Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1069 Pages « < 37 38 39 40 41 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...

padre
post 22 May 2007, 16:22
Post #1141

Il padrino

Group: Members
From: Bucuresti

Sunt suparat ca multi dintre colegii mei pleaca la un curs in afara tarii (litoral, multe stele, diurna, lux, etc.) si este vorba de cursul pe care mi l-am dorit de cand m-am angajat aici... Si eu bineinteles ca nu merg.
Un motiv in plus... mad.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gongutza
post 22 May 2007, 16:39
Post #1142

Forumista si Consilier Comercial dar nu Renault

Da a vazut cineva ce aglomeratie e si cum se circula dimineata la Eroii Revolutiei?De la Pta Progresul pana la OMV e coada inclusiv pe linia de tramvai, ca sa nu mai zic de cei care depasesc coloana pe contrasens iar in momentul in care vine tramvaiul sau o masina pur si simplu se baga in fata cu tupeu si nesimtire.Si daca ai si tupeu sa nu-i lasi sa intre, injuraturi cat cuprinde.Si haosul continua asa pana la cimitirul Bellu.....
Si in fiecare dimineata mai imi apar cateva fire de par alb.... wacko.gif

This post has been edited by gongutza: 22 May 2007, 16:42

--------------------
Renault Clio III Dynamique 1.6
Consilier Comercial
+
A l e x
post 22 May 2007, 17:05
Post #1143

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

gongutza : se mai repara acolo pe langa OMV ? Eu ma mai duceam la acel OMV sa-mi spal masina si am dat de 2 ori de aglomeratie infernala din cauza reparatiilor si nu-mi mai trebuie de atunci...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
gongutza
post 22 May 2007, 17:15
Post #1144

Pai se mai lucreaza inca, pentru ca au de gand sa faca un pasaj subteran pentru pietoni...parca o sa mai lucreze pana in 2009 blink.gif

--------------------
Consilier Comercial
+
A l e x
post 22 May 2007, 17:26
Post #1145

Deci trebuie sa-mi gasesc un OMV nou... Probabil cel de la Regina Maria da ala nu cred ca are spalatorie.. Si oricum nu are din aia cu jet sad.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
O.A.N.A.
post 22 May 2007, 19:46
Post #1146

$,"!!@#^%R$##@....parerea mea...

Sunteti culmea... Azi este(a fost ) marti...trebuia sa imi dau seama ca o sa-mi mearga prost.

1. Legat de circulatia in Bucuresti: am facut de la Budapesta la Unirii 4o de minute. Am ajuns la concluzia ca deasupra pasajului se circula oricum mai repede decat in pasaj, concluzie la care am ajuns in momentul in care am vazut coloana de masini din pasaj care ajungea pana la Budapesta...am lasat masina in parcare la munca si m-am dus cu metroul mai departe, unde aveam treaba...
2.La munca- pe scurt: a fost o zi de kkt
3. Ajung acasa si descopar ca unii oameni au "probleme esentiale legate de: numarul de carti citite, studii, statut social, exprimare, ortografie...altele
4. Nici eu nu mai am bani, si mai sunt cateva zile pana la leafa...
5. Le-am trimis parintilor mobila noua pentru 2 camere...n-au sunat sa spuna un multumesc...
6. Sunt bolnava...

Credeti ca aveti motive sa fiti suparati? de ce?
...ce v-o place sa va jigniti reciproc in halul asta??? oare faptul ca sunteti capabili de asa ipocrizii n-ar trebui sa fie un semnal de alarma cu privire la propriile voastre greseli?

...i'm out of here...

