Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

despre un moderator si stil de moderare, sa discutam civilizat

cristirenault
post 22 Oct 2006, 21:54
Post #31

Membru autentic

Group: Banned
From: pingo-pongo

klaus , nu vrei tu sa intelegi cum sta treaba , asa aiurea, stii ce raspuns mi-a dat initiatorul-vanzatorul acelui topic?... uita-te ca poti sa vezi , intrebarea mea a fost ON-TOPIC si am primit un raspuns peritnent si corect la ea , raspuns lipsit de orice nuanta de caterinca , drept dovada ca omul respectiv a inteles corect ce am intrebat... asta e , el a inteles , altii au zis ca e caterinca , fiecare dupa dotarile optionale si posibilitati... deci se confirma "Viata e complexa si are multe aspecte"... fiecare intelege ce vrea si actioneaza in consecinta , data viitoare poate se inverseaza rolurile... ca asa va place vad , razboi , razbunare smile.gif))))))) ce ziceti , nu e mai simplu sa fim prieteni si sa ne respectam?... cu ce am jignit eu pe cineva de aici de pe forum?... cu nimic , iar eu , dupa cum am mai spus am fost atacat pe toate partile din cauza ca mi-am permis sa critic Logan , au fost atacuri directe la persoana , nu ati luat nicio masura cu acei ce au facut asta asupra mea... bravo , nu am ce zice ... (acum urma citatul cu viata e complexa .... tu-i mama ei de viata)

--------------------
Renault Megane Coupe 1998 2.0 16v - RO 007 EUM
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MoneyTalks
post 22 Oct 2006, 23:18
Post #32

-

Group: Members
From: Ireland

cristirenault >> Tu ce vrei sa demonstrezi aici? Ca ai luat ban pe merit? Comenteaza la bursa si vei vedea ce se intimpla dupa aia. Daca iti vedeam postul luai acelasi ban. Klaus (sau Liviu, nu retin exact) a spus ca ti-ar fi dat ban pe mai multe zile. Primul comentariu al tau la bursa de genul celui de mai sus se va lasa cu asa ceva.

Vrei sa comentezi? O faci la cafenea. Dar NU la bursa!

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
DomnulK
post 23 Oct 2006, 00:39
Post #33

ex kAndrei

From: Bucuresti

QUOTE(Liviu @ 22 Oct 2006, 01:03)
Ia sa ma bag si eu in seama un pic:

Deci , topicul se chema "! ORICE COMPONENTA LOGAN !, La jumatate de pret !" iar primul mesaj era (vad ca topicul nu mai este la bursa, dar dadusem eu un "print" pe el asa ca am avut de unde recupera datele smile.gif ) :
Iar domnul cristirenault, vine cu urmatoarea completare (scos din cosul de gunoi):
Daca ne uitam putin la cum suna oferta si modul de formulare ales de cristirenault, concluzia logica (din punctul meu de vedere) este ca a fost un off-topic "caterincos". Deci, tinand cont STRICT de datele acestea, consider ca suspendul a fost acordat corect, respectand regulamentul STRICT de la bursa.

Orice comentarii pe tema "strictetii" regulamentului consider ca sunt de prisos.

Acum am si eu o intrebare cu caracter personal catre cristirenault: ce avea daca il intrebai pe PM pe initiatorul topicului de treaba cu loganul complet ? ..
*

da, ce a scris in topic cristi renaul avea un ton de bascalie. , daca ar fi formulat ceva de genu as fi interesat sa cumpar toate componentele de pe logan 1.6 16v..ar fi fost ok

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2004
Asfalt Uscat!
+
Marty
post 23 Oct 2006, 07:45
Post #34

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Ca toata lumea sa fie multumita si nene cristirenault sa nu se mai simta nedreptatit, propun ca de la data la care domnia sa va cere stergerea userului, acesta sa mai fie lasat activ inca 5 zile de la data cererii. In felul acesta, domnul cristirenault va beneficia din plin de beneficiile dreptului de a posta!
Insanatosire grabnica! popa.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
cristirenault
post 23 Oct 2006, 08:43
Post #35

Membru autentic

QUOTE(MoneyTalks @ 23 Oct 2006, 00:18)
cristirenault >> Tu ce vrei sa demonstrezi aici? Ca ai luat ban pe merit? Comenteaza la bursa si vei vedea ce se intimpla dupa aia. Daca iti vedeam postul luai acelasi ban. Klaus (sau Liviu, nu retin exact) a spus ca ti-ar fi dat ban pe mai multe zile. Primul comentariu al tau la bursa de genul celui de mai sus se va lasa cu asa ceva.

