Geamuri electrice Laguna II, sistem de sustinere rupt
![]() ![]() ![]() |
Geamuri electrice Laguna II, sistem de sustinere rupt
ovidiuliviu68 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 27 October 07 From: SINGEN, D ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Laguna III
- KN-NE-000
2014 2.0dci
|
|||
dacadrean |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 321 Joined: 6 May 07 ![]() |
QUOTE(dacadrean @ 24 Aug 2010, 10:03) Salut, Am o problema si va rog sa ma ajutati cu un cateva sugestii. Geamul din stanga spate se dechide si inchide in trepte iar cand ajunge in partea de sus practic nu mai are limitare, nu stie unde sa se opreasca si scoate un zgomot ingrozitor. Am scos borna bateriei si am reinitializat; celelate 3 geamuri merg ok. Dar acesta face tot asa cum v-am descris mai sus. Multumesc. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? |
--------------------
Renault
Laguna
- -
2007 2.0T Lux Dynamique http://www.reno.ro/index.php?showtopic=255881&hl=
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
ovidiuliviu68 & nick2you: multumesc pentru feedback
dacadrean: cum e zgomotul pe care il face cand ajunge sus? carait, scartait .. etc.. |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi & 2.2dCi
- B-XX-Z4T
2002 / Expression; 2002 / Privilege kituri de reparatie macarale electrice!
|
|
dacadrean |
![]()
|
Un carait urat rau de tot.
Ce dumnezeu poate fi? |
--------------------
Renault
Laguna
- -
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Caraitul vine de la rola zimtata care misca siprala ce in final plimba geamul in sus si jos.
Din ce am vazut pana acum caraitul apare atunci cand plasticul care fixeaza rola respectiva si spirala se crapa, permitand deplasarea rolei in raport cu spirala. De aici caraitul si functionarea cu probleme. In functie de cat de rau e spart plasticul ala, se poate repara sau in cel mai rau caz trebuie schimbat. Eu nu am din pacate piesa asta si nici nu am gasit de unde sa o iau inca. Daca esti din bucuresti arunc o privire gratis .. daca pot sa o repar negociem ![]() |
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
dacadrean |
![]()
|
Multumesc de raspuns. Sunt din Bucureti.
De uitat la ea ne uitam saptamana viitoare ca asta saptamana sunt prins rau de tot. Te rog sa-mi trimiti numarul tau printr-un PM. Multumesc inca o data. |
--------------------
Renault
Laguna
- -
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
0763.262.361
|
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
sipe |
![]()
|
![]() 18 16v Group: Members Posts: 82 Joined: 28 January 10 From: deva ![]() |
Dati geamu jos si scoateti Macaraua cu pricina.lucru de 10 min. si vedeti care este buba. sunt multe plasticuri si oritori ce se pot rupe.
Dai fatza de usa jos e vb de 3 surubele.Doua dedesupt si unu dupa maneru de interior.Dai chederu jos de la geam.Lasi geamu jos detot scoti 2 cleme din interior de unde se sustine geamu pe macara.Ridici geamu sus si il scoti afara. Desfaci sistemu ca e prins in 5 piulite il scoti frumos si te uiti la el sa fie intreg.Poti sa ii faci si o proba afara la rece Adica fara geam sa vezi cat urca si coboara si unde agata de face galagie. In 10 min rezolvi demontatu. BAFTA Si nu dati banii pe prostii ca macaralele se pot reconditiona cum zic si alti baieti mai sus. 0731/917.408 baiatu e din bucuresti Razvan i-am vandut de 2 zile o laguna 2 pentru dezmembrat si are toata plasticurile si accesorile de la macarale si le vinde. This post has been edited by sipe: 2 Sep 2010, 09:08 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- LEO
2001 sipe4you id de mess sau 0765/387.315[B]
|
|
RATIU CRISTIAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 12 February 08 ![]() |
salut si eu am patit ieri clema albastra , alba , cablu nervi etc..poblema e ca nu mai stiu sa pun cablurile alea doua pe motoras caci cind deschid iasa celalalt si invers stie cineva cum sa nu-mi mai toc creieri ca deja miroase a ars ....
