Manerele interioare se cojesc, Megane 2.2 (in special) si 2.1
![]() ![]() ![]() |
Manerele interioare se cojesc, Megane 2.2 (in special) si 2.1
adrian 24 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 16 September 07 From: oradea ![]() |
Attached thumbnail(s) 081508211800.jpg ( Size: 33.32k ) Number of downloads: 1059 081508211820.jpg ( Size: 33.34k ) Number of downloads: 1173 RENO.JPG ( Size: 13.42k ) Number of downloads: 1116 |
||
--------------------
Peugeot
407 SW
- BH-47-PJO
2006 2.0 HDI 136 cp Ce nu te omoara te face mai puternic...
|
|||
enache_sorin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 17 February 06 From: Bucuresti ![]() |
TERPINOL unde gasesti si ce e mai exact?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 benzina 1.6
august 2006 luxe privilege
|
|
adrian 24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 16 September 07 From: oradea ![]() |
TERPINOL gasesti la orice magazin de vopsele.TERPINOL-solvent folosit la diluarea vopselelor alchidice sau pe baza de ulei sau pt curatarea ustensilelor de vopsit.e un diluant mai slab decat cel nitro,in sensul ca nu se evapora asa repede si este parca mai uns.si nici nu ataca plasticul.dai cu el pe o carpa,inmoi toata suprafata manerului un pic apoi incepi sa freci cu o carpa tot cu terpinol incepand de la o mica zgarietura.daca manerul nu are zgarieturi ii faci tu una.si apoi vopseaua se exfoliaza....spor...
17 Aug 2008, 14:45: eu am gasit si lac la tub spray deci e usor de folosit si merita dat. dupa ce se usuca vopseaua se da si doua straturi de lac.primul foarte subtire sa nu curga,ca eu am patit-o. ![]() This post has been edited by adrian 24: 17 Aug 2008, 14:45 |
--------------------
Peugeot
407 SW
- BH-47-PJO
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Dupa ceva timp, manerele se prezinta bine, mai putin unul din ele care l-am facut in bataie de joc si a inceput sa se curete. Plus de asta eu inca nu am apucat sa dau cu lac nici acum. Eu mai mult am incercat sa vad daca rezista fara lac, fara nimic. Rezista, insa ar arata mai frumos si ar fi mai placut la atingere daca as da si cu lac.
Dupa cum am afirmat si atunci la fel zic si acum. Orice ai face tot se exfoliaza manerele dupa un timp si se duce si garantia si tot...asa ca asta pare o solutie acceptabila... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce le-am schimbat anul trecut pe garantie,azi,bineinteles la 3 zile dupa ce a expirat garantia
![]() Cred ca singura solutie ramane vopsitul in negru + lacuire. Bafta! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
costin81 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 August 08 ![]() |
si mie mi s-au exfoliat manerele usilor din fata dupa foarte putin timp de la cumpararea masinii. Am facut mare galagie la service si mi-au fost schimbate pe garantie. Nu cred ca au rezistat mai mult de 2-3 luni si ......surpriza!!!!!!
|
--------------------
Renault
Megane 2
- b 52 cvc
2006
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Recunosc ca nu am mai citit de mult acest topic ......dar nu a incercat nimeni sa imbrace manerele in piele????
Mie mai nou mi s-a umflat si in doua puncte pe langa schimbator!!!! |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Nu cred ca se poate in piele, deoarece pe acolo desfaci fata de usa....manerul e din 2 bucati si sub el se ascund suruburile de desfacut fata. Ar trebui pielea sa fie taiata ....
