Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Ii doresc multa 'sanatate' mosului asezat degeaba in spatele unui volan de PA$$$$$$AT TDIIIII (evident) care mi-a dat oglida peste cap in intersectie la Foisorul de Foc. Vroia el neaparat sa se bage in fata autobuzului domne'.
Normal, i-am zis 'de bine', primata de nevasta-sa urla la el, idiotu' nu mai nimerea sa bage in viteza -> circ ieftin aiurea. M-am sictirit de mosi batuti in cap. + ca am bifat niste gropi de tot r@h@tul care au aparut ca prin minune dupa zapezile astea. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
cand ai Q7 parchezi unde vrea muschiu tau. desi erau fro 3 parcari la distante de maxim 100 m, pitecantropu' s-a gandit ca cel mai bine ar pune masina in giratoriu' pe spatiul verde (acu nu prea e verde din cauza noroiului si nici n-o sa mai fie verde vreodata daca e in mod constant arat de posesorii unor astfel de masini).
faza e de acu 10 min din tgv. oras in care gasesti loc de parcare usor. fara plata, fara complicatii. cat de nesimtit sa fii sa lasi masina in halu' asta???? Attached thumbnail(s) 23012008.jpg ( Size: 266.59k ) Number of downloads: 112 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Suparat ca mi s-a amanat intalnirea cu clientul de azi de la ora 4
![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(cristib @ 23 Jan 2008, 11:38) cand ai Q7 parchezi unde vrea muschiu tau. desi erau fro 3 parcari la distante de maxim 100 m, pitecantropu' s-a gandit ca cel mai bine ar pune masina in giratoriu' pe spatiul verde (acu nu prea e verde din cauza noroiului si nici n-o sa mai fie verde vreodata daca e in mod constant arat de posesorii unor astfel de masini). faza e de acu 10 min din tgv. oras in care gasesti loc de parcare usor. fara plata, fara complicatii. cat de nesimtit sa fii sa lasi masina in halu' asta???? pai intreaba l pe el ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Poate face importatul reclama la masina
![]() Astia merita o amenda de zile mari. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
Suparata ca s-a dus receptionista in concediu in Egipt si s-a hotarat sa nu se mai intoarca (barba'su localnic, amenintari de divort etc.)!!!
![]() ![]() ![]() Cum biroul e semi-gol in perioada asta, ia ghici cine face doua job-uri acum??? ![]() 'tui camilele ma-sii!!! |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de ce nu vezi fata plina a paharului......
adica esti atat de prezentabila ca poti sa reprezinti firma si ...fizic..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cristib lasa-i un mesaj cu cheia si intreaba-l
![]() This post has been edited by L!nuX: 23 Jan 2008, 12:04 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
Nu mai merg amagirile astea, am servit la receptie vreo 2 ani in timpul studentiei. Macar e liniste in birou deci n-am pe cap decat telefonul.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ 23 Jan 2008, 11:38) cand ai Q7 parchezi unde vrea muschiu tau. desi erau fro 3 parcari la distante de maxim 100 m, pitecantropu' s-a gandit ca cel mai bine ar pune masina in giratoriu' pe spatiul verde (acu nu prea e verde din cauza noroiului si nici n-o sa mai fie verde vreodata daca e in mod constant arat de posesorii unor astfel de masini). faza e de acu 10 min din tgv. oras in care gasesti loc de parcare usor. fara plata, fara complicatii. cat de nesimtit sa fii sa lasi masina in halu' asta???? Off topic... Ca sa vezi... Si mai este si din Bucuresti pe de-asupra... Nesimititu' dreaq ! ![]() On topic... Am inteles ideea Cristib... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
n-are nici o treaba numaru'. mi se pare ca posesoru' e targovistean, mare patron. genu' de baietas cu ceafa groasa si burdihan proeminent. cred ca o data cu livrarea unei masini de genul asta (q7, ML, X5...etc), dealerul livreaza posesorului si o doza mare de nesimtire si nepasare.
mai am unu prin zona tot cu q7 si tot negru (ce coincidenta) mare patron de agentie de turism. agentie situata chiar intr-o intersectie. ghici unde-si lasa ala masina.... chiar la intersectia strazilor. tre sa iesi cu masina in mijlocu intersectiei ca sa te poti asigura. ca altfel nu vezi nimic de magaoaia aluia. iar parcarea este peste drum de agentia lui. parcare mare cu locuri destule. da-i e lene umflatului sa-si miste suncile 20 de m. This post has been edited by cristib: 23 Jan 2008, 13:25 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
Nu e neaparat asa cristib... eu am 2 cunostinte cu Q7 si nu sunt ciobani...
A parcat misto ala oricum ![]() ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by DrK: 23 Jan 2008, 16:38 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sunt suparat ca nu gasesc niste covorase de megane la un pret decent , noi sunt 190 RON
![]() am inteles ca s-ar potrivii alea de logan si din ce am vazut in poze is facute cat de cat binisor , fata de ce am acum .... e adevarat ? |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
nope.... sunt de 2 lei cele de Logan, or asa zic cunostintele mele care au asa ceva... eu am avut unele universale.
