Vand Megane-ul ..., ...ce-mi cumpar (?)
![]() ![]() ![]() |
Vand Megane-ul ..., ...ce-mi cumpar (?)
Vali 1997 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 19 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2.0 TDCI 163 CP 2012
|
|||
razvanc_2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 12 June 06 ![]() |
noul honda civic sau avensis-ul
![]() |
--------------------
dacia
1310
- xxx
1997 CORSA D 1,3CDTI 90CP
ex RENAULT MEGANE 2 SEDAN 1.6 16V, 2005 Confort Privilege |
|
dobro_c |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 14 August 06 From: Baia Mare ![]() |
eu as alege honda accord de 2.0 sau 2.4 (in cazul in care ai familie
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2005 1.6
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Stiu ca sunt OFF, dar ai terminat cu leasingul de la Megane? Ai ceva gen buy-back?
|
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
Vali 1997 |
![]()
|
Nu te inteleg . Pot spune ca am terminat leasing-ul . Saptamana viitoare devin proprietarul masinii si deja am client . Mai exact este cineva interesat de masina .
Honda este o super varianta la care nu m-am gandit . Maine ma duc sa fac un drive test . Multumesc . This post has been edited by cmandrei: 24 Aug 2006, 08:15 |
--------------------
Ford
Focus
2.0 TDCI 163 CP 2012
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Mersi, ideea e ca ma gandesc si eu sa schimb masina care inca e in leasing si ma gandeam ca exista o posibilitate pentru asta (firma de leasing sa o vanda iar eu sa fac alt leasing).
|
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
Vali 1997 |
![]()
|
Poti s-o dai la Renault in sistem buy-back dar nu merita . Ofera foarte putin . Nu stiu firma de leasing daca face asa ceva . Presupun ca nu-si bat capul .
|
--------------------
Ford
Focus
2.0 TDCI 163 CP 2012
|
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Ford Mondeo? Oferta "de poveste"?
|
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
Vali 1997 |
![]()
|
Mondeo este frumoasa dar putin galagios motorul si levierul de la cutia de viteze . Distributia pe lant (???!!!) Pretul este super .
|
--------------------
Ford
Focus
2.0 TDCI 163 CP 2012
|
|
dobro_c |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 14 August 06 From: Baia Mare ![]() |
din cele enumerate de tine eu as alege passat (pe benzina), iar daca nu honda.
motorul de 2 litri de 155@6000 si cuplu 190@4500, consum mediu 7.5-8 |
--------------------
Renault
Megane
2005 1.6
|
|
Vali 1997 |
![]()
|
Passatul are un motor diesel super de 2 litri 140 cp (parca ) . Nu vreau benzina . Este vreo problema cu motorul diesel de pe Passat ? Honda este ok dar nu are diesel intre 1.9 - 2 litri . Totusi Laguna ? Este sub concurenta ? Am Renault de 13 ani ( 4 modele ) . Sa trec pe alta marca ?
|
--------------------
Ford
Focus
2.0 TDCI 163 CP 2012
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
26.000 euro DDP banuiesc. Iti recomand sa uiti din start de: Laguna, Primera, 407, Grand Scenic.
Intradevar, merita sa te duci sa faci un drive-test(doar pt parerea ta personala) cu celelalte trei: Avensis, Passat si Mondeo. Eu sunt sigur ca cel mai mult ti-ar placea Passat-ul. Uita de Honda/Mazda. Nu ca n-ar fi masini grozave, dar per total nu-ti ofera aceleasi placeri ca si europenele. Cui i-ai trag*-o prima? Lucy Liu sau Monica Belluci? Exact ![]() In afara de VW Passat 1.9 TDi, Avensis D-4D si Mondeo TDCi iti recomand inca un model: Volvo S40 2.0L Diesel, 136cp. DDP aprox 26.000 euro (chiar putin sub) 0-100 in 9.5 sec vit max: 210km/h reali Dotari: http://volvo.masini.ro//masini-noi-detalii...trapa-Sedan.htm E o bijuterie. Personal as alege S40-ul; iar pe locul doi Passat-ul. Mondeo as mai considera, dar doar modelul V6 de 3.0 litri si 204cp, cu echiparea Titanium X care e practic full full la 25.700 DDP; insa as mai adauga un sistem de control al tractiunii si niste jante de 18". Something like this (vezi poza). ![]() PS: Stiu ca nu e genul de masina pe care-l vrei; asa ca ramai cu S40 sau Passat. ![]() Attached thumbnail(s) titaniumX.jpg ( Size: 19.1k ) Number of downloads: 201 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
stesso |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 8 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Laguna II,2.0 Turbo Lux Dinamic 170 cp,pret decent pt o dotare de varf
|
--------------------
Renault Laguna II
2.0T 170cp LXD
2005 oct
|
|
Vali 1997 |
![]()
|
Unde-i Laguna asta ? Presupun ca este motorul pe benzina . Raman pe diesel . Este mai economica .
|
--------------------
Ford
Focus
2.0 TDCI 163 CP 2012
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Peugeot 407 2.0 HDi Executive - 24900 DDP.
