Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages  1 2 3 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

despre un moderator si stil de moderare, sa discutam civilizat

cristirenault
post 21 Oct 2006, 22:19
Post #1

Membru autentic

Group: Banned
From: pingo-pongo

Acum 5 zile in urma mi-am luat suspend de la domnul moderator dragosP de pe Daciaforum. Nu e nici o suparare , dar am luat aceasta suspendare pe nedrept iar domnul moderator mai sus mentionat ori nu a vrut , ori nu a putut sa inteleaga ca a gresit . Ma explic.
Exista un topic la bursa cu "orice piesa Logan la jumatate de pret". Bun , am postat si eu intrebarea fireasca si serioasa daca pot cumpara piese pentru un Logan intreg , la modul cel mai serios , am zis ca in felul asta ajunge si Loganul la pretul de 5000$ declarat initial de domnii de la Renault. Deci inca ma intereseaza chestia ca tot aveam de gand sa asamblez o masina de la A la Z asa cum vreau eu, insonorizari , chestii ,etc.
Domnul moderator a gasit de cuviinta sa imi dea suspend 5 zile pe motiv de off-topic. Daca in postarea mea , care era total ON-TOPIC mi-am luat 5 zile suspend eu unul nu stiu cum si ce ar trebui sa postez ca sa convina acestui moderator.
Mai e o problema , habar nu aveam ca acest forum e comun cu cel de Dacia si va dati seama cum mi-a cazut fata cand am vazut ca sunt suspendat de un moderator de pe un alt forum... deci ... Ar fi bine ca interfata acestui forum sa arate clar ca acest forum este si pentru DACIA.
Nu vreau sa se transforme acest topic intr-un topic de reclamatii sau mai stiu eu ce , vreau doar ca cei cu capul pe umeri sa se pronunte , sunt de acord ca moderatorii trebuie sa modereze dar nu sa sanctioneze din prima , intai o avertizare si cred ca e suficient , mi se pare o chestie de bun simt. Daca injura cineva sau mai stiu eu ce , atunci da , corect suspend din prima , dar asa...
Pentru buna functionare a acestui forum si pentru lamurirea lucrurilor as dori si eu sa stiu care e parerea tuturor in aceasta problema.
Am incercat pe PM sa lamuresc problema si nu se poate , din punctul meu de vedere as fi de acord ca toate PM-urile mele catre acest domn sa fie puse pe forum sa le vada oricine. Sa primesti un raspuns argumentat la o intrebare serioasa mi se pare o chestie de bun simt, dovada a unui anumit nivel de civilizatie si intelect.

--------------------
Renault Megane Coupe 1998 2.0 16v - RO 007 EUM
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pastrama
post 21 Oct 2006, 22:46
Post #2

scursura umana

Group: Members
From: Ct

Mda...
Nu stiu de ce, da am impresia ca n-o sa rezolvi problema.
Unii e mai jmekeri p-aici. wink.gif

--------------------
Tedei - -
+
cristirenault
post 21 Oct 2006, 22:51
Post #3

Membru autentic

Pai nu vreau sa rezolv ceva anume in cazul asta , poate doar ca acest domn moderator sa isi prezinte public scuze pentru greseala facuta , bine traim in Romania unde mandria e mai mare ca omenia si sincer nu ma astept sa-si recunoasca greseala...
E posibil ca si acest topic care este unul de bun simt sa sfarseasca CLOSED ca altele... nu zic , daca am gresit cu ceva sa mi se taie capul daca nu...... ca tot vorbeai de smecheri.

--------------------
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
+
pastrama
post 21 Oct 2006, 22:56
Post #4

scursura umana

QUOTE(cristirenault @ 21 Oct 2006, 23:51)
  sa isi prezinte public scuze pentru greseala facuta
*

radmasa.gif
Slaaabe sanse!!! Aproape nule!!!
Daca ajung s-o vad si p-asta, ma consider un om implinit. biggrin.gif tongue.gif

--------------------
Tedei - -
+
cristirenault
post 21 Oct 2006, 23:01
Post #5

Membru autentic

da , trebuie sa luam in considerare ca suntem in Romania si ca atunci cand cineva recunoaste ca a gresit si isi cere scuze ii cad 3 seturi de galoane in loc prin asta sa arate civilizatie , educatie , respect.
Ca o completare la comentariile noastre... e normal ca moderatorii si adminii sa fie tratati cu respect , dar membrii... membrii de ce nu se bucura de acelasi respect... daca cineva e superior sa arate ca merita asta , exact prin ce ziceam mai sus , civilizatie , educatie...
Sunt membru pe alte forumuri si auto si non auto , habar nu aveam ce e ala warn sau suspend, acum recunosc , am invatat lucruri noi wink.gif

--------------------
+
Liviu
post 22 Oct 2006, 00:03
Post #6

expat naiv

From: Peste gard

Ia sa ma bag si eu in seama un pic:

Deci , topicul se chema "! ORICE COMPONENTA LOGAN !, La jumatate de pret !" iar primul mesaj era (vad ca topicul nu mai este la bursa, dar dadusem eu un "print" pe el asa ca am avut de unde recupera datele smile.gif ) :

Salutare,

am o propunere pentru voi: pot face rost de ORICE componenta de Logan 16v (volan piele, ornament consola centrala, ceasuri albe etc. etc.). Pretul este destul de mic zic eu (dar trebuie sa-mi dati si vechile componente).

