Drive-test Logan 1.6 16v
![]() ![]() ![]() |
Drive-test Logan 1.6 16v
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
+ ramforsari in usi si capota + airbag + proiectoare de ceata valeo + alt bord la SLZ fata de SN + + + + + +
|
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Va rog ... DriveTest Logan ... si atat. Multumesc,
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Tocmai ce facui un drive-test cu Prestige-ul. Cand toata lumea statea la coada la test pentru MCV (auzi, nu mai faceau programari pentru astazi, asa multi doritori erau), vine mandea: "Nu va suparati, pot si eu sa ma dau cu Prestige-ul ?" "Cum sa nu ! Completati formularul, bla, bla ... si impresiile la sfarsit !" "Multumesc !" Apare alta domnisoara draguta: "Poftiti la test !" "Si ceilalti unde sunt ?" "Sunteti numai dvs. la Prestige !!!" "Oooo, mersi, saru'mana !"
Nu va suparati pe mine dar, nu ma impresioneaza nimic din Prestige decat ceasurile albe, care sunt de mare efect. In rest, nici volanul, nici schimbatorul, nici consola centrala modificata, nimic. Poate doar ambreiajul care se apasa super-usor. Mea culpa, ca n-am avut rabdare sa citesc prin Sectiunea Logan, dar intreb: Prestige-ul are ambreiaj cu actionare hidraulica ? Cert e faptul ca motorului astuia ii place sa urce in ture foarte mult. Cuplul isi face simtita prezenta cam de la 3500 ture, iar motorul parca mai cere turatie. Treptele 1 si 2 de viteza mi s-au parut foarte scurte, insa lucrul asta se compenseaza cu treapta a 3-a care este foarte, foarte elastica. Am dat a 4-a si la 2.500 si la 4.500 ture si motorul nu obiecteaza absolut deloc. Am avut ocazia sa testez si ABS-ul, cand mi-a iesit unul in fata (a schimbat benzile), eu fiind in plin "avant". Motorul este foarte bine ales pentru masina asta. Nici nu vreau sa ma gandesc ce fel ar alerga unul d-asta pe autostrada ... caci mi se pare ca pentru autostrada este bun. In oras nu-l poti pune la treaba la adevarata sa "valoare". Parca este si mai bine antifonat, dar asta este o chestie care tine si de zgomotul motorului ... Asa ca, e de bine, luati-va Prestige ! Nu, nu, eu nu castig nimic sau cum spune un moderator, "Desi pare, nu lucrez la Dacia !". Sanatate ! |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
cristica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 March 06 ![]() |
Si nu ai observat noile manere exterioare?
|
--------------------
LOGAN
1.6MPI Ambition // SL10 1,2 16V 75 CP
2006 // 2015
- B-271-ACC
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
Testat Prestige, masina cu 465 Km la bord, feeling placut insorizare mai buna fata de 1.4, motorul+cutie elastice si cer ture, as vrea sa-l vad cum merge si dupa 5000 Km parcursi...sunt hotarat...ma lipesc de unul...
|
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am fost si eu la test-drive - total dezamagit de motor (sau cutie ?) in sus pe dealul Feleacului nu m-a impresionat deloc desi l-am dus si spre 5000 ture. In schimb m-a impresionat pozitiv consumul afisat de CB - 9.7 l/100 Km si cred ca nimeni n-a menajat masina deorece persoana cu care am mers in test-drive n-a avut nici o obiectie de ex. cand mergeam cu vreo 120 km/h. De asemenea insonorizarea inca un plus pt. Prestige.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
tony... cati km avea la bord masina pe care ai facut testul?
|
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
In jur de 5800 km.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(cristica @ 22 Oct 2006, 17:43) Ba da, am observat manerele exterioare si bandourile in culoarea masinii ! Despre manere ... hai treaca-mearga, dar bandourile sunt nepractice in culoarea caroseriei, tinand cont de totala lipsa de civilizatie in parcarile din Romania. Si chestia asta e valabila pentru toate masinile din lumea asta care circula la noi, n-am nimic cu Logan-ul. A, a mai remarcat cineva si o spun si eu: placut impresionat de feelingul pe care l-am avut la schimbarea treptelor de viteza. Ceva schimbat si nu oricum, ci in foarte bine !!! |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@mao : tu ce logan(e) ai mai condus inainte de prestige?