--------------------
fara masina ! ....
+
sayru
post 22 May 2007, 20:06
Post #1147

Membru incepator

eu sunt suparata ca topicul cu suparari are 30 si ceva de pagini si cel cu bucurii doar 15... sad.gif

--------------------
........ ................ - ........... ...............
+
Fratzica
post 22 May 2007, 20:09
Post #1148

Zen

QUOTE(O.A.N.A. @ 22 May 2007, 19:46)
6. Sunt bolnava...
*

getwell.gif

Si ca sa fiu on-topic: simt ca mi-am pierdut 4 ani din viata prin facultate degeaba

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
ramm
post 22 May 2007, 20:13
Post #1149

Membru autentic

Eu sunt suparat ca sunteti voi suparati..credeam ca sunteti mai cu 'scaun la cap', nu va mai certati din toate r@h@turile..
Sunt mai mult ofticat ca joi trebuie sa prezint 2 proiecte la facultate si nu am facut pana acum nici unul, plus ca ma f*t# la cap un coleg enervant cu tot felul de intrebari chiar si cand mananc.. 022.gif si ma mai enerveaza un client idiot pe care l'as bate..asa..putin..mai mult..numai in cap
Si ma mai enerveaza colegele de la facultate care nu stiu decat sa copieze de pe net si sa prezinte proiecte la 'creativitate' ca si cand ar fi ale lor. Ma simt totusi bine in tot spanacul asta ptr ca am fost apreciat de prof si de un coleg.
Si nu mai rezist cu aglomeratia asta, nu am unde sa testez si eu v-tec'ul ala k lumea, peste tot numai reparatii, gropi, aglomeratie ca la balamuc primavara 251.gif

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
gongutza
post 22 May 2007, 20:28
Post #1150

Si eu...pe aici, vad ca f des lately...
A fost o zi de tot ....si la mine, multa alergatura, stres, telefoane, mailuri si toate cele, am ajuns sa ma comport ca un robot si nu-mi place!!!
Nu mi-am putut tine o promisiune...iar nu-mi place!
De trafic nu mai zic nimic mad.gif
Bani...nici eu nu mai am si mai este o saptamana pana la salariu blink.gif

--------------------
Consilier Comercial
+
A l e x
post 22 May 2007, 20:30
Post #1151

Mama O.A.N.A, chiar ca suna a zi de rahat...

Stiu ce spui de aglomeratie, cand ma duc la facultate fac ruta Budapesta - Universitatii si e jaleeee.... Am sa incerc pe deasupra pasajului sa vad cum e dar parca mi-e greu sa cred ca e chiar mai liber...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
FireChief
post 22 May 2007, 20:40
Post #1152

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

sunt suparat ca oana e bolnava sad.gif ...
un lucru vreau sa-ti spun oana....
parintilor nostri nu trebuie sa le cerem nimic,le-am cerut o viata....
parintilor nostri trebuie sa le multumim in fiecare zi ca ne-au crescut si educat...si gestul tau de a le lua mobila e remarcabil,si eu imi ajut parintii si ii respect in mod deosebit...
dar niciodata nu trebuie sa asteptam recunostinta lor,trebuie sa le-o aratam noi...si de regula suntem prea ocupati,prea obositi,prea stresati,sau uneori uitam pur si simplu...
si din pacate o sa ne trezim intr-o zi...fara ei sad.gif ...si o sa ne dam seama ca poate am stat prea putin sa-i ascultam,sau sa ii intelegem...
nu fi suparata pe parintii tai...o sa te sune la un moment dat..

This post has been edited by FireChief: 22 May 2007, 20:46

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
A l e x
post 22 May 2007, 20:45
Post #1153

FireChief : Depinde si de parinti... Sunt si parinti mizerabili care nu merita nimic decat un spate intors...

A nu se intelege ca e cazul meu, eu ma inteleg super cu parintii dar stiu si cazuri mai putin fericite... Deci, daca nu stii care-i treaba la O.A.N.A nu cred ca poti generaliza asa usor..

