Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
amsterdam |
![]()
|
||
![]() no member Group: Members Posts: 181 Joined: 25 July 07 From: sb ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
- 58-TRZ
2007 expression It is better to beg for forgiveness than to ask for permission
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Amsterdam, tu ori esti "bazat" in zona, ori ai inca un garaj sau vreo "ingraditura" in jurul locului de parcare, care te face sa nu-ti pese prea mult (sau deloc) de ce se discuta pe aici, preferand sa tragi imediat concluzii si sa pui etichete cat mai bizare.
Ce nu intelegi din ce am spus mai devreme ? In jurul blocului exista "n" locuri de parcare, bine stiute de catre cei care locuiesc in zona. Unele sunt platite la primarie, altele nu mai sunt platite la primarie de multa vreme dar vecinii nu au de unde sa stie, altele nu sunt si nu au fost vreodata platite la primarie pentru ca nici macar nu sunt demarcate prin schite, scheme si alte rahaturi d-astea...dar au tablite puse la misto cu nemerele de inmatriculare. Atunci cand un cetatean cu drepturi egale si cu loc platit la primarie, parcheaza cu buna stiinta pe locul altcuiva pe motiv ca "LASA CA SI ALA A PARCAT AZI PE LOCUL MEU, DE CE SA NU PARCHEZ SI EU"... cu alte cuvinte, "sa moara si capra vecinului", apar tot felul de conflicte. Nu este vorba de zapada. Ala a fost un motiv oarecare pentru care m-am aprins zilele astea si nu trebuie sa te legi de el, decat daca vrei neaparat sa agiti spiritele pe aici. In fine... Deci parchezi o data, parchezi de doua ori, esti atentionat intre timp dar tu continui sa iti lasi masina pe locul altuia... Atunci ori esti un om de rea credinta ori ai pile la politie, ori esti bazat in zona (fost securist, fost / actual bisnitar, peste etc) ori esti un mare nesimtit care nu merita nici macar un scuipat. Poate acea untura de care am citit pe aici, pusa pe parbriz sa meriti... pentru ca nu sunt adeptul blocarii masinii sau al cauciucurilor taiate. Nu est evorba de tine aici, sper sa nu ma intelegi gresit. De ce sa arat ca sunt mai prost decat ei ? Stiu ca nu se face primavara cu o floare, dar nici sa ne comportam identic cu cei care ne supara nu este bine. Haideti sa incercam sa nu mai fim rautaciosi. Haideti sa vedem unde este problema si sa rezolvam pe cale amiabila. Daca nici asa nu se poate, faceti ca seful meu... Din bucurestean get-beget, a ajuns "darzean"... Mai exact, s-a mutat la Darza (cativa km de Buftea). Nu mai are treaba cu vecinii si nici cu locurile de parcare. Dar hai c-am deviat... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
Sa-mi bag picioarele un gura idiotilor de pe la firmele de asigurari, majoritatea sunt niste ratoni habarnisti care nu stiu decat sa calculeze niste procente si sa spuna sictiriti ca nu se poate, dar sunt primii la incasat rate babane si fransize de tot rasul, altfel habar nu au sa faca niste poze la o masina sau cu ce se mananca.
Cum adica bah, il pocneste pe tatal meu, care era cu dacia, si, cand vrei sa repari masina pe RCA, aia de la Allianz zic senin ca depaseste plafonul de 1200 ron reparatia (masina e din 1998), dupa parerea lor e dauna totala. Adica un far spart, un colt de spoiler, o aripa si o capota putin indoita sunt daune totale? Pai la ce p*** mea mai foloseste RCA-ul, daca nu despagubeste nimica? Sa-l dau in judecata pe cel care m-a pocnit, cand ala, de buna credinta si-a facut rca? La ce p*** mea mai scriu pe polite "despagubire de 150 de mii de euro"? Sa ia ochii la fraieri? Dupa mintea lor creata, daca umblu cu vreo masina din 1993, adusa de afara (si asta pentru ca nu mi-ar conveni sa fac rate pe 7 ani la una noua), si ma pocneste altul, sa inteleg ca RCA-ul nu are nici o valoare? Ca in instanta oricum pierd, daca il dau in judecata pe cel ce m-a pocnit. Altfel fac RCA-uri pe toate partile si la toate buticurile. Taxa de prostie... Bine macar ca mai are CASCO masina, facem pe casco cu regres catre RCA, daca altfel nu se poate. Sa incerc o reclamatie la CSA? In afara cum se procedeaza, ca au o groaza de masini vechi de 10-15 ani... This post has been edited by Laurentziu83: 25 Jan 2008, 10:34 |
--------------------
.
.
.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
A, si dupa logica asta, daca intra in mine unul si am un batran in masina care e ranit (cu vechime de 60-70 de ani de la valoarea de nou), pe rca va fi despagubit doar de un plasture, restul e "dauna totala"???
This post has been edited by Laurentziu83: 25 Jan 2008, 12:50 |
--------------------
.
.
.