Te intreb deoarece zici ca se apasa super usor ambreajul. Comparativ cu solenta se apasa usor la orice logan. This post has been edited by madhorsefuzzy: 22 Oct 2006, 22:05 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
r@zv@n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 26 July 06 ![]() |
Da, corect, ambreajul se apasa mai usor, insa motorul nu m-a impresionat, doar poate la consumul afisat:9.7 l. In rest, arata mai bine noile tapiterii si culoarile plasticelor de la interior. Si inca ceva: mi-a fost confirmat de catre tipa cu care am mers la drive-test ca odata cu varianta LOGAN furgon, in primavara va aparea si o versiune PRESTIGE 1.5 DCI de 80 cai. Abia astept! Probabil pretul va fi pana in 11.000 euro.
|
--------------------
dacia
logan
kiss 1.5 dci 2008
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Stie careva daca Prestige are cumva directia asistata electro-hidraulic sau doar hidraulic simplu?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
raducu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
este un 1.6 16v in fata blocului la mine...chiar i-am facut cateva poze...si e cu numar de ungaria....mie cel putin imi place
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
axx |
![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
Domnu' Raducu'....ca ai facut poze...nu e asa rau..era pe domeniul public probabil.. ce e mai rau e ca nu vrei sa le impartasesti cu noi....
![]() |
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
QUOTE(r@zv@n @ 23 Oct 2006, 00:23) Si inca ceva: mi-a fost confirmat de catre tipa cu care am mers la drive-test ca odata cu varianta LOGAN furgon, in primavara va aparea si o versiune PRESTIGE 1.5 DCI de 80 cai. Abia astept! Probabil pretul va fi pana in 11.000 euro. Si cum bine stim, la dacia primavara inseamna septembrie. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
M-am dat si eu duminica cu 1.6 16V si nu m-a impresionat cu nimic. Sau nu cum ma asteptam sa se comporte motorul ala de 105 cai. IN schimb consumul mediu afisat era de 7.6% dupa vreo 3 kilometri de condus cu 120. Am accelerat si am mers cam alti 3 kilometri cu 140 - 145 si a crescut putin pana la 7.8%. Mi se pare decent.
Masina avea 380 km cred ca din cauza asta nu mi s-a parut impresionant motorul. Nu se rodase inca. Iar "pielea" de pe volan este do tot rasul. In schimb este un pas inainte fata de vechile versiuni. E o masina reusita parerea mea. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Facut ieri test cu MCV 1.6 16v. Neimpresionant in afara de cutia de viteze care parca e de jucarie, se schimba mult mai usor decat la vechile 1.4 si 1.6, insa maneta mi s-a parut putin incomoda, era dreapta de jos pana sus, nu prea avem control bun cu mana pe maneta la schimbarea vitezelor. Si spatiul interior nu e de lepadat. Parca e o idee mai inalt plafonul decat la berlina.
In rest e lenesa rau, cand mi-a zis bizonul de la reprezentata ca e 1.6 16v, eu in gandul meu, stai sa vezi ce talpa ii dau. Pe draq, i-am dat talpa dar nu vroia sa fuga. Per ansamblu mi se pare mai lenesa decat un 1.4 berlina. In treapta 5-a la 100kmh avea deja 3000rpm, cam mult am zis eu. In rest pare masina buna si spatioasa. Sunt curios cum merge dci-ul , cu benzinarele sunt lamurit. This post has been edited by SilviuB: 24 Oct 2006, 07:11 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
vartan |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 17 January 03 ![]() |
facut test drive astazi 24 oct:
- dupa ce in prealabil m-am programat pe net,astazi la ora 9:30 -am ajuns acolo am completat un formular,am zis ca vreau prestige,imediat un domn binevoitor a luat niste chei si hai afara,ma urc in masina,placut impresionat de detaliile adaugate fata de 1,4....dau sa plec la care un alt domn nu prea binevoitor ne atrage atentia ca nu avem numere de imatriculare,a trebuit sa trag pe dreapta dupa un test drive de numai 10m,daca mai erau macar 2 m imi dadeam seama de ce poate masina:) -apoi tipul dragut spune ca nu mai are prestige cu numere si daca nu vreau sa merg cu 1,5 dci....i-am spus evident ca vreau prestige si ca pot sa mai astept,dupa cum am vazut ca nici dci nu avea numere m-am gandit ca pana la urma o sa ma invite la un rest drive cu berlina lui ![]() - in timp ce asteptam vine de pe teren un mcv cu motorul de pe prestige,il accept pe ala,masina mareee,interior identic cu 1,4 mpi aproximativ,motor care trage dupa 3000 ture,per total lenesa,test drive-ul a constat in parcurgerea a circa 500m pe niste stradute unde nu puteai merge mai mult de 80,ma rog se considera a fi deajuns -per total logan prestige berlina ar fi singura dacie pe care as achizitiona-o,dar cu bani jos nu as face asta,probabil doar cu un sistem avantajos leasing sau rate. -Nota 7 celor de la adras care se pare ca fac economie de benzina,deoarece locuri erau destule,avand in vedere ca la nici 2 min dupa ce am intrat in incinta show-room-ului m-am si urcat in masina. -o afrimatie pe care a facuto tipul de la reprezentanta cand eram in trafic,eu ma apropiam cu viteza de un cielo care rula ff incet ,tipul cu cielo a dat semnal dreapta si mi-a facut loc,la care domnul binevoitor(reprezentatntul de vanzari) din dreapta exclama "asa bai nea' caisa,da-te la oparte nu vezi ca vine maxi-taxi" ![]() -in rest bafta la noroc This post has been edited by vartan: 24 Oct 2006, 16:39 |
-------------------- ...Sanatate sa avem ca......Restu' se cumpara....
