Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
GeX |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 21 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Juke
2016 - Tekna 1.6 DIG-T 190CP CVT Xtronic-M7 4WD
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu mai stiu intrebarea dar stiu raspunsul, si-l voi stii toata viata
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
suparat ca nu mai am pic de timp liber, nu am mai dormit de doua zile, si nici in noaptea asta nu voi pune capul pe perna... Acu o ora doua eram la benzinarie, am bagat de la pompa cu debit marit si obosit fiind mi-a alunecat pistolul din mana. Rezultatul.. Miroseam ca un tractorist si masina era jumatate spalata cu motorina. Are vreun efect motorina asupra vopselei? Sau a hainelor? Nu mai pooot...
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
Nici bine nu ii face. Dar cu somnu asta nu prea e de glumit.. cateva ore ... si dupa creste productivitatea muncii considerabil..
Suparat pe "vreme" nici zapada nu avem, nici primavara nu vine. M-am saturat de mocirla asta si de noroiul de pe strazi. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
NU are efect, stai linistit.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Mersi Laurentiu.
OT: Suparat ca m-am dat pe energizante, de la ora 6 am baut 2. I`m freakin ballistic. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Azi e ultima mea zi la locul de munca actual, dupa mai bine de 4 ani jumate intr-o echipa excelenta
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 15 Feb 2008, 00:40) Are vreun efect motorina asupra vopselei? Daca vopseaua nu e proaspata, n-are nimic. Dar s-o cureti in locurile alea cu ceva degresant (detergent auto) sau macar sa stergi cu o carpa fiindca se va strange praf ca porcu'. |
--------------------
-
-
-
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Pe mine ma tine faptul ca la noi greu gasesti un loc de munca decent.
![]() This post has been edited by Laurentziu83: 15 Feb 2008, 11:18 |
--------------------
.
.
.
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Al salariului, a ceea ce faci, a colectivului, etc...Daca vrei de la 1000 ron in sus deja stramba din nas angajatorii.
|
--------------------
.
.
.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 15 Feb 2008, 10:44) presupun ca nu ai plecat de bine ce iti era Imi era foarte bine la jobul actual, dar plecam din tara ai plecat la mai bine presupun |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Ningeee....si tocmai mi-am spalat masinuta, arata asa frumos....
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Ninsoarea ma-sii
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce misto ninge... pacat ca imi fac varza masina! Si n-am anvelope de iarna pe Civic
![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 15 Feb 2008, 18:10 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
Pentru toti deficientii care nu semnalizeaza pe viscol, tin sa va anunt ca am relatii la politie
![]() This post has been edited by antifizic2: 15 Feb 2008, 18:56 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ninsoarea mizdii pasii!!!
Azi am plecat de la servici mai devreme, toate mergeau bine, si a trebuit sa ies din casa sa iau spaghete de la colt, pe la 18:00. Am ajuns intr-o intersectie goala unde trebuia sa fac drepta, eu mergand cu 15-20km/h. Cand am tras de volan s-a dus ca dracu si n-am mai apucat sa o indrept ca m-am infipt in lateral-spatele unui Avensis. Urmari la el: partea de bara din stanga spate zgariata in 2 puncte si un clips sarit Urmari la mine: numar indoit, suport numar spart si (posibil) bucata gri din bara zgariata si indoita. Maine o sa merg la Politie sa vad si cat o sa ma coste prostia. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
![]() chiar imi pare rau sa aud de victimi ale ninsorii, oricum nu suna prea grav, bani nu cred ca te va duce prea mult, la capitolul timp si nervi insa... |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
azi in fata blocului un Tico a facut pe sania si s-a infipt in fundul unei octavia , a iesit destul de sifonat , octavia nu cred sa fi avut ceva
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Suparat pe autoritati. Bucurestiul arata azi ca dracu, trafic infernal nici tipenie de politist.
|
--------------------
-
-
-
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() This post has been edited by L!nuX: 15 Feb 2008, 21:30 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Blast3R |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 3 September 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
- Megane Sedan Privilege 1.5 dCi 100 cp
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
suntem off topic cu totii... aici e Coltul Suparatilor!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
antifizic2 |
![]()
|
am lovit o bordura care era temeinic ascunsa in zapada, noroc ca aveam doar vreo 30 km/h ca altfel stricam masina.
ce tara ![]() This post has been edited by antifizic2: 15 Feb 2008, 23:42 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mamaaa ce au securizat "geniile de la IT" laptopul de servici a lui sora-mea. Nu pot sa schimb wallpaperul, nu pot sa instalez,am disable la toate porturile USB,am disable la unitatea optica, am disable la wireles, la bluetooth la draq sa-i ia ca am disable la tot. Paranoici sunt astia frate.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
L!nuX |
![]()
|
man
http://www.knopper.net/knoppix-mirrors/dow...rs/knopper.net/ knoppix si faci ceva pe sistemul lor ![]() live cd linux butabil usor de folosit |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Inseamna ca sunt 80% sanse sa fiu coleg cu ea. La laptopurile comandate anul asta s-au luat FARA WiFi si Bluetooth, USB sunt dezactivate la majoritatea (aici eu am scapat ca am nevoie de el), unitatea optica merge numai daca vrei si stii cum sa scrii cu Windows Explorer, iar wallpaperul daca vreau sa il schimb trebuie sa umblu adanc in Windows si tine doar pana luni, cand se da refresh la politica de retea si revine ala cu numele firmei
![]() P.S. La lumina felinarelor am dat toata zapada de pe masina si am vazut ca in afara de numar si suport e posibil sa ma fi agitat degeaba. O sa analizez maine mai in amanunt, insa daca e doar minor-minor nu cred ca ma inham la bagat masina in service pentru bara fata... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th August 2025 - 07:28 |