se merita un peugeot206 nou?, sau mai bine un symbol
![]() ![]() ![]() |
se merita un peugeot206 nou?, sau mai bine un symbol
Alexandru_L |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol 1.4 16v
- B....
2006 dynamique
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Eu am clio bicorp si sigur incap mai mult de doi rucsaci. Poti sa pui si o plasa langa
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Chrome |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 October 05 ![]() |
Si zici tu ca 1.4 de la pejo va consuma mai putin in oras?
|
-------------------- Renault Symbol 1.5 dCi 2005
Ford Focus 1.6 tdci 2007 |
|
Alexandru_L |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 August 06 ![]() |
|
--------------------
renault
clio symbol 1.4 16v
- B....
2006 dynamique
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu la rucsaci dintr-astia ne gandeam noi.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
dupa ce m-am mai gandit, symbolul pica ptr ca m-am saturat de reno si de preturile lor la piese. preturi nesimtit de mari ptr o masina asa de ieftina. iar de symbol diesel sa nu mai aud de cand cu bubele legate de pilitura. eu am acu symbol dci, am 33.000km cu el,merge brici dar m-am saturat sa stau cu frica-n san ca maine poimaine imi apare si mie pilitura.
peugeot iar au preturi cam maricele la piese, plus ca mai nou am auzit ca directorul de la ei si-a dat demisia ptr ca merg cam in pierdere. o sti el ce-o sti ![]() mai nou mi-a zis un coleg c-as putea lua in banii astia un polo pe benzina. la mine in oras nu este reprezentanta vw asa ca nu stiu ce preturi sau ce reduceri au. m-am uitat pe siteul lor, dar nu pun mare baza pe ce scrie acolo. una scrie acolo si alta e realitatea la dealer (ca de altfel la majoritatea marcilor). ar mai fi skoda fabia in 3 cilindrii, pe benzina, dar e prea panarama motorul. tare complicat sa alegi cand ai bani putini ![]() This post has been edited by cristib: 12 Sep 2006, 17:07 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Ai luat in calcul o fabia 1,4 tdi?
|
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai si crezi ca Polo iei cu alt motor? E binecunoscuta oferta de Polo Happy la 10500 DDP, in care iti da o masina cheala cu AC, 2 airbaguri si motor in trei cilindri de 64 CP. Din punctul meu de vedere e cea mai proasta oferta, nici macar nu se compara cu Fiesta care la aceiasi bani iti da motor mult mai bun, garantie 4 ani si ceva dotari in plus.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
CGB |
![]()
|
fiesta la 10.500 DDP ???? 10.500 cu toate taxele incluse????
iar fabia 1.4tdi sare sigur de 10.500. This post has been edited by cristib: 12 Sep 2006, 20:19 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia o tabla cu patru roti.
![]() This post has been edited by ktmbull: 13 Sep 2006, 00:18 |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(cristib @ 12 Sep 2006, 19:03) tare complicat sa alegi cand ai bani putini ![]() Si nu te coafeaza un Logan diesel full-options fiindca...? |
--------------------
-
-
-
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
fiindca e Dacie... noul criteriu de fudulie in Romania... poa sa fie si Labia Junior 55cp... dar sa nu scrie Dacia pe ea...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
cliuta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 3 January 06 ![]() |
de unde le scoti?
mie de exemplu nu imi place designul....urata rau(opinia mea). Urat sa te apuci sa faci lumea snoaba, gusturile nu se discuta. |
--------------------
clio
bicorp
2005 BVA Mazda 3 GT black mica
|
|
CGB |
![]()
|
o laie fudulie. inseamna ca toti care nu-si iau logan, sint fuduli.sa fim seriosi.
