Vand Megane-ul ..., ...ce-mi cumpar (?)
![]() ![]() ![]() |
Vand Megane-ul ..., ...ce-mi cumpar (?)
ramm |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|||
rty745 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 31 December 04 ![]() |
am citit cu interes topicul...si am ajuns ca o parere oarecum diferita.
![]() daca ai 26000 euroi pe care sa-i dai pe o masina care o sa stea mai mult in curte (si nu va fi folosita decat in concediu) sfatul meu e sa-ti pastrezi banii si sa-i investesti in altceva. Asta daca am inteles corect la ce va fi folosita masina. In concediu, cam oriunde te-ai duce poti inchiria cu 300-400 de euroi o masina demna de tot repectul. Daca nu ai banii astia (adica faci rate/leasing) cu atat mai mult. Numai din dobanzi si comisioane platite la banca iti inchiriezi masina in concediu. Parerea mea ![]() ![]() |
-------------------- laguna 2.0 dci privilege 2008
ex. symbol 1.5 dci 80&65 cp |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Not a bad point.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Vali 1997 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 19 July 06 ![]() |
![]() In alta ordine de idei 407 a picat . Am intrat pe forumul celor cu Peugeot si am fost ingrozit de ce povestesc . Probleme multe si marunte dar problema principala este ca Peugeot nu are piese in Romania . La ei dureaza trei saptamani pana vine o piesa din Franta . Azi am fost si mi-am ales Mondeo-ul . Costa aproximativ 21.000 euro . Daca va intereseaza revin maine cu detalii despre masina . Este pe stoc la un dealer din Bucuresti . Din pacate nu pot sa aleg culoarea . Este doar o masina ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2.0 TDCI 163 CP 2012
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce ti-am zis prietene? Am avut sau nu dreptate?
![]() Da, te rog baga un detaliu sau doua cu ce variante de echipare/motorizare va fi dotat Mondeo-ul. Test drive-ul ti-a placut? |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Excelent! Foarte buna alegerea, s-o stapanesti sanatos!
|
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
Vali 1997 |
![]()
|
AND , test drive am facut in momentul in care m-am hotarat sa-mi schimb masina . Nu mi-a placut la Mondeo zgomotul pe care-l face schimbatorul de viteze si motorul atunci cand este turat . Sunt lucruri peste care se poate trece . Designul exterior al Mondeo-ului mi-a placut sau mai bine zis m-a impresionat intodeauna . O sa revin maine cu detalii despre model . Oricum motorul este de 2.0 litri cu 130 cp. Xenon ... etc. Pretul este OK . Oricum ma uit dupa Laguna ... dar vreau sa schimb marca . Mai este un "cui" : Mondeo "nou" si Laguna 2007 . Nu mai am rabdare dar cred ca ar trebui sa mai astept . Acelasi lucru l-am facut si cu Megane-ul in 2003 . Acum pierd bani .Mai vorbim.
|
--------------------
Ford
Focus
2.0 TDCI 163 CP 2012
|
|
AND |
![]()
|
De curiozitate numai, la Passat ce nu ti-a placut?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
Buna alegere...
La Passat cred ca in primul rand nu i-a placut pretul. Prea mare pentru ce masina este. Si nici exteriorul nu te incanta, este chiar banal spre uratzel. Apoi motorizarile TDCI sunt totusi un pas inainte fata de ancestralele TDI. |
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(Vali 1997 @ 29 Aug 2006, 20:01) In alta ordine de idei 407 a picat . Am intrat pe forumul celor cu Peugeot si am fost ingrozit de ce povestesc . Probleme multe si marunte dar problema principala este ca Peugeot nu are piese in Romania . La ei dureaza trei saptamani pana vine o piesa din Franta. Eu urmaresc forumul mentionat de tine de vreo 3 luni si nu prea inteleg ce te-a ingrozit ![]() ![]() Probleme apar la fiecare marca (vor fi probleme multe si marunte si la Mondeo ![]() ![]() In fine...felicitari pentru noua masina, km multi si fara belele ![]() ![]() QUOTE(AND @ 29 Aug 2006, 22:16) Daca ai avut sau n-ai avut dreptate o sa vada dupa 2-3000 de km...mai ai rabdare AND ![]() LE: Modelul TDCi, de 2 l, nu e cel din reclama cu 115 CP? This post has been edited by Madriann: 30 Aug 2006, 08:22 |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Vali 1997 |
![]()
|
Da, la Passat nu mi-a placut pretul vs nivel de echipare , caroseria care este mai urata decat a vechiului Passat ( dupa gustul meu ) , plansa de bord prea "incarcata" si intr-adevar motorul TDI de care VW trage de prea mult timp . Mi-ar fi placut varianta "4 motion" dar ... scumpa .
