Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages < 1 2 3 4 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

GOLF VS LAGUNA, TOT EU, ALTA DILEMA

Care si de ce?

Renault Laguna 2.0 Turbo [ 38 ] ** [35.85%]
VW Golf 5 2.0 TDI [ 32 ] ** [30.19%]
Renault Laguna 1.9 Dci [ 36 ] ** [33.96%]
Total Votes: 106

NetFlow
post 27 Aug 2006, 16:25
Post #31

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(ssilviu @ 27 Aug 2006, 16:49)
Nu cumpara nimeni. A pus pe urma anunt mare: monitor 19 mil, reducere 4 mil. S-a vandut imediat. Ai priceput acum ?

*

Pai daca a facut asta este ilegal si e chiar penal. Nu ai voie sa faci asa ceva. Mai citeste niste legi. De ce nu le vinde si fara chitanta, mai castiga ceva. Si mai face si 10%.. tot castiga. Ai priceput ce vreau sa zic?

Vreau sa zic ca preturile in romania sunt mai mici ca afara la renault.. insa sunt facute in turcia pt romania ( si alte tari slab dezvoltate ) si pt restul in franta. Desi fracezii sunt cunoscuti pe afara pt nr de probleme avute la o masina, masinile de la noi sunt chiar mai proaste.. pt ca nici macar nu sunt acelel masini "slabe" facute in frata ci cele facute in turcia. E normal cand faci un produs cu costuri extrem de reduse sa oferi discount peste discount pt ca oricum castigi.

Si ca totul sa fie clar pt toti, cel mai mare vanzator de masini din europa este VW, adica vinde cele mai multe masini. Renault insa are profit mai mare, desi vinde masini mai putine si mai ieftine.

--------------------
Dacia 1310
logan 1.4 cel mai ieftin
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ncristi
post 27 Aug 2006, 17:38
Post #32

Membru autentic

Laguna 1.9 dCI...eu chiar ma gandesc serios sa iau o asemenea masina.

Nu stiu de ce dar parca nu ma trage de loc inima spre noile TDi-uri. Mi se pare jenant sa dai o carca de bani si sa umblii cu canistra de ulei dupa tine (cei care spun ca nu este adevarata treaba pot veni cu exemplu concret o cunostinta patind-o..deci treba este cat se poate de reala si suparartoare).

Cat priveste finisajele...mie nu imi pare mare diferenta intre golfv si laguna..eu cred ca la un moment dat laguna este peste smile.gif

Bafta.

--------------------
Renault kadjar - 1.2 tce 130 hp ZEN - 2017
Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp
Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp
Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp
+
diesel_power
post 27 Aug 2006, 17:49
Post #33

Membru autentic

From: diaspora

Mie nu mi se pare net superior 2.0TDI fata de 1.9dci cum vorbiti voi aici. Pentru ca:
- TDI-ul consuma ulei, nu mult, dar consuma, mai ales daca se merge intr-un mod vioi-sportiv
- TDI-ul e aparut ulterior dar dci-ul este common-rail dupa cum ii este si denumirea.
- TDI este mai zgomotos
- 2.0TDI are 320Nm cuplu la 140cp, dci-ul are 300Nm cuplu la 120cp, deci are mai multi Nm pe cal-putere ca sa zic asa...
- Laguna cu motorul de mai sus consuma 5.5%(la 1530kg), pe cand Golful 5.4% (la 1318kg)

- insasi comparatia intre cele 2 motoare nu prea isi are rostul, sunt cilindree diferite, tehnologii diferite, o comparatie mai la obiect ar fi intre 1.9TDI si 1.9dci.
- iarasi comparatia intre 2 masini de clase diferite este fara rost.

PS: Am votat Laguna dci (motor superior zic eu, confort superior, design mai pe gustul meu, clasa superioara). Oricum cine sustine pana in panzele albe si cu ochii injectati o anumita varianta inseamna ca nu cunoaste in totalitate ambele masini, ci doar vorbeste din auzitele de prin statia de autobuz.

This post has been edited by diesel_power: 27 Aug 2006, 17:52

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
FISICHELU
post 27 Aug 2006, 18:02
Post #34

Boo Boo Dad

From: Onesti

dCi -ul (CDI -ul la Mercedes) mi se pare mult mai silentios. In ceea ce priveste habitaclul - SUNT MASINE DIN CLASE DIFERITE! A.. ca au costuri aparent asemanatoare? Este cu totul altceva.