De asemenea, pot face rost de ORICE alta piesa de logan pentru cei care vor sa-si imbunatateasca Loganul versiune mai slaba (stopuri albe, jenti aliaj, AC etc. etc.). Sau daca aveti componente avariate (bari sparte, faruri cu cleme rupte, geamuri sparte etc. etc.) - tot la schimb + diferenta.
Toate piesele sunt absolut NOI!

Momentan am: 4 roti complete noi de fabrica (jenti otel+cauciucuri kormoran) la pretul de 700 RON (absolut NOI! cerulate nici 1km)
-ceasuri albe + computer bord 350 RON

Volane cu airbag, insonorizante capota ca la Diesel, ornamente schimbator din piele, absolut ORICE va trece prin minte!
Mentionez ca sunt din Pitesti.

Pentru comenzi SIGURE dati-mi PM

Iar domnul cristirenault, vine cu urmatoarea completare (scos din cosul de gunoi):
nu pot sa ma abtin , ma racaie de cateva zile sa zic asta , daca ai avea de vanzare un Logan complet la juma de pret tare ar fi bine , s-ar atinge obiectivul celor de la Renault cu masina de 5000 $ wink.gif uite asa se face o treaba serioasa.
Succes la vanzari wink.gif

Daca ne uitam putin la cum suna oferta si modul de formulare ales de cristirenault, concluzia logica (din punctul meu de vedere) este ca a fost un off-topic "caterincos". Deci, tinand cont STRICT de datele acestea, consider ca suspendul a fost acordat corect, respectand regulamentul STRICT de la bursa.

Orice comentarii pe tema "strictetii" regulamentului consider ca sunt de prisos.

Acum am si eu o intrebare cu caracter personal catre cristirenault: ce avea daca il intrebai pe PM pe initiatorul topicului de treaba cu loganul complet ? ..

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
pastrama
post 22 Oct 2006, 01:37
Post #7

scursura umana

QUOTE(cristirenault @ 21 Oct 2006, 23:19)
  Bun , am postat si eu intrebarea fireasca si serioasa daca pot cumpara piese pentru un Logan intreg , la modul cel mai serios , am zis ca in felul asta ajunge si Loganul la pretul de 5000$ declarat initial de domnii de la Renault. 
*

nu pot sa ma abtin , ma racaie de cateva zile sa zic asta , daca ai avea de vanzare un Logan complet la juma de pret tare ar fi bine , s-ar atinge obiectivul celor de la Renault cu masina de 5000 $ wink.gif uite asa se face o treaba serioasa.

Daca asta-i intrebare serioasa...
Cu parere de rau biggrin.gif , cred ca d-l moderator DragosP are dreptate.

--------------------
Tedei - -
+
DragosP
post 22 Oct 2006, 08:21
Post #8

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(cristirenault @ 21 Oct 2006, 23:51)
Pai nu vreau sa rezolv ceva anume in cazul asta , poate doar ca acest domn moderator sa isi prezinte public scuze pentru greseala facuta , bine traim in Romania unde mandria e mai mare ca omenia si sincer nu ma astept sa-si recunoasca greseala...

Îmi cer public scuze pentru că, așa cum ți-am spus și-n seria de PM-uri pe care am schimbat-o, am aplicat regulamentul de la bursă!
Sper că domnul cristirenault este mulțumit, pe de o parte, iar pe alta, domnul pastrama este un om împlinit acum!
Iar în ceea ce privește căzutul feței, ți-am mai spus: bursa este comună celor două forumuri, n-are nici o relevanță cine/unde este înscris ca și user.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
Maximus Decimus
post 22 Oct 2006, 09:11
Post #9

Membru

Am primit si eu de la domnul dragosP un ban de 5 zile direct tot pe un topic de bursa. Avind in vedere ca un moderator nu este un politist, ba dimpotriva, el trebuie sa anime discutiile in primul rind si sa produca efervescenta pe forum, consider ca domnul in cauza nu are nicio treaba cu moderarea unui forum. Este mult prea rigid.

--------------------
Peugeot 407 - B-03-LOG
GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
+
cristirenault
post 22 Oct 2006, 09:29
Post #10

