detector radar, a devenit legal
![]() ![]() ![]() |
detector radar, a devenit legal
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Pai cam in orice domeniu cresterea performantei se face cu cresterea exponentiala a pretului (sau regula 80-20 care spune ca 80% dintr-un lucru se face cu 20% din efort si pret).
Din ce am mai citit fotoradarul se detecteaza cu un detector de talia 995-ului (repet, din ce au spus altii) de la cam 500m din fata si cam 200 m din spate (si asta-i sensul de interes, ca astea se pun cu spatele de obicei). In conditii bune (obiecte care sa reflecte, detector bun se obtin performante ceva mai bune, pusesem eu odata un filmulet cu un V1 care detecta un Speedophot destul de bine dpdv al distantei). This post has been edited by GoGu: 24 Apr 2007, 07:45 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
500 e putin, inca nitel si iti vede si numarul....ma insel?
|
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pentru poza cu numarul masinii parca trebuie sa te apropii la 50m ,nu face poze de la 500m.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Exact, raza de actiune e de ~50m pt. tipul asta de radar.
PS, mi-e ciuda pt. ca nu am putut testa detectorul meu cu acest radar. Veneam de la Suceava, am vazut Loganul alb BxxCIZ pe care stiam ca e instalat, am frinat si, ghinion ![]() ![]() This post has been edited by GoGu: 24 Apr 2007, 19:20 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
l@u |
![]()
|
Pai s-au zmecherit baietii ca au aflat ca stie lumea nr. masinii si acum o pun de momeala iar radarul este pe alta masina ...parerea mea
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 24 Apr 2007, 21:18) Exact, raza de actiune e de ~50m pt. tipul asta de radar. PS, mi-e ciuda pt. ca nu am putut testa detectorul meu cu acest radar. Veneam de la Suceava, am vazut Loganul alb BxxCIZ pe care stiam ca e instalat, am frinat si, ghinion ![]() ![]() pai atunci este superlux!!!! |
|
|
emilab |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 26 January 06 ![]() |
In ce banda ar trebui sa fie detectate acele radare-foto despre care se vorbeste mai sus?
Vestitele "trepiede" radar - amplasate mai ales pe DN2 in ce banda ar trebui detectate? Va multumesc anticipat de raspuns |
--------------------
logan
logan
- ab 30 dpd
|
|
GoGu |
![]()
|
Speedophot-ul e in K. Mesta nu stiu (foarte probabil tot in K).
Eu personal n-am vazut nici unul pe trepied. Banuiesc ca e aceeasi scula cu cea montata pe masini (ma refer la Speedophot, ca Mesta n-am vazut "live" niciodata). |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
l@u |
![]()
|
Gatso Meter-ul de pe trepied de la Movilita :
http://forum.softpedia.com/index.php?act=a...=post&id=229689 http://forum.softpedia.com/index.php?act=a...=post&id=229690 http://forum.softpedia.com/index.php?act=a...=post&id=229691 http://forum.softpedia.com/index.php?act=a...=post&id=229692 This post has been edited by l@u: 25 Apr 2007, 11:54 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
era greu sa dowloadezi pozele?... nu toti suntem membri forumului respectiv, lau...
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
l@u |
![]()
|
Sunt mari si nu pot sa le incarc...daca as avea un programel cu care sa le fac mai mici as putea sa le atasez dar asa ce pot sa fac?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
GoGu |
![]()
|
Nici eu nu pot sa le vad pozele, ca nu-s membru
![]() Poti sa le micsorezi in Paint, ai undeva Stretch/Skew si ii dai 40-50%, dupa aia Save As... Jpg. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
GoGu |
![]()
|
Yup, e Gatso. Pe site-ul lor (LINK) nu zice in ce banda functioneaza.