|
--------------------
RENO
LAGUNA2
2001 LAGUNA 2 priv pescris
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
daca esti din bucuresti, treci pe la mine si iti pun eu cablurile pe sina gratis.
daca nu esti din bucuresti intra pe http://www.vf1bg0.com/piese-auto.php?id=9 si o sa vezi in josul paginii un film pentru kestia asta. Nu ai cum sa montezi gresit. |
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
RATIU CRISTIAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 12 February 08 ![]() |
ooo da asa da mersi mult maestre
|
--------------------
RENO
LAGUNA2
2001 LAGUNA 2 priv pescris
|
|
bestmale |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 21 June 10 ![]() |
Astazi cand am deschis geamul stanga spate n-am mai putut sa il inchid. Motorasul se aude ca merge dar pe langa geam a iesit o "chestie" metalica spiralata care atunci cand actionez butonul se ridica sau se lasa jos, in functie de cum il apasa dar geamul nu se misca. Credeti ca se mai poate ceva sau sa incep sa umblu la dezmembrari?
|
--------------------
renault
laguna II
- CT 27 BBO
2002/grandtour
|
|
costin.sandu8 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 881 Joined: 7 July 10 ![]() |
Pt. Dragos( VF1BGO)
Sunt Costin, din Brasov( ne-am intalnit acum doua saptamani la IKEA). Am reusit sa-mi fac timp sa montez in sfarsit fata de usa, totul merge perfect! Iti multumesc inca o data pentru ajutor . Pentru ceilalti forumisti, vi-l recomand pe Dragos cu incredere. A mai spus cineva intr-o postare mai veche ca este un om deosebit! Subscriu! |
--------------------
Renault
Laguna 2
2.0 16v Privilege 2002 costin
|
|
MalikQ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 June 09 ![]() |
Am o Laguna 2 1,9 dci din 2006. Si am aceeasi problema care o vad la mai multa lume : sa rupt cablu de la macaraua de pe partea stanga fata. ca sa o inlocuiesc vad ca ma costa foarte mult. Cine ma poate ajuta si cat ma costa. momentan am pus un lemn
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
II / 2006
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
costin.sandu8: danke pentru cuvintele frumoase, reciproca e valabila 100%; iti urez o utilizare cat mai indelungata si fara probleme!
MalikQ: se poate schimba doar un cablu, sau se poate schimba tot in afara de sine si motor. In functie de asta te costa 100.. 150 de RON cu tot cu manopera. Daca esti din bucuresti sau ajungi in bucuresti, pot sa arunc o privire. Numai bine |
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
MalikQ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 June 09 ![]() |
Sunt din bucuresti. Cand porti sa te uiti putin?
|
--------------------
Renault
Laguna
II / 2006
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
daca poti sa ajungi maine pana in ora 2 ar fi ok. azi am facut deja 2 usi si mai astept pe cineva acum. 0763.262.361 e nr meu. ma suni si stabilim exact.
|
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
alez1601 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 20 November 08 ![]() |
![]() Sa traiasca Dragos! Nici renault nu cred ca stie sa repare macaraua mai bine ca el! |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9dCI 120CP 88kW
|
|
jarr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 5 November 08 From: Braila ![]() |
Sarma subtire un pistol de lipit si 4-6 gauri ,se dau in plastic,o sarma subtire de care se leaga sufa si ,,fereste-l '' de ridicari si coborarai
|
--------------------
renault laguna
privilege
2002 - 2.0 16v 135 cp Mai bine vultur un an decat soarece o viata
|
|
mariospaniolul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 October 10 ![]() |
salutare eu sunt nou pe acest forum si as vrea sa spun ca si mie mi s-a intamplat cu geamul spate iar macaraua e destul de scumpa 151 euro( stau in spania) dar romanul e inventiv asa ca am facut acea piesa de plastic sa functioneze ca una noua si chiar mai bine ca una noua ca acum e mai rezistenta. putina sarma mai oteloasa si un burghiu pt dat gauri, si e rezolvata.trebuie putina imaginatie pt ca piesa nu se poate lipi cu nimic. in curand o sa scot si niste poze sa va arat.