--------------------
Renault Megane Sedan CfExp 1,5 dCi 2005
Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
+
ncristi
post 27 Aug 2006, 18:21
Post #35

Membru autentic

Si inca ceva...nu sunt de acord ca renaul este singura firma care face dicounturi si pe asta s-ar baza vanzarile lor...

uitati-va la ford--mondeo tdci-15000E--muult mai ieftin de cat laguna diesel, focus 10000E cu motorul
Honda--3000E reducere
toyota--avensis 1.6 16v cu 14590E

Daca ma uit mai bine cei de la renault sunt chira scumpi...si tot odata constati ce preturi nesimtite au cei din grupul W. Eu cred ca au o imagine mult mai buna vs masinile fabricate de ei ,fiind de altfel, una din firmele care in JD Power s-a abonat la ultimile locuri smile.gif

This post has been edited by ncristi: 27 Aug 2006, 18:23

--------------------
Renault kadjar - 1.2 tce 130 hp ZEN - 2017
Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp
Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp
Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp
+
cata70
post 27 Aug 2006, 18:30
Post #36

Membru autentic

QUOTE(cornel_t @ 27 Aug 2006, 16:56)
Stau si ma intreb cam care or mai fi vanzarile Renault in RO daca ar renunta la discount, probabil cadere libera. Oricum si fara discount ce se vinde la noi e sensibil mai ieftin decat in vest.
*

Oricum ,din cate stiu symbol si megan (sedan) sunt facute la Bursa...Ori astea sunt cele mai multe vandute la noi de renault(exceptand loganul) Daca ar fi fost importate doar din cele facute in Franta,unde si salariile sunt mai mari si implicit costurile de productie,cu toate disconturile nu stiu daca ar mai fi fost la fel de ...accesibile.
On topic...Se compara masini din clase diferite iar discutiile incep sa semene cu cele din topicul R vs. marci germane...Cred ca ar fi cel mai indicat un test cu toate.Pana la urma, ktmbull ,sunt banii tai si este cel mai important sa fie masina care iti place cel mai mult smile.gif

This post has been edited by cata70: 27 Aug 2006, 18:34

--------------------
Toyota Avensis 2013
+
ssilviu
post 27 Aug 2006, 18:44
Post #37

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(NetFlow @ 27 Aug 2006, 19:25)
Pai daca a facut asta este ilegal si e chiar penal. Nu ai voie sa faci asa ceva. Mai citeste niste legi. De ce nu le vinde si fara chitanta, mai castiga ceva. Si mai face si 10%.. tot castiga. Ai priceput ce vreau sa zic?

Vreau sa zic ca preturile in romania sunt mai mici ca afara la renault.. insa sunt facute in turcia pt romania ( si alte tari slab dezvoltate ) si pt restul in franta. Desi fracezii sunt cunoscuti pe afara pt nr de probleme avute la o masina, masinile de la noi sunt chiar mai proaste.. pt ca nici macar nu sunt acelel masini "slabe" facute in frata ci cele facute in turcia. E normal cand faci un produs cu costuri extrem de reduse sa oferi discount peste discount pt ca oricum castigi.

Si ca totul sa fie clar pt toti, cel mai mare vanzator de masini din europa este VW, adica vinde cele mai multe masini. Renault insa are profit mai mare, desi vinde masini mai putine si mai ieftine.
*

Tot postul plin de gargara

1. Arata-mi legea.
2. Laguna nu se produce in TURCIA. Renault nu produce prea multe modele in fabrici diferite. Sedanul se vinde si in Vest si tot in Turcia este produs si ala
3. Cel mai mare vanzator ca numar de autovehicule este grupul Renault, unde aici intra tot: masini mici, camioane, vehicule utilitare. Vrei sa ma contrazici, imi aduci un site oficial care sa ma contrazica

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
NetFlow
post 27 Aug 2006, 20:58
Post #38

Membru incepator

No comment la tot ce zice mai sus. Opinia mea ca orgoliile sunt prea mari la ceva useri pe acest forum si acest lucru nu face bine. Ma retrag, numai bine si 1 mil de km fara probleme.

--------------------
Dacia 1310
logan 1.4 cel mai ieftin
+
cri123
post 28 Aug 2006, 00:49
Post #39

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Oameni buni, lasati aberatiile. Cum sa compari Golf (compacta, in care in spate de abia ai loc si portbagajul este .... mic) cu Laguna (si mai ales cu 2.0T radmasa.gif ). Hai sa lasa, glumele.... Din proprie experiente, Laguna 2.2 2.0T mananca pe paine orice Golf doriti, exceptand GTI (si pentru ala exista Megane RS si Laguna GT). A, si 1.9dci, e mai slabut un pic decat 2.0TDI, insa ... nu face ca un tractor radmasa.gif

In rest, unde vi se pare ca e Golf in apropiere de Laguna? Da, la pret radmasa.gif In rest, e ALTA CLASA. Sa nu mai exageram degeaba...