Membru autentic

Dragos , eu nu sunt ironic cu problema asta asa cum faci tu , ti-am mai spus despre chestia asta cu amestecatul forumurilor , eu habar nu aveam ca aceste doua forumuri s-au comasat intr-unul singur , trebuia sa imi spui , frumos , civilizat , ca nu e in regula sa postez asa si risc o sanctiune , tu ai trecut la fapte , daca tot a fost frig zilele astea pe la noi prin estul tarii ma bucur ca ti-a tinut de cald suspendarea mea wink.gif
Colegule stelist , intrebarea este cat se poate de serioasa , da , cumpar un Logan dezasamblat la jumatate de pret , daca vine cuneva cu masina asta sau mai bine zis cu componentele astea ii dau banii pe loc , fara nici o gluma.
Ca sa revin , am spus moderatorului de la bursa ca acest topic cu "orice piesa de logan la 1/2 din pret" este o caterinca inca de la inceput si nu trebuia sa permita asa ceva , bine zice LIVIU acolo ca topicul s-a sters , pai eu sunt cel care am zis ca este o chestie de bun simt ca sa se stearga tampenia asta de topic , pentru ca nu era un topic real in primul rand, repet daca e adevarat vreau si eu un Logan la 4000 de euro, cine nu ar vrea , dar cum traim intr-o tara relativ europeana cu o piata comerciala destul de bine pusa la punct este imposibil sa gasesti un produs la 1/2 din pret , de aici nota un pic neincrezatoare din postul meu pe care unii au interpretat-o ca si caterinca.
Liviu , zici ca de ce nu l-am intrebat pe PM pe acel domn daca are piese pentru un Logan intreg , te rog frumos , citeste toate postarile de pe acel topic si ai sa vezi ca postul meu a fost unul chiar de bun simt pe langa altii care au scris tot felul de prostii pe acolo si nu si-au luat nici un suspend, postarea mea a fost tocmai pentru a atrage atentia ca ce se facea cu acel topic nu este un lucru serios si are iz de caterinca inca din start. Daca vrei iti dau linkuri de pe alte forumuri unde radea lumea de noi astia de pe forumul Renault ca avem un nivel de discutie foarte "elevat" si pusesera si ei link exact catre acest topic care il avem in discutie.
Si va rog un lucru , haideti sa NU discutam nivelul si alte chestii ca e mai bine asa , sunt un tip caruia ii place sa faca ceva constructiv nu distructiv.
Consider inca odata ca greseala principala este a celui ce a permis functionarea acelui topic cu piesele de Logan si altii mai fraieri si mai putin smecheri , vorba stelistului , au trebuit sa plateasca pentru indecizia unui moderator.
Dar asta e , unii nu inteleg ca sa fii domn moderator poate fi o intamplare , sa fii om e lucru mare, de aceea trebuie intai sa fim oameni si sa actionam "omeneste" nu precum niste gardieni care iti dau cu bastonul pe spinare ca ai stranutat cand nu trebuie...
Oricum domnul moderator dragosP este singurul moderator care mi-a dat warn de la al doilea post pe acest forum , magnifica performanta si din partea mea si din partea lui wink.gif postasem si eu un anunt ca imi vand Megane-ul , cand am vazut cum sta treaba m-am lasat pagubas cu anuntul meu cu tot.
Sper ca m-ati inteles ce am vrut sa spun si raspundeti daca vreti , daca simtiti ca e corect sa faceti asta la TOATE problemele ridicate de mine, nu numai la cele interpretabile.
Si il rog pe domnul moderator dragosP sa lase postarile la misto , caterinca , alea cu scuzele , stie dansul ca este in pericol sa-si ia 5 zile suspend pe motiv de off-topic, este oare vreo diferenta fata de postul meu? asa ca Dragos mai gandeste-te inca odata inainte sa postezi.

--------------------
+
cristirenault
post 22 Oct 2006, 09:35
Post #11

Membru autentic

QUOTE(Maximus Decimus @ 22 Oct 2006, 10:11)
Am primit si eu de la domnul dragosP un ban de 5 zile direct tot pe un topic de bursa. Avind in vedere ca un moderator nu este un politist, ba dimpotriva, el trebuie sa anime discutiile in primul rind si sa produca efervescenta pe forum, consider ca domnul in cauza nu are nicio treaba cu moderarea unui forum. Este mult prea rigid.
*

Acelasi lucru i-am spus si eu in mesajele mele , ca este mult prea rigid si aplica regulamentul fara sa cantareasca lucrurile deloc, i-am subliniat ca dansul este moderator , deci sa modereze , nu sa lase lucrurile sa ajunga la "flame" si apoi sa imparta suspenduri in stanga si in dreapta , tocmai asta e calitatea unui moderator, asa putem pune un robotel care sa aplice in mod automat regulamentul si gata... deci daca eu am avut un post care sa merite 5 zile suspend atunci nu mai am ce comenta... si daca domnul moderator in cauza vrea sa ii arat eu cum se modereaza si cum se tin lucrurile sub control ii stau oricand la dispozitie sa ne intalnim si sa ii arat conduita adevarata pe alte forumuri , din Ro si nu numai , zic astea in sensul imbunatatirii nivelului forum.reno.ro si nu in sensul de a da cuiva o lectie. Daca e de dat lectii toti suntem profesori wink.gif radmasa.gif

--------------------
+
Kunt
post 22 Oct 2006, 09:47
Post #12

Membru lenes

Cautam innebunit topicul ala - Orice componenta logan la jumatate de pret - si banuiesc ca a fost sters. Vroiam sa cumpar ceva. Ce s-a intamplat, era teapa ? Nu era nimic la jumatate de pret ? Lamuriti-ma si pe mine, va rog.

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4 MPI, 2005 - 50 VDU
"Oamenii sunt persoane umane" - ...
+
Liviu
post 22 Oct 2006, 09:47
Post #13

expat naiv

QUOTE(cristirenault)
... citeste toate postarile de pe acel topic si ai sa vezi ca postul meu a fost unul chiar de bun simt pe langa altii care au scris tot felul de prostii ...

Cand o sa invatam sa nu ne mai luam de capra vecinului ? .. asta e grija ta .. de ce nu siau luat ceilalti suspend ? Dar poate si-au luat smile.gif.

