Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1069 Pages « < 38 39 40 41 42 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...

Lucman
post 24 May 2007, 19:28
Post #1171

Cogito ergo doleo

Group: Members
From: Bucuresti

Hotarat lucru, nu credeam ca o sa ajung sa postez aici. Am nervii destul de rezistenti si nu cedez destul de usor. Dar cand un berbec iti ia aripa spate la joaca taman cand ma indreptam spre terenul de fotbal..... deh.
Casco fara numar, fara numar, fara numar. Bineinteles ca berbecu a plecat de la locul faptei si nu i-am retinut numarul sad.gif

--------------------
Renault 1.5 DCi 80CP Fidji
Bianchi Super Grizzly
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FireChief
post 24 May 2007, 20:29
Post #1172

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

imi pare rau lucman sad.gif ...

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
pharaoh_c
post 25 May 2007, 06:42
Post #1173

Membru

From: Timisoara / Arad

Mi-a expirat dovada de 15 zile... asa ca urmeaza 30 de zile de mers cu autobusul mad.gif . N-ar fi nimic rau in asta dar asa voi pierde cel putin o ora jumate mai mult pana la servici si inapoi mad.gif .
In schimb voi avea timp sa duc masina la un schimb de filtre si un test clip tongue.gif .

--------------------
Renault Laguna II 2.0T 170CP Lux Dynamique 2007
Renault Laguna 2, 2.0T 170CP Lux Dynamique 2007
+
Aleks
post 25 May 2007, 10:10
Post #1174

membru corespondent

From: Iasi

Spre deosebire de Laurentiu83, eu ascult muzică ușoară, îmi plac la nebunie Corina Chiriac și Cornel Constantiniu, mă duc la petreceri la Clubul Pensionarilor, în centru, ascult muzica în surdină cu geamurile închise (nu contează că e Margareta Pîslaru sau Stela Enache), mă asigur de zece ori în trafic, umblu cu moskviciul, umblu cu wartburg, fac grătare pe aragaz, murmură radioul cînd fac grătar, recit poezii de Eminescu în trafic, cobor și ajut respectuos bătrînele să traverseze mai repede, mă întrețin politicos cu paznicii de pe la spitale, întreb săptămînal vecinii de sub mine dacă nu-i deranjează vocea mult prea puternică a lui Cornel Constantiniu, cumpăr zilnic una sau mai multe cărți, nu copiez nici cînd mă iscălesc, nu fentez niciun sistem chiar dacă aș putea, îmi înghit fluierăturile și deconectez papucul claxonului cînd trec pe lîngă gagici pe stradă, mă îmbrac din șifonier, îmi place să conduc IMS sau wartburg break, să mîngîi păsări de curte și purceluși etc.

Acu lăudați-mă.

--------------------
Renault 11 - 126.000 km 86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100
Am întrebat, n-am dat cu parul.
+
padre
post 25 May 2007, 10:23
Post #1175

Il padrino

QUOTE(Aleks @ 25 May 2007, 11:10)
să mîngîi păsări de curte și purceluși etc.
*

Stii vorba aia, radem, glumim, dar ... pana cand? wacko.gif nono.gif
Mai bine ai mangaia si tu cainii si pisicile wink.gif

@Laurentiu83: e vremea sa mai cresti si tu, ai 24 de ani...aproape.

This post has been edited by padre: 25 May 2007, 10:24

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
Aleks
post 25 May 2007, 10:29
Post #1176

membru corespondent

Și ce dacă mîngîi păsări de curte și purceluși ? Adică, dacă-i tai dup-aia, înseamnă că n-au și ei dreptul la puțină afecțiune ?

Ce, pune careva pe grătar pisicuțe și cățeluși ?

Nu. Atunci ?

Mîngîi și eu ce am, asta-i bună ! Doar n-am să mîngîi javra vecinului !

--------------------
+
padre
post 25 May 2007, 10:36
Post #1177

Il padrino

Mai bine mangai o pasarica. blush.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
Aleks
post 25 May 2007, 10:58
Post #1178

membru corespondent

padre a trecut examenul ! Ura ! M-am chinuit eu să par "supărat" cu păsăricile și purcelușul meu, da' n-a ținut ... recunosc (în) public că padre are un simț al umorului superdezvoltat ... așa că s-a prins la poantă. tongue.gif

"Păsărici" de-alea nu-mi trebuie, man, că-s om serios, cu urmaș ... A trecut vremea lor. rolleyes.gif Am eu destule "păsărele" în cap !

