Geamuri electrice Laguna II, sistem de sustinere rupt
![]() ![]() ![]() |
Geamuri electrice Laguna II, sistem de sustinere rupt
angel-boy |
![]()
|
||
![]() Ovidiu Group: Members Posts: 1.162 Joined: 11 October 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci
2002 Daewoo AGC-1220RF-A ,boxe Cabasse,subwoofer BOSE
EX : Volkswagen GOLF III 1996 1.6 MPI - 1996 EX : DACIA 1310 TX - 1991 |
|||
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
dar stanga dreapta ai cum sa le incurci?
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
angel-boy |
![]()
|
![]() Ovidiu Group: Members Posts: 1.162 Joined: 11 October 07 From: Constanta ![]() |
nu imi explic cum se face cand apas pe geamu din partea spate pasager , se deschide cel din spatele meu , nu imi explic , totusi voi verifica maine
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci
|
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
angel-boy: cel mai probabil ai butoane de pe o masina cu volan pe dreapta, si instalatia ajustata corespunzator
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi & 2.2dCi
- B-XX-Z4T
2002 / Expression; 2002 / Privilege kituri de reparatie macarale electrice!
|
|
angel-boy |
![]()
|
atunci voi cumpara butoanele pentru geamurile spate , de la o alta masina ,
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci
|
nik2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 23 July 09 From: Galati ![]() |
Stie cineva daca pot sa fac ca geamurile sa mearga cu impuls (sa se ridice singure,doar la o singura apasare) si ce trebuie sa fac sa mearga asa
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- GL 07 XYZ
2003/1.9 dci
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
nik2003: ca sa ai impuls la toate geamurile trebuie sa ai motorase cu impuls la toate macaralele, sa modifici instalatia electrica si sa schimbi butoanele.
Eu am pus pe dreapta fata la mine si merge ok .. pt cei care ajung in bucuresti si au impuls doar la geamul sofer .. pot sa activez inchiderea automata a geamului sofer la incuierea masinii din telecomanda. |
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
angel-boy |
![]()
|
salut ,
am primit azi o macara genul urmatorul din poza , ( pentru dreapta spate , reno laguna 2 break ) se monteaza greu ? gasesc pe undeva un tutorial despre montare ? va multumesc This post has been edited by angel-boy: 10 Oct 2011, 16:19 Attached thumbnail(s) rno58_algo.jpg ( Size: 18.6k ) Number of downloads: 564 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci
|
tibi73 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 16 March 09 From: Baia-Mare ![]() |
Buna. Am si eu aceeasi problema cu geamurile din fata. Stie cineva vreun mecanic din Cluj care ar putea sa-mi schimbe kit-urile?
|
--------------------
renault
laguna 2
2001/1.9dci
|
|
INGERUL_DANUTZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 2 August 05 ![]() |
Va salut, am o problema la o laguna2 NFL, geamu soferului il actionez de pe consola, coboara ok....dar cand dau comanda de urcare, el tot coboara, trebuie sa ma joc un pic sau sa astept ceva timp ca atc cand dau comanda sa urce. Fostu propietar imi spune ca ar fi luat consola de pe o masina din UK si ca sunt inversate comenzile .. wtf?!?
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA
2001 - DYNAMIQUE " ... decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos... "
|
|
angel-boy |
![]()
|
QUOTE(INGERUL_DANUTZ @ 21 Oct 2011, 09:02) Va salut, am o problema la o laguna2 NFL, geamu soferului il actionez de pe consola, coboara ok....dar cand dau comanda de urcare, el tot coboara, trebuie sa ma joc un pic sau sa astept ceva timp ca atc cand dau comanda sa urce. Fostu propietar imi spune ca ar fi luat consola de pe o masina din UK si ca sunt inversate comenzile .. wtf?!? desfa modulul de comanda , vezi ca e posibil sa fi schimbat becurile sau led-urile , si la pus inapoi invers , are 2 canturi pe care intra placa cu led-uri , in carcasa cu butoane , asa am patit si eu , se inversa geamurile si comanda sus jos |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci
|
VF1BG0 |
![]()
|
INGERUL_DANUTZ: treci pe la mine si ne uitam la butoane.
|
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
jordy_seba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 11 May 08 From: vaslui ![]() |
salutare tuturor!am si eu o problema la geamul dreapta fata.
problema a inceput de cand mi-am montat la geamuri paravanturi (deflectoare de aer) si de atunci, ele fiind introduse pe interior pe langa geamuri,aceste au inceput sa se inchida din ce in ce mai greu pana cind cel din dreapta(geamul) a murit ![]() ![]() ![]() ma poate ajuta cineva cu ceva,va rog!!!!! ![]() |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
Daca ajungi in bucuresti te ajut eu )
|
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
jordy_seba |
![]()
|
nu am nici o sansa sa ajung,dar zi-mi asa ce se poate face.poate reusesc singur!
|
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
verifici butoanele din usa soferului. Ai acolo o lipitura rece.
|
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
jordy_seba |
![]()
|
rece.adica dezlipita sa inteleg!
multumesc mult,asta e primul lucru pe care il fac maine |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
Citeste aici : http://vf1bg0.com/renault-butoane-geam-Laguna-II.php ce ai de facut.
|
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
ruby77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 1 December 10 ![]() |
salutare are cineva piesa albastra geam dreapta fata ma poate ajuta careva numai piesa albastra ca restu toate sunt buna si le am
|
--------------------
renault
laguna II
2002/Expression
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
ruby77: ti-am trimis PM
|
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
Am o nedumerire, dupa ce-am schimbat cabluri+ piese plastic (kit de reparatie) de la VF1BG0, in mers dupa ce deschid cam pe jumate geamul, in momentul cand vreau sa-l inchid, geamul coboara in jos in loc sa urce desi ridic de buton.