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
adip
post 22 May 2007, 20:49
Post #1154

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(padre @ 22 May 2007, 16:36)
Cauzele aglomerarii in Piata Victoriei si in restul orasului Bucuresti, in general:
1. Nerespectarea codului rutier si a restului participanti la trafic.
[...]
5. Lucrari peste lucrari peste lucrari, nefinalizate, prost executate...
padre, cred ca astea 2 sunt efecte, cauza amandurora e lipsa aplicarii legii. Noi avem in romania o mare problema cu asta. Nu cred ca undeva prin lumea asta se respecta legea de placere, ci se respecta datorita pedepselor ce decurg din aplicarea ei.
Daca s-ar lua carnetele tuturor soferilor care depasesc coloane, intra pe rosu, blocheaza intersectiile, sa vedeti in cateva luni ce amabili ar fi toti soferii din bucuresti. La fel si cu lucrarile: daca li s-ar intenta procese in civil tuturor celor implicati in spargerea strazilor, pentru fiecare caz in parte, si daca s-ar judeca de urgenta, sa vedeti ce ar disparea praful din oras. Si ce fluenta ar fi in trafic.
L.E.: Un articol interesant despre traficul rutier in Melbourne. Interesant e chiar subtitlul: "Congestion on Melbourne's roads costing economy up to $2.6bn a year, inquiry finds." Sunt curios daca a facut cineva vreun calcul despre costurile aglomeratiei din bucuresti

This post has been edited by adip: 22 May 2007, 21:04

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Pearl Jam
post 22 May 2007, 21:11
Post #1155

Membru

Oameni buni,
Cred ca ziua de azi a fost cea mai trista de pana acum. Sau tonul a fost de vina...
Ce Dumnezeu, acest topic a fost creat cu scopul de a varsa necazurile nu a inota in ele... 111.gif
E un debuseu, nu un loc in care sa ne molipsim de melancolie blegoasa! charge.gif
Va invit sa va spuneti supararile, astfel incat citindu-le, ceilalti frati de forum si de suferinta sa va incurajeze, sa va dea un sfat.

--------------------
Renault Megane Sedan 4 Intense 2020 1.4 TCE
+
adip
post 22 May 2007, 21:13
Post #1156

Banned

QUOTE(Pearl Jam @ 22 May 2007, 22:11)
Ce Dumnezeu, acest topic a fost creat cu scopul de a varsa necazurile nu a inota in ele... 111.gif
E un debuseu,  nu un loc in care sa ne molipsim de melancolie blegoasa!
Nu-ti convine? Ia telecomanda si schimba pe google wink.gif

--------------------
* * *
+
Pearl Jam
post 22 May 2007, 21:20
Post #1157

Membru

Ai mai indulcit o cu smiley-ul din final.
Ori sunt obosit, ori nu m-am prins... Care-i faza cu Google???

--------------------
+
Pearl Jam
post 22 May 2007, 21:21
Post #1158

Membru

Hai ca ies, e Becali la Tv.

--------------------
+
A l e x
post 22 May 2007, 22:03
Post #1159

Adica daca nu-ti place ce se discuta pe acest forum (www.reno.ro) "schimba canalul" (adica treci pe alt site) Google (www.google.ro)...

Mai mult decat atat nu stiu cum sa explic gluma biggrin.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
O.A.N.A.
post 22 May 2007, 22:46
Post #1160

Ideea e ca unii isi cauta singuri motive de suparare, pe cand altora pur si simplu li se intampla. Sa vezi 2 oameni CARE NU SE CUNOSC certandu-se si jicnindu-se pe un forum dintr-un motiv pe care sunt sigura ca nici nu vi-l mai amintiti la 3 zile dupa ce a inceput cearta...este trist !
Ma duc la culcare...
Sfat pt cei implicati: respectati-va reciproc !