Vrei sa comentezi? O faci la cafenea. Dar NU la bursa!
*

Deci se pare ca nu VREI sa pricepi nici tu ca nu e vorba de nici o bascalie, sa stii Money ca nu e tarziu sa imi dai si tu 5 zile suspend , ca sa te simti si tu bine si nu cumva sa traiesti cu impresia ca esti nedreptatit si nu ai putut sa iti exerciti calitatea de moderator , pentru ca voi aveti valoare si stiti bine ce faceti este o dovada a valorii voastre ca in momentul in care am zis ca nu are ce cauta acel topic la bursa l-ati mutat la anunturi dupa ce il scoseserati de tot de pe forum , asta e recunoasterea faptului ca greseala va apartine voua. Fratilor , va repet eu sunt calm si constructiv , iar voi nu mai incetati sa fiti agresivi si sa aratati care mai de care ce promti ati fi fost daca ati fi vazut primii , na ca v-a luat-o colegul Dragos din Braila inainte smile.gif)))))))))))

QUOTE(kAndrei @ 23 Oct 2006, 01:39)
da, ce a scris in topic cristi renaul avea un ton de bascalie. , daca ar fi formulat ceva de genu as fi interesat sa cumpar toate componentele de pe logan 1.6 16v..ar fi fost ok
*

Andrei tata , nu ma inveti tu cum sa formulez ceea ce vreau eu sa spun , cand am sa vin eu sa zic ce trebuia sa zici tu , atunci sa apari si tu cu bagarea in seama cum ca ce fel trebuia eu sa ma exprim , am impresia ca asta e un forum de barbati nu de fetite care sa aiba grija cum se exprima ca nu cumva sa dauneze moral cuiva... hai deci sa fim seriosi.

QUOTE(Marty @ 23 Oct 2006, 08:45)
Ca toata lumea sa fie multumita si nene cristirenault sa nu se mai simta nedreptatit, propun ca de la data la care domnia sa va cere stergerea userului, acesta sa mai fie lasat activ inca 5 zile de la data cererii. In felul acesta, domnul cristirenault va beneficia din plin de beneficiile dreptului de a posta!
Insanatosire grabnica! popa.gif
*

NENE Marty ,vad ca esti cu vechime aici pe forum , ti se pare ca esti on-topic cu postarea dumitale? cat despre mistouri si decese aici pe forum tine-le pentru matale , mie nu imi place coliva, sau poate ca esti popa ca vad ca imi canti prohodu'

Pentru toti , oameni buni stiu ca voi sunteti perfecti , ca nu gresiti niciodata , iertati-ma ca m-am bagat si eu in seama in chestia asta a voastra perfecta , dupa voi asa stau lucrurile , va zic fara pic de ironie si la modul cel mai serios , asta e ce sa-i faci , m-am nimerit si eu aiurea si v-am stricat linistea ... imi cer scuze pe aceasta cale si multumesc ca am fost pus la punct , pentru ca era clar ca asa nu se mai putea continua , comportamentul meu era de neacceptat , posturile mele aveau caracter clar rasist si se impotriveau luptei de clasa...

Sunt curios, cand , unul din voi va avea taria sa raspunda la problemele ridicate de mine , vad ca toti va limitati la banala chestie sa ma interpreteze cum vor ei si sa faca caterinca de genul lui Marty , dar de treburi serioase se ocupa cineva ?
Sunt sigur ca nu are curaj nimeni sa se ia cu voi ca de , voi taiati si spanzurati dupa bunul plac , voi interpretati cum vreti etc , lasa ca e bine asa... iote-te ca eu am curajul , mai ales ca nu am gresit cu nimic...
Oameni buni pe mine ma doare fix in cot de suspendarea de 5 zile, voi chiar aveti impresia ca are cineva o problema cu treaba asta , incercam doar sa va spun ca puteti fi mai buni decat sa va scaldati in mediocritate si sa vad cum va luati apararea unul altuia , aici este un forum , ar trebui sa stiti mai bine decat mine asta , nu o secta sau mai stiu eu ce , nu am nimic personal cu nimeni ci cu modul de judecata superficial al unora, incerc sa-i trezesc un pic din letargia si linistea de pe forum , care chiar este prea linistit si nu pera vad mare urma de pasiune in legatura cu fenomenul Renault si va spun deschis , ati deviat cu mult de la fenomenul Renault , mi-ar fi placut sa gasesc pe forum un intreg istoric al firmei Renault , atat in ceea ce priveste masinile fabricate de Renault cat si rezultatele sportive ale acestora , sa fie un loc unde sa te cultivi intradevar , sa reflecte cu adevarat fenomenul Renault , e pacat pentru ca sunt prea putini pasionati cu adevarat... asta e , realitatea e alta , poate cine stie , mesajul meu va va trezi la realitatea si o sa vedeti ca nu sunteti nicidecum asa buni si perfecti precum credeti.
Va rog eu pe cei care vreti sa postati in continuare , daca aveti ceva bun de spus spunteti-o , daca nu mai bine ramaneti filozofi , e mai frumos asa , deja e plin de posturi la vrajeala si un lucru serios nimeni , imi vine in minte cu faza aia cu HOTII STRIGA HOTII , strigare facuta mai devreme intr-un post... asa e , ai dreptate colegule care ai postat asta...
Sa-mi zica si mie cineva daca eu am cea mai mica urma de interes , de orice natura , nu , am doar interesul ca forumul sa fie mai bun , stiu , stiu , forumul nu are nevoie de ajutor , e atat de bun incat... suntem perfecti , frumosi si inteligenti si de aia rad toti de noi...
L.E. imi retrag comentariul cu referire la faptul ca nu apare pe forum cati membri sunt on-line si cate intrari pe forum sunt de cand e el , eram obisnuit sa imi apara si pe pagina de posturi noi , vad ca exista totusi pe prima pagina a forumului , deci greseala mea , mi-o asum si imi cer scuze, asta ca sa vedeti ca am curajul si barbatia sa recunosc cand gresesc.