Trebuie sa-l las complet jos dupa care urca ! Montajul l-am facut eu dupa specificatiile din instructiuni, unde am gresit ??? Multumesc ! |
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
PuscasMarin: verifica tensionarea cablurilor, daca tensiunea e prea mica incearca sa le mai tensionezi un pic.
Daca tensiunea e ok, inspecteaza atat piesele culisante cat si cablurile si rola. Ceea ce ti se intampla e specific in situatia in care geamul intampina un obstacol in urcare. Obstacolul poate sa fie atat un defect al pieselor mai sus mentionate cat si o deformare a sinei. |
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
Tensionarea cablurilor e Ok, daca erau slabe sareau de pe rola s-au nu se asezau corect pe caneluri.
Suspectez piesele de plastic care culiseaza mai greu e adevarat fata de cele vechi (originale) desi am uns sinele cu vaselina siliconica. Le mai las un timp sa se uzeze poate isi va da drumul ! Merci de lamuriri ! |
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
si cum se tensioneaza...????..
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
- PH-XX-XXX
2004 Expression
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.910 Joined: 4 February 09 ![]() |
QUOTE(PuscasMarin @ 2 Nov 2011, 09:58) Suspectez piesele de plastic care culiseaza mai greu e adevarat fata de cele vechi (originale) desi am uns sinele cu vaselina siliconica. Asa am patit si eu la geamul dreapta spate, am avut surpriza sa gasesc geamul partial deschis deoarece la superinchiderea centralizata (apasat lung pe butonul de inchidere) toate geamurile s-au inchis cu exceptia aluia, exact ca si cum ar fi intimpinat un obstacol. Nu am uns sinele cu mai nimic. La cel de pe stinga fata am avut vaelina lichida si merge perfect. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
jordi: fiecare cablu ce se infasoara pe rola are o piesa care se prinde de sina in 3 posibile pozitii. Astfel poti regla tensiunea.
Referitor la ungere.. eu prefer vaselina ordinara, cea siliconica nu imi inspira incredre datorita vascozitatii. |
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
CoBrAcsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 27 October 08 From: Caransebes ![]() |
revin si eu cu o problema cu macaralele electrice
am schimbat acu ceva timp macaralele pe fata la cea de la sofer merge in hopuri, am incercat si sa tin ridicat sus si tot asa face acuma cum a venit frigu dimineatza daca e bruma pe masina merge normal macaraua, urca si coboara pe automat de vreo 2-3 ori dupa care iara face probleme, si coboara treptat am demontat panou de la usa si am uns sina de la macara cu vaselina si tot asa merge, nu vrea deloc sa fie normala are cineva idee cu ce sa ung macaraua? sau care sa fie problema? si inca ceva, macaraua din dreapta are comenzile invers (si de pe usa din dreapta si din consola de la sofer), din cate am vazut eu la motoras nu se poate pune mufa decat intr-o singura pozitie. unde sa fie problema aici? |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 110kw
2011 Renault Laguna II 1.9 dCI 79 kW 2002
|
|
ady.sandu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 18 November 10 From: resita ![]() |
super tare ma bag si eu si revin si cu ceva poze daca reusesc operatiunea
|
--------------------
renault
laguna 2
- cs12aas
2001/privilege/1.8,16v
|
|
Liviu_pl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 29 August 09 ![]() |
A mea Laguna are geamuri electrice decat pe fata. Problema e ca nu imi merge decat geamul stanga si de ce: cel din dreapta nu merge decat de la butonu de pe dreapta dar DOAR pe ridicare. Am probat treaba asca cu motorasul scos. Nu imi face serviciu deloc de pe panoul de comanda de la sofer(nici sus nici jos...). Am desfacut ambele fete de usi si am cautat pe amandoua comenzile daca am vreun fir desfacut sau ceva de genul dar nimic. Toate sunt la locul lor... Sigurantele la fel bune... Nu merge decat pe ridicat dar de lasat nici de la comanda de la sofer nici pe cea de la usa dreapta
![]() ![]() |
--------------------
Renault
LagunaII
- PH 83 LGN
2005 1,9dci 101cai
|
|
P3riculoS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 10 January 09 From: London United Kingdom ![]() |
Sal .. si eu am o prob legata de geamul din stanga fata .. dar al meu nu se mai deshide deloc de ceva vreme inainte se deschidea putin cat sa arunci un chistoc de tigara .. acum e mort ... dar motorasul se aude lucreaza dar geamul nu misca deloc .. cine ma poate lamuri cam ce sa intamplat .. sa stiu ce sa caut pe la dezmembrari . .. ca de asa ceva englezii nu duc lipsa .:-))
Masina e cu volan pe dreapta .. :-) Astept rasp voastre care ma vor ajuta cu siguranta .. !! Numai bine !!! This post has been edited by P3riculoS: 29 Mar 2012, 12:32 |
--------------------
Renault
Laguna III
- MK 60 OXP
2.0 dCi 150 eco2 Dynamique TomTom 5Dr FAP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 13:38 |