|
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(darem @ 18 Aug 2008, 15:07) Recunosc ca nu am mai citit de mult acest topic ......dar nu a incercat nimeni sa imbrace manerele in piele???? Mie mai nou mi s-a umflat si in doua puncte pe langa schimbator!!!! S-ar putea sa execute urmatoarea firma: http://www.extaauto.ro/index.html |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, ºi el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
adrian 24 |
![]()
|
off topic...eu am trecut de manere si am mai colorat si ceva piese din interior.....mie imi palc muuuuult....sper sa va placa si voua
Attached thumbnail(s) 081908224836.jpg ( Size: 33.19k ) Number of downloads: 1150 081908224923.jpg ( Size: 23.17k ) Number of downloads: 1101 081908224937.jpg ( Size: 18.01k ) Number of downloads: 593 081908224955.jpg ( Size: 16.34k ) Number of downloads: 489 081908225021.jpg ( Size: 22.39k ) Number of downloads: 516 |
--------------------
Peugeot
407 SW
- BH-47-PJO
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Din ce se vede sunt frumoase. Nu puteai si tu sa faci niste poze ziua?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, ºi el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Nu puteai sa faci si tu niste poze???
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
adrian 24 |
![]()
|
iar off topic pt mihai_dorin.......din pacate nu posed un telefon cu camera iar extnsia pozelor facute cu ap foto nu mi le suporta...dar pt tine o sa ma straduiesc cu prima ocazie...
![]() |
--------------------
Peugeot
407 SW
- BH-47-PJO
|
|
Tzutzy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 23 March 08 From: Curtea de Arges ![]() |
pt.adrian 24:multumesc pt. explicatiile demontarii manerelor.am fost in concediu si abia acum le-am citit.
|
--------------------
renault
megane 2 1.9dci
- ag 77 dlo
2005 megane sedan ll 1,9dci 2005
|
|
ScoRpiO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 6 August 03 From: Bucuresti ![]() |
done.. mi-am vopsit si eu capacele manerelor...
avand in vedere ca nu am gasit in drumurile mele terpinol, cel recomandat de adrian, am folosit un diluant ceva mai tare... din pacate este mult mai tare si decat acetona... mare atentie... cand aplicati diluantul, aplicati-l pe vopseaua veche... dupa care, inainte de exfoliere, spalati cu multa apa, dupa care incepeti exfolierea mecanica... eu am facut gresala sa il las sa ajunga pe plasticul manerului si am avut neplacuta surpriza ca acesta sa se topeasca si nu doar sa se albeasca precum in cazul acetonei... dupa care am hotarat sa curat manerele cu smirghel. trebuie folosit un smirghel cat mai fin posibil... se niveleaza, se curata mecanic orice urma de vopsea veche... apoi am spalat cu apa si sapun pentru a indeparta orice impuritate. dupa care am uscat cu feonul prietenei, evident dupa scandalurile de rigoare si promisiunea ca ii cumpar altul daca il stric.. ![]() momentan insa mie imi place ce a iesit... am folosit produse DUPLI-COLOR cica made in germany, atat vopseaua cat si primerul. am folosit vopsea negru mat pentru a fi cat mai aproape de interiorul masinii. evident, vor mai urma corpurile manerelor, dar cand voi avea timp. la alea exfolierile nu sunt asa vizibile... bafta all! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- -
2003 1.6 16V ScoRpiO
____________________________________ Posesor de Renault Megane Bicorp 2.1 |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pune si ceva poze Scorpio.
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
nicos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 August 08 ![]() |
Va spun eu: manerele de la usi sunt defect de fabricatie,d'aia se cojesc.Eu le-am schimbat pe garantie.Faceti gura la service cand va duceti si vi le schimba,altfel....cotizati din greu pentru ele.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006/2007 1.5 dci
|
|
ScoRpiO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 6 August 03 From: Bucuresti ![]() |
nicos... pentru cei ce nu mai sunt in garantie se pune problema sa plateasca 470 ron pt rahaturile alea de manere.. si ghici cat se mentin intacte... 2-3 luni. merita sa dai 470 ron la fiecare 2-3 luni? de banii astia mai bine le vopsesc io...
