Geamuri electrice Laguna II, sistem de sustinere rupt
![]() ![]() ![]() |
Geamuri electrice Laguna II, sistem de sustinere rupt
Lucian_19 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 302 Joined: 21 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 2.2 DCI 150 CP
2003/Dynamique
|
|||
CosminPC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 30 June 10 ![]() |
|
--------------------
RENAULT LAGUNA
II 2001 1.8i 88 kW,
RENAULT LAGUNA III 2011 2.0dci 110 kW
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
CosminPC la mine pe site sunt 120 de ron acum. Intr-o saptamana o sa scada probabil la 105 RON cand primesc urmatorul transport.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi & 2.2dCi
- B-XX-Z4T
2002 / Expression; 2002 / Privilege kituri de reparatie macarale electrice!
|
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
am citit 16 pagini si degeaba.am gasit colegi cu aceeasi problema ca si a mea ( geamul dreapta e urcat la maxim,se aude motorasul pe urcat,insa pe coborat nimic.nici butonul de la sofer si nici cel de la pasager), dar nici unul nu a spus ce a descoperit.inca nu am desfacut portiera,dar astept sfarsitul de saptamana.
|
--------------------
renault
laguna2
- BT 01 XUA
2003 EXPRESSION 79kw 107cp Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
ccv81: verifica butoanele din usa soferului. Contactele se oxideaza, poti sa incerci sa le lipesti si apoi cel mai probabil o sa functioneze. E posibil sa fie nevoie sa desfaci complet butoanele astfel incat sa poti sa lipesti contactele de sub cablaj. Nu stiu sa explic prea bine, daca am vreme pana vineri fac cateva poze.
|
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(VF1BG0 @ 20 Jul 2010, 19:11) ccv81: verifica butoanele din usa soferului. Contactele se oxideaza, poti sa incerci sa le lipesti si apoi cel mai probabil o sa functioneze. E posibil sa fie nevoie sa desfaci complet butoanele astfel incat sa poti sa lipesti contactele de sub cablaj. Nu stiu sa explic prea bine, daca am vreme pana vineri fac cateva poze. sper sa ai dreptate,dar inclin sa fie totusi altceva.pana nu desfac sa vad macaraua si motorasul nu pot sti exact.multumesc |
--------------------
renault
laguna2
- BT 01 XUA
2003 EXPRESSION 79kw 107cp Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
QUOTE(ccv81 @ 21 Jul 2010, 21:25) sper sa ai dreptate,dar inclin sa fie totusi altceva.pana nu desfac sa vad macaraua si motorasul nu pot sti exact.multumesc garantat trebuie sa scoti doar butoanele din portiera sofer si sa refaci toate lipiturile butonului respectiv. mai simplu de atat nu se poate. daca nu te descurci cu lipiturile mergi cu butoanele la un electronist si zii sa-ti refaca lipiturile. treaa de 2 minute |
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
ccv81 |
![]()
|
QUOTE(gsalexandru @ 21 Jul 2010, 22:00) garantat trebuie sa scoti doar butoanele din portiera sofer si sa refaci toate lipiturile butonului respectiv. mai simplu de atat nu se poate. daca nu te descurci cu lipiturile mergi cu butoanele la un electronist si zii sa-ti refaca lipiturile. treaa de 2 minute pai daca ar fi probleme la lipituri,atunci ar trebui sa functioneze de la butonul de la pasager,avand in vedere ca e geamul fata dreapta.dar nici acolo nu vrea sa coboare.cand apas butonul pe coborat pur si simplu nu se intampla nimic.nu se aude cupland motorasul cum se aude pe ridicat. |
--------------------
renault
laguna2
- BT 01 XUA
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
e vorba de un circuit intrerupt... daca vrei sa crezi bine .. daca nu cauta problema pana ajungi tot la lipituri
![]() |
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
bvirgil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 9 November 06 From: Oradea ![]() |
Pentru cei care aveti nevoie de un kit de reparatie geamuri, apelati la VF1BGO cu incredere.
