Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages « < 21 22 23 24 25 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6

Zetu
post 29 Aug 2009, 16:04
Post #661

Membru autentic

Group: Members

Pot sa ma inscriu si eu cu succes in randul "angajatilor" Serus. Si eu am fost multumit de serviciile de caroserie ai celor de pe centura si chiar de acelasi Viorel Marcu. A fost foarte operativ, am avut de schimbat bara fata si am dus actele, au vopsit ei bara si cand au avut timp m-am dus si au montat-o, totul a durat cam o ora (cu schimbat de manere si spalat).
La cei de pe Timisoara o sa fac revizia de 60.000 revin cu impresii.

--------------------
NISSAN QASHQAI 1.3 dct Tekna 2019
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Solon
post 30 Aug 2009, 00:16
Post #662

Membru autentic

From: Bucuresti

Marele noroc al lui Zetu este acela ca e membru cu vechime. ca altfel.... icon_mrgreen.gif

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
mmgmarius
post 30 Aug 2009, 11:18
Post #663

Invisible to everyone

Salut baieti, vad atatea pareri despre cei de la serus incat nu mai stiu daca sa merg sau nu cu masina la ei la revizii. Si ma gandeam sa ma duc acolo pana in revizie cu display-ul de ca cd-player care face fite, cand e soare afara nu prea se vede bine(anumiti digiti se aprind mai slab). La voi face la fel?
Si daca tot va trebui sa merg la service.... unde sa ma duc? care e cel mai bun?

--------------------
Renault Symbol Music 1.4 8V dec 2007
Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
+
DanCVA
post 30 Aug 2009, 11:54
Post #664

Membru care arde gazu'... accelerand

Incearca pe Timisoara.

30 Aug 2009, 12:59:
QUOTE(Solon @ 30 Aug 2009, 01:16)
Marele noroc al lui Zetu este acela ca e membru cu vechime. ca altfel.... icon_mrgreen.gif
*

Solon, nu te supara ca o sa faca si ren_ault09 acelasi numar de posturi ca si zetu, dar el le va face pe toate in topicul Service autorizat Renault - [Bucuresti] Serus. biggrin.gif

This post has been edited by dancva: 30 Aug 2009, 11:59

--------------------
Renault Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V - B 82 KVA
Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
+
crisolro
post 31 Aug 2009, 06:39
Post #665

QUOTE(mmgmarius @ 30 Aug 2009, 12:18)
Salut baieti, vad atatea pareri despre cei de la serus incat nu mai stiu daca sa merg sau nu cu masina la ei la revizii. Si ma gandeam sa ma duc acolo pana in revizie cu display-ul de ca cd-player care face fite, cand e soare afara nu prea se vede bine(anumiti digiti se aprind mai slab). La voi face la fel?
Si daca tot va trebui sa merg la service.... unde sa ma duc? care e cel mai bun?
*

si la mine display-ul face exact la fel, doar ca totul se vede la fel de bine sau la fel de prost (cand e ff cald, soare), nu am observat diferente intre "digiti"

daca citesti cu atentie topicul ai sa observi ca cei nemultumiti sunt cei care au avut probleme pe parte de caroserie/vopsitorie si in speta cu Serus-Chiajna; pe parte de mecanica nu sunt (sau nu prea si nu le tin eu minte) posturi ale nemultumitilor si chiar cred ca nu e de ocolit acest service cand e vorba de revizii - la sectiunea Clio ai sa gasesti detalii de la cei care au facut reviziile la Serus si vei vedea si preturi etc.
in definitiv, o revizie e o operatiune oarecum banala si Serus n-ar mai pupa clienti pt. asa ceva daca toti l-ar cunoaste pe vecinul meu care-si face reviziile la ford in fata blocului radmasa.gif mad.gif

toate reviziile le-am facut la Serus pe Timisoara pana acum iar pt. urmatoarea tot acolo voi merge - am avut o singura nemultumire legata de o revizie, puteam sa rezolv aspectul pe loc dar nu a fost cazul sa ma agit, in schimb le-am transmis nemultumirea cu ocazia telefonului "de dupa"

