Logan amenintat de Samand !
![]() ![]() ![]() |
Logan amenintat de Samand !
Nero |
![]()
|
||
Mr Group: Members Posts: 94 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4
- Azur
2005
|
|||
cosming |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 2 November 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hmm eu ma gandesc ca masina e facuta pentru un mediu cu praf (suna cuonscut?!).
Ma rog m-as inscrie la un test drive... |
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
![]() ![]() ![]() Masina asta nici nu exista in Europa si deja domnii ziaristi o vad ca si concurenta al lui Logan. Pai pana cand ajunge chestia asta in Europa, daca o sa ajunga vreodata Logan o sa fie la generatia a-3-a... Iar 10% in plus (taxele vamale) la o masina cu pretul de pana in 10k euro este o diferenta foarte mare... Eu zic sa ne calmam si sa vedem ce scot iranienii la 7-8000 de euro si dupa aia sa dam verdicte ca "este mai masina decat Logan in aceiasi bani" |
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Design sters, invechit, seamana cu prea multe altele. Motor peste 1.6 de la anu' va fi durere cu taxele (impozit ,asigurare...) Daca si pe asta o socotiti concurent al Loganului sunteti cam carcotasi. Si sper ca nu credeti ca la 10000$ are toate butoanele alea pe usi, lemn prin bord, "clima bizonica, volan in piele...si toate cele"
![]() PS. la rubrica Safety nu vad sa apara air bag, chiar sa nu fie? This post has been edited by Amedeus: 24 Aug 2006, 20:44 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
La ei safety este un aruncator de grenade si un AK-47
![]() ![]() Mie imi seamana cu albea dintr-un anumit unghi din fata. La prima infatisare e o poza noua si atat. This post has been edited by vsebas: 24 Aug 2006, 21:22 |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
- TM
/ 2012, Laureate People are simply not predictable
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
in primul rand ca masina asta probabil nici nu va stii ce e ala euroncap. In al doilea rand cine stie ce platforma tehnica invechita are. In al treilea rand , daca motoarele nu vor fi euro4 , cum vor vrea sa vanda in ue si in romania cand va fi in ue? Sau fara airbaguri si abs? Bordul e kitch-os pun pariu ca e un plastic amarat ce imita lemnul..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
odata aparut logan in ro nu merge nimic mai scump ca logan la segmentul asta....adica...se mai vinde si kalos..si albea.....dar slab rau...romanu n-are bani si vrea masina ieftina....pana se vor gasii piese de samad s-asta in vitan.... =)) mai vb
|
--------------------
*
*
- *
*
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Ma indoiesc c-o sa poata concura Loganul in afara Iranului. Masina n-are personalitate - arata ca un hibrid intre Albea si 405. Normele de depoluare EURO 2 sunt depasite, securitatea e cam la pamant (nici macar airbag sofer)... Iar la 10.000 -12.000 EUR deja poti sa-ti cumperi o masina a unui producator consacrat.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
|
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Rezervor de 70 de litri...pai daca ai facut un full ai dat faliment.
Uitati-va la nr de inmatriculare din poza pusa de Codrin. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
QUOTE mai tarziu, descinderea pe piata din Statele Unite ![]() Parca o sa cumpere un American o maisna Iraniana. ![]() Astia trebuie sa fie nebuni sa creda ca o sa aiba vanzare. Un American mai bine cumpara o masina secondhand sau Kia, Hyundai, dar nu o masina care vine din tara care "develop nuclear weapons and won't cooperate" This post has been edited by My Berlina: 25 Aug 2006, 03:29 |
--------------------
-
-
- Sibiu/North Carolina
- Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Ziaristii creaza subiecte si teme de discutie pt. a-si vinde apoi ziarul. Ei din asta traiesc. Nu inseamna ca trebuie sa ii si credem.
Am inteles ca nu se va produce in Europa. Asta inseamna taxe, nu? Apoi pt Euro4 se mai adauga inca ceva la pret, nu? Eu in locul Uzinei Dacia mi-as face griji de concurenta masinilor coreene, noroc cu taxele vamale. Astia rup totul (vezi aici, calitate/pret). |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
- B14xxx
TCe 90
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Varu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 11 July 03 From: Bucuresti ![]() |
1. marea masina samand sau cum i-o zice sa concureze dacia sau alte marci pe plan global ? HA-HA !!
2. masina iraniana vinduta in america ?! HA-HA !! maybe in their dreams. |
--------------------
Renault
Megane 2
2005, 1,5 dci 82 cp
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
in Israel o sa se vanda bine
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Astea sunt bune pt car-bombs!