Oricum, dacă tot sîntem la Colțul supăratului, să spun și eu că-s foaaarte supărat pe firma de Cocoa Banana Shit la care lucrez, că se face că plouă și nu ne dă nici apă minerală, nici program redus - cu toate că crăpăm regulamentar de căldură la muncă.

Aeru' condiționat e pentru șefi.

Las' că ieri a plouat și s-a răcorit, ce atîta scandal ?

--------------------
+
Lucman
post 25 May 2007, 11:33
Post #1179

Cogito ergo doleo

Am pierdut 2 ore la constatare dauna la Allianz pentru ca tocmai i-au mutat in 2 containere (noul birou), nu au retea, nu au telefon, nu mai aveau cartus la copiator. Rata a 2-a am platit-o la POS la ei, nu aveau dovada platii. Cum am platit-o dupa 10 zile de la scadenta mi-au facut inspectie de risc la plata. Berbecul care a facut-o nu a trecut-o in sistemul informatic. Asa ca am incins telefoanele ca sa dau de un manager de la ei, sa verifice plata si inspectia mea de risc, sa il sune pe agentul constatator si sa ii dea verde la plata.

Uite asa am pierdut 2 ore pentru un rahat de busitura. Cum nu stiu cine m-a busit, nu pot nici sa merg pe asigurarea aluia.
Agentul mi-a comunicat ca la anul o sa am fransiza obligatoriu, ca oricum chiar daca nu aveam daune, de la anul nu vor mai exista asigurari fara fransiza, sau daca vor fi, vor fi de 3 ori mai scumpe....

--------------------
Renault 1.5 DCi 80CP Fidji
Bianchi Super Grizzly
+
padre
post 25 May 2007, 13:06
Post #1180

Il padrino

Vezi sa nu uiti sa alimentezi cu GPL sa nu faci pana pe drum.

on-topic: sunt suparat ca mai sunt 3 ore jumate pana sa inceapa weekendul si nu mai am nici un chef sa stau la serviciu. In plus, in urmatoarea saptamana am de dat niste examene, si unele din ele sunt la serviciu ohmy.gif wacko.gif . Asta inseamna sa invat, sa ma implic macar... si e asa cald, si eu ma gandesc la fetitele cu fustite cat baticul de care spune laurentiu...

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
bear_mc
post 25 May 2007, 16:25
Post #1181

Half-Life 2 Fan

Sunt suparat pe RATB. Am stat o ora dupa 783 (bine, a fost si vina mea ca sunt incapatanat si nu am luat altceva) si cand a venit, era plin si inautru era sauna. Cred ca am dat jos 2 kile de la piata scanteii pana la romana. Bine ca vine vacanta si nu mai trebuie sa merg cu autobuzele astea nenorocite. M-am saturat de ele.
Offtopic:
@octav_ da, e vorba de Programare orientata obiect
@R19/16v am proiect biggrin.gif

--------------------
Renault Megane II - B-43-ZHY (sau 42) 2005
Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++)
+
poseidon06
post 25 May 2007, 21:09
Post #1182

Membru autentic

Sentimente contradictorii ma incearca in acest moment. Tocmai mi-am ridicat masina din service, dupa o saptamana si jumatate in care i-am dus dorul (m-am bucurat mai mult acum decat cand am cumparat-o, atunci nu stiam ce e dependenta de masina biggrin.gif ).
In drum spre service ma si gandeam, mama, cum trebuie sa arate cu spoilerul de RS de la Carzone pe ea, abia asteptam sa o vad. Cand ajung, persoana care s-a ocupat de ea imi spune ca s-a chinuit o gramada pana mi-a montat prostia de spoiler. Raman mirat, pentru ca baietii de la Pitstop ma linistisera spunand ca bara intra pe prinderile vechi, foarte usor, fara probleme etc etc. Ma uit la masina si vad imbinarile intre noul spoiler si capota, faruri, aripi si incep sa ii impartasesc parerea omului. In primul rand, bara asta nu are nici pe departe prinderile si sustinerile de plastic ale celei originale, e un plastic amarat prins cu cateva suruburi si silicon....Trebuiesc facute multe modificari pentru a fi adaptata. Iar rezultatul este, cu indulgenta spus, decent.
Acum regret ca nu mi-am pus spoiler original Renault, prostia asta e facuta si dintr-un plastic idiot care e casant, cred ca daca il atingi de o bordura sau altceva, se crapa imediat.
Deci amatorilor de spoiler de la Carzone....dati banii pe fereastra, masina nu arata rau de la distanta, dar cand te apropii, nu poti sa nu vezi ca e o replica (foarte slaba, din pacate). Daca nu vreti batai de cap, luati spoiler de RS de la Renault. Clar merita diferenta de bani....

