Nu va luati Megane; va rog, Posesor Megane 1.6, 1100 km
![]() ![]() ![]() |
Nu va luati Megane; va rog, Posesor Megane 1.6, 1100 km
morph |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006 VW Polo Happy 1,2 HTP 2006 |
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Octavia mai buna ca Megane, nu nu Megan mai bun ca Octavia, nu nu stai sa vezi ce are Octavia ... aaa da stai sa vezi ce are Megane-ul ... nu nu Constitutia e baza ...
![]() Chiar daca a fost mutat la diverse eu il inchid. De ce ? de la o problema a unui Megane ati ajuns la Octavia si Constitutie ... cam prea departe totusi. |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
olaru_stelian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 July 06 ![]() |
Nu inteleg de ce topicul "Nu va luati Renault; va rog" a fost mutat de la generalitati Megane si apoi inchis.
Este bine ca stiu ca anumite lucruri nu pot fi spuse chiar pe fata pentru ca deranjeaza... Scopul pentru care am initiat acel topic era de a prezenta opiniei publice o problema cu un Renault si modul in care ea este abordata de Renault si de service Meridian. Nu am aruncat cu c...at in nimeni, doar mi-am expus punctul de vedere ca POSESOR al unui Megane. Ideea de a inchide un thread care critica masinile Renault mi se pare aberanta, si daca stiam ca pe acest site nu trebuie sa discut decat despre consumuri si greierasi si cat de misto este Renault-ul meu, si eventual sa si scriu o poezie ceva, nu ma mai apucam. Am considerat insa ca ceea ce se intampla este bine de stiut de VOI. Problema inca nu a fost rezolvata si eu cred ca s-ar putea sa fie unele persoane care sunt sau ar fi interesate de evolutia lucrurilor. Nu am incalcat nici o regula, nu am injurat, pur si simplu am scris ce este in neregula cu Megane, in opinia mea. Bani mai munciti ca cei din care am luat nenorocirea asta de masina nu cred ca a mai avut vreunul dintre cei care ma luau la misto ca "nu mi-a dat taticul bani de masina mai buna" sau ceva de genul. Ce ziceti de 15 ani de economii? Am luat Renault pentru ca a fost mai ieftin si cu mai multe dotari decat concurenta. Acum imi pare rau. Asta e tot ce vreau sa zic. Chestia cu verificatul service-ului inainte de a merge la el mi se pare o tampenie: de ce mai scrie Renault pe service-ul ala? cum am zis si intr-un post anterior... mi se strica masina in constanta, ce fac? merg la internet cafe si citesc threaduri? E ABERANT Faptul ca unii forumisti au inceput o dezbatere renault vs octavia este treaba lor, si nu cred ca pentru asta ar trebui inchis forumul. Mai putin in cazul in care pe www.reno.ro nu poti sa prezinti decat ce e bine si ce merge la masinile si serviciile Renault. Astept un raspuns la aceasta problema, a continutului permis, si va asigur ca imi voi muta povestile in alta parte daca aici nu sunt primite. |
--------------------
Renault
Megane
2006, 1.6
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
ai tot sprijinul meu sterian
nici mie nu imi place inchiderea |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Topicul trebuia splituit in doua si pastrata partea ta. Problema principala a ta nu este cu Renault Franta, ci cu service-urile din .ro. Nu stiu de ce, dar am impresia ca in Franta in 2 ore aveai masina rezolvata. Asadar problema este la partea romaneasca. Aici am si eu multe de criticat. Oameni mai incompetenti decat cei de la Renault Romania rar iti mai este dat sa vezi. Vanzarile excelente ale marcii franceze se datoreaza exclusiv capacitatii marcii de a face masini ieftine. Pentru ca cei din Romania nu fac nimic pentru a-si multumi clinetii. Si eu cand am luat masina, cand s-au vazut cu banii in banca m-au lasat balta si daca era dupa ei stateam zile bune pana sa ridic masina.
Ai dreptate cu service-ul Meridian. Acesta nu a primit OK de la Renault pentru capacitatea sa excelenta de lucru si asa cum este obisnuit prin .ro prin binecunoscuta spaga. Service-urile din .ro sunt la pamant. In afara de Mach 1 (unde baietii mai umbla si prin masinile de raliu ale sefului lor) si alti cativa dealeri mai importanti, restul sunt in pom. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Parerea mea este ca exagerzi si daca te astepti ca toata lumea sa-ti planga pe umar te inseli. Unii oameni sunt multumiti de masinile lor...eu am 3 masini renault si nu prea am avut probleme cu ele. Conteaza si modul de exploatare iar cei care sustin ca au schimbat amortizoare la 10k spun totul despre modul cum se comporta cu masina si atunci este explicabil de ce schimba si coloane si bielete prematur.