Stiu ca toate masinile au probleme ... sau nu, dupa noroc cred . Eu la actualul Megane nu am schimbat decat "termometrul din oglinda" si la 70000 am curatat regulatorul de presiune . Am mai avut un Megane (2000 - 2003) la care in 148000 km nu am schimbat decat alternatorul ( din cauza fuliei care s-a stricat ) .Sunt sigur ca nu o sa am probleme nici in continuare cu masina . Oricum alegerea este subiectiva . Am cumparat pana la urma masina care-mi place mie nu sotiei . ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2.0 TDCI 163 CP 2012
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
Buna alegerea cu Mondeo , masina are deja maturitate in fabricatie si deja problemele sunt rezolvate , masina este bine finisata , placuta la ochi , echilibrata din toate punctele de vedere , garantia este un avantaj extraordinar , nu vad de ce nu ar face un pustiu de bine autoritatile romane si nu ar impune aceeasi garantie la toti importatorii-producatorii de auto , Hyundai a trecut la 5 ani , Ford la fel as ca de ce nu ar trece si Renault la aceeasi garantie , ce bine m-as simti...
Sa o stapanesti sanatos si sa dai mai multe detalii si poze cu interiorul , eu astept cu interes MOndeo modelul nou care cred ca va fi superb ![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE Ford la fel as ca de ce nu ar trece si Renault la aceeasi garantie La renault poti opta pt garantia de 4 ani...una din cele mai mari de pe piata cred. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
La Ford AI garantie 4 ani.
LA reno POTI opta contra cost. Adevaru ca daca ar fi existat optiunea in 2003 as fi ales-o si eu si acum as fi fost mult mai linistit... Eu unul pun mare pret pe garantie si nu am ganduri bune pentru producatorii care dau minimul legii. Mi se pare un soi de sfidare la adresa mea. Vali, optiunea cu Mondeo este excelenta. Cand o sa mergi la drum mai mult cu ea o sa vezi ca uiti repede de faptul ca e zgomotoasa. Sa te bucuri de ea sanatos - si tu si ea ![]() A, de la ce dealer ai luat-o? Ca si asta este foooaaaaarte important... |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Conteaza si CE garantie se ofera in aia 4 ani. Ford are cea mai tare garantie de pe piata, 4 ani/100k km fara intrebari. Hyundai are 5 ani "cu stelute", Renault o are optionala cu aceleasi"stelute".
Mondeo e o masina solida, consum mic pentru ditamai tancul, ofera o senzatie bestiala la viteze medii pe drumuri virajate, datorita modului de miscare in curbe. E greu de povestit, dar merita incercat. Sa o stapanesti sanatos! |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
La renault ai 4 ani mai putin trenul de rulare care este limitat la 50k.
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Vali 1997 |
![]()
|
Multumesc pentru urari . Saptamana viitoare platesc avansul
![]() ![]() Am revenit cu detalii : Ford Mondeo Trend 2.0 TDCI 130 HP 4 DR - B Tech Acest B-Tech are in plus cateva optionale , respectiv ; 1. Parbriz cu sistem de degivrare electric si spalator de parbriz cu jet de apa incalzita . 2. Sistem de control electronic al vitezei de croaziera / Pilot automat . 3. Roata de rezerva cu dimensiuni normale . 4. Jante aliaj usor 16" cu 7 spite . 5. Faruri cu becuri XENON si spalator faruri cu jet de apa incalzita . 6. Sistem interactiv de control electronic al tractiunii si stabilitatii ( IVD ) . 7. Vopsea metalizata . Garantia este 4 ani fara limita de Km . Pretul DDP Bucuresti este 21.699 euro This post has been edited by Vali 1997: 30 Aug 2006, 11:31 |
--------------------
Ford
Focus
2.0 TDCI 163 CP 2012
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La multi km si sa te bucuri de ea...