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 expression
|
|
CosminPC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 30 June 10 ![]() |
Salut! Vroiam sa stiu daca se mai comercializeaza kituri de reparatie geamuri ca am si eu o problema cu geamul pe fata stanga, pentru o laguna 2. Mersi
This post has been edited by CosminPC: 6 Oct 2010, 07:04 |
--------------------
RENAULT LAGUNA
II 2001 1.8i 88 kW,
RENAULT LAGUNA III 2011 2.0dci 110 kW
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Ia legatura cu Dragos (VF1BGO)
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=510...dpost&p=2602038 This post has been edited by Dan73: 6 Oct 2010, 09:43 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
CosminPC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 30 June 10 ![]() |
Problema este ca am incercat, dar nu dau de el, nici pe telefon, si nici pe site. Mersi!
|
--------------------
RENAULT LAGUNA
II 2001 1.8i 88 kW,
RENAULT LAGUNA III 2011 2.0dci 110 kW
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
Salut,
Din pacate telefonul meu o ia razna periodic, trebuie sa cumpar iar altul si nu am ajuns nici azi prin oras. Am primit pe mail cateva comenzi pentru kituri de reparatie, o sa raspund azi tuturor. Scuze inca o data pentru intarzieri dar am multe pe cap si trag tare sa ajung la zi! Numai bine. |
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
alumoi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Dragos, multe multumiri pentru promptitudine.
|
--------------------
Renault
Laguna Estate
1.9dCI - 2001
|
|
CoBrAcsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 27 October 08 From: Caransebes ![]() |
salutare
geam sofer cu problema 1. coboara in trepte; am tinut sus si jos de mi-au iesit ochii si tot asa facce; la reprezentata au zis sa schimb macaraua (am schimbat`o ca era rupta cand am luat masina) 2. nu merge nici cu impuls sa urce si sa coboare singur pana jos ma poate ajuta cineva cum sa rezolv problema asta? |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 110kw
2011 Renault Laguna II 1.9 dCI 79 kW 2002
|
|
amne |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 30 April 10 ![]() |
@cobrascb: Salut. Incearca sa tii apasat pe "sus" cand geamul e de tot sus si sa tii "jos" cand geamul e de tot jos. Ar trebui sa fie suficient doar sus. La mine cel putin asa a fost. Sper sa fie asta. Bafta.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Expression 1.9 dCi
|
|
CoBrAcsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 27 October 08 From: Caransebes ![]() |
amne: am tinut de o gramada de ori asa si tot degeaba
nu vrea deloc si cand dau sa`l cobor sau sa`l urc, urca in trepte oricat tin apasat ma gandeam ca poate mai e vreo metoda ceva sa`l fac sa mearga ma gadesc sa schimb si consola cu butoane poate sa faca figuri si de acolo o sa mai incerc sa vad cum rezolv This post has been edited by CoBrAcsb: 28 Nov 2010, 17:10 |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 110kw
2011 Renault Laguna II 1.9 dCI 79 kW 2002
|
|
yoda |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 10 November 06 ![]() |
Multumiri lui Dragos (VF1BGO) pentru macara si montarea ei. Un tip de exceptie !
|
--------------------
renault
laguna
2003, lux privilege 1,9 dCi 120CP
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(CoBrAcsb @ 28 Nov 2010, 17:10) amne: am tinut de o gramada de ori asa si tot degeaba nu vrea deloc si cand dau sa`l cobor sau sa`l urc, urca in trepte oricat tin apasat ma gandeam ca poate mai e vreo metoda ceva sa`l fac sa mearga ma gadesc sa schimb si consola cu butoane poate sa faca figuri si de acolo o sa mai incerc sa vad cum rezolv tind sa cred ca motorasul este de vina .....trebuie curatat.... a curs apa pe el... |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 15:27 |