Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
zax |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|||
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Suparat rau ca dupa lovitura de sambata, ieri dupamasa a crapat fulia de la alternator. Megane,
![]() This post has been edited by shteffanivlad: 19 Feb 2008, 09:13 |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
Suparat ca azi intr-o intersectie mai ciudata un idiot cu o dacie aflat in fata mea a franat chiar in mijlocu intersectiei. Eu in spatele lui incercam sa ma sigur din stanga, .. si nu l-am vazut cand a franat. i-am facut praf bara spate+armatura bara+ infundat portbagaj + indoit capac portbagaj (era break). La meganelu meu doar nr putin sifonat, suportu crapat (ma oftic ca era cu forum.reno) si pe bara un punct cam cat juma de unghie sarit vopseaua... in rest nimic vizibil. Verificat si pe sub bara, nu se vede indoita armatura. Ca finalitate i-am dat omului 2 mil si ne-am vazut de drum. El nu a vazut ca era infundat portbagaju, ... si a cerut bani ptr bara
![]() Si toate astea dupa ce ieri venind de la otopeni spre Pitesti pe dn7 (soseaua veke) am nimerit un ditamai radaru...( 1 mil si 3 puncte ) Ma gandesc ca pana vineri sa las masina acasa ... ma fac pieton sa-mi vie mintea la cap ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aditasse @ 19 Feb 2008, 20:44) Nu te gandesti ca poate avea deja portbagajul infundat ? ![]() In alta ordine de idei... Sunt suparat ca am de incasat niste bani de la unii clienti pe care-i credeam ok, buni platnici, iar ei sunt plecati ba in vacante prin tara, ba in tarile calde, ba evita sa vorbeasca cu mine la telefon, punandu-si secretarele sau colegii sa gaseasca scuze de gradinita.... "Pai nu mi-ai spus ca arde cu plata. Daca ma uit mai bine pe factura scrie ca se plateste cu OP la 7 zile. Eh lasa ca daca voi intarzia o zi, nu o sa mori tu dintr-atata lucru." Auzi nesimtire la ei !!! Dupa ce ca la sume mici nu i-am obligat sa plateasca pe loc cu chitanta, tot ei fac gura. Si-apoi vorba aia... putin de acolo, putin de dincolo se face ditamai suma "gaura"-n buget... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Pe principiul lovitura sub centura s-a decis ca de la 1 martie toti membrii echipei de vanzari (din care fac si eu parte) nu vor mai avea salariu fix. Doar comision.
Cum masina de serviciu nu primesc, cum am venit clar pe new business, cum alte bonificatii nu primesc ma intreb oare cat mai stau aici. Super tare, frate! |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
aditasse |
![]()
|
Incearca sa vezi partea buna a lucrurilor, ... taie salaru fix da creste comisionu considerabil, si ai motiv de alergat.
La noi cand am schimbat modalitatea de calcul la muncitori si i-am platit la metru patrat lucrat, in loc sa ii platim ca pana atunci cu salar fix am descoperit ca aceeasi lucrare pe care o faceau in 2 luni au reusit sa o faca in o luna, ca in loc sa plece acasa la 5 ii gaseam pe santier si la ora 8 poate 9, ... si cheltuielile cu salariile au crescut enorm... In concluzie azi sunt suparat ca .. n`am bani ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.104 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
pai si calitatea lucrarii nu avea de suferit >>>>?
|
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Sint asa usor deranjat ca a pierdut Real...ai dracu'....
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
aditasse |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
si daca apare o dispozitie de santier ca ceva trebuie modificat (isi aduce aminte proiectantul sau beneficiarul ca mai vrea ceva) si pentru modificarea aia te intorci un pic inapoi, ce faceti? Cum va intelegeti cu muncitorii? Ca fac ei scandal cand sunt pe salariu si ii pui sa desfaca ceva.
This post has been edited by zax: 21 Feb 2008, 09:24 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
La noi sunt salarii fixe in fabrica dar cand sunt comezi urgente ce trebuiesc livrate a doua zi sau chiar in aceeasi zi, muncitorii sunt platiti pe ora dublu.
Daca impartim un salariu de 10 mil. la 22 de zile lucratoare si apoi la 8 ore, obtinem aproximativ 57.000 lei / ora. Deci la orice ora in plus peste program, muncitorul se alege cu vreo 100.000 lei. Sunt perioade ale anului cand muncitorul mai ia la salariu inca 50 % fata de intelegerea avuta la angajare. Banii se dau o data pe luna, mai exact la fiecare 30 ale lunii, nu de alta, dar tre' sa "simta" si ei ceva la portofel. Ni se pare cea mai "ok" forma de salarizare pana in acest moment la care se adauga tot felul de facilitati... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
![]() ![]() ![]() scz ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
Nu este. Si chiar daca ar fi, ar fi trebuit sa posteze muncitorii, nu eu... si cum ei nu au acces la net... mesajul de mai sus s-a vrut doar o continuare a discutiei colegilor nostri ref. la sistemul de salarizare. Daca tu crezi ca trebuia sa postez la "Coltul Bucurosilor", inseamna ca iti convine ideea cu plata orei "la dublu" si chiar am vrut sa spun ca facem angajari dar m-am abtinut, crezand ca nu sunt doritori pe aici... Hahaha, glumeam...