Cornel |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Si eu am avut aceasi problema si am ales Primera Full-Option si nu regeret nimic , masina e superba pentru pretul pe care il are.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
AND |
![]()
|
Vali, felicitari! Dar era cat pe 'aci s-o comiti cu 407-le ala...bine ca te-am salvat!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt complet dezamagit!De ce nu ti-ai luat 4x4?
![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
@AND: Si chiar crezi ca nu o sa ofteze cand o sa-l depasesc cu 407-le meu?
![]() Ieri am parcat din intamplare langa un Accord...i-am dat "roata" putin. Aveam impresia ca e mai mica, dar, cel putin din exterior, pare la fel de mare ca 407 (Mondeo mi se pare mititel ![]() Cat despre motorina, am avut un vs saptamana trecuta cu un ...Mercedes....daaaaaa....pe drumul dintre Constanta si Tulcea....se agita sa ma depaseasca, eu avand in jur de 150. Jaleeeeeee....ori nu-si cunostea masina, ori asta e Dieselul. M-a depasit odata, iar cand am intrat eu in depasire, s-a ambitionat si a accelerat...schimbat brusc in 3, accelerat in 5500 rpm, schimbat 4, pedala la podea si...180 + Paaaaaa Mercedes...in orice caz, PA PA Diesel (m-a luat apoi pe la Sibioara, panta accentuata, doua benzi pe vreo 3 km...acolo s-a vazut intradevar cuplul ![]() Deci: Benzina 2.2....sa conduc eu masina, nu sa ma conduca ea... O chestie asemanatoare am avut si la Cernavoda cu un Mondeo TDCi....pana in 140-150, au demaraj, pe urma...slowly....Diesel Like ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Vali, de ce nu ai mers pe varianta Ghia? Din ce dotari vad ca ti-ai pus tu acolo in plus nu erau majoritatea la Ghia, iesind astfel chiar mai ieftin?
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
Vali 1997 |
![]()
|
Nu mi-am pus eu dotari . Asa este acest " B-Tech" standard . Ghia nu se mai fabrica din cate am inteles. Oricum saptamana viitoare stiu exact modelul . Este posibil sa mai pun ceva pe ea sau sa merg pe 2.2 .
|
--------------------
Ford
Focus
2.0 TDCI 163 CP 2012
|
|
AND |
![]()
|
Mergi pe 2.2, pt ca apoi sa te vezi cu Madriann si sa-i scoti vs-urile din cap.
![]() Mondeo > 407 period mane; accepta. Romanu isi cumpara 407 pt ca arata bine si e trendy si alte prostii...habar n-are cat de superioara este infrastructura Fordului, sasiul, sistemul de suspensii, directia, finisajele etc. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Vali 1997 |
![]()
|
Si cu 2.0 il fac
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2.0 TDCI 163 CP 2012
|
|
AlexC |
![]()
|
O sa obtii mai mult la revanzare pe un model Ghia decat pe un Trend cu optionale. Notiunea de Ghia nu cred sa o schimbe, e de 25 de ani al Ford, e deja un renume. Stopurile spate sunt din alea cu insertii albe orizontale sau rosii complet?
Pentru 20CP in plus nu cred ca merita sa mergi pe 2.2 150CP. Acei 130CP sunt suficienti pentru masina aia, are un cuplu foart ebun. La nevoie poiti creste din soft puterea la ~165-170CP. 2.2 inseamna si taxe mai mari, iar statul roman va fi din ce in ce mai hraparet cu cei care isi iau masini cu motoare peste 2000cmc. De diferenta aia vezi daca nu poti sa ii pui trapa sau GPS |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
Madriann |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Adriane.. las-o ca macane.. dupa tine bati si 3.0 TDI cu 225 de cai...
![]() te face Mondeo ala de nu stii ce-a trecut pe langa tine... e bine sa ramanem in limitele realitatii ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
mai era un test_driver cu un Espero care facea tot ce misca... si era tot din Constanta. Cred ca acolo "e ceva" care nu se supune legilor fizicii.
This post has been edited by r&d: 31 Aug 2006, 11:03 |
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 22:44 |