Cat despre aplicarea regulamentului de la bursa, se stie ca e un regulament STRICT si aplicat AD LITERAM asa ca va invit sa il respectati !

--------------------
. . .
+
cristirenault
post 22 Oct 2006, 09:51
Post #14

Membru autentic

nu-l mai cauta ca nu mai e , ceea ce e foarte normal , tie cum iti suna titlul topicului?... e ceva serios?... te inteleg ca nu ai avut unde sa postezi despre problema ta si nu ma deranjeaza ca ai postat aici dar conform atitudinii unui moderator acum iti iei 5 zile suspend pentru ce sincer in topicul asta nu e vorba de piese de Logan ci de atitudinea unui moderator , asa ca esti off-topic... eu glumesc oameni buni , poate vi se pune pata si ii dati suspend lui Kunt , "tovarasul" nostru de forum (unde ai gasit colegule poza aia? smile.gif )

--------------------
+
cristirenault
post 22 Oct 2006, 10:01
Post #15

Membru autentic

QUOTE(Liviu @ 22 Oct 2006, 10:47)
QUOTE(cristirenault)
... citeste toate postarile de pe acel topic si ai sa vezi ca postul meu a fost unul chiar de bun simt pe langa altii care au scris tot felul de prostii ...

Cand o sa invatam sa nu ne mai luam de capra vecinului ? .. asta e grija ta .. de ce nu siau luat ceilalti suspend ? Dar poate si-au luat smile.gif.

Cat despre aplicarea regulamentului de la bursa, se stie ca e un regulament STRICT si aplicat AD LITERAM asa ca va invit sa il respectati !
*

Liviu , nu ma iau de capra vecinului , de ce interpretezi asa , grija mea e alta dar vad ca nu ati inteles sensul acestui topic , vreau ca membrii si moderatorii sa fie mai seriosi in ceea ce fac , nu te supara pe mine dar modul tau de a pune problema e foarte... nu stiu cum sa-i zic , daca tot ai raspuns pe acest topic si iti multumesc pe aceasta cale , de ce nu incerci sa ma/ne lamuresti si cu restul problemelor...
Eu am zis ca au postat si altii aiurea pe acel topic care din start era aiurea si ziceam ca nu e normal ca o gramada de lume sa isi ia suspend din cauza indeciziei moderatorului de a inchide acel topic aiuristic , de ce sa platesc eu pentru, hai sa fiu bland si sa zic indecizia altuia ? Nicidecum intentia mea nu era ca sa fie sanctionati si altii , mi se pare cea mai mare prostie. Daca va apucati sa suspendati asa in continuu s-ar putea sa ramaneti doar voi moderatorii pe aici ca si asa nu e ingramadeala prea mare , nu mai zic ca ar fi mare nevoie de cineva tare pe partea tehnica , asa cum e pe alte forumuri din Ro si sa stiti si voi ca cei de acolo se implica si se iau uneori de gat cu importatorul , asta e , lor le pasa , le pasa de cei pasionati de marca respectiva , de cei care au dat un ban pentru marca respectiva...
Cati membri sunt de Dacia si cati de Reno pe acest forum ?... firesc ar fi sa fie mai multi de Renault. Si repet de ce nu aveti curajul sa puneti sus scris mare pe forum , pe langa reno si DACIA , tu-i mama ei de Dacie sa stie omul pe ce forum e , ce e o rusine sau ce? Eu as lua in calcul si Nissan dar cred ca cei de acolo nu vor o asemenea amestecatura... Ce va place sa fugiti de raspunsuri...

--------------------
+
DragosP
post 22 Oct 2006, 10:29
Post #16

Nu zic nimic...nou

QUOTE(cristirenault @ 22 Oct 2006, 10:29)
Dragos , eu nu sunt ironic cu problema asta asa cum faci tu , ti-am mai spus despre chestia asta cu amestecatul forumurilor , eu habar nu aveam ca aceste doua forumuri s-au comasat intr-unul singur , trebuia sa imi spui , frumos , civilizat , ca nu e in regula sa postez asa si risc o sanctiune , tu ai trecut la fapte , daca tot a fost frig zilele astea pe la noi prin estul tarii ma bucur ca ti-a tinut de cald suspendarea mea wink.gif

Ai citit regulile de la bursă? Se pare că nici acum, cu toate că ți le-am indicat încă din 17.10, ora 10:58 (pentru a fi cât se poate de exact) într-unul din PM-urile schimbate.
În plus de asta, îmi pare rău, nicăieri în lumea asta nu cred că necunoașterea unei legi te absolvă de efectele aplicării ei.

Consider inca odata ca greseala principala este a celui ce a permis functionarea acelui topic cu piesele de Logan si altii mai fraieri si mai putin smecheri , vorba stelistului , au trebuit sa plateasca pentru indecizia unui moderator.

Ai perfectă dreptate aici. Da' oare te-ai întrebat care-i rolul butonului "Report" din josul fiecărui post? În același sens te întreb: tu crezi că noi, moderatorii, stăm tot timpul și citim posturi într-o veselie? Da' poate mai avem și noi treabă, familie, servici...

