Cruise control pe megane, Cunoscut si ca TEMPOMAT
![]() ![]() ![]() |
Cruise control pe megane, Cunoscut si ca TEMPOMAT
DanCVA |
![]()
|
||
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|||
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
e concluzia trasa din tot topicul si din pozele postate - alea cu microintrerupatoarele si rezistentele- de cei dinaintea mea.daca e nevoie le pun si pe alea dar sunt chiar in prima sau a doua pagina.
3 Nov 2009, 22:48: am gresit sunt in postul 70 al lui Liviu din pag 3. http://www.reno.ro/Cruise-control-pe-megan...t53655-s60.html This post has been edited by buzasparta: 3 Nov 2009, 22:48 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Masina ta cred ca are mufa in care se conecteaza butonul cu 2 pozitii pentru cruise control si pentru limitator.
Singurul lucru pe care trebuie sa-l mai faci este montarea celor 4 butoane, care au alaturi rezistentele ( cu exceptia butonului de reset). Legarea acestor 4 butoane se face la cele 2 fire scoase din mufa de sub volan. |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
pai cred ca acem acelasi model de masina. cam asa reiese din semnatura.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
DanCVA |
![]()
|
Pai ce mai stai...
Comanda piesele: fatada consola reglare lumini, buton cruise control si obturatorul. Vorbeste cu rcosmin, ii trimiti lui consola de la comenzile radioului sa-ti monteze butoanele sau cu Liviu si iti activezi functia la dealerul local. |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
buzasparta |
![]()
|
asta e in proiect. momentan ma interesez de costul operatiei ca sa o pot planifica in viitor.
This post has been edited by buzasparta: 3 Nov 2009, 23:17 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
Marian.Baloi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 25 October 09 ![]() |
buna seara,am tot incercat sa -i contactez pe Liviu sau Romeo si nu pot pe mesagerie pt. ca sunt nou ,iar la telefon este incontinuu ocupat sau inafara retelei. am un megane 2.1 care a fost camioneta,societe,1.5dci care nu are nici mufa alba,mentionez ca am citi tot si doresc instalarea CC pe meganul meu de catre Liviu si Romeo dar nu pot fi gasiti. m-am hotarit sa vin miine seara la polivalenta poate dau de vre-o legatura. cu respect,Marian 0724576259
|
--------------------
Renault
Megane
- B-87-PEE
2003 1.5 dci
|
|
biducu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 25 May 09 ![]() |
Salut. Am un renault symbol, 65cp, diesel, din 2008. Am 22.000 km pana acum. Am citit topicul de aici, am citit si niste topicuri in franceza dar tot am nelamuriri
Am gasit mufa alba dar are doar 3 fire. nu stiu care din acestea fac legatura cu ecu pentru limitare/tempomat. stiu ca imi trebuie si un fir cu 12 v care sa intre intr-in contactul cu 3 pozitii. Daca ating doua din cele 3 fire se aude cum se activeaza un releu in bord. Am desfacut carcasa ce tine volanul si am gasit mufa cu firele(galben si violet) la care (CRED CA) se leaga dispozitivul cu cele 4 microswitch-uri impreuna cu rezistentele. Am vazut pe un forum francez ca mai trebuie pus un intrerupator la pedala de ambreiaj. La mine este necesar acest pas? Imi poate spune cineva daca pot sa folosesc(sau daca se poate) mufa alba sau daca trebuie sa trag alte 2 fire de la ecu? Mentionez ca sunt destul de descurcaret cu partea electrica si sunt in stare sa fac cablajul singur, doar ca am nevoie de informatii cat mai precise. As vrea sa fac totul cat mai ascuns/demontabil astfel incat sa pot demonta atunci cand ma duc la revizii. Daca am facut vre-un pas sau presupunere gresitava rog sa ma corectati. Multumesc anticipat. Am atasat poze cu mufa alba, mufa de la volan si cu dispozitivul facut de mine. Attached thumbnail(s) mufa_alba.jpg ( Size: 714.68k ) Number of downloads: 2128 mufa_3.jpg ( Size: 1.09mb ) Number of downloads: 2270 mufa_volan.jpg ( Size: 895.33k ) Number of downloads: 2255 |
--------------------
renault
symbol/ 1,5dc i/64cp
2008
|
|
biducu |
![]()
|
chiar nu ma poate ajuta nimeni?
|
--------------------
renault
symbol/ 1,5dc i/64cp
2008
|
|
greenpeace |
![]()
|
![]() Meganiac Group: Members Posts: 203 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu sunt in impas la fel ca biducu ... poate pune cineva o schema ?
|
--------------------
Renault
Megane 3
M3 2011 Dynamique Renault Megane 3 Sport Tourer 2011.03 1.9 dCi Dynamique
|
|
greenpeace |
![]()
|
![]() Meganiac Group: Members Posts: 203 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate, nimeni nu se inghesuie ... partea proasta e ca pe 15 decembrie am de facut un drum lung (3000 Km) si tare bine mi-ar prinde tempomatul. Am incercat sa-l sun pe Romeo sau pe Liviu dar n-am insistat. Probabil sunt ocupati ...
|
--------------------
Renault
Megane 3
|
|
DanCVA |
![]()
|
Mai insista!
|
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
biducu |
![]()
|
Romeo a spus ca nu sunt bune mufele si ca nu se baga in instalarea unor noi fire la Renault Symbol.