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Ma astia poate au un plan secret de genul : producem masini si random la 10.000 bucati o burdusim cu explozibili in portiera , prin motor , etc ... sa mai aiba si ei ce arunca in aer
![]() This post has been edited by dRg: 25 Aug 2006, 12:22 |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
- XXXX
2000 Highline
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu..la dotari optionale au si explozibili.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Ar fi interesant sa vanda Iran-ul masini in SUA. Poate asa n-ar mai fi atat de crispati unii cu altii. Daca ar avea interese economice in SUA Iranul ar putea fi ceva mai de incredere. Practic asta e problema acum, ei sunt furnizori de petrol si vor sa fie independenti tehnologic, au ambitie. Chestia asta deranjeaza. Nu cred in bomba atomica, si chiar daca ar fi... asa cum celelalte state puternice au poate avea oricine isi propune sa o construiasca. Stiinta de a construi o bomba atomica e lectie de fizica atomica in liceu in zilele noastre.
Ceva similar s-a intamplat si cu platforma petroliera care nicidecum n-a fost atacata ci doar sechestrata intr-o problema de natura comerciala... insa media lui Vantu care are interes direct ... da-i cu trambita. Ma miram eu de ce in presa internationala nu scrie nimic si la TV e lupul. Nu mai credeti tot ce auziti si vedeti. Din punctul meu de vedere... sa faca baietii Samand oriunde vor si sa-l vanda oriunde vor. E o lume libera. Spre deosebire de Dacia care a inceput cu tehnologia mai de jos iranienii au avantajul de a beneficia de un import de expertiza tehnica superioara. Ei incep de mai sus si vor ajunge poate mai departe daca au vointa. Nu subestimati. This post has been edited by DigitalScribe: 25 Aug 2006, 12:37 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Import de "expertiza tehnica superioara" sau de "experienta tehnica superioara", ca nu pricep?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Experienta sa castiga. Expertiza se cumpara.
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am vazut eu pe acolo baietii inca mai produc si vand peugeot 405
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
QUOTE(DigitalScribe @ 25 Aug 2006, 13:34) Spre deosebire de Dacia care a inceput cu tehnologia mai de jos iranienii au avantajul de a beneficia de un import de expertiza tehnica superioara. Ei incep de mai sus si vor ajunge poate mai departe daca au vointa. Nu subestimati. Aici ai zis o mare aiureala. De unde incep de mai sus? Le-a dat Alah? Crezi tu ca multa lume va prefera o masina "arabeasca" (ei nu sunt chiar arabi, dar in apucaturi, tot pe acolo) unei masini facute de Renault?. Hai sa fim seriosi. |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
Ice Cube, nu Allah... Peugeot.
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
QUOTE(DigitalScribe @ 28 Aug 2006, 15:31) E Peugeot, dar vorba lui Klaus, la 100 cp din 1,8 cu euro 2, ti se pare sus? Loganul e facut de Reno, dar Samandul se pare ca e facut de iranieni, dupa ce au compilat si ei din ce-au avut de pe la Peugeot. Vijelie, stim si la tara chestia aia, cu persii si tocmai de aia am scris cum am scris. Voi, la oras, nu cititi tot? This post has been edited by ice cube: 28 Aug 2006, 15:20 |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Eu cred ca masina aia are undeva o cutiuta neagra bine ascunsa, care e de fapt o bomba foarte puternica, vor vinde masina foarte ieftin, ca sa o cumpere multi naivi, iar la momentul X in ziua Z, cand marea batalie a islamului impotriva paganilor crestini va incepe, prin satelit se va da comanda la toate masnile sa faca BUMMMM!, Allah e mare!
![]() Fiat Albea este clar de preferat la 10 000 euro, oricum arata aproximativ la fel, plus ca multi europeni cred ca ar prefera o masina italiano-turceasca in locul uneia iraniene, popor pe care eu il consider in Evul Mediu. De fapt, si ei se cam considera la fel, din cate stiu parca au inceput numeratoarea anilor dupa profetul Mahomed care a murit in jurul anului 700 e.n. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
vijelie |
![]()
|
Mai, si eu as cumpara numai marfa nemteasca si americana (japoneza nu, ca nu inteleg ce vorbesc), dar jena financiara ma obliga sa apelez la tot felul de produse fabricate in tari nedemocratice si mai putin inaintate: blugi Kenvelo (made in China), adidasi originali (made in Singapore), treninguri bumbac 120% (made in Pakistan), medicamente (made in India), si nu in ultimul rand BENZINA (sau Motorina) Logan, made in Golful Persic (aia cu bombe) sau Venezuela (tara aia condusa de un presedinte cam ciupit de molii).
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Da, dar tu nu ai de ales la acelasi pret un produs al unei firme cunoscute, cum este in exemplul meu Fiat Albea .
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 11:41 |