This post has been edited by cristirenault: 23 Oct 2006, 08:50

--------------------
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
+
tarzy
post 23 Oct 2006, 08:59
Post #36

aroist

@cristirenault - man ... lasa-i .... ca astia mai degraba si-ar taia o mana un picior decat sa recunoasca ca au gresit.
ai "identificat" bine ... ei nu "gresesc" NICIODATA, iar aplicarea regulamentului se face numai mot a mot, ca vorba aia ... ptr o aplicare "conbstructiva" trebuie consumata o anumita cantitate de neuroni.

daca chiar vrei sa "rezolvi" ceva vorbeste direct cu admini - http://suport.reno.ro/

legat de pba ta, ma indoies tare mult ca preturile la vanzarea "la bucata" a unei masini se apropie macar de departe de pretul unei masini "la cheie"

poti face o comparatie intre versiuni, ca sa aduci un Preference l;a nivel de Laureat, numai piesele (fara manopera) te costa dublu decat diferenta intre versiuni

This post has been edited by tarzy: 23 Oct 2006, 09:02

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
Maximus Decimus
post 23 Oct 2006, 09:55
Post #37

Membru

Este incredibil cum tagma moderatorilor se raliaza in minciuna. Este si mai incredibil cum "cateii" latra la asmut.
Keep up the good work guys...

--------------------
Peugeot 407 - B-03-LOG
GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
+
semit
post 23 Oct 2006, 10:26
Post #38

Private Spice

Group: Moderatori

musiu poti sa dovedesti minciuna?.. sau e nevoie sa scot mesajele private de 2 km pe care mi le trimitea domnul Cristireno ,, dupa ce ii atrasesem atentia in mod civilizat sa o lase mai moale cu off topicurile si mistourile pe ariile tehnice... si atunci nu a primit nici macar 10% desi merita cel putin o pauza..... desi chiar adminul pe care voi il amintiti asa des a cerut o pauza de minim 3 zile pentru user...
Deci... de azi incolo nu mai sunt baiat bun.. cum va prind cum va ard.. prieteneste off course wink.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Maximus Decimus
post 23 Oct 2006, 10:28
Post #39

Membru

Daca vroiai sa fi elegant scriai Monsieur ca nu suntem din Caragiale aici. Sau poate unii au ramas acolo, cine stie?
Shalom!

--------------------
Peugeot 407 - B-03-LOG
+
cristirenault
post 23 Oct 2006, 10:31
Post #40

Membru autentic

tarzy , am trimis PM si la admin si nu am primit nici un raspuns... am respectat regulamentul bunului simt si am incercat cat mai mult sa lamuresc problema pe cale privata, cum raspunsurile moderatorului respectiv au fost intr-un stil care va e usor sa-l intuiti va dati seama ca nu mi-a convenit , orice ai spune si orice ai face numai ei au dreptate...
Tot respectul meu pentru toti membrii Dacia si Renault , consider ca cei de la Renault sunt "satisfacuti" ca scrie sus , forum reno , cei cu Dacia au paraziti , ce au de nu au si ei o emblema mica acolo sus in antetul paginii?!? consider ca pe forum trebuie sa ne simtim ca acasa, deci trebuia clar detaliat ce e Dacia , ce e Reno si lipseste Nissan , care cred ca au forum si nu vor sa se amestece cu altii , poate au si ei motivele lor...
Chestia e , ca eu nu vreau nimic de la nimeni ci mai mult bun simt in masurile punitive care se iau , sa fie sanctionat respectivul in functie de greseala , ii vad ca bat toba pe acest off-topic , vorba unui coleg , mai bine sa fii off=topic decat sa postezi niste informatii eronate.
tarzy , inca insist sa cumpar si eu acele piese de Logan la jumatate de pret , oricum cel care vinde aceste piese mi-a zis ca nu e posibil , ca daca se putea era o treaba desteapta... era firesc daca scria ca ORICE piese , sa ma gandesc la o masina intreaga ... astia , adica moderatorii , ca ce , am postat la caterinca , adica daca nu sunt off-topic e caterinca si tot aia e deci ban tata , ce mama naibii , iti dai seama ce crima am facut ca am pus si eu o intrebare logica si corecta... dar , bine e de cafenea... mult fum fratilor la cafenea si eu nici nu fumez , nici nu beau cafea...

This post has been edited by cristirenault: 23 Oct 2006, 10:32

--------------------
+
avathan
post 23 Oct 2006, 11:00
Post #41

eu.

From: Buc

Iarasi va agitati degeaba...

Cristi si mi mi se pare ca ai formulat cam ciudat topicul ala...si cu regret iti spun ca parerea mea e ca ti-ai cam luat-o pe merit de data asta ... sau asa pare...