Ai avut un mare ghinion...puteai cumpara orice marca si sa ti se intample acelasi lucru. Si tot nu inteleg de ce dumnezeu nu iei masina de la servisul ala tampit si sa o duci in alta parte. Sunt o gramada de servisuri renault si nu toti sunt tampiti. Pana la urama vina principala o are servisul si mai putin renault. Daca primeai masina gata stricata atunci renault era principalul vinovat...dar asa masin a cedat dupa 1000km...probabil ca motorul a trecut testele la care a fost supus si acedta dupa aceea. Nu cred ca la reanult lucreaza clarvazatori sa vada ca ce se intampla cu motoarlele lor dupa un anumit timp. Imi pare sincer rau pentru tine...si ca un sfat dupa ce masina o sa fie reparata vinde-o. Poate cu o alta marca o sa ai mai mult noroc. Bafta. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
QUOTE(olaru_stelian @ 24 Jul 2006, 19:28) Faptul ca unii forumisti au inceput o dezbatere renault vs octavia este treaba lor, si nu cred ca pentru asta ar trebui inchis forumul. Mai mult ca sigur ca asta e motivul inchiderii topicului. De altfel sunt de acord, putea fi deschis un topic separat pt comparatii intre masini. Nu cred ca cineva se poate supara ca masinile Renault sunt criticate atata timp cat exista si o argumentare pentru asta. |
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
V A L I |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 20 September 05 From: BV ![]() |
QUOTE(ncristi @ 24 Jul 2006, 20:52) Imi pare sincer rau pentru tine...si ca un sfat dupa ce masina o sa fie reparata vinde-o. Poate cu o alta marca o sa ai mai mult noroc. La fel cum fac si multi din cei care isi vand masinile second-hand dai si tu un sfat de "roman autentic". Baga-i la altu' mortul in casa!! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 / 1.5 dci / 65 cai
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
De multe ori mi s-a parut ca forumistii (nu doar de pe reno.ro) sunt mai "inversunati" poate decat directorii marilor concerne de automobile!... Este firesc sa iti lauzi masina (iti place de ea, altfel nu ai fi dat banii pe ea!), insa cel mai greu este sa reusesti sa ii accepti defectele. Te doare cand vezi ca nu "te asculta"... Ce este mai dureros- si poate par paranoic, insa ceva pute in toata treaba asta - este sa o lasi pe mana unora si altora care au obtinut franciza de service Renault, sunt foarte pretentiosi cu garantiile si intotdeauna au ceva de comentat la obiectiile tale, de cele mai multe ori facute pe un temei valabil. Este suficient sa cititi post-ul "Cel mai urat mesaj- Injection failed" pentru exemplificare...cati nervi, cati draci!...Cand am fost sa imi schimb parbrizul si i-am vazut pe cei care urmau sa lucreze la asta, mai ca nu imi venea sa plec din service! Nu spun ca haina il face pe om, insa decenta si bunul simt nu te costa nimic...Salopete nespalate cu anii, unghii murdare si lungi (in special la degetul mic- se poate folosi si la scarpinat in urechi, si la pus sarea in mancare- ma intelegi...) Deci astia urmau sa se apuce de lucru!!!... Si fireste cand am fost sa o iau de la service, a trebuit sa stau eu sa sterg toate amprentele si urmele de adeziv de pe parbriz- ei erau in pauza de masa...Rusine! Si acest lucru este valabil la orice service autorizat de orice firma producatoare! La Mercedes, la un schimb de ulei la Casa Auto, pana nu m-am luat un pic de ei nu m-a bagat nimeni in seama! Si hai, eu eram un obosit din provincie cu un schimb de ulei! Dar era un tip cu un S Classe care vroia sa isi monteze DVD cu ecrane in tetiere, deci va dati seama ce boost la incasari era acolo, si statea gagiul, nu-l baga nimeni in seama, si a tot stat, eu plecam si tipul inca astepta... Asa ceva nu se face! Nici la Mercedes, nici nicaieri! Daca as fi sef de service, nu as permite angajatilor sa se comporte asa. Nu spun ca ar trebui sa fie educati la Scoala Bunelor Maniere, insa nesimtirea de care dau dovada este mult prea mare. Nu vreau sa generalizez, insa asta este situatia majoritara, cei seriosi fiind practic dizolvati in aceasta masa naclaita de nesimtire!... Pacat, pacat pentru noi in special, ca ne stoarcem nervii la fiecare vizita la service, pacat pentru salariile pe care le primesc indiferent de calitatea muncii... Cum era un slogan din perioada mineriadelor? "Noi muncim, noi nu gandim!"...Ei, se pare ca nici cu munca nu se prea mai omoara nimeni....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE La fel cum fac si multi din cei care isi vand masinile second-hand dai si tu un sfat de "roman autentic". Baga-i la altu' mortul in casa!! Ce oameni Am spus "dupa ce va fi reparata". Masina este noua man...si presupun ca cel care o va cumpara va afla de defectul remediat din carnetul de service. deci nu va fi mintit cum spui tu. In viziunea ta ce ar trebui sa faca...sa o arunce la gunoi? This post has been edited by ncristi: 24 Jul 2006, 20:35 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
problema lui olaru_stelian a fost mutata aici:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=50735 topicul asta ramane inchis deoarece e o varza in el, se discuta probleme pe care initiatorul topicului nu le-a adus in discutie. Omul are o problema, foarte grava, pe care a prezentat-o corect. Nu e locul de O2 vs M2 vs L2 vs orice altceva. Nici nu cred ca il intereseaza ca se intampla si la alte masini. Vrea sa isi repare masina si sa beneficieze de un produs pe care l-a platit la pretul cerut de producator. Poate singura greseala a fost titlul tipicului. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 08:16 |