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
@laurentziu83 gresit...intra la pierderi colaterale! asta este...good point orcum!
|
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cineva mi-a tras niste chei pe capota
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
tarani , urasc chestia asta
******** Adaugat de moderator ... "tzarani ? ".... poate vrei sa revizuiesti scrierea putin ... adaugat de mine : am revizuit , sa traiti This post has been edited by L!nuX: 26 Jan 2008, 17:11 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
amsterdam |
![]()
|
![]() no member Group: Members Posts: 181 Joined: 25 July 07 From: sb ![]() |
QUOTE(Catalin S. @ 25 Jan 2008, 09:45) Amsterdam, tu ori esti "bazat" in zona, ori ai inca un garaj sau vreo "ingraditura" in jurul locului de parcare, care te face sa nu-ti pese prea mult (sau deloc) de ce se discuta pe aici, preferand sa tragi imediat concluzii si sa pui etichete cat mai bizare. Ce nu intelegi din ce am spus mai devreme ? In jurul blocului exista "n" locuri de parcare, bine stiute de catre cei care locuiesc in zona. Unele sunt platite la primarie, altele nu mai sunt platite la primarie de multa vreme dar vecinii nu au de unde sa stie, altele nu sunt si nu au fost vreodata platite la primarie pentru ca nici macar nu sunt demarcate prin schite, scheme si alte rahaturi d-astea...dar au tablite puse la misto cu nemerele de inmatriculare. Atunci cand un cetatean cu drepturi egale si cu loc platit la primarie, parcheaza cu buna stiinta pe locul altcuiva pe motiv ca "LASA CA SI ALA A PARCAT AZI PE LOCUL MEU, DE CE SA NU PARCHEZ SI EU"... pai asta nu intelegi tu ca tu nu ai LOCUL TAU e locul oricaruia ca e spatiu public (in afara faptului cand platesti la primarie, care e si asta o prostie da ma rog..) si nu ma intereseaza ca tu parchezi acolo de 1000 de ani CETATENI cu drepturi egale ziceai si tu la un moment dat |
--------------------
renault
megane
- 58-TRZ
2007 expression It is better to beg for forgiveness than to ask for permission
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
suparat ca nu mai pot accesa mailul de pe yahoo de la calculatorul de acasa si ofticat ca la munca pot sa accesez. nu-mi pot explica de ce acolo merge si la mine acasa unde mergea si inainte, nu mai vrea...
![]() |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Firewall, ceva ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bashtalu @ 26 Jan 2008, 16:43) suparat ca nu mai pot accesa mailul de pe yahoo de la calculatorul de acasa si ofticat ca la munca pot sa accesez. nu-mi pot explica de ce acolo merge si la mine acasa unde mergea si inainte, nu mai vrea... ![]() scrie in adressbar http://217.146.187.123/ daca mai vrei sa inveti ceva ![]() C:\Documents and Settings\Laur>nslookup mail.yahoo.com Server: dns-cache-2.rdsnet.ro Address: 193.231.236.30 Non-authoritative answer: Name: eulogin.yahoo-eu1.akadns.net Address: 217.146.187.123 Aliases: mail.yahoo.com, login.yahoo.com, login-global.yahoo8.akadns.net |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
L!nuX |
![]()
|
sunt suparat ca saracii astia de la cobalcescu mi-au pus covorase de 25 de lei
![]() si mai trist e ca nici nu am vazut unele mai decente aveti idee prin ce supermarket as gasii covorase cat de cat decente ( auchan , cora , careffour ) ? |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Discount 10%, sa fiu in rand cu lumea
![]() Cica sa nu ma mai iau de aia care imi dau reputatie negativa fara sa se semneze si sa nu-i mai fac intr-un anumit fel. Bai dute.... ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 27 Jan 2008, 14:41 |
--------------------
.
.
.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ok, ma duc..
dar si tu te-ai dus ..in trei zile de concediu si pe viitor ai putea sa ai grija si la limbaj |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
masina de serviciu ,un logan,a fost lovita de un politist care iesea de pe o alee dintre blocuri(pe unitatii mergea loganul si ala a iesit pe aleea dintre blocuri din dreapta pina in semaforul de la babanovac -pentru cine stie zona)
brusc aleea aia a devenit strada ![]() ![]() ![]() ![]() astia-s idioti rau ![]() ![]() ![]() miine fac un scandal monstru ![]() ![]() ![]() loganul are toata fata praf ![]() This post has been edited by FireChief: 27 Jan 2008, 22:46 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Ninge in baia mare .......
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Pai si pentru asta esti suparat? Uite pentru consolare, la ora asta ninge si in Brasov
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Nu ninge in Bucuresti.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Suparat ca in 2008 A.D. noua generatie regreta vremea pesedeului.
Hal de țara, rusine sa ne fie ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
mi-au furat antena...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(amsterdam @ 26 Jan 2008, 14:47) pai asta nu intelegi tu ca tu nu ai LOCUL TAU e locul oricaruia ca e spatiu public (in afara faptului cand platesti la primarie, care e si asta o prostie da ma rog..) si nu ma intereseaza ca tu parchezi acolo de 1000 de ani CETATENI cu drepturi egale ziceai si tu la un moment dat Din cate imi aduc eu aminte, nu cred ca ne cunoastem... automat nu sti nici unde stau si nici daca am sau nu am loc de parcare platit / rezervat la primarie. Pana la "noi ordine", mergi pe "mana mea" si te rog... nu ma mai contrazice. Multumesc. ![]() On topic... Azi ies actele firmei si am fost anuntat inca de aseara ca mai tre' sa cotizez in plus fata de suma pe care o stiam deja. Deh... avocatii astia... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sunt suparat......
sa ma p.... pe toti taranii cu carnet care nu belesc ochiiiiii la masinile parcate...vineri am gasit bara spate lovita si vopseaua sarita....... io si mai dobitoc...sambata am spalat cartela cu tot cu blue jeans .....in masina de spalat..... noroc ca inca merge cartela........ |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
Aloooooo nu va mai plangeti ca nu ninge ca nu e asa fain precum credeti, tocmai am venit de la o tura de zapada si nu mai am chef de nimic!! noroc ca e zapada usoara si nu m-am rupt de spate
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
L!nuX |
![]()
|
ninge in bucuresti , iar
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
sunt suparat ca n - am bani
vreau bani ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
DrK |
![]()
|
|
--------------------
Sedan
Negru
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 02:35 |