Dar asta e , unii nu inteleg ca sa fii domn moderator poate fi o intamplare , sa fii om e lucru mare, de aceea trebuie intai sa fim oameni si sa actionam "omeneste" nu precum niste gardieni care iti dau cu bastonul pe spinare ca ai stranutat cand nu trebuie...

Devenim patetici și atunci fac din nou trimitere la regulile bursei.

Oricum domnul moderator dragosP este singurul moderator care mi-a dat warn de la al doilea post pe acest forum , magnifica performanta si din partea mea si din partea lui wink.gif postasem si eu un anunt ca imi vand Megane-ul , cand am vazut cum sta treaba m-am lasat pagubas cu anuntul meu cu tot.

Și aici ai dreptate, și dacă dorești, îți pot aminti despre ce a fost vorba. În acest sens, îmi cer din nou public scuze pentru că n-am aplicat corect regulile bursei: trebuiau 10 zile de pauză, pentru recidivă!

Si il rog pe domnul moderator dragosP sa lase postarile la misto , caterinca , alea cu scuzele , stie dansul ca este in pericol sa-si ia 5 zile suspend pe motiv de off-topic, este oare vreo diferenta fata de postul meu? asa ca Dragos mai gandeste-te inca odata inainte sa postezi.

Posturile mele pe acest topic sunt cât se poate de serioase; dacă dumitale ți se par altcumva, este numai problema matale.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
Liviu
post 22 Oct 2006, 10:38
Post #17

expat naiv

Ok, vrei sa discutam asa, generic ? Discutam. Sa iti spun cum vad eu lucrurile:

Forumurile (Reno si Dacia) au progresat in paralel dar pe reno s-a aplicat un stil de mderare ultra lejer spre deosebire de dacia.
Cand am devenit moderator si pe ariile reno, mi-am pus mainenile in cap de cat off-topic era acolo .

Trebuie sa se inteleaga ceva. Forumurile au 3 sectiuni delimitate cat se poate de clar:
1. sectiunea tehnica. Aici NU se admite off-topicuri si nici caterinca. O arie tehnica trebuie sa ramana plina cu informatii tehnice.
2. Sectiunea diverse (cafenea) unde se admit off-topicuri, glume si caterinca.
3 Sectiunea bursa unde la inceput s-a moderat lejer dar s-a ajuns la concluzia ca nu se poate .. era un dezastru total. Ei bine, de cand se taie in carne vie este foarte ordonalt acolo. Sustin in continuare ca la bursa trebuie sa fie dictatura si o aplicarie la litera a regulamentului .. altfel iese haos.

Ca sa dezvoltam un pic punctul numarul 1 (caci asta facem, discutam), pot spune ca mi s-au urcat userii reno in cap cand am inceput sa le dau warn-uri pentru scris IRC .. caci ei nu erau obisnuiti sa fie sanctionata treaba asta ... ei bine .. vad ca incet incet incep sa inteleaga ca asta nu e un lucru admis si incep sa scrie corect .. repet, doar INCEP .. inca nu s-a impamantenit stilul. Dar warnurile vor curge in continuare chiar daca asta inseamna ca voi deveni "moderatorul rau".

Intamplator, tu, (cristirenault) ai nimerit intr-o arie unde nu esti familiarizat cu stilul de moderare si pun pariu pe orice ca nu ai citit sticky-urile de la bursa in detaliu inainte de a posta .. caci daca le-ai fi citit, probabil ca nu ai mai fi luat suspend.

Asa ca eu zic ca in loc sa militezi pentru transformarea regulamentelor in forme mai lejere, mai bine ne-ai ajuta la mentinerea unei ordini pe forum , ordine care nu este posibila fara un pic de politie .. pur si simplu istoria ne-a aratat ca nu se poate altfel.

--------------------
. . .
+
Kunt
post 22 Oct 2006, 13:07
Post #18

Membru lenes

QUOTE(cristirenault @ 22 Oct 2006, 10:51)
nu-l mai cauta ca nu mai e , ceea ce e foarte normal , tie cum iti suna titlul topicului?... e ceva serios?...  te inteleg ca nu ai avut unde sa postezi despre problema ta si nu ma deranjeaza ca ai postat aici dar conform atitudinii unui moderator acum iti iei 5 zile suspend pentru ce sincer in topicul asta nu e vorba de piese de Logan ci de atitudinea unui moderator , asa ca esti off-topic... eu glumesc oameni buni , poate vi se pune pata si ii dati suspend lui Kunt , "tovarasul" nostru de forum (unde ai gasit colegule poza aia? smile.gif )
*

Vad ca a reaparut tocmai astazi topicul ala, de data asta la sectiunea anunturi !
Tovarase, imi pare rau dar nu mai stiu pe unde am gasit-o, o am mai demult. Ti-o trimit maine pe pm daca-ti place smile.gif .
Va salut.

