Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages « < 8 9 10 11 12 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

TWINGO - poze cu masinile noastre, pareri si comentarii

tunderbird
post 19 May 2009, 07:47
Post #271

tunzator de iarba & atacator de integritatzuri

Group: Members
From: Bucuresti

Eu am gasit in targ nuca care s-a potrivit exact si are si forma celei originale. Erau doua variante una clasica din plastic cu scrisul vopsit si alta cu placuta de aluminiu cu scrisul gravat. Eu m-am grabit si am luat-o pe cea de plastic la 30lei dupa care ca sa am motiv de zgariat pe ochi am gasit-o si pe cealalta cu aluminiu la 40lei.

Asa ca apuca bine nuca, rasuceste-o cu putere si trage-o in sus...dupa care mergi cu ea in Vitan, daca esti din Bucuresti.
Daca vrei tuning, era si o varianta de nuca sferica executata in totalitate din aluminiu, vanzatorul zicea ca se potriveste perfect la sistemul cu inel pentru marche-arriere, dar nu am verificat deoarece nu prea ma pasioneaza subiectul.

This post has been edited by tunderbird: 19 May 2009, 07:57

--------------------
Dacia Dacia - B 13 ABC 1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999

Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura!
(N. Iorga)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MTtuning
post 19 May 2009, 19:28
Post #272

Membru incepator

From: Timisoara

ok baieti, mersi mult.. nu sunt din bucuresti, din timisoara dar is si aici magazine, am sa incerc..drum bun in continuare

--------------------
renault twingo 2003 1.2 16v sport
+
mitucu
post 30 May 2009, 11:40
Post #273

Membru incepator

From: sibiu

Salut, pun ceva poze cu buburuza mea, o am de un an de zile, achizitionata second si pana acum foarte multumit de ea!

PICT0038.JPG ( Size: 200.62k ) Number of downloads: 488

PICT0042.JPG ( Size: 200.98k ) Number of downloads: 513

PICT0046.JPG ( Size: 197.29k ) Number of downloads: 540

PICT0039.JPG ( Size: 199.45k ) Number of downloads: 545

PICT0044.JPG ( Size: 206.72k ) Number of downloads: 556

--------------------
renault twingo - sb 86 mit 1999
+
dxr
post 30 May 2009, 12:06
Post #274

Membru autentic

Sa il stapanesti sanatos si sa n-ai parte de probleme cu el!!! smile.gif

This post has been edited by dxr: 30 May 2009, 12:07

--------------------
Daewoo Matiz 2005
+
aphophis
post 30 May 2009, 13:25
Post #275

Membru autentic

QUOTE(stelpop @ 10 Apr 2009, 12:08)
[attachmentid=1627514677][attachmentid=1627514678][attachmentid=1627514679][atta
chmentid=1627514680]
Salut! Iata si o BUBU mai nou nascuta! Sper sa va placa, si sa aiba acelasi succes ca ,,mama,, ei! Pacat ca cei de la Renault uita ca si Romania e in UE si nu comercializeaza asemenea ,,succesuri,, si aici!Sunt convins ca ar place multor tineri!
*

wub.gif wub.gif super tare, fa-i te rog un jurnal de bord pe aria dedicata tongue.gif multi km fara probleme

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
suicune_tudor
post 15 Jun 2009, 10:32
Post #276

Membru incepator

From: Ramnicu Valcea

Eu am Twingo cam de o luna si pana acum sunt super multumit de el. Vechiul proprietar (unchiul meu) a facut tot posibilul sa mi-o dea tipla: a schimbat uleiul, filtrul de ulei, filtrul de aer, antigelul. Singurul lucru pe care l-a omis a fost schimbarea placutelor de frana pe care le-am schimbat eu acum doua zile. Pana acum am facut cam 3000 km cu ea dar abia astept sa termin cu bacul si admiterea la facultate ca sa pot sa o incalec si sa ma plimb cu ea. Imi e tare draga, aproape ca imi vine sa intru descult in ea si sa o manevrez numai cu manusi biggrin.gif . Cred ca imi va fi tare greu sa ma despart de ea

15 Jun 2009, 10:38:
Am uitat sa pun poze cu Bubu.

HPIM0748.JPG ( Size: 394.71k ) Number of downloads: 330
HPIM0747.JPG ( Size: 401.7k ) Number of downloads: 336
HPIM0746.JPG ( Size: 383.04k ) Number of downloads: 268

This post has been edited by suicune_tudor: 15 Jun 2009, 10:38

--------------------
Renault Twingo - VL 06 PUN 1993
+
dxr
post 15 Jun 2009, 14:43
Post #277

Membru autentic

Sa il stapanesti sanatos si fara probleme smile.gif

--------------------
Daewoo Matiz 2005
+
depecharu
post 21 Jun 2009, 12:54
Post #278