--------------------
Opel Astra J 2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride
Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP;
+
sagetator
post 25 May 2007, 22:13
Post #1183

Membru autentic

From: O R A D E A

Veste teribil de proasta: s-a stins din viata cel care a infiintat si a fost sufletul Gradinii Botanice din Jibou, dl. prof. VASILE FATI.

Un mare om, o mare pierdere... numai cine nu l-a cunoscut, sau nu i-a cunoscut munca, nu poate afirma asta.

Sub obladuirea dansului aceasta gradina botanica a crescut si s-a infrumusetat, devenind azi un model de gradina botanica pentru oricare astfel de institutie din Romania. Cine a vizitat-o stie ca e mult peste gradinile botanice arhicunoscute de la noi, respectiv cea din Iasi si din Cluj-Napoca.

Cateva linkuri pentru cei care nu au auzit de aceasta gradina botanica: link 1, link 2, link 3, linkuri care nu zic prea multe, aceasta gradina botanica trebuind vizitata.

Funeraliile vor avea loc maine, sambata 26.mai.2007, încapând cu orele 13, în incinta Gradinii Botanice Jibou.

Fie-i tarana usoara!

--------------------
Clio Symbol Fidji dCi 82 CP gri eclipse
Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
+
dogy_10
post 25 May 2007, 23:14
Post #1184

Membru autentic

From: Timisoara

laugh.gif laugh.gif popa.gif 017.gif macar merge intr-un loc cu verdeata biggrin.gif

--------------------
. . .
+
gaiui
post 26 May 2007, 13:03
Post #1185

“Walking is man's best medicine”

bun ...vin si eu cu o suparare pe care clar trebuie sa o stie toata lumea .prin urmare trbuie sa aflati acum ca andu moderator pe forum ,de fapt pe dacia club ,fratele meu are sa imi dea 100 ron de o luna de zile si nu mi-i da blink.gif trebuie clar sa inceapa o campanie prin care eu sa imi primesc banii multumesc pt ascultare si multumesc semit pt suport tongue.gif

--------------------
renault clio 3 2007 dinamique
+
FireChief
post 26 May 2007, 13:08
Post #1186

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

intotdeauna am spus ca relatiile cu moderatorii sunt dificile biggrin.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
gaiui
post 26 May 2007, 13:12
Post #1187

da sunt de acord mai ales cand traiesti cu ei sub acelasi acoperis si nu vor sa iti dea ceea ce iti datoreaza ...este groaznic nici nu stiu cum rezist ar trebui sa mi se faca o statuie pe forum:P

--------------------
+
A l e x
post 26 May 2007, 13:20
Post #1188

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

gaiui : Fura-i semnalizarile !!!

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
gaiui
post 26 May 2007, 13:45
Post #1189

nooo deja asta nu mai e de semnalizatoare ...alea sunt mici copii mai ales ca acum stie ce sa faca ,unde sa se duca, ce declaratii sa dea ar fi prea simplu.ma gandeam sa ii fur direct cheile de la poarta biggrin.gif bine dupa aia tre sa am grija ce fac cu cheile mele de la masina biggrin.gif

--------------------
+
catah
post 27 May 2007, 10:57
Post #1190

Membru

From: Brasov

Eu sunt suparat de mi s-a urcat tot sangele la cap pe cimpanzeii cu creier de pasare care mi-au spart azi noapte ambele geamuri ale portierelor din fata pentru ca sa-mi fure un detector de radar Radio Shak de doi lei cumparat acum 4 ani. gun3.gif gun3.gif gun3.gif gun3.gif
Asta le-ar fi facut popa daca-i prindeam langa masina. popa.gif popa.gif popa.gif
Auzi frate!!! Doua geamuri pentru ca sa-mi ia un detector amarat si scaunul de copil de 200 de euro, parfumul Hugo Boss din torpedo, mp3 playerul si emitatorul FM din compartimentul din usa, telefonul de 100 de euro cu tot cu accesorii din portbagaj si alte cele ce mai erau prin masina le-au lasat acolo. Probabil ca creierul unei pasari e gigantic pe langa al lor.
Mare suparare pe ziua de azi sad.gif Si cea de maine cand trebuie sa dau banii si sa umblu prin tot orasul ca sa-mi schimb geamurile sad.gif