Pe mine m-a servit foarte prompt de fiecare data si cand am ajuns in Bucuresti, mi-a montat kitul bonus. Mersi inca o data! |
--------------------
Renault
Laguna III Carminat 1.5 dci
2010 Laguna III Carminat, 1.5 dci
|
|
ccv81 |
![]()
|
QUOTE(VF1BG0 @ 27 Jul 2010, 06:11) e vorba de un circuit intrerupt... daca vrei sa crezi bine .. daca nu cauta problema pana ajungi tot la lipituri ![]() sper sa o rezolv luni.ma duc la un meserias sa vada exact ce e,sa imi masoare valorile de la cablaj.dupa cate am vazut azi cablurile sunt intregi.si apropo,nu am spus ca nu te cred,ci am spus ce se intampla la mine.te tin la curent cum o rezolv |
--------------------
renault
laguna2
- BT 01 XUA
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
eu sunt curios ce valori o sa masoare meseriasul... intre ce pini .. si de unde o sa stie care pin corespunde unui anume buton.
Fa un test simplu.. ia un set de butoane de la un cunoscut cu laguna si o sa vezi daca functioneaza sau nu. Apoi pune mana pe pistolul de lipit si lipeste butoanele ca sa rezolvi rapid si usor problema |
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Ccv81, aceeasi problema am avut-o si eu si mai un coleg de pe forum. El in prima faza a pus geamul dreapta pe direct, adica mergea numai din portiera dreapta. Apoi am vrut sa rezolv si eu problema si ne-am chinuit juma de zi si nu i-am dat de capat. Am plecat de la usa din dreapta dar le-am lasat pagubasi pentru ca trebuia dat bordu jos sa verificam tot. De fapt trebuia sa plecam de la usa soferului
![]() Problema este o lipitura pe placuta butoanelor de la sofer, este lipitura firului cu + care intrerupe circuitul. Nu ma pricep dar asta am inteles eu ca este problema. Dai jos butoanele pentru usile fata de pe usa soferului, il desfaci usor sa nu rupi ceva urechiuse si demontezi placuta cu lipiturile si sigur o sa vezi care lipitura nu e buna. Refaci lipitura si problema va fi rezolvata, garantat. Bafta! |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Citeste si tropicul asta http://www.reno.ro/index.php?showtopic=59746&st=60 si o sa-ti dai seama cum desfaci butoanele daca nu sti. Bafta!
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
ccv81 |
![]()
|
multumesc pentru ajutor.intradevar,era ceva probleme la un circuit de la butonul de la usa soferului.s-a rezolvat.am iarasi geamul functionabil.
|
--------------------
renault
laguna2
- BT 01 XUA
|
|
ovidiuliviu68 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 27 October 07 From: SINGEN, D ![]() |
Salutare VF1BG0.
![]() Am dat jos fata de la usa soferului ptr. a vedea de ce nu mai functioneaza macaraua la care mi-ai schimbat cablurile (au tinut exact 2 luni din pacate). Se pare ca piesele de plastic la imbinarea camasii de la cablu au cedat la partea dinspre rotor...Astept de la tine o solutie de moment? Sau crezi ca cel mai bine ar fi sa cumpar o macara noua, in prezent pretul a ajuns pe la 400 lei cu montaj cu tot (bineinteles nu la Renault)! |
--------------------
RENAULT
Laguna III
- KN-NE-000
2014 2.0dci
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
m atot uit ca se strica macaralele astea... si de fapt nu macaraua ci faimoasa piesa albastra.... nu ar putea cineva sa o bricoleze din ceva material metalic si eventual imbracata in cauciuc (daca o mai fi nevoie)?
astfel sa nu se mai rupa piesa? |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
ovidiuliviu68: ne auzim in 2 zile si o rezolvam, daca am facut eu montajul e gratis reparatia indiferent ce trebuie inlocuit.
