Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

BMW si Renault Megane, -split din alt topic-

b06fcn
post 18 Aug 2006, 07:40
Post #61

DOCTOR

Group: Members
From: Bucuresti/Galati

Off - Topic, dar e la cafenea, destinata altor discutii decat cele despre masini.
Desi imi promisesem sa nu mai scriu aici, mai ales ca nu castig nimic, hai sa raspund ca vad ca Tov. cp are o problema de coerenta si de logica in gandire:
- intr-adevar, nu am umblat numai pe ruta Bucuresti-Craiova, asa cum bine spui "Ti-am mai zis eu odata ca tu nu ai umblat numa pe ruta bucuresti-craiova.";
- in mesajul privat trimis mie acum o saptamana in urma (cca), spuneai ceva diferit fata de afirmatia de mai jos conform careia "In NYC foarte putini oameni au masina", ceva de genul : "Eu umblu prin toata lumea datorita serviciului pe care il am, acum stau un NY de ceva vreme si pentru inca ceva vreme si tu imi spui ca bogatii umbla cu masina naspa(cam ca reno, asa)? Hai aici sa vezi in ce masini naspa umbla saracii...". Pana la urma care e situatia exacta? Ilumineaza-ne cu ale tale maiastre cunostinte..."care este"... radmasa.gif

--------------------
Renault 21 - B 06 FCN 1.9dT, 1989
MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200
Renault 21 Turbo
Renault Megane 1.9 dCi
Opel Corsa 1.3 CDTI
Toyota Avensis 2.0 D4D
Lada 1200
Aro 10.4 4x4
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cp
post 18 Aug 2006, 12:23
Post #62

Membru incepator

Group: Banned

E foarte clar, nu? Pacat ca un profesoras ca tine nu poate intelege ce am scris acolo. biggrin.gif In NYC bogatii conduc masini super tari(din alea cum vezi in filme) si majoritatea oamenilor nu au masina. Majoritatea oamenilor care au masina sunt clasa medie iar masinile lor in general sunt vai de ele. Aproape orice apartamet de 3 camere costa 1 mil. Ca sa fii bogat aici trebuie sa ai mai mult de un apartament asa ca trebuie definit termenul de bogat. Intr-adevar, in NYC trebuie sa fii deosebit de bogat ca sa conduci un BMW. Totusi, in RO altfel stau treburile.

This post has been edited by cp: 18 Aug 2006, 12:36

--------------------
Posesorii de Renault in general traiesc in lumea lor, departe de realitate. :)
+
b06fcn
post 18 Aug 2006, 20:05
Post #63

DOCTOR

From: Bucuresti/Galati

Ba nu e deloc clar. Macar "profesorasul" ca mine (Domnul Profesor pentru tine, ca nu am studiat in acelasi "establishment") stie sa scrie si sa se exprime coerent, ceea ce nu este si cazul matale. Am inteles exact ce ai scris. Poate insa nu aia ai vrut sa zici. Asta nu am de unde sa stiu...Spuneai ca saracii merg cu masini naspa...si acum spui ca cei din clasa medie au masini naspa. Rezulta ca americanii de clasa medie sunt saraci, sau saracii americani reprezinta clasa medie...daca e sa o luam ad literam. Daca nu, tot rezulta ca nu "stii vorbesti romaneste"...by the way, oi fi si matale unul din aia care dupa un an de States vorbeste cu accent americanesc limba lui Creanga...Si, in final, retoric te intreb : ce treaba are pretul unui apartament de 3 camere la NYC intr-un topic romanesc despre Renault Mégane vs. BMW? radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Renault 21 - B 06 FCN 1.9dT, 1989
MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200
Renault 21 Turbo
Renault Megane 1.9 dCi
Opel Corsa 1.3 CDTI
Toyota Avensis 2.0 D4D
Lada 1200
Aro 10.4 4x4
+
rac
post 26 Aug 2006, 21:04
Post #64

teo

From: Rosiori de Vede

QUOTE(cristirenault @ 17 Aug 2006, 21:02)
Francezii isi iau Renault din inertie , nu apreciaza ei prea mult R dar fiind nationalisti convinsi prefera un R slab decat un VW german net superior, mecanicii lor stiu foarte bine sa repare R , pe cand cu VW treburile stau un pic altfel... ma abtin sa fac comparatia cu BMW...
*

Cred ca glumesti...nu cred ca vreun nationalism al oricui te face sa cumperi produse mai slabe doar pe considerentul ca ai o contrubutie cat de mica la economia tarii tale. Pe forumul vw sunt mult mai multe probleme la masini decat pe reno. Mai viziteaza-l.

--------------------
Renault Megane 2.2 - TR 78 VIV 2006
Bicorp Confort Dynamique, 1.6, 16V, VVT, 2006. 118.000km;1.1.2020.
+
cristirenault
post 27 Aug 2006, 15:51
Post #65

Membru autentic

Group: Banned
From: pingo-pongo

QUOTE(rac @ 26 Aug 2006, 22:04)
Cred ca glumesti...nu cred ca vreun nationalism al oricui te face sa cumperi produse mai slabe doar pe considerentul ca ai o contrubutie cat de mica la economia tarii tale. Pe forumul vw sunt mult mai multe probleme la masini decat pe reno. Mai viziteaza-l.
*

NU zau , nu ai deloc dreptate , poate sa se dezmembreze Renault pe strada ca francezii tot Reno isi iau , bine mai sunt si Pejo si Citro insa tot Reno face legea... daca erai curios care sunt cei mai nationalisti dintre europeni ai descoperit , francezii , daca nu-i cunosti si nu ai stat de vorba cu ei macar cativa ani nu te mai pronunta, am prieteni Bulgari , Greci , Italieni , Englezi , nemti si toti au ramas cu aceeasi impresie ca francezii sunt cei mai nationalisti dintre europeni... pe forumul VW stau mai mult mai mult decat pe cel Reno si cel mai mult stau pe cel BMW ca sa iti aduc la cunostinta smile.gif.... nu ziceam ca VW nu se strica sau BMW ,orice masina se strica , insa din experienta proprie prefer oricand o germana unei franceze...
Ca tot vorbeam de nationalism....cate Fiat ai vazut in Franta?.....dar in Italia?....si in Germania ce masini sunt cele mai multe , raspunsul e clar iar motivele sunt variate insa printre aceste motive se numara si nationalismul ...........

--------------------
Renault Megane Coupe - RO 007 EUM 1998 2.0 16v
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
+
cornel_t
post 27 Aug 2006, 15:53
Post #66

Membru autentic

From: Bucuresti

Extrapoland si romanul e la fel de nationalist, ca e plin de Loganuri smile.gif

--------------------
Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 08:49
Dacia