Ce cadouri va doriti de Craciun?, Poate citeste Mos Craciun topicu'
![]() ![]() ![]() |
Ce cadouri va doriti de Craciun?, Poate citeste Mos Craciun topicu'
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
c0xty |
![]()
|
![]() c0xty Group: Members Posts: 211 Joined: 23 June 10 From: In carciuma! DNFD!!!! ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 7 Dec 2010, 10:19) Eu zic sa stai linistit cu aditivul ala cu teflon, daca nu vrei sa-ti distrugi motorul prematur. Am vazut dci cu 550 de mii de km care n-avea nici o problema. Iar cu uleiul sa-l schimbi la 6 mii...doar daca ii pui vreun ulei RO3 sau Lukoil 15w40, in rest daca ii pui ulei calumea, il arunci degeaba. Crede-ma, am vazut destule motoare, si cei care aveau probleme erau doar cei care stricau motorul punand diverse porcarii prin el, masinile de firma schimbau uleiul la 15 mii si mergeau lejer 300 de mii, pana le casau. Clio-ul meu a stat si 18 mii de km cu acelasi ulei, nu mai zic de Loganele care au intervalul la 20 de mii si n-au nici pe dracu'. Iar dci-ul cand incepe sa consume ulei, nu-i semn de motor uzat, ci de turbina uzata. Asadar gandeste-te mai degraba la turbina aia sa n-o strici cu aditivul tau. Uleiul il schim in general la cca 7-8k km sa imi tin motorul curat, iar aditivul a venit la recomandarea varului meu, pe care il cred...... asa ca..... purcedem. A mai venit mosu; cu un mouse microsoft ARC pentru laptop acasa, si un Microsoft 5000 bluetrack pentru la munca, un micro sistem audio pt iphone de birou si cam atat pentru moment ![]() |
--------------------
renault
clio
- B 30 AEJ
2002 Renault Clio II,1,5 dci
**[B]Cu cat un om gandeste mai putin cu atat vorbeste mai mult[/B]!** |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 5 Dec 2010, 15:00) edit: Oare rtBK ce alege? Doar stim ca el ia ce e mai bun, si restul sunt de rahat. rtBK, ai cuvantul. ![]() nu crezi ca totusi ai inceput sa exagerezi asa putin? tu folosesti mai des cuvantul "rahat" decat tot forumul la un loc, ce sa mai zic de mine? Te-am rugat si te rog in continuare sa imi dai posturile in care am laudat ceva si am zis ca restu sunt de "rahat". |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 6 Dec 2010, 09:03) Daca nu il dai, platesti amenda ca n-ai actele la tine, platesti si amenda pentru contraventie, o sa-ti vina scrisoare acasa cum ca sa predai permisul, dar...doar atat, cat e permisul la tine, nu poate fi suspendat. Asta ca un exemplu al scaparilor legilor romanesti. Asta o crezi tu ca scapi de suspendare dar mai trebuie sa o creada si ei ![]() |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Il duci singur la politie daca nu il dai cand ti-l cere...
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
c0xty |
![]()
|
![]() c0xty Group: Members Posts: 211 Joined: 23 June 10 From: In carciuma! DNFD!!!! ![]() |
si ultimul post pe anu asta:
A mai venit mosu cu un player Alpine 9882ri, subwoofer si statie auto Infinity si cam atat. Folie pe geamuri la anu' |
--------------------
renault
clio
- B 30 AEJ
2002 Renault Clio II,1,5 dci
**[B]Cu cat un om gandeste mai putin cu atat vorbeste mai mult[/B]!** |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"nu crezi ca totusi ai inceput sa exagerezi asa putin?"
nu. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Hai ca a ajuns si la mine mosulica, cam tarziu dar mai bine decat niciodata.
am bifat asa: 1 x rt-n16 1 x upgrade ram la laptop Traiasca Mosu` ! |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 14:00 |