Sunteti sau nu multumiti de Renault ?, Votati aici...
![]() ![]() ![]() |
Sunteti sau nu multumiti de Renault ?, Votati aici...
ursache_george |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 6 May 07 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Ex. Renault
Laguna
1994 RT. acu am vw polo 2001, 1.0 i
|
|||
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Scurt si la obiect: DA!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
am votat nu, de prea multe ori in service cu ea, mai recent a inceput sa curga cv
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Pentru prima mie de kilometri, sunt foarte multumit
|
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
creatorule.. tu crezi ca e vreo masina in care sa nu fii multumit dupa doar 1000 km ???
![]() scrie si tu dupa un ... 20.000 km .. 30.000 .. sau asemanator.. nu dupa cateva zile de cand ai luat masina |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
claus promit sa scriu aici si dupa "douaș de mii" de kilometri
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
am postat da......
merge bine pt banii pe care ii dai punct. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 06:59 |