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 23 Jan 2008, 16:42) sunt suparat ca nu gasesc niste covorase de megane la un pret decent , noi sunt 190 RON ![]() am inteles ca s-ar potrivii alea de logan si din ce am vazut in poze is facute cat de cat binisor , fata de ce am acum .... e adevarat ? am eu covorase de megane la 100 ron pt privilege (d-alea gri) |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
L!nuX |
![]()
|
ai PM fratzica
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
ma enerveaza oamenii care vor credite cu acte false
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
ma enerveaza bancile care isi dau seama ca am complectat intentionat eronat formularul de credit
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
completat Matei?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Nemmo |
![]()
|
![]() Membru erect Group: Members Posts: 49 Joined: 16 September 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 23 Jan 2008, 16:42) sunt suparat ca nu gasesc niste covorase de megane la un pret decent , noi sunt 190 RON ![]() am inteles ca s-ar potrivii alea de logan si din ce am vazut in poze is facute cat de cat binisor , fata de ce am acum .... e adevarat ? sa nu faci greseala ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dCi 105HP/2007
fara oglinzi electrice da' cu piele pe volan... ... mi-am dorit asa de mult o "fraulein" ca am ajuns in pat cu o "mademoiselle"!
|
|
amsterdam |
![]()
|
![]() no member Group: Members Posts: 181 Joined: 25 July 07 From: sb ![]() |
ce aveti fratilor cu locurile de parcare?
parca traiti in jungla tu nu parchezi nicio data pe "locul" altcuiva? si mie mi-a taiat un dobitoc cauciucul dar va spun ca in tari civilizate nu se pune asa problema PARCAREA E PENTRU TOATA LUMEA |
--------------------
renault
megane
- 58-TRZ
2007 expression It is better to beg for forgiveness than to ask for permission
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(amsterdam @ 24 Jan 2008, 17:05) ce aveti fratilor cu locurile de parcare? parca traiti in jungla tu nu parchezi nicio data pe "locul" altcuiva? si mie mi-a taiat un dobitoc cauciucul dar va spun ca in tari civilizate nu se pune asa problema PARCAREA E PENTRU TOATA LUMEA Amsterdam, nu intelegi... Citeste mai din urma. Normal ca am parcat si eu de atatea ori pe locul altcuiva, dar cand dai zapada la o parte dintr-o parcare, faci "carare" pana la drumul principal, nici un vecin un vine sa te ajute, apoi iti gasesti locul deszapezit ocupat de cineva din zona (din bloc sau de la blocul vecin) care STIE prea bine ca de-atata timp EU parchez acolo, si care mai are si tupeul ca zile la rand sa repete figura (cu toate ca si-a gasit stergatoarele ridicate de catre mine), atunci nu-i deloc a buna. Aici este deja nesimtire crasa. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
nu ma enerveaza cel care parcheaza pe locul meu, daca locul unui vecin este liber atunci parchez pe al lui si ma inteleg cu el (ca doar suntem vecini) sau il blochez pe inculpat si-i las numar de telefon.
dar ma enerveaza cel care parcheaza pe doua locuri si denota ca e arogant si nesimtit. atunci il blochez si nu-i las numar de telefon. sa ma astepte! si va beneficia de acelasi tratament si de vecinul meu caruia i-a blocat deasemenea locul. sincer, daca locul meu ar fi stradal (nu in spatele blocului, in cartier si nici pe trotuar) nu m-as supara cand cineva imi ocupa locul. pe un bulevard mare, circulat, sunt foarte multe sanse sa parcheze in locul tau cineva care are treaba la banca 5 minute, sau la dentist o ora etc... locul de parcare de pe strada/bulevard....e "al bulevardului" si au voie sa-l ocupe si clientii spatiilor comerciale aflate la parterul blocului. asta e bucurestiul! |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
amsterdam |
![]()
|
![]() no member Group: Members Posts: 181 Joined: 25 July 07 From: sb ![]() |
QUOTE(Catalin S. @ 24 Jan 2008, 18:12) Amsterdam, nu intelegi... Citeste mai din urma. Normal ca am parcat si eu de atatea ori pe locul altcuiva, dar cand dai zapada la o parte dintr-o parcare, faci "carare" pana la drumul principal, nici un vecin un vine sa te ajute, apoi iti gasesti locul deszapezit ocupat de cineva din zona (din bloc sau de la blocul vecin) care STIE prea bine ca de-atata timp EU parchez acolo, si care mai are si tupeul ca zile la rand sa repete figura (cu toate ca si-a gasit stergatoarele ridicate de catre mine), atunci nu-i deloc a buna. Aici este deja nesimtire crasa. NU SUNT DE ACORD de cate ori pe an esti nevoit sa cureti zapada? de ce crezi ca nu iti dau voie autoritatile locale sa iti ingradesti locul atunci? da-i in judecata si castiga dreptul asta in instanta pana atunci parcarea e comuna ti-am zis un dobitoc mi-a taiat cauciucul in urma cu cativa ani si de atunci nu ii mai suport pe cei cu simtul "parcarii" |
--------------------
renault
megane
- 58-TRZ
2007 expression It is better to beg for forgiveness than to ask for permission
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sunt suparat ca e liniste pe forum...........numai posteaza nimeni......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
L!nuX |
![]()
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(amsterdam @ 24 Jan 2008, 17:05) ce aveti fratilor cu locurile de parcare? parca traiti in jungla tu nu parchezi nicio data pe "locul" altcuiva? si mie mi-a taiat un dobitoc cauciucul dar va spun ca in tari civilizate nu se pune asa problema PARCAREA E PENTRU TOATA LUMEA pai asta i problema...ca n ajunge pentru toata lumea ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th August 2025 - 17:39 |