BMW si Renault Megane, -split din alt topic-
![]() ![]() ![]() |
BMW si Renault Megane, -split din alt topic-
b06fcn |
![]()
|
||
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.904 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|||
cp |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 79 Joined: 24 September 04 ![]() |
E foarte clar, nu? Pacat ca un profesoras ca tine nu poate intelege ce am scris acolo.
![]() This post has been edited by cp: 18 Aug 2006, 12:36 |
-------------------- Posesorii de Renault in general traiesc in lumea lor, departe de realitate. :)
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.904 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Ba nu e deloc clar. Macar "profesorasul" ca mine (Domnul Profesor pentru tine, ca nu am studiat in acelasi "establishment") stie sa scrie si sa se exprime coerent, ceea ce nu este si cazul matale. Am inteles exact ce ai scris. Poate insa nu aia ai vrut sa zici. Asta nu am de unde sa stiu...Spuneai ca saracii merg cu masini naspa...si acum spui ca cei din clasa medie au masini naspa. Rezulta ca americanii de clasa medie sunt saraci, sau saracii americani reprezinta clasa medie...daca e sa o luam ad literam. Daca nu, tot rezulta ca nu "stii vorbesti romaneste"...by the way, oi fi si matale unul din aia care dupa un an de States vorbeste cu accent americanesc limba lui Creanga...Si, in final, retoric te intreb : ce treaba are pretul unui apartament de 3 camere la NYC intr-un topic romanesc despre Renault Mégane vs. BMW?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
rac |
![]()
|
![]() teo Group: Members Posts: 276 Joined: 23 July 06 From: Rosiori de Vede ![]() |
QUOTE(cristirenault @ 17 Aug 2006, 21:02) Francezii isi iau Renault din inertie , nu apreciaza ei prea mult R dar fiind nationalisti convinsi prefera un R slab decat un VW german net superior, mecanicii lor stiu foarte bine sa repare R , pe cand cu VW treburile stau un pic altfel... ma abtin sa fac comparatia cu BMW... Cred ca glumesti...nu cred ca vreun nationalism al oricui te face sa cumperi produse mai slabe doar pe considerentul ca ai o contrubutie cat de mica la economia tarii tale. Pe forumul vw sunt mult mai multe probleme la masini decat pe reno. Mai viziteaza-l. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- TR 78 VIV
2006 Bicorp Confort Dynamique, 1.6, 16V, VVT, 2006. 118.000km;1.1.2020.
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
QUOTE(rac @ 26 Aug 2006, 22:04) Cred ca glumesti...nu cred ca vreun nationalism al oricui te face sa cumperi produse mai slabe doar pe considerentul ca ai o contrubutie cat de mica la economia tarii tale. Pe forumul vw sunt mult mai multe probleme la masini decat pe reno. Mai viziteaza-l. NU zau , nu ai deloc dreptate , poate sa se dezmembreze Renault pe strada ca francezii tot Reno isi iau , bine mai sunt si Pejo si Citro insa tot Reno face legea... daca erai curios care sunt cei mai nationalisti dintre europeni ai descoperit , francezii , daca nu-i cunosti si nu ai stat de vorba cu ei macar cativa ani nu te mai pronunta, am prieteni Bulgari , Greci , Italieni , Englezi , nemti si toti au ramas cu aceeasi impresie ca francezii sunt cei mai nationalisti dintre europeni... pe forumul VW stau mai mult mai mult decat pe cel Reno si cel mai mult stau pe cel BMW ca sa iti aduc la cunostinta ![]() Ca tot vorbeam de nationalism....cate Fiat ai vazut in Franta?.....dar in Italia?....si in Germania ce masini sunt cele mai multe , raspunsul e clar iar motivele sunt variate insa printre aceste motive se numara si nationalismul ........... |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Extrapoland si romanul e la fel de nationalist, ca e plin de Loganuri
![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 08:49 |