io pur si simplu nu mai vreau renault sau alte dracarii facute de renault. si asta din scarba fata de renault-dacia romania, aceeasi scarba pe care o au si ei fata de client. si ar mai fi si altele.dar trecem peste. despre ford fiesta ce parere aveti ? sint masini bune ? plus ca la ford au 4 ani garantie. This post has been edited by cristib: 13 Sep 2006, 08:21 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cliuta |
![]()
|
|
--------------------
clio
bicorp
|
|
CGB |
![]()
|
pozele alea nu sint reale. iata adevaratul break:
dar, sa revenim la ford fiesta. 4 ani garantie, dotari decente si pret pana in 11000 DDP. merita? Attached thumbnail(s) logan_break.jpg ( Size: 52.9k ) Number of downloads: 63 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cliuta |
![]()
|
eu zic ca da
|
--------------------
clio
bicorp
|
|
CGB |
![]()
|
chiar acu il iau pa taica-miu si ma duc la dealeru' ford sa vad ce si cum.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cliuta |
![]()
|
mergi la Colina, in nici un caz la BDT. De acolo am luat eu mazda, si nu mai vreau sa aud de ei in veci.
This post has been edited by cliuta: 13 Sep 2006, 09:03 |
--------------------
clio
bicorp
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(cristib @ 13 Sep 2006, 09:59) ma duc la dealeru' ford sa vad ce si cum. Buna idee, felicitari, inca un pas in incercarea de a scapa de sclavia dacia / renault ![]() Cand tarabagii de la dacia / renault o sa inceapa sa inteleaga ca ei nu vand un fier, ci un produs (fier+intretinere+reparatii+PR+etcetc), o sa revin la sentimente mai bune fata de ei. Pana atunci, sa le rugineasca sanatoase ligheanele si meganele prin curtile dealerilor. Bafta la achizitie Cristi, si sa ne tii la curent ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
CGB |
![]()
|
acu' m-am intors din vizita la dealeri ford, hyundai, vw, skoda.
incep cu skoda, care la 10.758 euro DDP ofera fabia elite si la 10515 ddp fabia charm. ambele au ca dotari standard: abs, 2 airbaguri, AC, geamuri electrice fata, CB, scaun sofer reglabil pe inaltime. nici un model nu are macar un prapadit de casetofon. diferenta de pret intre charm si elite este data de AC, care la elite este semiautomat, iar la charm este manual. motoarele la ambele modele sint de 64CP in trei cilindrii. garantia este de 2 ani la motor,cutie si tren rulare. peste vw polo sar, ptr ca nu ofera decat 2 airbaguri si radio cd. in rest nimic. si costa 10335 DDP modelul de 55 CP cu motor in 3 cilindrii.garantia este la fel ca la skoda. hyundai ar fi o oferta mai buna. are ca dotari standard la 10.700DDP: abs, AC, geamuri electrice fata, volan reglabil, airbag sofer, scaun sofer reglabil pe inaltime. nu are nici asta casetofon, dar are 5 ani garantie la motor si cutie si 3 ani la trenul de rulare (ceea ce e demn de luat in seama).si are si cel mai puternic motor :1,4 95CP. partea nasoala este ca are un bord de kkt, un plastic odios, tare, d-ala de scartaie si trozneste la frig.aaaa si sa nu uit, hyundai ofera vopsea metalizata gratuit. la skoda si vw trebuie sa platesti fro 200 euro si ptr asta. si ajungem la ford, care mie mi s-a parut cea mai buna oferta. pentru 10.560 euro DDP au la oferta modelul fiesta comfort 1.3 70CP (benzina). dotari standard: vopsea metalizata, ABS+EBD, 2 airbaguri, geamuri termoizolante, geamuri fata electrice, luneta incalzita (are si stergator si stropitor), scaun sofer reglabil in toate felurile, volan reglabil, AC, radio-cd cu 4 boxe (care se aude super). plus ca are cel mai misto bord (partea superioara este dintr-un cauciuc moale). ca interior mi-a placut cel mai mult. cele mai bune materiale si cel mai frumos design (parerea mea). si marele atu la ford este ca are garantie 4 ani la toata partea mecanica (motor, cutie, tren rulare). si mai este alt aspect legat de cuplu si turatii. la ford cuplul maxim se obtine la 2600 Rpm in timp ce la hyundai 4700. cum masina o s-a conduca al batran (care merge chiar ca un