--------------------
fara masina ! ....
+
adip
post 22 May 2007, 22:50
Post #1161

Banned

A l e x: explicatia cred ca e suficienta smile.gif

--------------------
* * *
+
claus
post 23 May 2007, 00:07
Post #1162

private spice

oana.. jos palaria smile.gif

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
Pearl Jam
post 23 May 2007, 09:54
Post #1163

Membru

For U The Ultimate in Vanity:
Daca nu mi placea, nu initiam Coltul Suparatilor...
Nu mi-a placut atunci cand a deviat de la menirea lui.
Nu cred ca erai in masura sa mi sugerezi sa schimb canalul. Dar, in fine, eu nu sunt orgolios. Va iubesc pe toti wub.gif

--------------------
+
Laurentziu83
post 23 May 2007, 18:36
Post #1164

Membru autentic

Multe, multe cuie ruginite la sicriu mosului de la centrul medical la care mi-am pierdut 4 ore astazi.
Aveam de facut un test doppler pentru tatal meu (verificare a sistemului circulator contra strangularilor, stenoze, etc). Aveam trimitere de la spital. M-am dus ieri seara sa ma interesez (testul se face doar miercuri si sambata) si sa fac eventual programare, mosu care era acolo si care facea pe paznicul mi-a zis ca nu-i nevoie, ca in ziua aia fusesera doar 2 persoane, etc.
In fine, astazi il scot pe tata din spital (cred ca stiti ce inseamna) si sa mergem la centrul medical. Cand intru acolo, sa mi se faca rau: 30 de grade inauntru, full, plin de lume cu evantaie in mana, si un aer conditionat anemic, langa mos, probabil sa nu intre in putrefactie inainte de vreme...
Ma duc la el si il intreb ce-i cu aglomeratia asta, imi explica ca nu e asa in fiecare zi (si in p**** m*tii, tu nu stiai cand e aglomerat si cand nu? mad.gif ) si ca sa iau un bon de ordine, pe care scria nr 5. Mi s-a facut rau, mai ales cand am auzit ca testul dureaza 30-45 de minute... M-am retinut sa nu ma rastesc la mos (cine stie care din doctori i-o fi copil sau, dupa cum arata el, nepot/stranepot) si i-am explicat ca l-am scos din spital pe tata, ca la ce probleme are nu trebuie sa stea mult si ca de ce nu a vrut sa-mi faca programare si ca nu stiam de bonuri de ordine (luam unul cu o seara inainte, pana la urma). "Daca nu m-ati intrebat... mad.gif mad.gif (de parca eu trebuia sa stiu sistemul acolo). M-am retinut sa nu-i trag un pumn in mufa mosului, cu toti cei aproape 80 de ani ce-i arata...
Asa ca am asteptat cam 3 (trei) ore in masina, traiasca aerul conditionat, eu am stat la coada inauntru si mai vedeam ce face, si apoi i-am facut interventia ce a durat trei sferturi de ora. Iata cum, datorita unui mos cretin care in loc sa stea acasa sa-si manance pensia si sa-si decoreze sicriul in asteptarea fericitului eveniment al mutarii in loc cu verdeata, a trebuit sa stau sa astept atatea ore, daca n-aveam masina cu AC as fi stat in picioare cu el, pe hol, putand sa-l pun in pericol de moarte pe tatal meu (a fost bine, putea fi mai rau).
De bine de rau, investigatia ne-a aratat cauza si ne-a eliminat eventuale cauze de care ne temeam cel mai mult.

--------------------
. . .
User is online!Galerie FotoPM
+
A l e x
post 24 May 2007, 09:34
Post #1165

Pearl Jam : Pai ti-am zis eu sa "schimbi canalul" ma ? Eu ti-am 'tradus' doar gluma ca nu ai inteles-o, citeste si tu mai sus si vezi la cine aduci acuze..

O.A.N.A. : Pai pe forum e cel mai simplu sa te certi, pe net in general defapt, ca doua persoane indiferent de varsta, statut social, statura, stare materiala, inteligenta sunt de la egal la egal intr-o lume virtuala...

Azi aveam planuri mari sa ma trezesc la 8 sa ma duc la un curs de la 9 la care nu am fost tot semestrul (la 9 dimineata cum naibii sa ma duc in fiecare joi, sa fim seriosi). Am zis ca incepe sesiunea si ar fi bine sa fac un efort. Desi m-am culcat la 3 am reusit performanta.