ccezar2004: cam greu sa torni una metalica, si chiar daca o faci din metal .. o sa pice apoi si restul pieselor din plastic ![]() |
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
OZN99 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 29 July 10 ![]() |
In noile seturi de reparatie facute in Polonia piesa albastra este alba si mult mai solida.
|
--------------------
Renault
Laguna2 1,9dci
2003
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
In cateva cuvinte din experienta de pana acum pot zice urmatoarele:
Piesele albastre sunt destul de rezistente, astfel incat sa suporte socurile, in conditiile in care cablurile sunt tensionate corect. Este important ca lungimea cablurilor si a camasilor sa fie corecta, dar am intalnit macarale la care lungimea cablului ar fi trebuit sa fie diferita. Adiq .. dupa montaj tensiunea nu era tocmai cea corecta(era cablul prea slab tensionat) cu toate ca din distantiere nu se mai putea tensiona. Prin urmare fiecare reparatie are particularitatile ei, sunt si cazuri in care cablurile nu sunt tocmai pe masura cu toate ca au lungimea standard. Cred ca probelema aceasta apare din uzura pieselor din plastic de pe sine... |
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
ovidiuliviu68 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 27 October 07 From: SINGEN, D ![]() |
Da, montajul l-ai efectuat la Medias, eu nu am desfacut decat fata de usa ca sa vad daca e blocata macaraua, nu am mai umblat la altceva, ci doar am blocat din nou geamul cu un lemn...asa cum a mai fost inainte.
Mersi, te astept |
--------------------
RENAULT
Laguna III
- KN-NE-000
2014 2.0dci
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
ovidiuliviu68: nu mai stiam, scuze. Daca imi trimiti o adresa si numar de telefon pun la posta azi un kit fara niciun cost! Doar montajul nu prea am cum sa il fac decat daca treci prin bucuresti, in drum spre mare eventual!
|
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
OZN99 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 29 July 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna2 1,9dci
2003
|
|
nick2you |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 January 10 From: Timisoara ![]() |
pt VF1BG0 cum dau de tine pt un chit usa fata sofer?
|
--------------------
Renault
Laguna2
- 12TMGWO
2001
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
PM sau 0763.262.361
|
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
mihai vulcan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 27 July 08 From: Sibiu ![]() |
am sunat la firma din cluj si costa 60 de lei cele doua piese de la macaraua fata de laguna II!
|
--------------------
HYUNDAI
I30 1.4 tgdi exclusive launch edition
- SB 06 YCP
2017 Ex Renault Laguna Ii
Ex Renault 25 GTX |
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
ar trebui luate cateva de rezerva... ca nu se stie cand avem nevoie...
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
nick2you |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 January 10 From: Timisoara ![]() |
VF1BG0 am primit piesele sambata dimineata pe la orele 9.00
si scuzama ca am intirziat sa te anunt. Saptamana care vine ma apuc de montaj sper sa nu am probnleme. Ne mai auzim pe forum! |
--------------------
Renault
Laguna2
- 12TMGWO
2001
|
|
dacadrean |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 321 Joined: 6 May 07 ![]() |
Salut,
Am o problema si va rog sa ma ajutati cu un cateva sugestii. Geamul din stanga spate se dechide si inchide in trepte iar cand ajunge in partea de sus practic nu mai are limitare, nu stie unde sa se opreasca si scoate un zgomot ingrozitor. Am scos borna bateriei si am reinitializat; celelate 3 geamuri merg ok. Dar acesta face tot asa cum v-am descris mai sus. Multumesc. This post has been edited by dacadrean: 24 Aug 2010, 11:01 |
--------------------
Renault
Laguna
- -
2007 2.0T Lux Dynamique http://www.reno.ro/index.php?showtopic=255881&hl=
|
|
nick2you |
![]()
|
VF1BG0 am facut montajul si totul e ok
Multumesc inca o data pt. piese |
--------------------
Renault
Laguna2
- 12TMGWO
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 06:23 |