Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
sylvester |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
inseamna ca te-am tras in poza
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Dupa o ora de nervi in aglomeratie, cand ma pregateam sa imi pleznesc nevasta pt ideea cu bradu`, l-am vazut. Nu pot sa zic ca mi-a placut, nici ca nu mi-a placut, mi s-a parut doar interesant.
|
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sincer, ma c*c in bradu lor! Sunt oameni care nu au unde sta, ce manca, drumuri pline de gropi, sate/comune care nu au drumuri, iar noi aici in capitala tarii avem CEL MAI MARE BRAD DIN EUROPA!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt suparat ca cineva mi-a sters postul de la coltul bucurosilor.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
snt suparata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
macar sunt Euro sau Lire sterline ?
![]() Eu sunt suparat ca n-au culoarea pe care mi-o doresc disponibila pe stoc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() De asemenea mi-am pierdut iubirea vietii mele. Pana o gasesc pe urmatoarea va fi jale (mai ales de craciun) ![]() On the good side: Sunt tanar, sanatos, cu bani, casa si masini ![]() L.E. semit, chiar faceam aluzie la un banc ![]() " Rubrica la matrimoniale: 25 ani, 1,90 m, 85 kg, top model la casa de moda X, proprietar al unui Porsche 911, al unui BMW X5 4.6 is, a unei vile in Pipera si a trei case de vacanta in Snagov, Sinaia si Mamaia, nu caut nimic, doar ma laud." ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 3 Dec 2007, 12:08 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
rubrica matrimoniale nu exista inca... ultimu care a incercat-o e banat
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
semit:
![]() sau ma scuzati.. era coltul suparatilor, nu? ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
daca voi sunteti suparati pe bradul adus de o banca, si nu pus de primarie- mie imi vine sa injur podul grant
![]() ![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Cypher4laguna @ 3 Dec 2007, 11:24) macar sunt Euro sau Lire sterline ? ![]() Eu sunt suparat ca n-au culoarea pe care mi-o doresc disponibila pe stoc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() De asemenea mi-am pierdut iubirea vietii mele. Pana o gasesc pe urmatoarea va fi jale (mai ales de craciun) ![]() Ia culoarea care e pe stoc si poate rezolvi macar problema nr. 2. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Inca sunt uimit de nesimtirea si tupeul unora.....azi dimineata in intersectie la Obor, politistul ne da verde, eram ultimul din coloana si am incetinit din cauza unei gropi, dar un netrebnic cu o masina germana TDI, ciumec, ignora semnele politistului si trece, vezi domne avea verde
![]() ![]() ![]() M-am linistit dupa ce l-a tras pe dreapta si a venit un coleg sa ii arda o amenda mica ![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
suparat ca nu pot merge in italia de sarbatori cu inima impacata!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
vai da ce violent esti mutzunache
![]() sper sa nu dau de tine prin trafic daca fac vreo boacana ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Mutzunache @ 4 Dec 2007, 09:48) Inca sunt uimit de nesimtirea si tupeul unora.....[..] un netrebnic cu o masina germana TDI, ciumec, ignora semnele politistului si trece, vezi domne avea verde ![]() ![]() Tipic 102.gif |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bear_mc |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Parerea mea e ca una-i boacana si alta-i nesimtirea...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bear_mc |
![]()
|
Pai poti sa fac o boacana pe care celalat sa o interpreteze ca o nesimtire.
Oricare ar fi eu nu vreau sa ma intalnesc cu Mutzu in trafic. |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
nu te panica tata, s eintampla multora dintre noi. aseara de exemplu la universitate un TDI-st dasta de care zici probabil recent intors din strainatate vede rosul la semaforul de pe banda stanga si tranteste cea mai mare frana ever in fata mea, desi noi eram pe banda din mijloc mergand pe directia innainte , directie care era semnalizata de culuoarea verde
m-am oprit la exact 2 cm de bara lui, daca il loveam ar fi fost vina mea ![]() morala: noi sa fim sanatosi ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu vroiam sa il bat, ca am facut o promisiune, dar vroiam sa ii bat obrazul putin si poate sa il sperii putin....hihi
Daca nici ce a facut el nu e nesimtire, nu stiu ce e, de cate ori nu mi s-a taiat fata, claxonat, flash-uit, injurat, etc.....nu zic nimic, pur si simplu ignor, dar cand intreci masura deja se schimba foaia...dar nu am innebunit sa ma cert cu toti handicapatii de pe sosea. Banuiesc ca suntem oameni inteligenti si deosebim o boacana de nesimtire... ![]() ![]() This post has been edited by Mutzunache: 4 Dec 2007, 11:57 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Mda, pisa putin afara si deja se circula infect.
PS: Abia imi spalasem masina aseara.. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
mutzu- daca ne vedem intrafic am sa scot o pancarda mare cu forum.reno.ro- sper sa te mai imbunez- eu deja am inceput sa ignor jmecherasii cu tdi-uri care sunteaza stopul si orice alta coloana - sunt genu de oameni unde dimensiunea cefii este invers proportionala cu creierul lor -
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Din ce in ce mai multi cretini trec pe rosu.... iar am inceput sa-i remarc in fiecare zi, cel putin 2-3.
Mai era ceva ce m-a suparat rau azi.. dar am uitat... poate ca e mai bine asa. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Mutzunache |
![]()
|
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am facut 2 ore pana acasa, in conditiile in care de obicei fac 45 de min. De la Alba Iulia pana la Universitate am facut 1 ora jumatate! Restul de 30 de min le-am facut de la Universitate pana pe Bucurestii Noi.... pe stradute mai lungi, dar bune daca bulevardele sunt full!
Incredibil ce dezastru era la Unirii! Sa nu zic de universitate! Am avut vreme sa ma uit la brad vreo 30 de minute (pe cei 75 de metri din fata magazinului Unirea). Imi bag toate cele in traficul din Bucuresti si mai ales in Videanu ![]() ![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Aseara am facut 1h si vreo 15 minute de la Cotroceni pana pe Transilvaniei. Evident ca Stirbei Voda era super full si fiecare intersectie era blocata ca doar treceau bizonii si pe rosu..Am preferat sa raman la birou si am plecat mai tarziu spre casa.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am facut 1 ora un drum pe care in mod normal il fac in 15-20 minute.
Am stat 40 minute sa ies de pe str. Paris in Piata Victoriei. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
is suparat ca n-avem cel mai mare brad din eoropa
![]() http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-12-05&id=230257 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Am vorbit cu nea Nicu`. Nu vine azi. E blocat in trafic...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 08:08 |