am incercat sa gasesc eu consumabilele pt. revizii si ce pot spune este ca incercand sa respect reteta service-urilor reno (Serus in speta) in privinta consumabilelor (aceleasi coduri, piese origine) nu faceam o foarte mare economie, in nici un caz una care sa merite eforturile de cautare/achizitionare dar se poate castiga ceva bani pe parte de manopera (nici aici ff multi) mergand pe mana unui service de cartier asa cum f bine poti iesi si mai scump la acel service de cartier
o "afacere" e sa cumperi piese/consumabile compatibile dar nu "de origine" si sa cauti un service ieftin si aici incepe discutia in privinta garantiilor si a calitatii pieselor/manoperei

This post has been edited by crisolro: 31 Aug 2009, 07:01

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
ren_ault09
post 2 Sep 2009, 06:57
Post #666

Membru incepator

Solon, nu te supara ca o sa faca si ren_ault09 acelasi numar de posturi ca si zetu, dar el le va face pe toate in topicul Service autorizat Renault - [Bucuresti] Serus.

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

MAI AM DOAR 548

--------------------
dacia logan 2008 L2P 16 090 E4
+
Zetu
post 2 Sep 2009, 17:29
Post #667

Membru autentic

Haideti sa mai fac o postare in topicul asta. Am si ceva de rau de spus de Serus (sa nu bata la ochi). La revizia trecuta, au montat foarte prost filtrul de polen, toata mizeria ajungea pe gurile de ventilatie, pana la urma mi-am dat seama ca filtrul iesise din lacasul lui pe jos. La revizia de 60000 le-am spus sa nu-l mai schimbe.
Alt lucru pe care il consider negativ, am mers la ei sa schimb placutele si in pret intra automat si testul de frane pe care il platesti dar nu vezi niciodata foaia respectiva si nici nu ti-o dau acasa. In cazul asta ma gandesc, ca mi-ar fi convenit mai mult sa platesc doar manopera.

--------------------
NISSAN QASHQAI 1.3 dct Tekna 2019
+
Solon
post 2 Sep 2009, 17:34
Post #668

Membru autentic

Ei, uite asa mai vii de acasa! icon_mrgreen.gif

--------------------
+
ren_ault09
post 3 Sep 2009, 08:19
Post #669

Membru incepator

crisolro de ce ii ridici atat in slavi?
ohmy.gif

--------------------
+
crisolro
post 3 Sep 2009, 09:53
Post #670

daca ai citi tot topicul si posturile mele mai atent ai vedea ca nu-i ridic in slavi ci sunt oarecum neutru ... cred ca am scris pe undeva mai sus ca din punctul meu de vedere acolo nu curge lapte si miere dar nici nu e chiar de ocolit

si asta pt. ca am avut si bune si rele cu Serus ... poate oi fi sado-masochist da' peste vreo luna-doua ma vad cu ei la inca o revizie

This post has been edited by crisolro: 3 Sep 2009, 10:08

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
ren_ault09
post 3 Sep 2009, 14:52
Post #671

Membru incepator

nu am nimic cu tine
scrii ce vrei
dar sa nu se supere solon

of.......
iar era sa uit
bine ai revenit maestre!

--------------------
+
Solon
post 3 Sep 2009, 17:39
Post #672

Membru autentic

Multumesc! Am revenit la panda! biggrin.gif

--------------------
+
crisolro
post 4 Sep 2009, 07:15
Post #673

vanatoare placuta!

acu' sincer, Serus chiar nu are de ce sa-si faca griji, geaba shpioneaza p-aci:
Solon nu ne poate face sa nu mai mergem la Serus insa Serus ne poate face sa ne alaturam lui Solon icon_mrgreen.gif radmasa.gif

This post has been edited by crisolro: 4 Sep 2009, 07:18

--------------------
+
ren_ault09
post 4 Sep 2009, 08:02
Post #674

Membru incepator

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

ai mare dreptate

--------------------
+
mmgmarius
post 20 Sep 2009, 09:23
Post #675

Invisible to everyone

Salut, am si eu o nelamurire. In momentul cand faci o revizie cei de la service o trec undeva? (unde sa specifice ce si cand s-a facut)

Ma uit prin actele astea ale mele si nu gasesc nimic despre revizia de 1 an pe care am facut-o. In carnetul de service si garantii ne e precizat decat proprietarul. Am pierdut eu ceva?