This post has been edited by catah: 27 May 2007, 11:04

--------------------
Renault Megane II.2 2006 Estate 105 CP (130CP resoftat)
+
Zetu
post 27 May 2007, 11:20
Post #1191

Membru autentic

Mai...mai am descoperit si eu topicul asta de descarcarea frustrarilor smile.gif pare destul de amuzant...
Imi pare rau ca nu am timp sa ma "cert" si eu cu lumea pe aici smile.gif pare distractiv sa-ti antrenezi insultele pentru "lupta" de pe strada.
Oricum dupa ce termin licenta ..intru si eu in arena...poate se pregateste cineva care lucreaza in serviceuri, ca asa numa consilieri comerciali...(vad ca dealerii acuma mizeaza pe atuurile fetelor in vanzarea de masini).
Ahh si acuma pe final ca sa nu fiu total off topic sa-mi impartasesc si eu supararile unei zile usor atipice.
Vin de la servici..pe grivita si dau sa urc pe podul grant, nu stau pe prima bada ca era coada foarte mare si ma duc in buza podului..si astept sa ma lase cineva sa intru in rand (in mod normal incap doua masini, dar acuma era un camion si nu am avut loc), dupa ce trece camionul, vine un set de doua masini lipite (una dintre ele un logan era foarte aproape de mine), vad ca nu ar avea loc sa treaca pentru ca oglinzile se suprapuneau (deschid geamu si ii spun ..."bai nene ...vezi oglinda") in momentul urmator nenea trece si imi da oglinda peste cap..(ma enervasem infiorator pentru ca nu a fost din neatentie ci din rautate) m-am dat jos si m-am dus peste el ma rog ne-am balacarit si omu a mers cu constiinta impacata mai departe.
Tot in aceeasi zi minunata, era ziua prieteni mele si am mers cu ea la o terasa da la universitate (una unde erau numa mese mari de 8 persoane, cu bancute) erau toate mesele ocupate, dar ne-am mai invartit putin si s-a eliberat o masa.
Ne asezam si nici nu apucam sa comandam ca vine un nene la vreo 50-60 de ani cu o femeie la vreo 30..si intreaba "e liber?" (noi aveam banca din fata noastra libera) si ii spun "NU!"..."pai de cine e ocupata?" ..zic .."De noi" si ala ..."hai draga aseaza-te aici"
S-au asezat peste noi la masa si incepuse sa-mi tina mie lectii de buna purtare, ca tinerii din ziua de azi sunt neintelegatori si nervosi...in loc sa ma bucur ca sta la masa cu mine si poate mai invat ceva de la el ..(intre timp a vorbit la telefon si am aflat ca se ducea la o filmare ...deci era un om din televiziune ...probabil cel putin florin piersic).
Foarte nasoala ziua aia...de mult nu mai ma enervasem asa..

--------------------
NISSAN QASHQAI 1.3 dct Tekna 2019
+
O.A.N.A.
post 27 May 2007, 13:34
Post #1192

$,"!!@#^%R$##@....parerea mea...

Am patit o chestie nasoala...desi cu vre-o 2 pagini in urma ii certam pe altii ca se spurca pe aici, ajung la concluzia ca e singura modalitate de a-i pune totusi pe altii la punct.
Am dat reply la un filmulet legat de accidente (undeva pe la coltul bucurosilor) si comentariul meu a ajuns si pe dacia club, forum care am inteles acum, ca este inrudit cu acesta. Atat mi-a trebuit...m-am trezit cu comentarii legate de profilul meu de yahoo...cu linkuri cu tot. Mai mult ma trezesc cu unu pe messenger care imi spune "
[13:30] ........: acum iti stie toti de pe forumul dacia id
[13:40] ........: oana
[13:40] ........: iti spun ceva
[13:40] ........: daca vrea baieti
[13:40] ........: intra tot timpu
[13:41] ........: maI ALES ca tu esti fata
[13:41] ........: si vei fi loata la sow