mosh) motorul de la ford i se potriveste mult mai bine. acu problema cu skoda si vw sint motoarele (care-s panarame rau-3 cilindrii) si dotarile mai slabe decat la ford si hyundai. la hyundai dotarile sint mai slabe ca la ford dar are motor mai puternic. si uite asa raman ford si hyundai. eu inclin mai mult catre ford. la hyundai portbagajul are 390 l, dar are deschiderea mica rau. fordul are 280 l, dar daca rabatezi scaunele se obtin aproape 1000 l. plus ca are deschiderea muuuuult mai mare, avand hayon. cam astea ar fi. acum va rog sa va dati cu parerea legat de ford si daca stiti un forum ceva ptr marca asta. P.S la ford deschiderea portbagaj este din interior (are un buton misto pe bord chiar in stanga volanului).si capacul de la rezervor tot din interior se deschide la ford. la hyundai deschiderea portbagajului se face tot din interior(are o clapeta undeva jos langa scaun). capacu' la rezervor e cu cheia. la vw si skoda nici n-am mai intrebat de treaba asta (portbagaj si rezervor). This post has been edited by cristib: 13 Sep 2006, 12:14 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
cliuta |
![]()
|
|
--------------------
clio
bicorp
|
|
CGB |
![]()
|
tks, acu' bag geana p-acolo
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
Eu unul iti recomand cu cea mai mare caldura Symbolul! Am unul si stiu cum am mers cu el si ce am facut cu el (sunt si niste filmulete cu mine pe aici pe forum) , masina se tine foarte bine si nu am avut niciodata probleme cu ea! Am facut reviziile la timp si am ingrijit masina, dar nu m-am limitat niciodata la un mers normal cu ea!
Nu uita ca acum exista modelul de symbol facelift care este mult mai atractiv atat la interior cat si exterior... |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
CGB |
![]()
|
symbolul expresion 1.4 75CP care s-ar apropia cat de cat ca dotari de fiesta costa fro' 9753 euroi DDP (conform http://www.renault.ro/ro/autovehicule/car_versiuni.php?v=12). si nu are asb+airbag pasager, nu are vopsea metalizata si cel mai important nu are garantie 4 ani.
daca adaug si toate astea ca optionale la symbol cred ca depaseste lejer fordul. adica inca 2 ani garantie (ca sa fac 4 ca la ford) costa 328 euro, ABS+airbag pasager costa 553 euro, iar vopseaua metalizata 173 euro. deci 9753+328+553+173 = 10.807 euro ddp. si tot nu am garantie 12 ani la caroserie. asa ca nu vad unde-i avantajul symbolului. plus ca in spate la symbol ai loc mai putin decat in fiesta, iar fiesta e si mai sigura. This post has been edited by cristib: 13 Sep 2006, 14:19 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Mai bine intitulai topicul "Se merita unFord Fiesta nou?"
La Peugeot nu mergi? ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
CGB |
![]()
|
fusei si la peugeot. d-aia am si intitulat topicu asa. dar pe vremea cand ma gandeam la peugeot, fordul nu aparuse in peisaj.
si acu nu pot sa mai schimb numele topicului ![]() acu' o intrebare ptr cunoscatori: motorul de pe fiesta este de 1.3i (SOHC) in 8 supape, cu injectie elctronica multipunct. asta e singurul motor SOHC. restul is toate DOHC. ce-s SOHC si DOHC astea? e mai prost SOHC? pe symbol de exemplu ce motor e ? SOHC sau DOHC? sau nici unul din astea? This post has been edited by cristib: 13 Sep 2006, 14:55 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
SOHC - motoare cu 8v
DOHC - Motoare cu 16v Teoretic, ai putere mai mare la DOHC. Practic, ai consum mai mare ![]() Eu am SOHC 1.6/8V, consum afara 5.8 - 6.2 (daca merg pana in 130) si 8.8 (daca merg 150-180). Verificat si testat de cateva ori ![]() Daca vrei detalii, intreaba doi posesori de cielo: unul cu SOHC si altul cu DOHC. Vei intelege atunci diferenta. ![]() Lasand gluma la o parte, motoarele SOHC sunt mai economice, in detrimentul puterii. LE: si daca e vreun istet care sa spuna ca sunt mai vechi ![]() ![]() This post has been edited by Madriann: 13 Sep 2006, 15:13 |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 20:58 |