Laguna, chiar daca ofera poate mai multe optionale, la un pret mai mic (desi nu sunt foarte convins) e totusi Renault....o sa platesti diferenta de pret in anii urmatori, in reteaua service-urilor autorizate Renault ![]() Honda Accord, ca alternativa....dar platesti si taxe vamale si....nu are look-ul lui 407. Saptamana urmatoare fac si eu un leasing la un 407...doar ca raman pe benzina, 2.2/160cp....si cred ca BVA ![]() LE: Avensis-ul, chiar nu imi place cum arata, Primera are un bord foarte interesant, dar nu stiu cat de practic este...in plus, tot la service-ul Renault o sa mergi pentru revizii ![]() This post has been edited by Madriann: 24 Aug 2006, 07:06 |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Vali 1997 |
![]()
|
[quote=AND,24 Aug 2006, 00:07]
Intradevar, merita sa te duci sa faci un drive-test(doar pt parerea ta personala) cu celelalte trei: Avensis, Passat si Mondeo. In afara de VW Passat 1.9 TDi, Avensis D-4D si Mondeo TDCi iti recomand inca un model: Volvo S40 2.0L Diesel, 136cp. DDP aprox 26.000 euro (chiar putin sub) 0-100 in 9.5 sec vit max: 210km/h reali Am facut drive test cu Avensis si Mondeo . Avensis este mult peste Mondeo ( asa la prima vedere) . Cum am mai spus Mondeo face putin mai mult zgomot ( motor , levier cutie viteze ) . O sa incerc Passatul ( desi este mai slab echipat la aceeasi bani ) si Volvo . This post has been edited by Vali 1997: 24 Aug 2006, 07:03 |
--------------------
Ford
Focus
2.0 TDCI 163 CP 2012
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Incearca Passat 2.0 TDI, la 26k Euro iti iese de o masina super.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
dragos clio&astra |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 7 January 06 ![]() |
Honda Accord 2.0 benzina costa 15750e cip.Daca o iei in leasing scapi de vama si vei ajunge la sub 26000 cu tot cu leasing si casco.Nimic nu se compara cu un motor aspirat la 7000rpm
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 1.5dci Clio Symbol 1.5dci 65cp expression 2oo4
|
|
morph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Honda civic 2,2CTDI 140cp daca vrei diesel, tendinte sport (aspect, 8,6s suta), e cu totul altceva. Sau s40-ul.
Uita passat, am vrut sa-mi iau si eu, dar nu am gasit unu care sa nu zdrangane mai rau ca vechiul megane iar frana este ceva gen gluma proasta, mananca ulei pe paine etc. 407 e deja model vechi, care a inspirat toata gama peugeot, iar primera merita daca vrei ceva mai ieftin. Modelul dotat de primera, cu motorul 2.2dCi de 138cp distributie pe lant e foarte fain, mai ales camera spate color si ecranul central color. |
-------------------- fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006 VW Polo Happy 1,2 HTP 2006 |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Honda Accord - masina de toata increderea, dar cum se va proceda de la anul? adica o cumperi acum, sau ma rog incepi leasingul, in conditiile unor taxe vamale de 30% dar platite la valoarea reziduala de 20%, avem per total doar 6%, sau se va trece pe 10% taxa vamala adica conditiile de al 1.01.2007? Pana la urma care vor vi taxele/impozitele pt masini cu cilindree mai mare de 2000 cc?
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Passat 2.0 TDI(nu este o gluma asa cum afirma unii de pe aici),Honda Accord sau Ford Mondeo TDCI
|
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
Cat ma bucur ca exista atat de multi pro HONDA.
Si eu recomand Passat. |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Honda acord este o alegere f buna insa din pacate sunt masini extrem descumpe la noi si cred ca un raport calitate/bani dati este defavorabil.