Pun doua poze comentate, intr-una presupun componentele sistemului si intr-a doua am incercat sa determin, dupa pozitionarea camerei zona de "actiune". Eu zic ca e setata sa te pozeze din spate cam pe trecerea aia de pietoni... Tot pe site-ul Gatso am gasit astea 4 animatii Flash care arata functionarea sistemelor lor si cred ca explica mai bine decat 1000 de cuvinte de ce se detecteaza asa greu/ aproape sistemul asta (retineti ca si puterea de emisie e f. mica). In special sistemul ala montat sus, pe pod e criminal... PS: Lau, ce scrie pe "telecomanda" aia din poza 4 (ca nu vad bine), cumva "no camera present..." si ceva cu eroare/ restart? Ce naiba, e pe Windows? ![]() PPS: daca salvai pozele alea dupa resize ca JPG ieseau sub 100k ![]() This post has been edited by GoGu: 26 Apr 2007, 20:49 Attached thumbnail(s) radar1.JPG ( Size: 53.54k ) Number of downloads: 118 radar3.JPG ( Size: 52.09k ) Number of downloads: 116 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
l@u |
![]()
|
Exact sunt Gatso (Pitesti/Cosereni/Movilita) iar pe telecomanda scrie:
No camera present or computer failed , Please restart. Attached thumbnail(s) mmm.jpg ( Size: 5.25k ) Number of downloads: 143 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
GoGu |
![]()
|
Am gasit:
QUOTE 13.450 GHz (Gatso 13, Traffipax Microspeed), 24.10 GHz (Speedar, Speedlog, Speedvision), 24.110 GHz (Gatsometer Type 24), 24.125 GHz (Gatso 24, Traffipax Speedophot, Speedcontrol, Traffipax Speedophot II, Mesta 208, Mesta 210, Cerva, MPH Speedgun, Z-15, Z-25, Z-35, Speedar, Mini Gatso), 24.150 GHz (MPH K-15, MPH Python II, Decatur MV724, Kustom Trooper - Hawk, Kustom KR-10SP - KR-11, Kustom Eagle, Kustom Falcon, Kustom HR-12, Muni Quip K-GP, AWA Fairey, Decatur DS-R) Deci e in banda K (chiar si daca ar fi ala pe 24,110 GHz, tot in K intra). This post has been edited by GoGu: 26 Apr 2007, 21:45 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
l@u |
![]()
|
Pe alea de la Cosereni eu le depistam in K cu 9730-ul pe care l-am avut dar parca am mai scris pe undeva aici ca sunt in K .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Camere de pe stalpi din Cosereni sunt in K, tipa detectorul la ele dar doar cand treci deja prin raza de actiune.
Trepiedele nu le-am vazut vreodata prin Movilita. |
--------------------
-
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
Important este sa nu te vada ele pe tine
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
l@u, interesante flash-urile de pe site-ul gatso. daca s-ar intampla in realitate ca in desen, nu prea cred ca noi sa avem vreo sansa...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
l@u |
![]()
|
Daca se pun militienii cu instant on-urile pe noi ne stergem cu detectoarele la f***.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mai avem o sansa cu detectia de instant-uri, adica sa prindem cu detectoarele noastre instant-urile adresate altora. De asta e bine sa ai cate un "iepuras" in fata ta pe sosea.
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
Acum ce sa facem sa asteptam la capatul soselei pana vin iepurasii
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
emanu450 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 6 July 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
- is-xx-xxx Logan Ambiance IS-05-xxx din august 2005
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
Scuza-ma dar drumul asta il faceam(am facut naveta Gl.- Is. mai bine de 6 luni) pe aceeasi ruta in acelasi timp cu berlina.Am ales de fiecare data aceasta ruta tocmai din motivul radarelor(care nu sunt) si a localitatilor rare, dar drumul nu este tocmai bun.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
emanu450, daca te ia din spate ca in desen, franezi dupa ce te-a inregistrat cu viteza ilegala...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
l@u |
![]()
|
daca te ia din spate ca in desen inseamna ca ......ti-a tras-o tot pe la spate
PS- remarca fara target ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:54 |