detector radar, a devenit legal
![]() ![]() ![]() |
detector radar, a devenit legal
chocapic |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 13 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2004 1,5 dci
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Scoate tot in afara de K si Ka (pe care nici nu poti sa o scoti) si seteaza-l pe highway.Asa o sa ai cele mai putine alarme false si o detectie buna....o spun din experienta cu un 9730.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
emanu450 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 6 July 05 ![]() |
QUOTE(holograma @ 7 May 2007, 10:20) Tocmai d'aia am spus nu mai mult de 70-80 in sate si scapi. Detectorul oricum urla in dreptul lor la maxim so, care-i problema? Mie imi urla clar la Speedophot cand e cu spatele la mine cand sunt in dreptul lui, deci am timp sa reduc la 59, iar la Phyton cand sunt la aprox. 50 m in spate! ![]() This post has been edited by emanu450: 9 May 2007, 16:04 |
--------------------
dacia
logan
- is-xx-xxx Logan Ambiance IS-05-xxx din august 2005
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Am luat si eu un whistler srt 35 .E bun de ceva? si cam cum ar trebui sa il tin,ma refer la setari.Cine stie il rog sa ma educe si pe mine.Momentan il tin pe H,dar ma cam zapaceste ca sa zic asa.Suna la x,la k si la ka,am scos vg2-ul,a mai dat de cateva ori si P.Asta doar in bucuresti,afara nu l-am testat inca.Multumesc
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Am eu srt35, e bunicel.
Tine-l pe City2 (no X), VG2 off si recomand sa nu-l pui pe auto-quiet ca baraie cam incet oricum, dupa gustul meu. In oras cam orice detector te tampeste, in Bucuresti cred ca e si mai rau... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
QUOTE(chocapic @ 9 May 2007, 15:04) Mi-am luat si eu saptamana trecuta un cobra xrs 9630 , sunt multumit pt inceput, vreau sa va intreb : POP , VG2 imi bipuieste cam la 20 min si tot alarme false.... trebuie scoase astea nu? merci dezactiveaza VG2 si spectru. in oras lasa-l pe City. chiar de prinde un X in oras iti da doar un bip. ai sa te obisnuiesti sa deosebesti benzinariile, supermarketurile si alte institutii de radare. drive safe! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GoGu @ 9 May 2007, 20:31) Am eu srt35, e bunicel. Tine-l pe City2 (no X), VG2 off si recomand sa nu-l pui pe auto-quiet ca baraie cam incet oricum, dupa gustul meu. In oras cam orice detector te tampeste, in Bucuresti cred ca e si mai rau... Multumesc,asa am mers azi cu el,nu prea piuie,doar in K la unele benzinarii cam nivelul 2 sau 3 maxim,daca trec prin dreptul lor la 50km/h.Daca ma opresc (e o benzinarie chiar la un semafor) urca pana la nivelul 9 in K.Mi-a dat una de nivelul 9 in Ka,ce dracu sa fi fost? De radar nu cred ca putea fi vorba,intrucat eram pe o straduta pe care nu poti sa mergi mai mult de 40,deci nu cred ca avea de ce sa-l puna acolo.Ce sa fi fost? Ca sa stiu ce sa ignor si ce nu.Multumesc |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mai trecea cumva vreo masina cu detector pe bord?
|
--------------------
.
.
.
|
|
tedy |
![]()
|
Nu,decat daca era cumva parcata,dar nu am vazut.In plus daca detecta alt detector,cred ca trebuia sa dea VG2 nu ? Oricum,destul de ciudat pana te obisnuiesti.
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Am vazut si usi automate in Ka. Aici, la Iasi imi da Ka la trecerea pe langa reprezentanta Daimler-Chrysler, spre Metro.
Si cand detecteaza alt detector nu-i musai sa dea VG2, poate de si K, poate Ka, nu mai stiu exact. This post has been edited by GoGu: 14 May 2007, 20:57 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
La Whistler 1783 (sau p-acolo) stiam toate masinile cu detectoare de pe sosea. Toate in banda Ka.
Asta iarna luasem ceva din Clio sa duc in masina alor mei, pe care e montat whistler-ul. Observ cu surprindere ca detectorul dadea alarme in Ka, desi in parcare n-am nici un fel de surse de unde. Zic, hai sa ma duc si la Clio, sa vad ce zice Bel-ul. Asta tacea chitic. Intorc eu detectorul sa-i fac aceeasi orientare ca si la celalalt, dar nu zicea nimic. Il demontez si ma duc cu el la cealalta masina. Acum tacea si Whistler-ul. Pun eu bel-ul pe bord, il alimentez de la bricheta si observ cum incepe iar Whistler-ul, din cand in cand si Bel-ul piuia in Ka, dar mult mai rar. Concluzia: detectoarele dau semnale in alte detectoare nu poti umbla cu 2 detectoare pe bord: se vor incurca unul pe altul. Masinile erau parcate fata in fata atunci, din aceasta cauza se detectau unul pe altul detectoarele. Cam asta ar fi explicatia la detectiile inexplicabile in banda Ka. |
--------------------
.