[13:42] ......: ia hai jet ca nu vreau sa te scot de pe net esti mica"

...de unde pana unde nu stiu....
Stau si ma gandesc de unde dobandesc copii astia atata tupeu?...oare de la faptul ca mai fura si ei dacia lu' tata din fata blocului? Sau poate internetul este intr-adevar un bun motiv de a dezvolta personalitati multiple... e usor sa vorbesti de sus altora cand esti in spatele unui calculator, nu-i asa?
Acuma chiar m-am enervat, de ce nu stiu??? Dar ma jur ca daca pun mana pe el ii rup picioarele, si daca am facut afirmatia asta in public o sa ma si tin de promisiune.

This post has been edited by O.A.N.A.: 27 May 2007, 13:56

--------------------
fara masina ! ....
+
semit
post 27 May 2007, 14:03
Post #1193

Private Spice

Group: Moderatori

blink.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Zetu
post 27 May 2007, 14:13
Post #1194

Membru autentic

Mai Oana...cate picioare ai rupt tu pana acuma ?? smile.gif daca te-a enervat pe net ..rezolvati problema pe net ...ca in realitate lumea se mai schimba. oricum ar fi trebuit sa te amuze ce ti-a scris acolo ...nu sa te enerveze

--------------------
+
O.A.N.A.
post 27 May 2007, 14:14
Post #1195

Semit....aceeasi reactie am avut-o si eu initial...dupa care brusc am simtit nevoia sa injur si sa sparg ceva, dar tinand cont ca sunt la munca...am fost nevoita sa-mi reprim pornirile violente...

N-am rupt, dar nici nu ma pot abtine... si sa incep sa "imi rezolv problemele pe net" ar insemna sa il iau la p... pe respectivu' si eventual, sa ma folosesc de o gramatica fictiva, pentru a ma putea face inteleasa...
Concluzia e urmatoarea: pe forum cica trebuie sa iti lamuresti problemele legate de masina, sa socializezi si eventual sa iti faci prieteni. Din cate am observat, daca apare o fata pe aici, unele persoane cu "sexul tare" au impresia ca fata respectiva a iesit la agatat cumva.... blink.gif

This post has been edited by O.A.N.A.: 27 May 2007, 14:21

--------------------
fara masina ! ....
+
Zetu
post 27 May 2007, 15:00
Post #1196

Membru autentic

Da chiar ..pot sa-mi lamuresc si eu o curiozitate? smile.gif Lucrezi la ipso?

--------------------
+
kata_voiku
post 27 May 2007, 16:12
Post #1197

Specialist Vanzari PKW Specialist in Cafenea

From: Bucharest

O.A.N.A. , asta cu sexul tare...e discutabila...probabil ca distinsul domn care s-a luat de tine tocmai din aceasta cauza sufera, ca el il are mai moale si este un complexat biggrin.gif. Tu, fata draguta, inaccesibila pt. un idiot ca respectivul , normal ca starnesti scantei...chill...doesn't worth it wink.gif

--------------------
Audi A3 2005 / Ambition
+
claus
post 27 May 2007, 16:37
Post #1198

private spice

oana.. nasol, ce pot spune.. greu cu atatia tarani in romania..
hai, nu pune la suflet.. ce vrei.. de cand cu atatea banci care dau asa usor credite.. au si ei acces la calculatoare, la internet..

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
O.A.N.A.
post 27 May 2007, 17:10
Post #1199

Mizilic....m-a batut Doamne-Doamne ca m-am plans de lucruri lipsite de importanta si ....guess what? Am ramas fara frane prin 13 septembrie...

P.S. ce e ipso?

M-am documentat intre timp, multumesc!
I have Google and i'm not affraid to use it !

This post has been edited by O.A.N.A.: 27 May 2007, 18:25

--------------------
fara masina ! ....
+
kata_voiku
post 27 May 2007, 18:09
Post #1200

Specialist Vanzari PKW Specialist in Cafenea

From: Bucharest

un dealer renault smile.gif

--------------------
Audi A3 2005 / Ambition
+
1069 Pages « < 38 39 40 41 42 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th August 2025 - 09:12
Dacia