se merita un peugeot206 nou?, sau mai bine un symbol
![]() ![]() ![]() |
se merita un peugeot206 nou?, sau mai bine un symbol
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
dragos clio&astra |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 7 January 06 ![]() |
Eu stiam ca Fiesta,la 11000e, are motor 1.25 dohc de 75cp.Cel putin asa era acum 2-3 luni.Motorul 1.3 sohc e matusalemic,cred ca are mai mult de 15-20ani!
This post has been edited by dragos clio&astra: 13 Sep 2006, 16:30 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 1.5dci Clio Symbol 1.5dci 65cp expression 2oo4
|
|
CGB |
![]()
|
treaba sta asa, dupa cum mi-a explicat dealerul. masinile sint aduse din germania, unde sint fabricate modelele care au cea mai mare cerere. la noi, in cazul lui fiesta, cea mai mare cerere o are cel cu motorul de 1.3i. asta si ptr ca este aceasta promotie iar motorul asta este cel mai ieftin. de la nemti se aduc la greu fiesta cu motoare de 1.3 si 1.4 tdci (si asta avand cerere mare). daca vrei alta motorizare se poate aduce la comanda dar termenul de asteptare este de minim 3 luni (de obicei intre 3 si 5 luni).
fiesta cu motor de 1.25 si 75CP este intr-adevar cu cateva sute de euro mai mult (e undeva in jur de 11.000-11.100 ddp) decat asta de 1.3i, dar se aduce numa la comanda si tre sa astepti mult. iar motorul de 1.3 8v cat de matusalemic ar fi, nu vad cu ce e mai prejos decat 1.4 8v de la reno (care apropo nici el nu e prea nou) sau 1.4 8v de la peugeot. toate sint cu injectie electronica multipunct. This post has been edited by cristib: 13 Sep 2006, 16:40 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
CGB |
![]()
|
domnilor nush ce sa ma mai fac. dupa ce am laudat atata fordul fiesta, in urma unor cercetari mai amanuntite am aflat ca de fapt faza cu caroseria galvanizata este doar o chestie verbala pe care ti-o serveste dealerul. scris nu apare nicaieri.
plus ca cica fiesta sta farte prost la capitolul izolare,antifonare...etc. si are oaresce probleme cu rugina. rugina care apare la cateva luni dupa achizitionare. ceea ce este inadmisibil la o masina cu caroserie galvanizata (sau dupa cum mi-a zis dealerul :dublugalvanizata). in rest este super. dar ce ma fac cu tablaraia ![]() ieri incepusem sa ma gandesc la un clio III 1.2 16V, mai ales ca are pachetul "drumuri grele", dar dupa ce-am citit p-acilea una-alta m-a cam debusolat si modelul asta (mai precis motorul). iar ptr un motor mai mare nu am bani. mai ramane peugeot, dar asta nu are un pachet drumuri grele si e cam jos. se pare ca am devenit paranoic ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
tara este buba, nu masina
![]() |
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
cliuta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 3 January 06 ![]() |
ar mai fi kalos
|
--------------------
clio
bicorp
2005 BVA Mazda 3 GT black mica
|
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
Eu zic sa mergi pe Fiesta, o masina frumoasa, dotata si cu un pret bun. Cum masina o vor conduce parintii tai si nu vei face taximetrie cu ea eu zic ca Fiesta e perfect. "parerea mea"
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
CGB |
![]()
|
de citroen C3 ce ziceti. e la oferta 9970 euro DDP.
http://www.citroen.ro/promotionCoolAir.php |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
am vazut un 207 pe strada..SUPERB!!!
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
QUOTE(cristib @ 14 Sep 2006, 09:42) Se pare ca nu. Orice ar zice oricine,si va rog sa va abtineti,in aceeasi clasa,la aceleasi dotari si performante apropiate reno are pretul cel mai bun.LA TOATE CLASELE.Nu incercati sa despicati firul in 4.Lasati-l asa. Totul tine de preferinte.In subconstient sintem toti subiectivi...oricit de "obiectivi" vrem sa fim. Ia ce-ti place tie...toate masinile au probleme numai ca unii nu recunosc... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@cristib: Dar cam ce vrei, totusi, sa cumperi, in 11000EU DDP? Mercedes? Volvo? Honda? Man, la banii astia ai destul de putine optiuni, nu mai sta sa le pritocesti atata ca nu-ti mai iei veci nimic!! Uite, de-atata ezitare ai ajuns la Citroen C3
![]() ![]() Fa o alegere, ia masina cu bune si cu rele si aia e, cat le mai bibilesti? C-aia are motor prea mic, c-aia se exfoliaza, c-aia are bord naspa... Daca eu as avea in momentul asta 11000 DDP pt. o masina noua si as avea cerintele tale <INITIALE>, cel mai probabil as merge la un dealer Hyundai Accent si as da comanda. Pana mea, cat de naspa poa' sa fie bordul ala ca sa nu poti trai cu el? Compara si restul caracteristicilor cu celelalte modele si fa o alegere. Tu tre' sa te incadrezi intr-o suma si ai niste cerinte. Ideea e deja ca le cauti prea multe cusururi masinilor, de parca ai da 110.000EU, nu de 10 (zece!) ori mai putin. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
CGB |
![]()
|
pai daca citesc prea mult pe diverse forumuri am ajuns chitibusar. ma leg de orice rahatel
![]() najpa si cu forumurile astea.prea multa informare (sau dezinformare) strica ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Prea multa informare (sau dezinformare) nu strica niciodata, prea multa ezitare da!
![]() Ia masina si bucurati-va de ea, bafta la alegere ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
CGB |
![]()
|
a cazut si varianta ford si peugeot si opel si ...etc.
a ramas tot renaul.ptr renault a fost singurul loc unde a mai reusit sa prinda loc la programul rabla. asa ca...moshu meu asteapta acu' un symbol phase 4 expression 1.4 8v+abs si airbag pasager+climatronic, culoare galben poivre (metalizat) ![]() pretul final (cu toate reducerile inclusiv rabla) 9300 euroi. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Alexandru_L |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 August 06 ![]() |
e misto culoarea, asa am si eu, sper insa ca n-o sa-i mai placa nimanui in afara de noi
![]() ![]() |
--------------------
renault
clio symbol 1.4 16v
- B....
2006 dynamique
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
o poza ceva cu culoarea?
oricum, daca o sa vreti sa va apucati de taximetrie pt voi o sa fie mai simplu ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Alexandru_L |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 August 06 ![]() |
o iau maine si cred ca o sa pun si o poza cu "dansa" in cursul acestei saptamani.
|
--------------------
renault
clio symbol 1.4 16v
- B....
2006 dynamique
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Si io tocmai vroiam sa-ti spun sa astepti noua corsa...
S-o stapanesca sanataos taica-tu! |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie-mi place culoarea. N-are nimic de-a face cu galbenul taxi...
S-o stapaniti sanatosi! |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
CGB |
![]()
|
tks.
nu e galben taxi beeeeeeeeeeey. astia la renault au neste denumiri la culori de te baga-n ceata. culoarea e exact asta (un bej metalizat mai degraba): noul corsa deja l-am vazut (e frumos), i-am vazut si preturile(sint mari)... ![]() This post has been edited by cristib: 25 Sep 2006, 18:32 Attached thumbnail(s) galben.JPG ( Size: 46.33k ) Number of downloads: 76 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 09:13 |