Logan amenintat de Samand !
![]() ![]() ![]() |
Logan amenintat de Samand !
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.801 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca o sa aiba un impact prea mare.Totusi Logan-ul e sub umbrela Renault, iar chestia asta arabesca nu stiu sub ce aripa e, ca nu cred ca a lui Peugeot.
Zic eu ca Logan-ul are alta imagine si nu cred ca o sa aiba probleme. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai ca sa concureze Loganul in Romania ar trebui sa aiba un pret mult mai mic, o retea de dealeri si service asemanatoare, etc. Retea de service ca Renault - Dacia (dpdv al numarului de unitati si acoperire) nu cred ca va mai reusi cineva sa construiasca, poate doar cu niste investitii uriase care nu-si vor dovedi rentabilitatea.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Logan maxim in Iran va avea probleme. In rest, is bullshituri de speriat pestii din herestrau....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Masina din poze e pe bune sau tot "concept" ca Loganul Stepe?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La aia merg junghiuri de genul asteia sau din categoria Tata.Loganul nu are fata de jegul de la aia.
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.333 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
din pacate masina arata mai bine decat loganul din toate privintele
cred ca are si xenon. nu stiu cat de fiabila ar fi! Oricum il bate pe logan la cur... http://www.ikco.com/products/samandlx.aspx si daca or sa mai apara multe d-astea pe piata nu mai luam noi decat vreo 4000 euro pe loganele noastre, cand o fi sa le vindem... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.333 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
junghi ai tu, salam !!!
masina costa la ei 10000$ 1.6 si 12000$ 1.8 din pacate benzina e aproape gratis acolo This post has been edited by axabrt: 24 Aug 2006, 14:19 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Mai calm....domnule axabrt........ca nu o fi chiar asa foc....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
trf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 6 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Motoarele sunt Euro 2...se poate vinde la noi?...
|
--------------------
Dacia
Logan
- B - 81 - T R F
2004 Preference 1.4
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
E frumoasa masinuta...are si o zona de galerie, cu mai multe poze. Seamana cu vectra B si altele in diferite zone. parca aduce un pic si cu saab
http://www.ikco.com/products/gallery.aspx This post has been edited by sorin.aldea: 24 Aug 2006, 14:49 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Solon |
![]()
|
Nu prea pricep de ce s-a luat de mine, dar in fine!
Cred ca nu a inteles exact, ca nu ma luam de Logan. Sa admitem, de dragul argumentatiei, ca e mai misto ca Loganul, ce faci la capitolul piese si service? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mergem in Iran la revizii, aducem neste benzina d-aia buna de la mama ei, facem un ban si iaca ne-am scos banu' pe excursie.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci, cum se zice, e naspa. Se ridica de bot la demaraj. Deja prevad topicuri.
![]() Attached thumbnail(s) iran.JPG ( Size: 30.32k ) Number of downloads: 443 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
De acord. Seamana un pic si cu Nissan Primera din generatiile mai incipiente, aduce si a Saab un pic... si cu Megane I un picut... e design cam din generatia masinilor europene din 1996 - 2002.
Foarte "interesanta" versiunea Samand Sarir care are pilonul central ceva mai pronuntat. P.S.: Ma distreaza cumplit titlul tipic jurnalisticii de circ romanesc: "Logan amenintat de Samand" ![]() This post has been edited by DigitalScribe: 24 Aug 2006, 15:25 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
vijelie |
![]()
|
E suficient sa nu-i mai bagi in seama vreo 5-6 zile. Pe urma, cand le vei citi "stirile", vei constata ca nu ai pierdut nimic in aceste zile...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
OFF:Cand aud de Iran, fac asocierea imediat cu bomba atomica, si cu o tara care ar putea declansa un razboi mondial !!!
ON: Masina e misto, are garda la sol foarte buna pentru drumurile de la noi din tara ... iar cu expansiunea ... "om trai si om vedea" ... si neaparat un diesel turbo, oricat de mic ! O marca de prestigiu din Europa, oricare ar fi fost ea, a avut nevoie de cel putin 20-25 de ani ca sa aiba un cuvant de spus pe piata ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Sincer mi se pare ca aduce foarte mult cu Lada nu mai stiu care, aia de 1.5. Adica foarte urata, dupa parerea mea.
M-am mai uitat pe site-ul lor si cand am vazut ce sedan au facut din 206, m-am speriat. E exact 206 pe care il stim cu totii, cu niste tabla sudata aiurea in spate. La calitate nu stiu ce sa zic, n-am mai avut lucruri "Made in Iran". Dar nu cred ca au vre-o sansa in Europa. Ma gandesc numai la taxe, si nu cred ca au cum s-o scoata sub 12-15 mii euro. Ori la banii astia iti iei Megane, Golf, Astra,307, C4 si multe altele. Asa ca: "Ramaneti la bomba voastra nucleara!" ![]() |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
lucianac79 |
![]()
|
. Group: Members Posts: 153 Joined: 14 June 04 From: Roman,Iasi. ![]() |
Ce gluma buna, impresionantul numar de 5000 de masini anual, cred ca atatea masini a vandut Dacia in prima zi, eu nu vad nici un fel de amenintare din partea lor. Cand vor refuza iranienii sa renunte la bomba nucleara atuncii sa vezi libanul redivivus.
|
--------------------
Dacia
Logan
- .