Referitor la moderare si moderatori nu te mai agita,pentru ca nu are rost ...unii au frustrari pe care si le elimina asa.

Numai bine.

ps.imi cer scuze ca mi-am permis sa te tutuiesc.

This post has been edited by avathan: 23 Oct 2006, 14:57

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
Marty
post 23 Oct 2006, 11:20
Post #42

Maximus Cucus Europas Panaramicus Decimus, scrie cit mai multe mesaje ca se dau premii in bani pentru fiecare post in plus!

--------------------
+
cristirenault
post 23 Oct 2006, 11:24
Post #43

Membru autentic

QUOTE(semit @ 23 Oct 2006, 11:26)
musiu poti sa dovedesti minciuna?.. sau e nevoie sa scot mesajele private de 2 km pe care mi le trimitea domnul Cristireno ,, dupa ce ii atrasesem atentia in mod civilizat sa o lase mai moale cu off topicurile si mistourile pe ariile tehnice... si atunci nu a primit nici macar 10% desi merita cel putin o pauza..... desi chiar adminul pe care voi il amintiti asa des a cerut o pauza de minim 3 zile pentru user...
Deci... de azi incolo nu mai sunt baiat bun.. cum va prind cum va ard.. prieteneste off course wink.gif
*

Chiar te rog semit sa scoti mesajele alea kilometrice , stii care e treaba , pentru voi e simplu, dati warn si v-ati spalat pe maini , ca apoi omul sa isi motiveze reactiile nu are alta solutie decat mesaje kilometrice , care de fapt nu sunt kilometrice deloc ci au doar cativa mm radmasa.gif
Deci semit te-am respectat ca om si am luat aminte la sfaturile tale , drept dovada modul tau de a pune problema , cu mult bun si respect m-au facut sa nu repet ceva derapaje de la "normalitatea" impusa de voi , moderatorii. Chiar am apreciat modul tau de a pune problema si credeam ca ai inteles ca nu avusesem intentia de a incalca cu ceva vreo regula , pentru modul in care ai inteles sa judeci situatia te respect si iti respect munca, doar pentru faptul ca ai explicat o anumita decizie cu argumente coerente si clare si mi-ai acordat timpul tau pentru asta ma face sa te simpatizez, respect. Eu zic ca nu e cazul sa reluam o problema care a fost lamurita si inteleasa de toate partile wink.gif rolleyes.gif

--------------------
+
cristirenault
post 23 Oct 2006, 11:28
Post #44

Membru autentic

QUOTE(Marty @ 23 Oct 2006, 12:20)
Maximus Cucus Europas Panaramicus Decimus, scrie cit mai multe mesaje ca se dau premii in bani pentru fiecare post in plus!
*

Marty te respect pentru vechimea pe forum dar sa stii ca mistourile astea de-a dreptul off-topic si lipsite de ... ( ce vrei tu ) ... la adresa unui user te descalifica si nicidecum nu esti un exemplu atata timp cat inciti la flame... urat ceea ce faci. Ar fi culmea sa iti ceri scuze pentru comportamentul tau care nu este demn de un moderator , de un bun coleg.
Daca acel user a postat parerea lui , care poate fi gresita sau nu , ai dreptul ca sa aduci argumente corecte si sa il combati , daca reactionezi asa cum ai facut dumneata nu faci decat sa arati ca ii esti inferior si in realitate nu cred ca lucrurile stau asa, deci ar fi bine sa iti reconsideri opinia.
Chiar nu e cazul sa te iei de nick-ul omului , am patit si eu asta , ca ce domle , e ridicol sa imi pun eu nick-ul cristirenault , va anunt ca folosesc acest "nume" inca din 1997 cand imi doream foarte mult un Renault care l-am cumparat ulterior , cand mi-am facu tprima mea adresa de e-mail vroiam sa am cristi in numele adresei , cum toate numele cu cristi erau luate am bagat mai in gluma mai in serios cristirenault@yahoo.com care este si actuala mea adresa de e-mail , a fost un joc al sortii si nu o dorinta a mea expresa ca imi doream exact numele asta , am zis ca daca soarta a vrut asa , asa sa ramana... nu ca sa vad acum tot felul de ... ca fac caterinca de numele meu , e liber fiecare sa-si pune ce nume vrea...

This post has been edited by cristirenault: 23 Oct 2006, 11:32

--------------------
+
dantes
post 23 Oct 2006, 11:31
Post #45

Membru

From: Tzaranoaia

Mai tot timpul citesc astfel de topicuri insa nu scriu nimic...acuma cred ca ar trebui sa mai vorbesc si eu un pic...

Daca nu erau moderatorii asa cum sunt ei buni sau rai, era JALE...ei aplica un regulament pe care l-ati acceptat. Si eu ca simplu user, vad ca moderatorii au dreptate si in cazul acesta, ca in toate cazurile prezentate pe aici.

Cum e posibil ca de aproape 3 ani de cand activez pe aici, sa iau un simplu warn la un moment dat pe care l-am meritat pe deplin, iar in rest nimic? SIMPLU...citeste si aplica regulamentele, pastreaza-te in limitele lor si nu ai nici o problema, nici cu suspend sau ban etc, nici nu ai probleme sa citesti ce scriu colegii despre o problema sau alta la masina...