--------------------
+
Solon
post 20 Sep 2009, 10:09
Post #676

Membru autentic

Nu e trecut in carnet numarul de km, data revizie si o stampila a service-ului in care s-a efectuat revizia?
La Serus nici macar stampile nu se mai pun?smile.gif

--------------------
+
mmgmarius
post 20 Sep 2009, 10:49
Post #677

Invisible to everyone

Nu e trecut nimic...... tot ma gandesc, am pierdit eu ceva?

--------------------
+
DanCVA
post 20 Sep 2009, 12:23
Post #678

Membru care arde gazu'... accelerand

Ai gasit locul in care trebuie puse stampilele de revizii? Daca l-ai gasit si nu ai stampila, trebuie sa te intorci sa-ti puna stampila. Este simplu si ai factura ca dovada.

--------------------
Renault Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V - B 82 KVA
Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
+
mmgmarius
post 20 Sep 2009, 12:42
Post #679

Invisible to everyone

greseala mea, am gasit stampila cu tot ce trebuia completat. da acum ma gandesc ca nu stiu nimic de facturta biggrin.gif

--------------------
+
Solon
post 20 Sep 2009, 15:59
Post #680

Membru autentic

Nu ti-au dat factura? Sau iar esti nesigur ca mai devreme?

--------------------
+
mmgmarius
post 20 Sep 2009, 16:17
Post #681

Invisible to everyone

Nu mai stiu exact ce mi-au dat. Stiu sigur ca am platit cu card.

--------------------
+
crisolro
post 20 Sep 2009, 19:01
Post #682

toate reviziile la Serus - mai ales ca sunt in garantie (ca si tine excl.gif ) mi s-a solicitat expres carnetul de intretinere si s-au pus tot timpul stampile si s-au bifat operatiunile
platit si cash si mai ales cu card si pot spune ca nu exista nici o sansa sa nu-ti dea factura si nici nu ai sanse sa o uiti pe masa dnei care "incaseaza" ... deci nu o gasesti tu sau ai pierdut-o tongue.gif

This post has been edited by crisolro: 20 Sep 2009, 19:02

--------------------
+
M i h a i
post 21 Sep 2009, 08:28
Post #683

am mai facut si eu o lucrare la ei...multumit...in maxim 2 sapt ma duc iar avand in vedere ca am de facut revizia ....si multe altele de schimbat pe dedesubt...avand in vedere ca am luat gropa gropilor cu burta....in satul ala infect..Bacau....

--------------------
------ ------ ------
+
crisolro
post 22 Sep 2009, 07:41
Post #684

va inteleg pe deplin supararea dar Dvs din ce sat sunteti Dle M i h a i, daca nu va suparati?

in drum spre Bacau ati mers Dvs. si prin centrul Buzaului (de ex.) ca sa ne puteti face o comparatie? sau poate va plimbati numai prin strainataturi cu drumuri bune si ati aterizat direct in Bacau?

poate colegii din Bacau se simt putin jigniti de termenul infect desi pot fi de acord cu starea proasta dar nu chiar infecta a unor strazi din Bacau?

dar oare Dle Mihai, daca mergeati ceva mai incet, mai prudent poate evitati acea groapa sau o luati ceva mai bland si fara urmari sau cu urmari minore, nu?
groapa aia a stat pe loc, Dvs. v-ati miscat wink.gif ... da' tre sa mananca si gurile mecanicilor si e mai usor sa arunci pisica moarta in curtea bacauanilor

--------------------
+
Solon
post 22 Sep 2009, 08:06
Post #685

Membru autentic

@crisolro:Lucrezi la Serus? icon_mrgreen.gif
@mmgmarius: Fara suparare, suferi de amnezie selectiva? Nu mai stii ce ti-au dat la service?
Sau intrebarile puse de tine nu au in spate o situatie reala?
Si daca plateai cu cardul se atasa bonul emis de pos la FACTURA!