.
.
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am Whistler XTR-560 si imi da alarme in K (deci nu in Ka) pe nivel 3-4 de cate ori trec pe langa o masina care are detector.
Astazi am facut un drum Bucuresti - Timisoara si am primit alarme in Ka la niste echipamente de-astea care te atentiaoneaza cu cat mergi (sunt o multime de la Sibiu incolo). Parca si la camerele fixe din Pitesti (cea de pe Negru Voda si cea de pe bd. Balcescu - cine trece prin Pitesti le stie) mi-au dat alarme tot in Ka, dar nu bag mana in foc...eram mult prea surprins de faptul ca iGo My Way 2006 mi le semnaleaza cu 200 m inainte...e prima data cand plec la drum cu programul asta si sunt placut surprins ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Si recomandati whistler xrt-560 ? Reusiti sa distingeti intre un radar si o masina cu detector ?
Eu as opta catre acest model sau bel 940. Am un mare dubiu. Nu's ce sa aleg. This post has been edited by dRg: 23 May 2007, 16:15 |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt multumit de XTR 560 pana acum si il recomand.
Distinctia intre o masina cu detector si un aparat radar se face prin faptul ca alarma in primul caz este de foarte scurta durata, la intensitate medie e adevarat, pe cand in al doilea caz semnalul persista. Te obisnuiesti in timp si in definitiv nu strica sa mai ridici din cand in cand piciorul de pe pedala de acceleratie la alarme, chiar daca sunt false, mai ales ca nici nu sunt asa de dese ![]() |
--------------------
Renault
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
l@u |
![]()
|
Cobra pe care l-am avut dadea alarme de la alt detector in VG2 nicidecum in K.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
adister |
![]()
|
Nu stiu cum e la Cobra, dar dupa cum spuneam mai sus, Whistler-ul meu da astfel de alarme in K.
|
--------------------
Renault
2006
|
laur_dci |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 21 April 05 ![]() |
cobra da alarme false de la un alt detector in vg2, iar daca scoti vg2 le da in ka
in timp oricum te obisnuiesti cu detectorul si stii cand e alarma falsa sau nu |
--------------------
Clio Bicorp
1.5dci 80cp
extreme 2005 clio symbol fidji 2006 1.5dci 65cp
|
|
holograma |
![]()
|
detectoarele se saluta intre ele
![]() nu e vorba doar de cobra. daca-i scoti vg2 si spectru nu mai ai probleme d-astea. drive safe! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
buna, stie careva dintre voi cat e de bun un cobra esd 7000
va multmesc |
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
2003 , Privilege
- HD 09 PCM Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|
l@u |
![]()
|
Decat Cobra esd 7000 mai bine un Whistler SRT 35R pe care il gasesti pana in 200 ron.Fara Cobra......
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
holograma |
![]()
|
daca iti place cobra ia unul e generatie mai noua.
oricum, am vazut un cobra esd 7000 pe un vw sharan si l-am intrebat pe stapan cum se comporta. a zis ca n-a avut probl. din moment ce-l tine inseamna ca asa e... drive safe! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
razvanc_2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 12 June 06 ![]() |
QUOTE(holograma @ 29 May 2007, 09:24) daca iti place cobra ia unul e generatie mai noua. oricum, am vazut un cobra esd 7000 pe un vw sharan si l-am intrebat pe stapan cum se comporta. a zis ca n-a avut probl. din moment ce-l tine inseamna ca asa e... drive safe! ![]() pai probabil ca daca nu a avut nici o alarma considera ca n-a avut nici o problema ![]() |
--------------------
dacia
1310
1997
- xxx CORSA D 1,3CDTI 90CP
ex RENAULT MEGANE 2 SEDAN 1.6 16V, 2005 Confort Privilege |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
am cumparat un Black Spiderzz 150, e bun de ceva?
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
emanu450 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 6 July 05 ![]() |
Black Spiderzzz 150? Stiam ca sunt 100, 200, 600, 800! Dar nu 150! Cum arata?
![]() |
--------------------
dacia
logan
- is-xx-xxx Logan Ambiance IS-05-xxx din august 2005
|
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
Cu riscul de a fi off topic,
nu stiu daca s-a mai discutat asta, dar legal nu prea e peste tot si pt cineva care-l ia pt a-l folosi si afara nu e prea ok:radar.JPG ( Size: 49.52k ) Number of downloads: 183 |
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
care e sursa acestui grafic?
|
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
@chipu
o mica rectificare: in bg este permisa posesia lui (oriunde in masina , dar nu pe bord sau la parasolar), dar daca te prind ca i-l folosesti ti-l confisca si platesti 50 de euro amenda |
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 10:23 |