit. Eu nu as da PS3 pe x, si nici el x pe PS3, deci cred ca depinde de preferinte. Wii dupa parerea mea se exclude, este prea putin multimedia, adica eu cu PS3-ul vad si dvd-uri, si bluray-uri, filme de pe stick, multimedia din pc etc. Nu stiu cate din astea poate sa la faca Wii. Deci sfatul meu este clar, dar cred ca mai mult incurca: Ia ce iti place ![]() This post has been edited by shteffanivlad: 5 Dec 2010, 11:34 |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
AndreeaAM |
![]()
|
da, da, stiu ca ar fi buna si o benzinarie in cazul asta....dar....aia am trecut-o pe lista pt mos nicolae
![]() ce tot comentez si poftesc la 'alte fete'... imi iubesc fetitza mea (laguna) ![]() |
--------------------
Renault
LagunaII 1.6 16V
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(shteffanivlad @ 5 Dec 2010, 11:34) ... Wii dupa parerea mea se exclude, este prea putin multimedia, adica eu cu PS3-ul vad si dvd-uri, si bluray-uri, filme de pe stick, multimedia din pc etc. Nu stiu cate din astea poate sa la faca Wii. ... Wii am eu (ma rog fiica-mea ![]() Spre deosebire de celelalte e orientat mai mult pe miscare. Nu ai grafica HD ca la altii, dar nici nu esti static (mie cel putin imi place mai mult aspectul asta). Asta in contextul in care eu nu prea sunt fan jocuri ![]() Cat despre ce se poate face cu el, eu i l-am modat si: tot ce e joc incarc de pe hdd, are si functie de player video, se poate pune si Opera pe el pentru navigare, player multimedia samd. Deci poti face chestii suplimentare si pe Wii. Pe de alta parte traim intr-o era in care poti "pipai". Este imposibil sa nu gasesti magazine in care sa poti testa. Mergi, vezi ce impresie iti lasa fiecare si dupa aia te hotarasti functie de ce simti tu ca-ti place ![]() Si inca o chestie: nu te grabi, s-ar putea sa existe oferte de sarbatori: anul trecut, un Wii era pe la 800 lei cel mai bun pret de pe piata, iar inainte de sarbatori a fost oferta la Romtelecom cu ~690 (eu de acolo l-am luat). This post has been edited by clr: 5 Dec 2010, 13:48 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu am luat PS3-ul in primul rand pentru Blu-Ray, pentru ca atunci un player Blu-Ray era tot cam la acelasi pret, am zis ca ma aleg si cu o consola.
Sincer, acum un player Blu-Ray care citeste si mkv-uri e 400 RON, deci argumentul cade. Eu personal nu prea joc, am tot incercat dar ma plictisesc repede, dar am inteles ca pentru un 'gamer inrait' Xbox-ul e alegerea buna, pentru ca Xbox Live, desi e cu abonament, e bestial, pe cand pe PSN e plin de prosti care fluiera in casca si alte nebunii. (asta o pot confirma si eu din experienta proprie) Deci, esti gamer inrait, mai ales online, ia Xbox. Esti gamer ocazional si iti place grafica buna, ia PS3. Esti gay, ia Wii. Glumesc, glumesc... Doar ca Wii-ul e inferior, dupa parerea mea, si jocurile alea WiiSports sunt amuzante primele 2 zile, apoi te plictisesti. Cel putin eu asta am auzit de la cativa posesori Wii, inclusiv unul de pe acest forum. ![]() edit: Oare rtBK ce alege? Doar stim ca el ia ce e mai bun, si restul sunt de rahat. rtBK, ai cuvantul. ![]() This post has been edited by A l e x: 5 Dec 2010, 14:02 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Abo |
![]()
|
![]() Planificarea atentă nu poate înlocui norocul chior. Group: Members Posts: 288 Joined: 14 August 10 From: Codlea/Brasov ![]() |
deci vreau asa
![]() Pedometru il primesc de la parinti, prietena mi-a promis o tabachera inscriptionata si a mai ramas ca eu sa ma decid intre ceas si ps3 pentru ca vin din economiile mele si na ... mi-e greu sa ma decid ![]() |
--------------------
Renault
Megane Hatchback
- BV 92 ABO
2005 1.5 dCi 82 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 10:49 |