Membru cu trapa la cap

From: MS

Cu regrete va anunt ca ma despart de buburuza mea dupa 3 ani grozavi impreuna. Am facut mai multe drumuri mari cu ea chiar si de 6000km si a mers ireprosabil. Masina e foarte buna, fiabila, spatioasa, revizii si consumabile ieftine, consum mic.
Recomand twingo oricui.
0000IMG_2556.JPG ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 340

E pe Bursa smile.gif

This post has been edited by depecharu: 21 Jun 2009, 12:55

--------------------
Pegas bicicleta - MS 1987
+
stelpop
post 22 Jun 2009, 07:53
Post #279

Membru

Multumesc tuturor celor care au avut cuvinte de lauda referitoare la BUBU II!
Este o masina extraordinara, e adevarat, si asta nu pentru ca este noua ci pentru ca este foarte utila, mai ales in oras, lucru pe care sunt convins, toti posesorii de ,,gargarite,,il stiu.
Am sa revin cu alte poze si detalii dupa sesiunea de licenta!!!! ,,Fiara,, e supusa torturii fiicei mele prin CLUJ deocamdata!
Urez tuturor TWINGO-arilor, o vara cu concedii super, fara poze radar, fara radiatoare incinse si nu uitati ,,berea pentru cal,, -ulei bun, benzina SUPER... si nu veti fi dezamagiti!
DRUM SI BUBURUZE .....BUNE!

--------------------
dacia/renault logan/twingo II - dj -- amp/dj--xfy 2005/1.5 dci/2008-1.2 16v
+
Van Ghelie
post 4 Jul 2009, 10:26
Post #280

Membru incepator

Salut! Va rog in primul rand sa ma scuzati daca am postat unde nu trebuie. sad.gif
De ceva vreme ma bate gandul sa-mi cumpar un Twingo, care este..........o masina foarte buna. Ce as vrea sa stiu este unde in Bucuresti se poate face o verificare a unui Twingo. Nu ma refer la ITP ci la o verificare cap coada, urcat masina pe rampa, diagnoza... Exista un service sau un mecanic specializat pe acest model? In principiu presupun ca as putea duce masina la orice service Dacia Renault dar as prefera sa stiu si parerile voastre.
Multumesc anticipat si astept orice fel de sugestie. smile.gif

--------------------
+
_182_
post 4 Jul 2009, 12:38
Post #281

Membru autentic

eu iti recomand Serus de pe Bd. Timisoara

--------------------
Renault Clio bicorp dCi 65 Expression 2003
Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
+
andrei2577
post 13 Jul 2009, 00:05
Post #282

Membru incepator

Van Ghelie

Am un Twingo pe care din diverse motive l-as vinde.
Nu e pus pe nici un site sau pe la vreun targ.
Nu il mai conducem si nu stim ce sa facem cu el.

Da-mi un mail si vorbim: andrei2577@yahoo.com

Salut.

--------------------
Chevolet Aveo 2006/1.4 16v/94CP
+
Battery
post 14 Jul 2009, 09:26
Post #283

Membru incepator

Salut, urmaresc forumul de ceva timp si de sambata sunt fericit posesor al unui Renault Twingo Initiale Paris din 2003 - 1.2/16v - 75cp, 117k km, albastru inchis. Are aer conditionat, tapiserie piele, radio-cd si un acoperis electric, maaaaare, de sticla. Pana acum sunt multumit de buburuza, si ma uimeste cat de bine sta pe sosea. Ma cam zdruncina la viteze mici, dar na, la o masina de 3.43m, e super ok - e si un model cu suspensii mai joase. As vrea sa o duc undeva sa-i fac o investigatie generala, sa vad ce ar trebui sa schimb la ea. Stie cineva cam cat ar costa o astfel de operatie la service BRAS ?

--------------------
Renault Twingo 2003 Initiale Paris
+
renotgo
post 15 Jul 2009, 19:00
Post #284

Membru autentic

From: Onesti

QUOTE(Battery @ 14 Jul 2009, 10:26)
Salut, urmaresc forumul de ceva timp si de sambata sunt fericit posesor al unui Renault Twingo Initiale Paris din 2003 - 1.2/16v - 75cp, 117k km, albastru inchis. Are aer conditionat, tapiserie piele, radio-cd si un acoperis electric, maaaaare, de sticla. Pana acum sunt multumit de buburuza, si ma uimeste cat de bine sta pe sosea. Ma cam zdruncina la viteze mici, dar na, la o masina de 3.43m, e super ok - e si un model cu suspensii mai joase. As vrea sa o duc undeva sa-i fac o investigatie generala, sa vad ce ar trebui sa schimb la ea. Stie cineva cam cat ar costa o astfel de operatie la service BRAS ?
*

Nu cred ca exista vreun model de Twingo cu "suspensii mai joase" ! Twingo-ul tau are suspensii sport puse de fostul posesor ,de-asta te zdruncina ,de-asta-i mai joasa .La service reprezentanta Renault o "investigatie" costa cam 25-30 ron . S-o stapanesti sanatos ! up.gif

--------------------
Laguna 3 Inițiale Paris 2.0 DCI . 2008
+
Van Ghelie
post 4 Aug 2009, 21:49
Post #285

Membru incepator

E foarte ciudat cu echiparile astea la twingo. Am vazut masini care au trapa, servodirectie, ABS, geamuri si oglinzi electrice, faruri de ceata etc, dar care nu au un accesoriu indispensabil in traficul urban, aerul conditionat.