--------------------
+
crisolro
post 22 Sep 2009, 08:23
Post #686

nu, nu lucrez la Serus icon_mrgreen.gif
dar am mers si merg inca pe mana lor; nu mi-au dat motive suficiente sa ma duc la alt service - lucru care ar fi tot un soi de loterie
cel putin dpdv uman eu nu am de ce sa ma plang de cei de acolo: nu stiu daca e norocul meu, modul meu de abordare etc. da' asta e; ce sa fac? n-am pt. ce sa-i critic - nu pot sa le dau nota 10 da' nici n-am motive sa nu ma mai duc acolo

da' eu inca mai astept sa ne zica careva (si in tine imi pun cele mai mari sperante radmasa.gif ) unde e service-ul ala din care pleaca toti clientii multumiti ca sa ma duc si eu wink.gif

oricum, prin cartier daca te duci sa repari ceva, cred nu se apuca aia de treaba pana nu te intreaba daca vrei cu factura sau fara radmasa.gif de parca ar lucra diferit in cele doua cazuri

This post has been edited by crisolro: 22 Sep 2009, 08:31

--------------------
+
L!nuX
post 22 Sep 2009, 11:22
Post #687

Membru decent

Hai sa nu bagam Buzau-ul aici , nu sunt gropi acolo sa dai cu burta masinii , este doar mai prost si galagios , dar gropi nu sunt . Daca MHY aka M i h a i mai nou smile.gif a rupt masina in gropile din Bacau nu inseamna ca te caci in gura Buzoianului doar ca si acolo is drumui mai proaste

--------------------
Renault Megane 1.6 16v - 2007 - Numar personalizat !
+
crisolro
post 22 Sep 2009, 11:45
Post #688

OFFFFFFF - "nu inseamna ca te caci in gura Buzoianului doar ca si acolo is drumui mai proaste"

am luat Buzaul ca si exemplu pur intamplator (amintindu-mi acum ce am mai strans din dinti si fese pe acolo) dar mi se pare complet aiurea sa cataloghezi un oras ca fiind infect doar pt. ca ai dat intr-o groapa asemeni zecilor (sutelor?) de gropi din Bucuresti (un alt exemplu aleator wink.gif ) - si sincer, indiferent in ce conditii a luat groapa, imi pare rau ca a patit-o!
dar uite ca pot spune ca Bucurestiul in care stau eu e mai infect ca Bacaul unde gasesti (cel putin) macar un aer mai curat, o apa potabila mai buna si mai putini frustrati si stresati cu toata groapa aia in care a dat Mihai (aka MHY) tongue.gif

si Linux - everywhere-ule, ai fost tu prin Bacau? de curand? cam cat ai mers tu prin orasul ala, ca poate MHY a luat singura groapa existenta in acel oras - posibil, nu? wink.gif

aaaaaaaa, stai ca mi-am amintit! si eu am dat cu scutul de pamant la Bacau, da' era 200% vina mea - cu ce e de vina Bacaul?

This post has been edited by crisolro: 22 Sep 2009, 12:11

--------------------
+
gotty
post 22 Sep 2009, 12:03
Post #689

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

QUOTE(Solon @ 20 Sep 2009, 10:09)
La Serus nici macar stampile nu se mai pun?smile.gif
*

Mai nou platesti si stampila la Serus! radmasa.gif

This post has been edited by gotty: 22 Sep 2009, 21:49

--------------------
Private Spice Member
+
mmgmarius
post 22 Sep 2009, 17:25
Post #690

Invisible to everyone

QUOTE(Solon @ 22 Sep 2009, 08:06)
@mmgmarius: Fara suparare, suferi de amnezie selectiva? Nu mai stii ce ti-au dat la service?
Sau intrebarile puse de tine nu au in spate o situatie reala?
Si daca plateai cu cardul se atasa bonul emis de pos la FACTURA!
*

Salut Solon, am tot plimbat actele alea ca e posibil sa fi pierdut factura, sau e posibil cum spui tu sa am amnezie selectiva biggrin.gif

--------------------
+
42 Pages « < 21 22 23 24 25 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 16:25
Dacia