Daca nu va convine ceva nu va inscrieti, nu postati si gata...
Numai bine tuturor...

This post has been edited by dantes: 23 Oct 2006, 11:31

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
Maximus Decimus
post 23 Oct 2006, 11:31
Post #46

Membru

QUOTE(Marty @ 23 Oct 2006, 12:20)
*

Asteptam reactia acelorasi "moderatori moderati" la aceste jigniri. Asta ca sa dovedim ca suntem un forum corect.
Cit priveste numarul de mesaje, uita-te intii de cind sunt inscris si cite mesaje am.
Martin, Mos Martin...

--------------------
Peugeot 407 - B-03-LOG
+
cristirenault
post 23 Oct 2006, 11:35
Post #47

Membru autentic

QUOTE(dantes @ 23 Oct 2006, 12:31)
Mai tot timpul citesc astfel de topicuri insa nu scriu nimic...acuma cred ca ar trebui sa mai vorbesc si eu un pic...

Daca nu erau moderatorii asa cum sunt ei buni sau rai, era JALE...ei aplica un regulament pe care l-ati acceptat. Si eu ca simplu user, vad ca moderatorii au dreptate si in cazul acesta, ca in toate cazurile prezentate pe aici.

Cum e posibil ca de aproape 3 ani de cand activez pe aici, sa iau un simplu warn la un moment dat pe care l-am meritat pe deplin, iar in rest nimic? SIMPLU...citeste si aplica regulamentele, pastreaza-te in limitele lor si nu ai nici o problema, nici cu suspend sau ban etc, nici nu ai probleme sa citesti ce scriu colegii despre o problema sau alta la masina...

Daca nu va convine ceva nu va inscrieti, nu postati si gata...
Numai bine tuturor...
*

E normal ca era jale , nu a zis nimeni sa dispara moderatorii ci vrem doar sa le spunem ca uneori mai si gresesc si exagereaza , trebuie sa fie cineva care din cand in cand sa-i mai readuca la linia umana , normala de moderare, ca daca doar aplica reglamentul hai sa-i numim sanctionatori ca ei de fapt nu mai modereaza nimic ci doar sanctioneaza.
Corecta atitudinea si parerea ta , chiar daca nu imi e favorabil mie raspunsul tau macar iti expui corect si decent punctul de vedere... cand ma gandesc ca esti doar user wink.gif (sa nu ma intelegi gresit smile.gif )

QUOTE(Maximus Decimus @ 23 Oct 2006, 12:31)
Asteptam reactia acelorasi "moderatori moderati" la aceste jigniri. Asta ca sa dovedim ca suntem un forum corect.
Cit priveste numarul de mesaje, uita-te intii de cind sunt inscris si cite mesaje am.
Martin, Mos Martin...
*

Nu te lasa antrenat in mitocanii si faze de prost gust , raspunde elegant , nu ai sa schimbi pe nimeni niciodata , dar macar poti sa le dai cateva palme prin eleganta si educatie.
Nu am sa inteleg niciodata de ce unii moderatori au impresia ca fuge cineva dupa cat mai multe posturi ca sa primeasca nu stiu ce titulatura userul repsectiv in dreptul lui , din partea mea puteti sa ma lasati pe vecie cu membru incepator si -infinit posturi... ar trebui sa fim mai seriosi oameni buni si sa nu ne impiedicam de asemenea copilarii....
Maximus esti mancat din start ca ai Pejo radmasa.gif

This post has been edited by cristirenault: 23 Oct 2006, 11:39

--------------------
+
Bliss
post 23 Oct 2006, 11:39
Post #48

-

cristirenault, devii penibil. Vorbesti de coloana vertebrala dar nu ai tu insuti una - ai calcat pe bec, nu ai citit regulamentul, ai fost pedepsit, fii barbat si accept-o cu capul sus. Consideri ca regulile nu se aplica pentru tine, esti liber sa-ti ie bocceluta si sa parasesti in liniste locul de joaca. Si gandeste-te ca asta vine de la cineva care n-a avut nici o tangenta cu subiectul in cauza...
Ma intreb totusi pentru cine imi racesc eu gura aici cand apare un mentally challenged si tipa de tagme mincinoase si catei. Alt barbat, dom'le.

--------------------
- - -
+
Liviu
post 23 Oct 2006, 12:01
Post #49

expat naiv

From: Peste gard

Revenind ON-TOPIC, observ ca de fapt problema care se ridica este aceea ca moderatorii de la bursa aplica "prea rigid" regulamentul.

Domnilor care va plangeti de acest lucru, ce ati dori?
Cand va opreste un politist pe strada ca mergeati cu 75Km/h in localitate si va arde o amenda, tot la fel comentati? Ce ii spuneti? "Stiti, ar trebui sa fiti mai flexibil !" ...

Ati dori ca regulamentul sa fie cu pedepse "de la" "pana la" in functie de gravitatea "contraventiei" ? ...

Eu zic, ca o concluzie, SA CITITI MESAJELE LIPICIOASE de la fiecare sectiune unde postati si IN SPECIAL la bursa.