Laureate 2010
|
|
vijelie |
![]()
|
Or avea si motoare cu energie nucleara la masinile lor? Cat or consuma?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Johnny2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 18 August 06 From: Brasov ![]() |
astea-s bancuri. si Logan-ul Break avea LCD-uri in tetiere asa cum si asta are lemn inauntru mai ceva decat Meibach-ul lu' Jiji. Sa fim seriosi. Cat de curand o sa anunte si Congo ca o sa scoata o rivala a lu' S Classe la un pret sub 15.000 de euro, asa ca pt. saraci. Pana nu o vad in carne si oase nu mai prea cred. Sincer sa fiu nu am auzit de marca asta pana acum. Si mai este si reteaua de service, care in cazul masinii asteia pare a fi inexistenta. Sau o fii de unica folosinta?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2002 1.9 DCI
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Daca le merge bine treaba o sa-si faca si retea de service
|
--------------------
RENAULT
- B-xx-xxx
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
nu ma pot abtine sa remarc cun loganul iese din nou in fata .. cred ca daca ar fi fost un bmv facut pe calculator cu emblema de samand tot nu ar fi fost mai tare ca loganu`. mentalitate de posesori de cielo prin 95-96.. pai sa va traiasca si sa le stapaniti cu virtuozitate ca si pana acum .. loganurile care este. Mie unu mi se pare ca masinuta asta iraniana arata bine, producatorul are experienta de peugeot in spate .. la peugeot caroserie galvanizata..bla bla bla .. poate ca n-o rugini asa ca LOGANU`. In fine realitatea e ca pe piata romaneasca nu prea are sanse datorita retelei de service si de show room-uri, piese import cu preturi mai mari (ca doar is straine) etc etc. de curiozitate stie careva care e pretul orei de manopera la logan si ca e la seat ?
ps: rog stapniti-va si nu atacati ereziile mele. This post has been edited by dadu221: 24 Aug 2006, 16:31 |
--------------------
DSN rapsodie
-
- ph-22-unu
2002 Ie doar o amarata de dacie
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
din cate vad pejo-ul e in spatele afacerii intr-un fel.
astia in Iran inca mai produc 405-uri si 406-uri ![]() ![]() masina e cam lipsita de personalitate, loganul asa cum e el nu poti sa zici ca n-are personalitate ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
Johnny2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 18 August 06 From: Brasov ![]() |
Sincer nu credeam inainte de lansarea Loganului ca va avea asa un succes. Si ca vrem sau nu sa recunoastem Logan-ul a fost si mai este inca un succes, cel putin dpdv al vanzarilor ( altfel nu-mi explic de ce, cel putin in articolul ce sta la baza acestui topic, Logan-ul e etalon ). Ce-i drept nu a revolutionat autoturismul: tot pe roti merge si consuma tot benzina/motorina ca celelalte masini. Insa a fost ieftina si de o calitate, zic eu, decenta. Nu sunt posesor de Logan, vorbesc din ce vad la posesorii de Logan si impresiile lor despre masina. Ca la un moment dat va aparea un alt model care sa-i taie piata este normal, insa deocamdata nu vad Samad-ul facandu-i concurenta. Tot Fiat Albea si Chevrolet Calos raman concurenta. Cel putin pt. moment. Parerea mea.
|
--------------------
Renault
Megane
2002 1.9 DCI
|
|
sqryn |
![]()
|
Intre albea vechi, kalos si samad as alege samadul. Daca apare in ecuatie si albea nou, m-as mai gandi....
oricum nu prea sunt foarte relevante pozele caci sunt facute super si iti cam iau ochii. nu stiu cum arata in realitate, poate nu e asa grozava. This post has been edited by sorin.aldea: 24 Aug 2006, 16:54 |
--------------------
RENAULT
- B-xx-xxx
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Arata f bine masinuta dar nu o sa aiba succes in Romania decat daca isi fac fabrica aici (precum au facut Daewoo), altfel nu vad cum sa apara o retea decenta de service-uri + piese de schimb accesibile.
deci in concluzie nu mi-as lua asa ceva din considerentele de mai sus si din cauza ca nu exista si cu turbodiesel. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
CE-mi plac titlurile astea. Parca sunt stirile de la Antena1.
Logan ameninat de Samand....Acu' vreo 2 ani ziceau ca Loganu ameninta Piata Auto din Vest. Sa fiu al dracu daca am vazut vreun Logan in Germania, in afara de ala din vitrina de la Renault. Poate sa ameninte Loganu din Iran, ca si acolo se fabrica Logan. This post has been edited by andu911: 24 Aug 2006, 17:12 |
--------------------
-
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce parere aveti voi, dar asa de departe masina aia pare a costa mai mult decat loganul pentru a fi produsa, si parca e cam la acelasi pret. Si are si cam aceleasi dotari. Doar motorul pare cam invechit (100 cp din 1,8 cu euro 2 e chuiar cam putin) si suspensia spate nu pare a fi foarte confortabila. Eu zic ca e mai multa masina decat loganul, la acelasi pret.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 08:24 |