In viitor cand vor mai scade taxele probabil ca accordul va fi o alegere f buna. Asa ca - alegerea perfecta ar fi accord diesel Cel mai bun raport calitate/pret - laguna 2.2 1.9 dCI sau 2.0 dCI + mentiunea ca probabil este sg masina care vine pregatita pt romania. PS Iti recomand ca o masina din aceatsta categorie sa fie diesel altfel o sa te cam rupa in ceeace priveste consumul. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
cliuta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 3 January 06 ![]() |
Mazda 6
![]() ZOOM ZOOM http://www.mazda.ro/pages/t2.php?sec_id=25...ld=2&page_id=25 This post has been edited by cliuta: 24 Aug 2006, 10:35 |
--------------------
clio
bicorp
2005 BVA Mazda 3 GT black mica
|
|
dobro_c |
![]()
|
ce bine ma simt sa sunt atatia iubitori de hondare
![]() Vali 1997... fa un bine omenirii si ia-ti accord-ul de 2.2 si nu o sa-ti para rau. sunt sigur ca e mult mai fiabil decat passat-ul si decat orice altceva ce-ai scris pe acolo, si mult mai rapid... parerea mea e ca caii japonezi sunt cai de rasa Japan rulllzzz |
--------------------
Renault
Megane
2005 1.6
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
Laguna 2.0 turbo 170cp Lux Dynamique de departe.
Ai un motor de 2 litri, consumul nu are de ce sa te sperie, este un motor supraalimentat si asta conteaza mult. Materialele din interior dupa facelift sunt de buna calitate deci nu ai de ce sa regreti un Passat sau Accord. Tinuta de drum ... foarte comoda, esti tratat regeste atat de ergonomie, dotari si suspensiile care filtreaza totul, dar deloc sportiva. Asta poate fi minus sau plus, depinde. Cu diesel-ul, mai gandeste-te. S-ar putea ca ce economisesti la pompa sa dai in alta parte. Asta in mod cert la cele cu cilindree de peste 2 litri. In rest, revizii mai mari, posibile probleme mai mari. motorina o sa fie din ce in ce mai proasta (procentul de biodiesel este in crestere) si echipamentele de control al poluarii tot mai sensibile. Benzina aspirata de la Accord nu merita chiar deloc. ai un 2 litri cu putere so so si un 2.4 litri care te impovareaza la taxe. Motorina... 2.2 140cp. Si atat. Apoi CASCO si preturi la piese cu 30%mai mari. Si pentru ce? pentru o masina la fel de banala ca si un Renault... Passat daca vrei sa intri in rand cu cartierul, ar merita doar 2.0 TFSI. 2.0TDI a pierdut se pare si la capitolul consum, zgomot cat doresti plus inevitabilul consum de ulei. Si nici nu ai indicator de nivel ca si la Renault ![]() Poti sa incerci sa schimbi si importatorul, dar ca si preturi sa nu te astepti la un tratament diferit. Volvo nou, doar daca simti ceva special pentru masina aia. Este premium, preturi mai mari in service decat la masinile de masa (VW, Renault, Honda etc.), devalorizare mai mare... Oricum, suma de care dispui este destul de mare, asa ca cel mai bine cumperi masina care-ti place. Nimeni nu poate garanta ca nu o sa ai probleme cu ea, dar macar sa-ti placa masina. |
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Am fost si inca mai sunt impresionat de accord insa pretul este urias din cauza taxelor asa incat am cam inceput sa uit de masina asta
![]() La pretul uni accord diesel (cu taxe cu tot) aproape ca iti poti lua 2 laguna 1.9...o masina care dupa face lift arata f bine din punctul de vedere al finisarii interioare si tot la fel de bine arata si din punctul de vedere al motorizarii. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Offtopic:Eu cred ca mai degraba are restul cartierului o Laguna decat un Passat...asa..ca idee!Si de unde stii tu ca apierdut 2.0 TDI..la capitolul consum?!Conduci asa ceva!?
|
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(Havoc @ 24 Aug 2006, 14:00) Eu cred ca mai degraba are restul cartierului o Laguna decat un Passat...asa..ca idee! Cine vrea o idee de exclusivitate, isi ia poate Saab. Nici o nemteasca sau frantuzeasca nu are pretentie de asa ceva. Personal, imi place foarte mult Laguna. Interiorul e mai frumos decat la Passat (mai ales cu tapiterie bej) iar exteriorul e mai elegant si deloc butucanos in comparatie cu modelul antementionat. |
--------------------
-
-
-
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Sa nu cumva sa incepeti o polemica legata de renault-altele ... va rog
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 01:44 |