Regulamentul e regulament si se aplica AD LITERAM la bursa .. asta sa fie clar.

Orice Off-topic din acest moment se va sanctiona cu warn si la a doua abatere cu BAN 2 zile . Sa nu spuneti ca nu v-am avertizat. Daca aveti ceva de spus LA SUBIECT, spuneti .. daca nu, mai bine va abtineti !

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
Meganer
post 23 Oct 2006, 12:14
Post #50

Membru autentic

Cristi, ai gresit, suporti consecintele. Eu consider ca este destul de relaxat si ingaduitor modul in care se modereaza forumul asta. Spun asta fara sa ling blidele sau alte lucruri... este parerea mea... daca imi este permisa una. Nici nu latru, miaun, torc - banuiesc ca asta a fost la intimidare: cine spune de bine despre moderatori linguseste! Joc de copii de scoala primara. Hilar, in cel mai bun caz. Nu vreau sa cred ca e jignitor.
Pornind de la ipoteza ca nu ai facut misto cu cererea ta, nu ai cum sa iesi la 1/2 din pretul de achizitie al masinii noi pentru simplul fapt ca piesele de schimb, repere separate sunt mai scumpe binisor decat corespondentele lor de pe masina vanduta ca intreg.
Ma asteptam ca la experienta ta sa stii sau sa deduci lucrul asta. Conform logicii tale, cumperi toate reperele, le asamblezi tu si economisesti manopera. Nu e asa.

Avand in vedere titlul topicului si ce s-a mai postat, sincer nu stiu daca am fost On sau Offtopic...

--------------------
renault megane 2005 estate
Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
+
cristirenault
post 23 Oct 2006, 12:22
Post #51

Membru autentic

QUOTE(Bliss @ 23 Oct 2006, 12:39)
cristirenault, devii penibil. Vorbesti de coloana vertebrala dar nu ai tu insuti una - ai calcat pe bec, nu ai citit regulamentul, ai fost pedepsit, fii barbat si accept-o cu capul sus. Consideri ca regulile nu se aplica pentru tine, esti liber sa-ti ie bocceluta si sa parasesti in liniste locul de joaca. Si gandeste-te ca asta vine de la cineva care n-a avut nici o tangenta cu subiectul in cauza...
Ma intreb totusi pentru cine imi racesc eu gura aici cand apare un mentally challenged si tipa de tagme mincinoase si catei. Alt barbat, dom'le.
*

Am calcat pe bec ca nu am citit regulamentul?... nu consider si nu am last nici o urma de asa ceva ca regulile nu se aplica pentru mine , mai bine gandeai inainte sa scrii , penibil ai devenit tu , pentru ca in situatia de fata nu am incalcat cu nimic regulamentul , tocmai asta e ideea dar tu nu ai inteles-o asta e... moama ce exprimari ai mentally challenged, a zis si omul ceva si tu deja il faci...
hai sa te iau la puncte concrete.
1. cine esti tu ca sa decizi cine e penibil si cine nu , inainte de a face asemenea afirmatii gandeste , ca sa nu devii tu insuti penibil.
2. Nu am calcat pe nici un bec in acest caz. Parerile sunt impartite despre subiectul asta.
3. Nu am citit regulamentul si nici nu am sa o fac , nu sunt curios. Am regulamentul bunului simt , cum am mai spus-o. Pe mine m-au educat parintii cand eram copil sa nu jignesc pe nimeni... fie penibil sau nu asta e...intelegi ideea.
4. Nu am fost pedepsit , asta o poate face doar D-zeu , crede-ma ca daca ma simteam pedepsit si era o realitate aveam grija sa intorc pedeapsa , exact in acelasi mod cum am fost eu pedepsit.
Am fost alte dati vinovat si am acceptat fiind barbat cum zici tu.
5. Nici o clipa nu am zis ca imi bag picioarele in ele de reguli si vreau eu reguli speciale pentru mine , nicidecum, de unde ai scos-o p'asta chiar nu am idee blink.gif
6. Plec cand vreau eu , atata timp cat nu am de ce sa fiu interzis , dupa regulament.
Daca nu ai nici o tangenta cu subiectul in cauza , mai bine taci , sigur e mai bine asa.
Tot ai ce ai cu barbatia , aici pe forum nu e vorba de barbatie , e vorba de omenie si bun simt asa ca nu are de-a face barbatia cu nimic de pe aici.
Daca am lasat cuiva impresia ca ma plang ca am fost sanctionat , acel cineva si-a facut o impresie total gresita care nu are baze reale , am zis ca nu ma doare nicaieri ca am avut 5 zile pauza ... ideea era ca sa fiu sanctionat dar sa stiu de ce... la modul real, corect , ori mie nu mi-a zis nimeni ceva concret ci pur si simplu s-a luat hotararea asta ca ... ASHA .
Daca ar fi existat o atentionare cum a facut Liviu acum intelegea lumea si termina cu prostiile pe topicul ala aiuristic cu piesele de Logan.

