vopsea sarita...
![]() ![]() ![]() |
vopsea sarita...
alexxis2001ro |
![]()
|
||
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II sedan
2004 comfort privilege 1.5 dci
- TM - XX - XXX Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|||
LeoCata |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 3 December 07 ![]() |
Salut in primul rand la meganul 2 este o greseala de proiectare ...buza din fata rotilor din spate este iesita putin in exterior de aceea avem lipite acele autocolante pentru a le proteja de pietrele aruncate de la rotile din fata .Eu mi-am revopsit pragurile si aripile din spate ,am montat alte aparatpri de noroi mai late si mai lungi special pentru a proteja portiunea sus mentionata dar cum la noi se arunca cu BALASTRU asa zisul material amtiderapant am observat ca iarasi mi-au aparut ceva ciobituri ale vopselei deci trebuie in curand revopsit.Am observat ca la Meganul 3 au rezolvat aceasta problema montand praguri mai late si din plastic negruu tocmai pentru reclamatiile anterioare avute la M2.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2007
- ceva cu BN
|
|
renegade1dani |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 5 December 09 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
azi am gasit si eu o "mica"
![]() This post has been edited by renegade1dani: 21 Apr 2010, 07:18 |
--------------------
Renault
Megane Hatchback
2000 1.4 16v
- CV 01BNS
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Am si eu o intrebare pentru cei care sunt in cunostinta de cauza.
Unde gasesc hartie abraziva cu granulatie fina de 2500? Ca sa fiu sincer, am intrebat decat la Brico dar baiatul de acolo a facut ochii mari si a zis ca asa ceva nu a avut niciodata. Ideea e ca imi trebuie pentru "eradicarea" catorva zgarituri in lac. Multumesc! |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Am si eu o rugaminte catre mai multi posesori de megane 2:la voi s-a luat vopseaua in aceasta zona?Sa fie de la vulcanizare,sau pur si simplu de la mizeria de pe strazi aruncata de rotile fata,cu toate ca am aparatori de noroi?
Se vede in zona incercuita,este pe ''buza'' santului unde se introduce cricul. Pot incerca sa-i dau cu niste vopsea,mi-e frica sa nu rugineasca? Attached thumbnail(s) Fotografie0009.jpg ( Size: 929.86k ) Number of downloads: 499 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
acolo e ultimul loc in care sa iti faci griji ca va rugini...
|
--------------------
renault
megane II sedan
2004 comfort privilege 1.5 dci
- TM - XX - XXX Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Da,dar nu prea e normal sa dispara vopseaua de acolo!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
E de la gheata formata iarna pe tot pragul,eu la orice masina am avut mi-am montat imediat presuri pe fata apoi si pe spate-dupa buget si timp,eu acu cand intru in concediu îi fac o inspectie totala pe dedesubt si remediez cu antifon daca e ceva,nu cred sa fie la Clio dar la megane ...poate caci am mai atins-o pe burta in iarna si odata cancerul intrat numai iese.
This post has been edited by RamboX: 23 Jun 2010, 07:13 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
Nu-i vorba de atins,ca eu nu prea am atins-o.Insa acolo lovesc toate pietricelele si zona fiind mai lasata,cam asta se intampla.A,si am aparatori de noroi.
Insa am studiat un megane,si era prezent fenomenul.Mai am 2 de studiat la lucru. Si de ce ar fi mai bun antifonul decat vopseaua? |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Cipriansen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 28 May 10 From: Craiova ![]() |
Am inteles ca stralucirea unei masini e data de lac . A mea nu mai are dupa prima vopsire . As vrea sa o dau cu lac . Stie cineva cat m-ar costa si daca chiar se vede o diferenta majora ?
|
--------------------
Renault
Megane II
2007 / 1.4 / 16v / 98 CP
|
|
cristian.iliescu88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 5 October 14 From: Mioveni-Arges ![]() |
Poate cel ce ti-a facut vopsirea nu a dat suficient lac incat sa ai o pelicula corecta.
Ce anume ai vopsit la ea? Poate si o poza.. |
--------------------
Renault
Megane Sedane 2.2 1.6 16V+GPL
11/2007 Privilege
|
|
Cipriansen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 28 May 10 From: Craiova ![]() |
Toata masina am vopsit-o si a iesit o culoare foarte urata , gen pacura . Nu mai are deloc stralucirea de dinainte .
O poza mai veche , dar tot culoarea asta o are si acum : http://www.reno.ro/index.php?showtopic=273...dpost&p=3968151 This post has been edited by Cipriansen: 29 Jan 2015, 20:41 |
--------------------
Renault
Megane II
2007 / 1.4 / 16v / 98 CP
|
|
cristian.iliescu88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 5 October 14 From: Mioveni-Arges ![]() |
Daca nu iti place nuanta care a iesit ai putea sa ii aplici si vopsea cu nuanta care trebuie pentru ca oricum se va muncii la maruflarea totala a masinii.
De preferat pentru o vopsire totala ar trebuii sa apelezi la cineva care are o cabina de vopsit unde o poti coace. Ii iei o vopsea si un lac bun si cu siguranta vei avea rezultate bune daca vopsitorul este priceput. |
--------------------
Renault
11/2007 Privilege
|
|
Cipriansen |
![]()
|
Vopsirea totala la cat ma duce ?
Dar doar sa dau cu lac ? |
--------------------
Renault
Megane II
2007 / 1.4 / 16v / 98 CP
|
|
cristian.iliescu88 |
![]()
|
Nu am idee de preturi dar dupa cum am spus, chiar daca ii dai cu lac sau ii dai vopsea si lac cam aceeasi munca este la pregatire. Te va costa in plus vopseaua si poate o foarte mica diferenta la mana de lucru.
Daca nu ai acum posibilitate, se merita sa mai astepti daca nu esti multumit de nuanta de la vopsirea precedenta. |
--------------------
Renault
11/2007 Privilege
|
|
nislau |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 5 December 14 ![]() |
pai abia ce ai vopsit-o si vrei sa o faci din nou. lacul protejeaza si da stralucire dar atentie depinde si de nuanta vopselei. negru ori gri inchis sunt culori foarte pretentioase si da exista mai multe nuante. poate au gresit nuanta la tine dar nu cred sa nu fi dat macar o mana de lac mai ales ca lacul intareste si vopseaua. eu zic sa o lasi asa cum este pentru ca mai multe straturi de vopsea una peste alta nu fac bine, incearca si un polish cu o ceruire. nu fac minuni dar iti mai da un pic de luciu si e mai ieftin decat lacuirea
|
--------------------
renault megane
megane 4
2018
- vn05mur
|
|
Cipriansen |
![]()
|
Sigur au gresit nuanta . Cand am luat masina prima impresie a fost ca nu era spalata ( mi se parea o diferenta mare ) , dar ea de fapt era spalata .
Am incercat si un polish pe o zona mica si nu s-a vazut o diferenta importanta . This post has been edited by Cipriansen: 30 Jan 2015, 10:52 |
--------------------
Renault
Megane II
2007 / 1.4 / 16v / 98 CP
|
|
cristian.iliescu88 |
![]()
|
Nu reusesti sa rezolvi mai nimic cu polish din cauza ca ai lac putin pe ea. Mai rau, risti sa iei si lacul pe care il ai pe ea.
O mai poti vopsii de cel putin 2-3 ori linistit fara sa iti faci probleme atata timp cat este vopsita si uscata corect. Negru si gri inchis sunt culori putin pretentioase fara probleme la aplicare. Cu tot respectul pentru colegul nostru nislau. Nu doresc discutii contradictorii. |
--------------------
Renault
11/2007 Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:17 |