![]() |
--------------------
renault
symbol/ 1,5dc i/64cp
2008
|
|
greenpeace |
![]()
|
insist, n-am incotro ! oare si-a dat seama ca-l sun cu taxa inversa ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
|
|
buzasparta |
![]()
|
@greenpeace: vad ca esti din bucuresti. de ce nu mergi la o intalnire a forumului si poate vine acolo cineva care te poate lamuri.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
Marian.Baloi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 25 October 09 ![]() |
MULTAM FAIN ROMEO SI LIVIU SAU LIVIU SI ROMEO, INCA UN MEGANE 15 DCI CU CC SI SL. TOTUL MERGE PERFECT,LE-AM TESTATPE A2. JOS PALARIA
|
--------------------
Renault
Megane
- B-87-PEE
2003 1.5 dci
|
|
greenpeace |
![]()
|
dat fiind faptul ca n-am avut noroc la "concursul telefonic", ii rog pe Liviu si/sau Romeo sa-mi dea un PM cu modalitatea si/sau posibilitatea de a-i contacta astfel incat sa montez si sa activez CC si SL pe un megane 2.1 bicorb.
multumesc anticipat. 18 Nov 2009, 22:12: recomand tuturor care-si doresc CC si SL ...insistati ! Din ciclul" bate si ti se va deschide !", in weekend sper sa montez "agregatu' " cu Liviu si Romeo. This post has been edited by greenpeace: 18 Nov 2009, 20:12 |
--------------------
Renault
Megane 3
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
dati-mi voie sa scriu cu Caps Lock
MARE ATENTIE LA TRAGEREA FIRELOR PENTRU CRUISE CONTROL (pentru cei care nu le au trase) DIN HABITAT CATRE COMPARTIMENTUL MOTOR ... SA NU STRAPUNGETI TUBUL DE SCURGERE DIN STANGA! |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
referitor la atentionarea lui Rino de mai sus ...
pentru cine doreste trecerea unui cablu/fir dinspre compartimentul motor spre habitaclu ... exista ( cel putin la meganul 2.2 ) un capacel de cauciuc exact deasupra manunchiului de cabluri matisate ce intra in habitaclu in stanga sub volan. este destul de dificil de reperat din cauza pozitite insa daca va uitati atenti il veti descoperi.e destul de lung - cam 2cm ,se extrage cu usurinta afara si lasa libera o cale de comunicare habitaclu-compartiment motor.eu mi-am tras pe acolo "+" pentru incalzirea din scaune.iesirea cablului impins dinspre interior spre exterior se afla intre baterie si cutia aceea de plastic neagra care nu imi aduc aminte acum ce rol are ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Filtru de aer
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Simi19 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 27 August 08 ![]() |
Dar la Renault s-a interesat cineva daca fac add-on de Cruise Control? Si daca da, la ce pret?
|
--------------------
Renault
Megane Expression
- B91HSV
2008 1.5dCI Dacia Solenza 1.4 MPI 2004 - B41FXJ
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
ce rost are?
|
--------------------
------
------
------
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Parca scrisese un coleg printr-un topic ca la reprezentanta i-au spus ca nu se poate pune CC...
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Da...la niste scoruri astronomice
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
la scenic ????
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@biducu: Iti raspund cam tarziu, dar asta e acuma am citit...mufa alba cu 3 fire e de la reostatul ce regleaza intensitatea luminii in bord. Asta in caz ca vrei sa-l atasezi instalatiei electrice.
Pentru pilot automat masina ta nu are precablaj (precablaj au doar bicorp-urile cu cablaj HdG - adica mai dotate), asa ca daca vrei trebuie sa faci de la zero, adica sa tragi fire dintr-o mufa a calculatorului de injectie. Switch-ul pe pedala de frana este important, are rolul ca in momentul in care se apasa pedala de frana sau ambreiaj, pilotul sa se decupleze. Vezi ca pe forumul clio francez sunt tutoriale pentru ambele situatii, si la precablaj si la fara acesta. A, si o alta problema la symbol...afisajul din ceasurile de bord nu suporta si afisarea informatiilor privind pilotul, nu e la fel cu cel de bicorp cu CB! Vei merge cu pilotul cam pe NV, doar dupa vitezometru. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
geoman |
![]()
|
![]() George Group: Members Posts: 399 Joined: 28 October 07 From: Iasi ![]() |
Care e din Iasi poate sa ma contacteze. Rezolv totul pe Megane2 inclusiv activarea din soft.
|
--------------------
renault
megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP
2004, 2006
|
|
dan31 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 2 December 09 From: Timisoara ![]() |
in timisoara se poate monta?
|
--------------------
Renault
Megane II Estate
2005/1,5 dCi 78 KW 106 CP
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Legat de regulatorul de viteza am cateva nelamuriri, pe care nu le-am deslusit din tot topicul acesta: - daca am volanul original mai trebuiesc inseriate rezistentele acelea? - pana o sa fac rost de butonul de activare original am montat deja un buton dar nu i-am facut cablajul inca pentru ca nu imi dau seama din schemele postate daca trebuiesc inseriate si pe el cateva sigurnate. Butonul montat de mine, provizoriu, este similar cu cel din atasament. De asemenea nu stiu care sunt bornele A3 si B1 din mufa alba, cea care intra in butonul original, la mine parca avea 5 sau 6 pini.... Multumesc. LE. sapand foaie cu foaie am gasit schema de mai jos, ce am incercuit cu rosu reprezinta butoanele de limitator/regulator viteza? This post has been edited by Tossi: 20 Jan 2010, 14:41 Attached thumbnail(s) img_gdCAAKZW8D.jpg ( Size: 23.63k ) Number of downloads: 1456 untitled.JPG ( Size: 116.55k ) Number of downloads: 1426 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
- B6SSSS
2004
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Intre timp am masurat butoanel de pe volan si se pare ca au sigurantele incorporate, sper ca pana maine seara sa am tempomat si limitator....sa vaz cum ma descurc cu pamblica de la volan ca mai trebuie sa ii lipesc inca doua fire.
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
- B6SSSS
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 16:10 |