Si Liviu , daca am avut 75 km/h in loc de 50 e normal sa imi iau amenda , mai ales pentru ca e ceva evident , dar cand ma opreste politistul si zice ca i s-a parut lui ca aveam viteza mai mare decat cea legala si imi da amenda atunci fac panarama pentru ca poate nu e adevarat si nu are cum sa dovedeasca , dar asemanarea e ca si politistul si moderatorul poate sa dea "amenda" dupa bunul lui plac , ceea ce nu este tocmai in regula... cu privire la acel moderator , doar faptul ca sunt multi care considera ca au fost sanctionati abuziv ar trebui sa va ridice semne de intrebare si sa analizati problema, nu vrea nimeni sa-i faceti ceva vecinului meu dragosP ci doar sa analizati sa o sa ajungeti la concluzia ca in cazul meu nu se impunea o asemenea sanctiune... dar ajung la vorba unui barbat , imi racesc gura , pardon uzez tastele de pomana.

--------------------
+
cmandrei
post 23 Oct 2006, 12:26
Post #52

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Parca era ceva "civilizat" in titlu ? sleep.gif

--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
cristirenault
post 23 Oct 2006, 12:31
Post #53

Membru autentic

QUOTE(Meganer @ 23 Oct 2006, 13:14)
Cristi, ai gresit, suporti consecintele. Eu consider ca este destul de relaxat si ingaduitor modul in care se modereaza forumul asta. Spun asta fara sa ling blidele sau alte lucruri... este parerea mea... daca imi este permisa una. Nici nu latru, miaun, torc - banuiesc ca asta a fost la intimidare: cine spune de bine despre moderatori linguseste! Joc de copii de scoala primara. Hilar, in cel mai bun caz. Nu vreau sa cred ca e jignitor.
Pornind de la ipoteza ca nu ai facut misto cu cererea ta, nu ai cum sa iesi la 1/2 din pretul de achizitie al masinii noi pentru simplul fapt ca piesele de schimb, repere separate sunt mai scumpe binisor decat corespondentele lor de pe masina vanduta ca intreg.
Ma asteptam ca la experienta ta sa stii sau sa deduci lucrul asta. Conform logicii tale, cumperi toate reperele, le asamblezi tu si economisesti manopera. Nu e asa.

Avand in vedere titlul topicului si ce s-a mai postat, sincer nu stiu daca am fost On sau Offtopic...
*

Meganer , parerea ta este corecta si de bun simt , nu am zis ca cineva lingele blidele cuiva , dar trebuie sa fii sincer si sa recunosti ca exista si din astia , si nu neaparat pe topicul asta ci in general , userii seriosi se stiu din dialogurile noastre de pe forum , nu am de ce sa te banuiesc ca tii partea cuiva.
Daca ai citit ce am scris , chiar daca am scris mult , ai vazut ca la un moment dat am zis ca este foarte bizar ca sa ai piese de lgn la 1/2 din pret si postul meu la care am fost sanctionat tocmai asta facea , tragea un semnal ca e aberant la sectiunea bursa sa existe asa ceva ireal , incorect si cu o urma de inselatorie la mijloc , deci nu trebuia permisa postarea acelui topic, deci eu stiu pe ce lume traiesc , chestia e ca in acel mesaj al meu este o parte ffff serioasa , daca maine imi aduce cineva piese la 1/2 din pret , nu neaparat pentru intreaga masina ci macar pentru jumatate din ea tot ma scot ca fac o economie mare ... deci acel mesaj , post al meu avea in el incluse si o oarecare fina nota ironica si o parte cat se poate de serioasa , dar am scris si eu odata ceva concis si la subiect care descria o stare de fapt din multe puncte de vedere , mesajul meu scurt de fapt este interpretabil si complex dar daca anuntul era real trebuia sa primesc un raspuns simplu la problema mea , beleaua e ca unii nu au inteles decat partea de off topic zic ei , asta e intelege fiecare ce vrea si cat poate... ca idee e la mintea copiilor ca acel anunt este o prostie... dar... nu au vazut-o moderatorii decat in urma mesajelor mele ... si ca idee de ce trebuia sa imi iau eu ban?

--------------------
+
Marty
post 23 Oct 2006, 13:25
Post #54

QUOTE(Maximus Decimus @ 23 Oct 2006, 10:55)
Este incredibil cum tagma moderatorilor se raliaza in minciuna. Este si mai incredibil cum "cateii" latra la asmut.
*

QUOTE(cristirenault @ 23 Oct 2006, 12:35)
Nu te lasa antrenat in mitocanii si faze de prost gust , raspunde elegant , nu ai sa schimbi pe nimeni niciodata , dar macar poti sa le dai cateva palme prin eleganta si educatie.
*

radmasa.gif Eeeeextreeeeem de elegant, sa moara Chip si Dale! radmasa.gif

QUOTE(cristirenault @ 23 Oct 2006, 12:28)
[...]sa stii ca mistourile astea de-a dreptul off-topic si lipsite de ... ( ce vrei tu ) ... la adresa unui user te descalifica si nicidecum nu esti un exemplu atata timp cat inciti la flame...
*

QUOTE(Maximus Decimus @ 23 Oct 2006, 12:31)
*

Are romanu' o vorba: "prostu', daca nu-i fudul, parca nu e prost destul!".
Asta asa, ca vad ca va urlati frustrarile p-aici si va considerati nedreptatiti de 3 ori in 5 secunde.
Si, zi asa, domnu' cristirenault, eu incit la flame, nu? Asa, din senin, mi-a casunat mie pe Maximus Panaramicus. Nu m-a jignit nimeni, nu m-a agasat nimeni, nu mi-a zis nimeni "Da-te mai incolo".