![]() Si-apoi ia spune... De cand te-ai facut tu moderator ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
unde faci angajari bre ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Flamingo |
![]()
|
Nu e bre de voi, decat pentru cei cu 8-10 clase, maxim maximorum profesionala (ceea ce nu cred ca sunt pe aici) si care se "multumesc" sa lucreze in mediu toxic, cu vopsea, imprimeuri si alte nebunii...
![]() La birouri nu mai e loc, momentan. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
La birouri nu e loc niciodata.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
da ce mai zici de bugetarii din adm publica 780 cu bonuri de masa si daca faci ore suplimentare norocul tau( faci voluntariat)
daca nu erau muncitori sefii mureau de foame ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
veniti la mine ca avem 2 birouri goale......
dar nu va recomand colegele saunt mai rele decat vopselele.......stau si ma gandesc care e de fapt mediu mai toxic??? un birou plin de "basini" si la propriu sii la figurat sau o turnatorie......... parerea mea biroul ca de fum mai pui un filtru ceva da de prostie..sigur te dilesti..... e noi sa fim sanatosi.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Flamingo |
![]()
|
@Laurentziu...
Stiu ce vrei sa spui, pentru ca m-am izbit si eu de asta, plus ca atunci cand "pui botul" pentru cineva, iti asumi o foarte mare raspundere. Ideal este ca atunci cand recomanzi pe cineva, sa-i spui din start atat lui, cat si angajatorului ca de acum inainte iti iei mana de pe el. Sunt patit si stiu ce vorbesc. In alta ordine de idei, din novembrie si pana la 15 ianuarie cand s-a ocupat, la noi chiar a fost loc liber pentru sef de productie (fostul era paie). ![]() @b76gaarh... Intr-adevar, colectivul de femei, este cel mai "toxic". Pe mine ma stiu fetele de la birou drept cel mai "mare" misogin din toate timpurile, din cauza ca au incercat la un moment dat sa-mi intre in gratie pe baza de fuste scurte si decolteuri adanci, de parca in asta consta bunul mers al firmei, iar eu le-am retezat-o scurt, trimitandu-le la plimbare. Pai nu asa facem treaba pe aici fetelor. Ridici fusta si esti absolvita de orice vina ? Ha ! Vedem unde s-a gresit, corectam si speram sa nu se mai intample gafe de proportii. Dar hai c-am deviat. Oricum, asa este ref. la muncitori. Daca nu erau ei, "noi" am fi murit de foame, exceptie facand vanzatorii, artistii, hotii si parlamentarii. Pentru ca aia se "bazeaza" pe "altceva". This post has been edited by Catalin S.: 21 Feb 2008, 12:56 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
NadaLina |
![]()
|
esti misogin dar nu cel mai mare .fuste scurte si decolteuri f adanci .....hmmmm
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aditasse @ 19 Feb 2008, 20:44) Suparat ca azi intr-o intersectie mai ciudata un idiot cu o dacie aflat in fata mea a franat chiar in mijlocu intersectiei. Nu inteleg de ce este idiot. Ca a franat in mijlocul intersectiei sau ca ai intrat tu in el? Poate a avut un motiv anume si nu te-ai prins tu. Probabil ca si el a gandit la fel: unul care se grabea a intrat in spatele meu. Te-o fi facut idiot? |
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(veronik @ 21 Feb 2008, 13:22) esti misogin dar nu cel mai mare .fuste scurte si decolteuri f adanci .....hmmmm ![]() ![]() ![]() Vero, crede-ma ca nu am animic cu femeile, din contra... sunt etichetat mare curvar in anumite medii si cercuri de prieteni (pe motiv ca sunt insurat sau ceva in genul vulpii si a strugurilor)... dar cand observ ca unele femei folosesc tot felul de "scurtaturi" ca sa ajunga in top, iau si eu masuri cum pot si cum m-a invatat r.ahatul asta de viata. Era sa uit... Pe postul sefului de productie a venit o... EA. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cand nu te mai tine intelectul dupa ce ai urcat pe scuratatura cauti un prost cu bani si te mariti, ce e asa greu?**
![]() ** se aplica domnisoarelor sub 70 de kile ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() ![]() ![]() crezi ca ai dres busuiocul cu kg ![]() si ce inaltime? This post has been edited by veronik: 21 Feb 2008, 14:19 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pai de obicei baietii cu bani nu se uita pe urate,daca sunt si grase...
![]() ![]() PS: daca este considerat misogin acest post, imi cer scuze anticipat ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(veronik @ 21 Feb 2008, 13:48) Sa-ti trimit un PM ? Sa-mi explici ce ? Ceea ce stiu deja ? ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() semnat sx slab ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
M-am saturat sa aud mereu critici despre masinile Renault. Nu va convine? Nu va plac? Nu va simtiti bine in ele? Vindeti-le si gata. Cumparati-va altceva ca sa fiti multumiti. Si poate plecati si de pe forum-ul asta si ne lasati pe noi, restul in pace sa traim cu greierasii si cu celelate probleme. Ar fi muult mai bine.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th August 2025 - 23:07 |