Trezit la 8 + trafic de dimineata (Tineretului - Universitatii, cine are drum dimineata stie ce vorbesc) + cautare loc de parcare... Ajung la facultate.. Nu s-a tinut cursul !!

sad.gif

This post has been edited by A l e x: 25 Nov 2011, 13:48

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
O.A.N.A.
post 24 May 2007, 10:32
Post #1166

Am draci grupa mare azi...am venit la munca cu gandul sa imi vad de treaba in liniste(pt ca aveam multa treaba azi) si ...SURPRIZE-SURPRIZE !!! mare sedinta ce e la noi in show-room cu tot staff-ul firmei... o gramada de burtosi pe aici care se uita stramb la noi sa vada ce facem. De ex acum: eu stau la calculator si cineva se uita fix la mine si se intreaba ce scriu oare cu atata inversunare la calculator (o oferta..normal )
Pe langa asta...au vrut frappe...n-avem, normal, suntem saraci si nu sunt bani la buget. Nici o problema se pare, s-au dus si si-au cumparat blender de la Altex...

ARUNCATI VA ROG O BOMBA-N CENTRU !!!

This post has been edited by O.A.N.A.: 24 May 2007, 10:44

--------------------
fara masina ! ....
+
marcoltz
post 24 May 2007, 11:22
Post #1167

Membru

Sunt foarte suparat ca mi-am gasit masina lovita. Azi am fost la facultate (Energetica din Politehnica) sa dau un test. Totul normal, am parcat in acelasi loc in care parchez de mai mult timp, ma duc sa dau testul, nu fac mai nimic, si ma intorc la masina ca sa plec acasa. Surpriza, masina nu era la fel, mai precis usa de la sofer era infundata si oglinda pliata. Faptasul: dupa urmele lasate si dupa modul in care a fost lovita (fiind loc destul de orice manevre), vreo femeie la volanul unui logan, care probabil nici n-a simtit cand mi-a lovit masina si care mirata ca s-a oprit masina fara sa calce frana a plecat mai departe cu zambetul pe buze. Sa nu creada ca a scapat, o sa il prind pe faptas. Mai nasol cu drumurile pe la politie si firma de asigurari. Sa speram ca totul va fi bine smile.gif

--------------------
EX: Renault Megane 2.2 Bicorp - > KYZ 1.6 16v
Clio 4 RS 2015
+
wolfin
post 24 May 2007, 13:06
Post #1168

Haha

pe mine nu m-a suparat ci doar m-a enervat un nesimtit care m-a blocat dimineata si am intarziat la servici.

cum m-a enervat:
am ghicit ca omul a oprit sa cumpere niste prajuturi de la cofetarie (asa se intampla in fiecare dimineata, adica in fata cofetariei este sir de masini), am intrat in cofetarie si era o singura persoana.
l-am intrebat daca este masina lui aia galbena si s-a facut ca nu stie nimic. bun
am asteptat cat am asteptat si il vad ca se uita la mine. ma duc a doua oara dupa 10 min si il mai intreb o data daca este masina lui. ghici intrebarea lui. Care aia galbena??? stai doua minute ca plec acum sa iau prajiturile 183.gif 022.gif 251.gif

mare nesimtit, om cu parul alb

This post has been edited by wolfin: 24 May 2007, 13:07

--------------------
pegas 3120 din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
Duyu
post 24 May 2007, 13:39
Post #1169

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

Sunt suparat ca nu gasesc nici un program de navigatie pentru Nokia 6280 (nu este symbian)! sad.gif Iar o alta suparare este ce wolfin mi-a facut pofta de prajituri prin postul sau de mai sus... cred ca ma duc sa-mi cumpar! biggrin.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
ramm
post 24 May 2007, 19:02
Post #1170

Membru autentic

Ma irita in ultimul hal pietricelele care intra in cauciucuri si fac un zgomot naspa cand rulezi.. mad.gif tre' sa stau cu cheia sa le scot din profilul gumei

This post has been edited by ramm: 24 May 2007, 19:03

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
1069 Pages « < 37 38 39 40 41 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th August 2025 - 08:59
Dacia