Problema M2, lipsa compresie, fostul: Nu va luati Megane
![]() ![]() ![]() |
Problema M2, lipsa compresie, fostul: Nu va luati Megane
Solon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum vreo 2 saptamani am facut la IPSO programarea pentru inspectia de 1 an. Interesant este ca mi-au pus intrebarea daca doresc o masina pe perioada efectuarii lucrarii: eu am ramas
![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
masina de schimb trebuie sa o dea service-ul si in caz de reparatie pe garantie, si in caz de reparatie pe banii clientului, si in caz de reparatie pe casco/rca pentru ca el isi ia banii in oricare din cele 3 cazuri si in teorie trebuie sa ofere servicii cat mai bune si pe placul clientului ca sa fie ales de catre acesta.
practica la noi e alta. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
liviurosioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
Ieri am vazut masina cu buba in service la Meridian. Ghiciti unde statea o parte din motorul desfacut... In habitaclu, in fata scaunului din stanga
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|
atoma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 3 May 05 From: constanta ![]() |
pai sa nu se piarda ceva din el...sau sa dispara
![]() |
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|
olaru_stelian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 July 06 ![]() |
QUOTE(liviurosioara @ 27 Jul 2006, 18:15) Ieri am vazut masina cu buba in service la Meridian. Ghiciti unde statea o parte din motorul desfacut... In habitaclu, in fata scaunului din stanga ![]() M-au sunat asta seara ca e gata reparatia masinii. Am scris marti in Franta, dar inca nu am primit raspuns oficial, doar confirmare de primire. De la noi, mi-am luat gandul de la vocea clientului si de la reprezentantii Renault. Nu stiu ce sa fac, daca sa iau masina din service sau s-o las acolo. Ma gandesc ca n-are rost s-o tina aia degeaba acolo pana primesc raspuns de la Renault, gen zile sau saptamani. Eu cred ca daca o iau, nu schimba cu nimic plangerea mea. Plus ca nu stiu daca nu cumva sunt obligat s-o ridic de acolo dupa ce e reparata; faza e ca nu am garantia la mine, a ramas la ei. Oricum, clar ii intreb ce-i cu motorul pus in masina. Da Doamne sa fie vreo urma de ulei sau ceva de genul pe acolo... ca atunci clar n-o mai ridic chiar si daca e sa stea acolo 2 luni de acum incolo. Dezamagit si oripiliat de unele chestii, Stelian |
--------------------
Renault
Megane
2006, 1.6
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
incearca sa obtii cat mai multe hartii oficiale de la ei. ce au schimbat, note de constatari, dracu mai stie ce, oricum cat mai multe hartii.
proba, nu pleca de acolo decat dupa ce fac proba la masina cu tine, cat mai lunga proba, evident pe autostrada dar nu 3 metrii pana la brico. astea sunt lucrurile pe care le-as face eu. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot te-ai agitat si cu Renault Franta, mai asteapta un pic pana vezi ce raspuns iti trimit.E tentatia mare sa iti recuperezi masina, dar poate iti dau aia schimbare motor.Mai stii!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
olaru_stelian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 July 06 ![]() |
M-am mai linistit. Azi (vineri) am fost si am ridicat masina. Lumea foarte amabila pe acolo, ne-au luat directorii intr-o sala de sedinta, ne-au explicat ce si cum, si ne-au dat masina. De mers, merge; sper ca motorul reparat sa nu tina cat unul nou
![]() M-am interesat si nu are legatura demersul cu schimbatul motorului cu faptul ca am ridicat masina; doar nu era s-o las omului in batatura aiurea. M-am uitat de urme de piese de motor in habitaclu, si "din pacate" nu am gasit nimic. Inca n-am primit nimic de la vocea clientului sau de la renault... asteptam; Mai scriu daca s-o mai intampla ceva; oricum va multumesc de sustinere si multumesc si www.reno.ro ca am putut sa-mi spun pasul aici. Spor |
--------------------
Renault
Megane
2006, 1.6
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(olaru_stelian @ 28 Jul 2006, 18:52) Azi (vineri) am fost si am ridicat masina. Lumea foarte amabila pe acolo, ne-au luat directorii intr-o sala de sedinta, ne-au explicat ce si cum, si ne-au dat masina. De mers, merge; sper ca motorul reparat sa nu tina cat unul nou Man, serios acum, mie imi seamana a abureala de cea mai joasa speta asta cu chematul in sedinta. Nu vreau sa fiu carcotas, dar ti s-a dat o sugestie excelenta: proba serioasa de drum cu masina. Era bine daca sedinta o faceai cu ei la tine in masina, pe sosea. Ai facut proba de drum? Cat a durat, pe unde te-au dus?![]() In orice caz, bafta monstruoasa cu masinuta si tine-ne la trifazat daca apar noutati ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Solon |
![]()
|
Acum putem sa-l felicitam pe Stelian ca si-a luat masina?
![]() Sper ca gata cu ghinioanele! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
|
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Pana la urma ce a avut masina aia?
![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
morph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Am sunat azi, si se pare ca singura problema identificata este cea cu supapa. S-a facut comanda de .... "piese", si acestea vor ajunge vineri ![]() |
-------------------- fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006 VW Polo Happy 1,2 HTP 2006 |
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Scuze
![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 12:50 |