This post has been edited by cri123: 28 Aug 2006, 00:50

--------------------
Renault Laguna 2 2006 2.0T dopat cu 30 ponei
Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001
+
ssilviu
post 28 Aug 2006, 07:37
Post #40

F1 Man

Si mie mi se pare ca nu prea exista sasne pentru Golf in fata Lagunei, mai ales pentru cineva care a facut drive -test cu ambele, insa romanii sunt indoctrinati rau de tot...

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
morph
post 28 Aug 2006, 09:27
Post #41

Membru autentic

From: Bucuresti

Eu votam golf 6 daca era in poll. 5-ul e deja vechi, parca nici facelift nu primeste si e insipid.
Laguna nu mi-a placut ever.
Ma abtin de la vot.

--------------------
fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006
VW Polo Happy 1,2 HTP 2006
+
r&d
post 28 Aug 2006, 09:42
Post #42

Membru autentic

QUOTE(NetFlow @ 27 Aug 2006, 14:03)
M-am uitat pe echiparea la Lagnuna aia Lux Dynamique. SUNT FOARTE INTERESAT CE ARE ACEA MASINA LA CARE GOLFUL NU VISEAZA? Vizite dese la revizii sau ce? Sunt chiar enervat cum se exagereaza. Tu ai mers vreodata cu un golf 5? Spatiul e EXTREM de generos. Poate e o idee mai mare in laguna.. da degeaba cand stai mai bine in scaunele de golf.
*

Nu trebuie sa fi enervat. Trebuie doar sa vezi ca si la Laguna din 2001 exista dotari la care Golf 5 nu viseaza. Si ma refer la optiunea maini libere care merita toti banii, calculator de bord cu sinteza vocala si lista poate continua cu spatiile de depozitare in toate locurile unde te poti gandi sau nu, jaluzele laterale si spate integrate. Sa mai amintesc ca sunt STANDARD?
Cat despre confortul interior eu zic sa te urci intr-o Laguna. Nu neaparat in spate. Daca spui ca G5 este extrem de generos la spatiu nu stiu ce cuvant pot sa gasesc pentru clasa medie.
Singurul lucru care poate fi bun la Golf in comparatie cu Laguna este suspensia mult mai tare. Asta depinde de gusturi si de stilul de condus. De exemplu Laguna are un comportament ciudat in curbele stranse luate cu mare viteza. In schimb nu simti deloc denivelarile drumului.

Daca te urci intr-o Laguna 2.2 si apoi treci in Golf 5 ai sa vezi diferenta de materiale. Si nu e deloc in favoarea Golfului.

M-am uitat la un G5 2.0TDI DSG 140cp care e ~ la acelasi pret CIP cu LuxDynamique 170cp 2.0Turbo. Pai nene, acolo ai dotari de gradinita. ESP- optional. Airbaguri laterale - optional. Computer de bord adevarat - optional. Climatronic bizonal- optional. Cotiera - optional. Oglinzi rabatabile electric- optional. Roata de rezerva normala - optional. Din cate am vazut si jantele de aliaj sunt optionale.
Bun, renunti la DSG, nu mai are chiar nici un avantaj.
Si din pacate 1.4TSI vine doar in varianta de 140cp pe sportline?

This post has been edited by r&d: 28 Aug 2006, 09:55

--------------------
Volvo S40 2.0T4 200cp 2001
Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
+
cri123
post 28 Aug 2006, 11:48
Post #43

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Spatiul e mult mai mare in Laguna.

Iar despre scaune, cine spune ca cele de la Golf 5 (sau noul Passat) sunt mai comode si placute decat cele dintr-o Laguna Lux Dynamique (2.0T), nu s-a suit in acea Laguna. Eu in scaunul din Passat nu incap calumea, in cel de Laguna stau perfect. Iar scaunele de Golf ... mai au pana ajung la cele de la Laguna.

--------------------
Renault Laguna 2 2006 2.0T dopat cu 30 ponei
Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001
+
cristirenault
post 28 Aug 2006, 15:14
Post #44

Membru autentic

Group: Banned
From: pingo-pongo

pana acum dupa cate se vede majoritatea a votat Golf , ceea ce e foarte interesant , un forum Renault si castiga VW , ce-i drept daca adunam procentele celor 2 Lagune nu mai este castigator , insa este clar ca Laguna este din alta clasa la multe capitole, insa este onorant pentru Golf sa se faca aceasta comparatie... asteptam sa vedem finalul, adica cine va fi pe primul loc in preferintele forumistilor.