j.d... nu am facut inca poze. probabil ca o sa fac daca cere lumea. la mine culoarea fiind negru mat, nu prea e nimic spectaculos de vazut. se cam vede diferenta intre capacul manerului care e negru mat si corpul manerului care e negrul ala cauciucat care bate mai mult spre un gri inchis. dar avand in vedere ca si alea se cojesc, sunt la rand... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- -
2003 1.6 16V ScoRpiO
____________________________________ Posesor de Renault Megane Bicorp 2.1 |
|
mihai_dorin |
![]()
|
Mie mi se exfoliasera cele din fabrica dupa 2-3 luni. Dupa ce au venit cele noi nu s-au mai exfoliat deloc, si masina a implinit un an deja.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
nicos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 August 08 ![]() |
QUOTE(ScoRpiO @ 29 Aug 2008, 07:52) nicos... pentru cei ce nu mai sunt in garantie se pune problema sa plateasca 470 ron pt rahaturile alea de manere.. si ghici cat se mentin intacte... 2-3 luni. merita sa dai 470 ron la fiecare 2-3 luni? de banii astia mai bine le vopsesc io... j.d... nu am facut inca poze. probabil ca o sa fac daca cere lumea. la mine culoarea fiind negru mat, nu prea e nimic spectaculos de vazut. se cam vede diferenta intre capacul manerului care e negru mat si corpul manerului care e negrul ala cauciucat care bate mai mult spre un gri inchis. dar avand in vedere ca si alea se cojesc, sunt la rand... ![]() Ai dreptate,daca masina nu este in garantie nici nu mai merita sa le schimbi |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006/2007 1.5 dci
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mihai_dorin @ 29 Aug 2008, 10:30) Mie mi se exfoliasera cele din fabrica dupa 2-3 luni. Dupa ce au venit cele noi nu s-au mai exfoliat deloc, si masina a implinit un an deja. Mie abia dupa 3 ani au inceput sa se cojeasca, deci nu este o regula si din pacate eu nu cred ca au rezolvat problema. Probabil ca ai nimerit unele mai bune care or sa te tina mai mult. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand masina a implinit 2 ani, la final de garantie, am schimbat manerele pe garantie. Acum vreo luna, cand s-a implinit un an si ceva de la montarea "noilor" manere, am observat o zona mica neagra pe manerul de la sofer. Cum nu credeam ca este vreo amintire de la vreo musca uitata prin habitaclu, am examinat si manerul din partea dreapta, acesta avand aceleasi simptome. Cum garantie nu mai este, am concluzionat cu naduf: "Pe astea le mai schimba dreacu'!". Sper sa nu fiu nevoit sa le schimb, ca sa nu intru in pielea aluia amintit...
![]() Edit: manerele sunt pentru privilege, deci se vede exfolierea... This post has been edited by geocosma: 29 Aug 2008, 13:14 |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
lucien |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 29 May 07 ![]() |
Ma inscriu si eu :
Schimbat ambele la revizia de 30.000 ( ma gandeam ca am scapat ). |
--------------------
Renault
Megane sedan
- PH -- xxx
an 2007 ; 1,5 dci ; 124 hp ; model privilege
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Revin: exfolierea a fost constatata la revizia de 15.000, fara discutii si nazuri, si azi le-am schimbat, din nou fara nici un fel de comentariu.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
oare aplicarea unui lac pe manerele noi nu ar rezolva situatia....?am vazut ca sunt cativa care si le-au vopsit pe cele vechi si aratau bine dar daca tot sunt noi nu merg oare protejate cu un lac transparent?
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
xcss |
![]()
|
Exact la asta ma gandeam pe drumul la intoarcere de la service...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
xcss, la ce service ti s-au schimbat fara nazuri? ca mie in cluj...2 luni m-am luptat cu ei pana le-am obtinut, telefoane peste telefoane, amenintari cu opc etc....
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
xcss |
![]()
|
Lion Victoria - Tg. Mures. Nu ca sa le fac reclama, dar au fost profesionisti la treaba asta.
|
--------------------
-
-
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
cum de altfel ar trebui sa fie toate reprezentantele, dar din pacate nu sunt
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
QUOTE(xcss @ 2 Sep 2008, 14:51) Exact la asta ma gandeam pe drumul la intoarcere de la service... ![]() poate mai are cineva unul din cele schimbate ... si face un experiment sau ... daca mai vrea cineva (care nu le are noi si nu le schimba pe garantie )sa si le vopseasca inainte de curatarea vopselei originale ar putea sa dea pe o portiune cu un pic de lac si sa ne spuna ce si cum ... |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 13:30 |