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4 MPI, 2005 - 50 VDU
"Oamenii sunt persoane umane" - ...
+
cristirenault
post 22 Oct 2006, 13:27
Post #19

Membru autentic

Va multumesc pentru raspunsurile voastre , faza cu scuzele era ceva ipotetic si nu am nevoie de scuzele nimanui , eu , personal , oricum sunt sigur ca sunt in continuare zise acele scuze asa de amorul artei , important este ca sa se inteleaga si sa se lamureasca ceva , asta e scopul acestui topic pus de mine, as fi vrut sa aud ceea ce ati zis mai sus in posturile voastre , chiar daca e oarecum tangential cu esenta in sine.
Era mult mai simplu , mai de bun simt ca sa fiu atentionat ca tralalala si nustiuce , si nu mai incalcam cu nimic nici un regulament , le-am mai spus si altora , important este sa nu incalcam regulamentul bunului simt , in rest orice regula , lege este discutabila si este deja depasita in momentul publicarii ei, de aceea o conduita normala este suficienta.
Cat despre regulament ca garantez ca nu am citit in viata mea nicio lege , niciun regulament , pentru simplul fapt ca bunul simt este suficient, spuneati ca aveti familie , probleme , etc. si eu la fel si din acelasi motiv nu am citit regulamentul , mi se pare ca sunt pe un forum unde suntem pasionati de Renault si asta este ceea ce ne uneste, trebuie sa fie o atmosfera destinsa si calma , sa fie acceptate glumele de bun simt , sa fiti siguri ca nu exista nici un topic unde sa nu mai fie si cate un post off-topic , nu avem cum sa fim atat de rigizi , unii dintre noi sunt ingineri , altii pianisti , altii poate zidari , nu toti avem acelasi nivel de cunostinte , aceeasi capacitate de exprimare , de aceea gasesc ca e normal ca sa existe o ANUMITA lejeritate in discutii , sunt de acord cu orice fel de pedepsire atata timp cat se incalca bunul simt si se ajunge la jigniri sau ironii evidente.
Va salut pe toti si am dorinta ca acest forum sa creasca in interes , nivel tehnic etc. Asta este scopul meu principal. Sper ca m-ati inteles corect , nu sunt scriitor si ma exprim mai incalcit...
As propune ca inainte de orice sanctiune , "infractorul" sa fie atentionat odata , daca repeta infractiunea atunci sa fie pedepsit , e normal si inseamna rea vointa din partea respectivului, continui sa cred ca inca suntem oameni cu bun simt si intelegere fina asa ca un comportament decizional brutal nu cred ca trebuie sa isi aiba locul pe un forum , un loc de stat la taclale , de informat , de schimbat pareri , opinii , idei.
Aici inchei acest topic si daca nu mai are nimeni nimic de zis poate fi inchis , asta din partea mea ca initiator al topicului.

--------------------
+
ydaniel
post 22 Oct 2006, 14:12
Post #20

Adrenaline junkie!

From: black sea

si eu am luat de la el ban si wanr;) da nu conteaza:)) ca sunt NSC.smile.gif

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
guliver
post 22 Oct 2006, 14:20
Post #21

No title

Cristirenault, stai linistit ca si eu am luat-o de la acelasi "moderator" pentru ca l-am intrebat pe baietasul ala care vindea la juma' de pret de unde are componentele. Deci no comment.

--------------------
fosta dacie fosta solenza 1900 dar nu toamna
"Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
+
sorin
post 22 Oct 2006, 14:21
Post #22

pilot de renault

From: Lebbeke,Belgia

Forumul acesta a devenit de vre-un an o cacealma mare de tot unde unii scriu si tot ei isi admira posturile pentru ca au un continut foarte vag si neinteresant..De cand moderatorii vechi de pe Reno au lasat-o moale cu moderatul s-a instaurat o dictatura foarte stricta pentru unii dintre useri.Eu va citesc dar nu va mai impartasesc.

La sectiunea tehnica nu este voie offtopic radmasa.gif ,dar cand vezi ce ineptii si informatii gresite apar acolo cateodata iti vine sa urli.

Eu consider offtopicul mai putin distructiv decat o informatie eronata.

This post has been edited by sorin: 22 Oct 2006, 14:32

--------------------
MEGANE 2 1,9dCi --ESTATE --octombrie 2004
+
DragosP
post 22 Oct 2006, 14:51
Post #23

Nu zic nimic...nou

QUOTE(ydaniel @ 22 Oct 2006, 15:12)
si eu am luat de la el ban si wanr;) da nu conteaza:)) ca sunt NSC.smile.gif

Tu ai luat și de la mulți alții, așa că las-o te rog mai moale!

QUOTE(guliver @ 22 Oct 2006, 15:20)
Cristirenault, stai linistit ca si eu am luat-o de la acelasi "moderator" pentru ca l-am intrebat pe baietasul ala care vindea la juma' de pret de unde are componentele. Deci no comment.

N-ai luat-o pentru aia ci pentru asta:
QUOTE(guliver @ 16 Oct 2006, 20:50)
Adica tu vrei sa zici ca declari la fisc castigurile pe care le obtii de aici?
Hai ca ma faci sa rad...
Nu a zis nimeni ca sunt furate, sper ca nu te-ai suparat prea tare pe mine
Oricum cat merge da-i inainte, ideea e sa stii cand sa te opresti  tongue.gif
ceea ce este cu totul altceva!
Oameni buni, înțelegeți odată pentru totdeauna: BURSA NU E CAFENEA!
Pentru orice vi se pare în neregulă, folosiți butonul "Report"!