--------------------
Renault Megane Coupe - RO 007 EUM 1998 2.0 16v
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
+
richie
post 28 Aug 2006, 15:18
Post #45

The Right Member

Asta e deja Renault vs Masini Germane....la o scara mai mica....
Dar are sanse mari sa creasca voinic.

--------------------
Honda Accord / Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T -
+
ssilviu
post 28 Aug 2006, 15:43
Post #46

F1 Man

Golf 5 GTI iar nu se merita. Tot la banii aia iti cumperi Megane RS, mai si cu 55 de cai in plus

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
r&d
post 28 Aug 2006, 15:51
Post #47

Membru autentic

QUOTE(cristirenault @ 28 Aug 2006, 17:14)
pana acum dupa cate se vede majoritatea a votat Golf , ceea ce e foarte interesant , un forum Renault si castiga VW , ce-i drept daca adunam procentele celor 2 Lagune nu mai este castigator , insa este clar ca Laguna este din alta clasa la multe capitole, insa este onorant pentru Golf sa se faca aceasta comparatie... asteptam sa vedem finalul, adica cine va fi pe primul loc in preferintele forumistilor.
*

23 voturi pentru Laguna si 14 pentru Golf. Ramane sa decida daca vrea diesel sau benzina. De fapt alegerea e chiar simpla, nu trebuie decat sa faci un drive-test cu cele trei masini si 2.0 Turbo de la Renault are cele mai mari sanse.

--------------------
+
Havoc
post 28 Aug 2006, 16:05
Post #48

Membru incepator

ssilviu...eu zic sa mai calculezi putin vis-a-vis de puterea GTI-ului si a RS-ului!!

--------------------
Seat Leon 2005
+
Duyu
post 28 Aug 2006, 16:12
Post #49

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

Daca as fi eu in locul tau.....as alege Renault Laguna 2.0 Turbo! Poate si din cauza ca sunt la "inceput" cu Renault! Depinde ce figuri o sa-mi faca masina...(Doamne Fereste!).......daca ma supara rau....te anunt sa mergi pe mana Golfului! biggrin.gif Bafta!

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
ssilviu
post 28 Aug 2006, 17:14
Post #50

F1 Man

QUOTE(Havoc @ 28 Aug 2006, 19:05)
ssilviu...eu zic sa mai calculezi putin vis-a-vis de puterea GTI-ului si a RS-ului!!
*

Am pus un I in plus. Comparam Golf cu motorul ala de 1,4 si 170 de cai. Care este mai slab dotat si mai scump decat un Megane RS cu 225 de cai. Daca faceai diferenta iti dadeai seama unde am gresit;)

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Havoc
post 29 Aug 2006, 10:08
Post #51

Membru incepator

Pai de ce nu-l compari cu ala de 200 de cai?!

--------------------
Seat Leon 2005
+
ssilviu
post 29 Aug 2006, 10:36
Post #52

F1 Man

Pentru ca ala ar fi muuuuult mai scump decat RS. Faceam comparatie la preturi asemanatoare. Doh!

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Havoc
post 29 Aug 2006, 13:50
Post #53

Membru incepator

Pai daca este sa o luam la preturi asemanatoare..intotdeauan Renault va iei invingator...dar..precum spuneam..doar la pret....Doh! smile.gif

--------------------
Seat Leon 2005
+
r&d
post 29 Aug 2006, 14:25
Post #54

Membru autentic

La pret, la dotari, la motorizare. Adica la tot ceea ce se poate pune pe hartie. O sa piarda in sezatoarea de pe scara blocului.

--------------------
+
MoneyTalks
post 29 Aug 2006, 14:57
Post #55

-

From: Ireland

QUOTE(HERON @ 27 Aug 2006, 10:38)
o masina in care sa ai spatiu....
*

Te referi la Golf, banuiesc, nu? rolleyes.gif Pentru ca in Laguna ca pasager in spate eu stau cam cu genunchii la gura. Si nu am decit cam 1.73. Pina si in Logan e mai mult spatiu in spate... radmasa.gif radmasa.gif Ca sa nu mai spun ca 3 pasageri in spate stau ca sardelele in Laguna.