|
|
Zaheiu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 3 November 05 ![]() |
Am facut si eu test cu 1.6 16 v berlina si mi-a placut, in mare. Problema cu motoarele la care le place turatia e ca te dai la ele si consuma mult. Ca la cielo. Sistemul audio se aude de toata jena. Mi-a placut frana, se poate doza precis. E enervant volanul care nu se poate regla, pana si la mine se poate, la nova. Motorul e misto, trage bine.
|
--------------------
Dacia
Nova chioara
- vl02jcr
|
|
cristi.r |
![]()
|
@madhorsefuzzy:
hai sa zicem asa: 1.6 MPI (cu ABS) si 1.5 dCi, ambele peste 3.500 km ... si la ambele mi s-a parut ca se apasa mai greu ambreiajul. |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
oclaudiu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 3 August 06 ![]() |
Pana la urma se merita un Logan 1.6 16v 105 CP ? Sau mai bine ma uit la alternative ?
|
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
cristi.r |
![]()
|
Daca n-ai bani sa cumperi/intretii o alta masina (straina), Loganul asta e cea mai buna alegere.
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
oclaudiu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 3 August 06 ![]() |
Ceea ce ma atrage e motorul de 1.6 de la Megane. In rest, cat de fiabila este ? Cum sta la dotari ?
|
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
cristi.r |
![]()
|
Pe site, sau la dealer ...
Despre fiabilitate ... cam ce-ai vrea sa afli ? ca de-abia a aparut ... Pentru linistea ta, si motorul alalalt, de 1.6 8v si 90cp, tot pe Megane a fost pus prima data ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
motoarele astea sunt identice cu cele de pe Megane 1, atat cel de 1.6 8V, cat si cel de 1.6 16V... deci...
|
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
o masina noua e o masina noua...cei care au avut una stiu ce inseamna asta - nu va ganditi acuma ca eu un fel de cal alb al lui Fat Frumos.
Loganul e bun ca e nou si are garantie. Deci,teoretic nu platesti decat benzina(motorina) si reviziile, iar daca iei in leasing ai si casco - pe banii tai dar ai. Prestige este un pas inainte dupa parerea mea, dar ce e mai putin placut este pretul - mie mi se pare exagerat. |
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
am "testat" in cele din urma si eu loganul prestige
pana n-am condus-o nu mi-a fost la suflet...cu toate ca micile artificii introduse de cei de la dacia la nivelul detaliilor nu-s rele dupa cativa km facuti cu masina asta pot sa afirm ca-mi place si ce e mai dramatic are exact ceea ce ii lipseste "laureatului plus" pe care il detin si anume demaraj, putere si un sound de motor nu de masina de spalat asa cum suna 1.4 mpi cand este turat volanul si schimbatorul imbracate in piele sunt placute la atingere, de schimbat se schimba usor si precis (mai precis decat la 1.4 mpi - ul meu) cu exceptia radiocd-ului blaupunkt (chestie subiectiva desigur) toate celelalte m-au incantat la prestige si nu in ultimul rand vreau sa mentioneaz amabilitatea angajatei dealerului din satu mare Laura L. care a dat dovada si de profesionalism nu numai de bunavointa |
--------------------
/
/
/
|
|
bmw-fan |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 43 Joined: 9 April 06 ![]() |
nimeni?
![]() |
--------------------
BMW
530 D
2002 Edition Lifestyle
- /
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
eu astept poza cu "angajata dealerului din satu mare Laura L." poate dau o fuga sa fac un drive test cu loganul. Ca prea sunt curios cum e
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:32 |