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
klaus
post 22 Oct 2006, 19:22
Post #24

步步

From: Bucuresti

Nu pot asa nu observ cateva lucruri:
1. La bursa in extraordinara majoritate a cazurilor, hotii au strigat "hotii". Fie cei care aveau doar posturi de cafenea prin toate sectiunile, si au aplicat aceeasi metoda si la bursa, fie cei care aveau posturi majoritare la bursa. Au fost si unele mici exceptii, dar putine.
2. In cazul de fata, eu personal consider postul lui cristirenault de caterinca pe sectiunea de bursa. Avand in vedere antecedentele userului, eu as fi considerat 5 zile de suspendare cam putine. Ma rog, altii au fost mai draguti.
3. nu pot sa nu observ atitudinea barfitoare a userului de a initiat acest topic, care a trimis mp-uri la mai multi moderatori sa dea "cu para", in loc sa se adreseze adminilor. Recomand cu caldura citirea regulamentului general al forumului, ca poate s-a sarit peste pasajul cu cine acorda si revoaca calitatea de moderator. Apropo, cred ca si fara a fi citit, avand in vedere ca e un pasaj "de bun simt", este deductibil, fara a se citi "legi si regulamente", ca am inteles ca asta e o activitate laborioasa si obositoare.
Chiar, stau si ma intreb, de ce oare userul de a initiat acest topic mai incheie contracte cu diversi terti (de la furnizori de utilitati pana la angajatori), cand toata tara asta e asa, ca o floare si toata lumea te crede pe cuvant.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
cristirenault
post 22 Oct 2006, 21:14
Post #25

Membru autentic

Klaus , am trimis din greseala la tine acel PM pentru ca nu gasisem , recunosc din vina mea nici un Admin deci aia multi e unul , adica tu. Deci asta e , daca tu consideri ca am postat la caterinca pe un topic care din start e caterinca , e parerea ta , daca vii maine cu piese pentru un Logan nou la jumatate de pret , le cumpar , asta ca sa vezi cum e cu caterinca...
Ia zi tu klaus , public , care sunt antecedentele mele ? sa stie toata lumea ce "poama" acra sunt eu. Iti zic eu care e treaba , cineva are dreptate , s-a intamplat sa fiu eu ala , stiu ca adevarul supara pe cei superficiali , daca tot crezi ca totul e ok cu forumul asta si tu esti ok si ceilalti moderatori sunt ok si numai userii care din start vad ca va sunt inferiori voua , conform modului vostru de a pune problema, nu sunt ok ma simt tare aiurea intre atatea somitati si am sa-mi vad de treaba mea , oricum vad ca incurc , nu va place decat sa fiti mangaiati la ureche de cu vorbe mieroase de oameni care se supun fara nici un comentariu unor abuzuri ale voastre.
Facusera-ti un poll cu utilitatea comasarii celor doua forumuri , ati vazut rezultatul , ati intreprins ceva?... nu , pentru ca nu aveti curaj si e clar ca sunteti condusi , deci si poll-ul ala a fost facut la caterinca, asa de sanchi sa nu se plictiseasca lumea.
Deci sincer.... lasati-ma fratilor cu teoriile si sf-urile voastre , m-a atentionat cineva de pe un alt forum ca o sa ma lovesc de asemenea atitudini pe reno.ro si am zis ca nu prea cred , am gresit , trebuia sa-l cred... Cum naiba se face ca numai aici am gasit asemenea moduri barfitoare klaus , de a se pune problema , din cate ai vazut inca de cand am initiat acest topic am zis ca vreau sa fie ceva constructiv , exact cei care trebuiau sa aprecieze ideea au venit pe invers , ca de , orgoliul lor nu poate fi .......
Sincer , vad in voi dorinta sa ma vedeti disparut , ce ziceti initiem numai topicuri si poll-uri sa vedem ce zic majoritatea userilor cu morala adevarata de unii dintre moderatori?.... e pacat ca pe mess acesti useri sunt in total dezacord cu voi si aici pe forum nu au curaj sa va zica in fata ce au de zis , de frica , daca voi vreti sa mentineti ordinea cu frica atunci e clar ca am ajuns undeva unde nu am ce cauta , simplu , pentru ca nu am frica... iar sa va ling unora blidele no way.
Mai bine klaus aveai valoarea si imi raspundeai la problemele ridicate de mine mai sus , in primele posturi , am pus niste probleme pertinente dar voua tot cacealmaua si carcoteala va place... ai zis ca sunt putin 5 zile de suspendare pentru un post care repet este corect , dar eu nu sunt asa destept ca unii sa vad ca e caterinca clar ?!? , revin , asa ca da-mi tu din marinimia ta suspend 10 zile... sa te simti satisfacut , sa nu ti se mai para prea putin , vorba aia , la antecedentele mele...
Ca tot zici ca sunt asa si pe dincolo , de ce nu puneti pe prima pagina cati useri sunt in total , cati sunt on-line etc. cate intrari sunt pe forum de la deschiderea lui etc. sa face si noi o comparatie pertinenta cu alte forumuri...
Si puneti fratilor pe interfata ca e si forum Dacia , va e rusine sau ce?... pasionatii de Dacia nu trebuie si ei sa se simta ca acasa ? dar in fine , eu nu inteleg multe lucruri asa ca... ce sa fac va cer ajutorul sa ma luminati voi , cei care stiti cu adevarat care e treaba...
Si cand ma gandesc ca eu plecasem de la ceva constructiv .... dar e in natura umana razboiul , vad ca nu vreti sa dezamagim...