QUOTE(ssilviu @ 28 Aug 2006, 15:43)
Golf 5 GTI iar nu se merita. Tot la banii aia iti cumperi Megane RS, mai si cu 55 de cai in plus
*

Wow! Deci vrei sa spui ca Megane ala are... 305 cp? blink.gif Ca sper ca ai auzit de Golf GTI de 250 cp... tongue.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
r&d
post 29 Aug 2006, 15:11
Post #56

Membru autentic

Si dupa ce te-ai trezit ai vazut ca de fapt cazuse patura de pe tine...
Daca la 1.73 in Laguna stai cu genunchii la gura inseamna ca ai 1.50 cm doar picioarele. Chiar, ne pui o poza sa vedem cum arati cu un trunchi de 23cm?

Si apoi cu Golf GTI de 250cp.. lasa-ne.. lasa-ne. Una peste alta aberezi la foc automat.

This post has been edited by r&d: 29 Aug 2006, 15:12

--------------------
+
cristirenault
post 29 Aug 2006, 15:16
Post #57

Membru autentic

Group: Banned
From: pingo-pongo

Dupa cum vad tot intre Golf V si Laguna se duce turnirul , curios e faptul ca unii zic ca in Laguna e spatiu mai putin pentru genunchi la locurile din spate si la Golf ar fi mai mult , in cazul asta s-au dat clasele de masini cu totul peste cap , sincer sa fiu cred ca in Laguna e spatiul mai mare, cel putin asa ar fi normal sa fie , daca insa e real ca in Golf e mai mult spatiu in spate decat in Laguna care se vrea o limuzina atunci Renault nu mai are nimic de spus , nu ma mai gandesc ca sa se faca comparatia intre Laguna si Passat cum ar fi normal... sunt curios atunci ce rezultat ar iesi... wink.gif

--------------------
Renault Megane Coupe - RO 007 EUM 1998 2.0 16v
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
+
MoneyTalks
post 29 Aug 2006, 15:16
Post #58

-

Golf si Laguna sint comparabile la interior. Clasificarea Lagunei in clasa medie este exagerata. Pina si Octavia e mai mare. Sau chiar si un Megane modelul nou. Intre Laguna si Megane eu as alege Megane, fara nici o ezitare.

--------------------
Lexus ES300H 2020

+
ssilviu
post 29 Aug 2006, 15:18
Post #59

F1 Man

QUOTE(MoneyTalks @ 29 Aug 2006, 18:11)
Wow! Deci vrei sa spui ca Megane ala are... 305 cp? blink.gif Ca sper ca ai auzit de Golf GTI de 250 cp... tongue.gif
*

Domnul moderator, v-am atras atentia si mai devreme sa nu mai provocati flame-uri pe aici degeaba. Daca va puteti sustine afirmatiile cu argumente, bine, altfel puteti foarte bine sa va autosuspendati. Daca erai mai atent, asa cum trebuie sa fii cand esti moderator, vedeai ca m-am corectat. Citeste topicul pana la capat si nu te mai infige sa postezi imediat cum citesti ceva. Golful GTI are stock 200 de cai. De Megane-uri RS cu 250 de cai am auzit si eu dar nu intra in discutia de acum.

Attached thumbnail(s)
DSCF1864.jpg ( Size: 45.84k ) Number of downloads: 43

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
MoneyTalks
post 29 Aug 2006, 15:19
Post #60

-

QUOTE(cristirenault @ 29 Aug 2006, 15:16)
nu ma mai  gandesc ca sa se faca comparatia intre Laguna si Passat cum ar fi normal... sunt curios atunci ce rezultat ar iesi... wink.gif
*

Eventual poti compara cu Passat model mai vechi. Cel nou este mai mare decit cel vechi. Nu prea ai ce sa compari intre o Laguna si un Passat model nou. Sint FOARTE multe chestii in Passat nou pe care le gasesti (poate) doar in Vel Satis.

Ssilviu >> Cine provoaca flame? Credeam ca esti in stare sa sustii o discutie amicala... smile.gif Eu doar ti-am raspuns la afirmatia ta smile.gif

Iar referitor la spatiul interior dintr-o Laguna: are un prieten asa ceva (Laguna combi). Am fost intr-o calatorie mai lunga cu masina lui si am stat si in spate. M-am simtit ca intr-o cutie de sardele. Eram 3 oameni in spate si efectiv abia am asteptat sa ma dau jos. Ca sa incap cit de cit a trebuit sa traga scaunele din fata destul de mult. Iar scaunele de Laguna nu sint deloc comfortabile la drum lung (peste 4 ore de stat in scaun), chiar la mersul pe autostrada. Cine nu vrea sa accepte aceasta, e problema lui, nu a mea.

--------------------
Lexus ES300H 2020

+
7 Pages < 1 2 3 4 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th August 2025 - 19:57
Dacia