Maximus Decibelus, daca s-ar fi aplicat corectitudinea de care tot vorbesti, acu' ar fi trebuit sa freci berbunca p-afara vreo luna, pentru jigniri gratuite aduse moderatorilor si userilor. Da' cred ca nu poti observa asta din cauza maximitatii de care dai dovada.

Pentru a veni in intimpinarea ....... entitatilor individuale care ma banuiesc de pupincurism pentru a obtine vreun post de moderator, tin sa v-aduc la cunostinta c-am fost moderator si am renuntat LA CERERE la aceasta functie. Asa ca : eat shit and die!

P.S.: In alta ordine de idei, cum v-am zis si mai demult, internetu-i mare si e loc pentru toti pe el! Nu va convine aici (desi ati fost de acord cu regulamentul), ma ofer voluntar sa va arat unde-i iesirea.

This post has been edited by Marty: 23 Oct 2006, 13:34

--------------------
+
tarzy
post 23 Oct 2006, 13:32
Post #55

aroist

QUOTE(Liviu @ 23 Oct 2006, 13:01)
..........

Orice Off-topic din acest moment se va sanctiona cu warn si la a doua abatere cu BAN 2 zile . Sa nu spuneti ca nu v-am avertizat. Daca aveti ceva de spus LA SUBIECT, spuneti .. daca nu, mai bine va abtineti !
*

daca sunteti amabil poate ne "detaliati" si dupa care regulament?

ala de la bursa? ala de aici? ala general?

sau ... e unul creeat asa ah-hoc

This post has been edited by tarzy: 23 Oct 2006, 13:35

--------------------
Aha
+
argon
post 23 Oct 2006, 13:44
Post #56

Mesaj semiautomat

Regulamentul asta zis si intern, punctul 2, litera a. Bag seama ca multi nu-l stiti..

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
tarzy
post 23 Oct 2006, 13:52
Post #57

aroist

nea argoane .... te-ai intretinut mata cu liviu si ai dat raspunsul asta?

nu de alta ... dar ... prin mesajul lui Liviu se introduc noi reguli

in plus ... parca pe aiuci nu se "contoriza" numarul de posturi, asa ca ... litera aia intra la non - applicable

--------------------
Aha
+
Maximus Decimus
post 23 Oct 2006, 14:19
Post #58

Membru

Si ca sa fiu in linia distinsului Marty, Martinel Catel te trezisi lovit de postul meu ciinesc? Ceea ce-mi arata mie ca atunci cind lovesti in haita tipa aia mici din mijloc. Asa, pentru deruta...

--------------------
Peugeot 407 - B-03-LOG
+
StefanT
post 23 Oct 2006, 14:21
Post #59

STF - Special Tactical Force

Sunteti patetici sleep.gif

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
+
cristirenault
post 23 Oct 2006, 14:44
Post #60

Membru autentic

ai dreptate Steffyx, acealasi lucru le-am zis si eu unora , cum naiba ai ajuns la aceeasi concluzie ca si mine ?
Am tras o concluzie , moderatorii cunosc regulamentul , poate , mi se pare ceva normal...
Salut atitudinea fostilor moderatori si a unor actuali moderatori care folosesc ca arma jignirile si lipsa de educatie exprimata in posturile dansilor , sunteti buni domnilor sa fiti dati exemplu in fata clasei ca sa rada Chip & Dale de voi... se vede ca in momente delicate va dati arama pe fata si aratati de ce sunteti in stare , unul imi zice de barbatie , altul jigneste si tot asa , iar noi niste bieti fraieri de useri trebuie sa va suportam toate mitocaniile... frumos domnilor , bravo aplauze.gif stiam ca unul , nea Einstein a zis ca prostia si Universul sunt infinite , si tot el zicea ca de Univers nu este sigur.... dar asta e "Viata e complexa si are multe aspecte"...
Eu zic sa inchida acest topic un moderator cu capul pe umeri , nu de alta dar nu vreau ca unii sa se umple cu totul de respect... e mai bine asa , apoi nu va mai avea nimeni incredere in autoritatea si obiectivitatea unora care mai sunt si moderatori pe deasupra, ceea ce era de vazut s-a vazut.
Eu sunt vinovat ca am fost sanctionat pe nedrept smile.gif asta e , viata are multe fezte , depinde si de perspectiva... s-a dus naibii onoarea si demnitatea , unii zic ca da , altii ca nu... asta e , nu avem ce face...
Deci rog moderatorul acestui topic sa... "CLOSED" deja am dat-o in desene animate si e grav... smile.gif

This post has been edited by cristirenault: 23 Oct 2006, 14:46

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3 >
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 05:55
Dacia