This post has been edited by cristirenault: 22 Oct 2006, 21:19

--------------------
+
klaus
post 22 Oct 2006, 21:26
Post #26

步步

Pentru ca unii moderatori sunt incapabili sa discearna graul de neghina, te rog pe tine, cristirenault, sa-mi spui daca:
1. Prin postul tau ai cerut un logan nou de la initiator (desi loganul nu e piesa de schimb...)?
2. Treaba cu " s-ar atinge obiectivul celor de la Renault cu masina de 5000 " era on topic la bursa?

Deci, pe acel topic ai facut o cerere clara de cumparare, on topic, sau ai pus un post ca sa fie?

Ca sa nu mai existe pe viitor chestii gen "nu citesc legile si regulamentele, ca ma bazez pe bunul simt", doresc sa mentionez, pentru a fi citit, pct. 2 regulament bursa:
2. Orice post off-topic (comentariu despre pret, ca in alta parte e mai scump/ieftin, comentarii cu tendinta de birfa etc.) este sters, iar autorul primeste ban pe 5 zile fara nici o alta avertizare. Daca ceva vi se pare suspect intr-un anunt de vinzare/cumparare, exista butonul "Report". Daca doriti sa-i transmiteti ceva personal vanzatorului, folositi mesageria privata.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
cristirenault
post 22 Oct 2006, 21:35
Post #27

Membru autentic

am pus o intrebare extrem de fireasca si de un mare interes general consider eu , comentariul meu cu 5000 $ este pe langa aceasta intrebare , banuiesc ca tu vrei ca sa nu pun nici macar o virgula care nu este la subiect...
deci sincer iti spun ca sunt interesat , insa la fel de sincer nu cred ca se poate asa ceva , sa cumperi o masina la juma de pret .
Ca idee klaus , cate posturi ale mele le-ai vazut puse asa de amorul artei?...mai ales in ultima vreme? ca sa poti sa ma acuzi de caterinca...
Deci repet , s-a inteles gresit , dragosP a cazut intr-o capcana , in timp ce eu scriam acel post , ca raspuns la o postare anterioara , au mai fost unii care postau la misto pe acolo , postul meu a aparut printre alea , eu habar nu aveam ce scrisesera aia ca era in acelasi timp cu mine , sper ca ma intelegi , eu am intrat la gramada cu aia care faceau misto pe acolo, deci departe de mine intentia de a ma amesteca in balacareala lor , de altfel , tehnic , poti vedea postarile "originale" si ai sa vesi ca postul meu nu avea legatura cu ale celorlalti ci cu unele de dinainte... dragos a amestecat pe toti si ne-a dat warns si suspend la gramada, i-am trimis PM si am incercat sa-l lamuresc , daca vrei cauta sa vezi care e raspunsul lui... ceva de genul : "lasa ca nu o sa mori acum de 5 zile de suspend" , intr-un fel recunostea ca m-a agatat cam de-aiurea dar asta e , sa ma resemnez ca cele 5 zile trec repede...
DIn partea mea dati-mi fratilor si pe viata suspend dar sa fie pe corecte.
L.E. Viata e complexa si are multe aspecte ... are cineva ca motto !!! ei cam asa e si cu regulamentul asta...

This post has been edited by cristirenault: 22 Oct 2006, 21:38

--------------------
+
klaus
post 22 Oct 2006, 21:38
Post #28

步步

Nu mi-ai raspuns la intrebari: ai facut o cerere expresa de cumparare si chestia cu obiectivul Renault era on topic?

--------------------
+
cristirenault
post 22 Oct 2006, 21:41
Post #29

Membru autentic

Ti-am raspuns , ideea postului era ca as cumpara daca este posibil piese pentru o masina intreaga ... comentariul cu 5000$ era pe langa , daca consideri ca este un motiv serios si intemeiat ca pentru acel apropos al meu la obiectivul Renault ca sa imi iau suspend... serios motiv , repet , daca nu punem o virgula cum trebuie sau ne zicem si noi o parere pe langa postul principal .... pai
Deci eu am o atitudine defensiva, impaciuitoare si voi cautati si cea mai mica hiba in exprimarile mele ca sa aratati ca nu am dreptate , ramane cum vreit voi ca asa nu se va termina niciodata razboiul argumentelor...
Nu imi ramane decat ca la o intalnire a membrilor reno.ro pe zona Galati - Braila sa-i arat obrazul in sensul ca nu e frumos ce a facut lui Dragos, vecinul meu de oras, e pacat atat va zic , din razboi nu castiga nimeni , daca voi imi cautati mie nod in papura in continuu gasesc si eu destule prostii sa va zic, prostii foarte bine si clar conturate si luate de pe forum , cred ca nu asta este scopul nimanui sa faca razboi.

This post has been edited by cristirenault: 22 Oct 2006, 21:48

--------------------
+
klaus
post 22 Oct 2006, 21:47
Post #30

步步

Deci nu ai facut nici o cerere ofertantului si postul a fost cu "tendinta de barfa".
Multumesc. QED

--------------------
+
3 Pages  1 2 3 >
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th April 2025 - 17:30
Dacia