--------------------
+
bubu782001
post 4 Aug 2009, 23:43
Post #286

Membru autentic

Nu este absolut deloc ciudat. Este chiar ceva normal - pur comert, maketing.
Si trapa si oglinzile electrice si aerul conditionat sunt OPTIUNI EXTRA - pe care daca le vrei, le poti avea, daca nu iei varianta stock fara nimic pe ea - toate astea sunt configurabile cand cumperi masina (vrei aia sau aia - insa platesti in plus peste pretul initial).
Sunt destule Twingo cu AC.
Faptul ca ai avut nesansa sa iei unul fara AC asta tine doar de otiunea ta (trebuia sa ai rabdare si sa mai cauti). De exemplu eu nu am faruri de ceata (proiectoare) pur si simplu nu am - nici macar butonul (cea de-a doua pozitie a lui) nu este (deci lipsa respectiva optiune). In schimb am AC si trapa de sticla. Chestia asta este foarte foarte comuna - vezi Logan, Cielo, Clio si cam toate firmele au asa ceva.
Sa nu uitam totusi ca la vremea cand Twingo a fost facut AC-ul era inca un LUX - necesitatea venea pe urma. Acuma in zilele noastre normal ca a devenit cam obligatoriua - de ce? Pai a venit un producator care scotea masina in varianta stock echipata cu AC si logic ceilalti producatori nu au avut ce face - altfel pierdeau la vanzari (normal ca masinilie cu AC aveau mai mare cautare).
Trebuia din start sa cauti un Twingo echipat cu AC - sunt destule (eu am vazut in Germania foarte multe echipate cu AC).
Masinile care in general vin cu optiuni stock gramada sunt din clasa superioara - premium, la care pretul platit nu se ia in calcul. Insa si astea au ceva peste - monitoare, alarme, incalziri in butonul de porbagaj (asta-i la plesneala radmasa.gif ).

This post has been edited by bubu782001: 4 Aug 2009, 23:52

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
Van Ghelie
post 5 Aug 2009, 10:12
Post #287

Membru incepator

N-as vrea sa fiu inteles gresit. Fiecare isi cumpara ceea ce doreste sau ceea ce isi permite. Sunt convins ca exista si oameni care traiesc bine mersi si fara aer conditionat.
Inteleg chiar si eu biggrin.gif cum sta treaba cu strategiile de marketing. Totusi aerul conditionat, este util nu numai pe canicula ci si iarna cand dezabureste geamurile extrem de repede. Nu stiu care erau preturile accesoriilor la Twingo insa am impresia ca diferenta intre trapa si aerul conditionat nu era atat de mare. Cu toate ca trapa, mai ales cea textila, este un accesoriu extrem de atractiv, personal as fi preferat sa mai pun un ban in plus si sa-mi cumpar AC-ul in locul acesteia.
Pecizez ca inca nu detin un Twingo insa am vazut pe autovit ca din ~20 de masini nu cred sa fi fost 2 cu AC. Personal as prefera o varianta cheala dar cu AC (stiu ca nu exista laugh.gif ) cum erau Supernovele si Solenzele Europa uneia "full fara aer". Sper ca nimeni sa nu fie jignit de analogiile cu Dacia. Incerc sa dau niste exemple cat mai graitoare. cu ochiul.gif

--------------------
+
renotgo
post 5 Aug 2009, 10:50
Post #288

Membru autentic

From: Onesti

Nu am AC pe masina si nici nu-i prea duc lipsa .Nu cobor geamul niciodata ,n-a fost nevoie ...Din fericire nu stau in Bucuresti ...va cred cand spuneti ca-i jale fara AC ... smile.gif

--------------------
Laguna 3 Inițiale Paris 2.0 DCI . 2008
+
bubu782001
post 5 Aug 2009, 11:28
Post #289

Membru autentic

Hi hi hi foarte tare gedan. Sunt total de acord cu tine Van Ghelie. In sensul ca trapa costa destul de multi banuti (mai ales aia de sticla actionata electric) iar utilitatea ei este aproape nula - eu doar in Constanta (home sweet home...) cand o deschid seara si merg cu peste 40km/h, parca se simte un pic. Dar la cum "se merge" cand sunt 40 de grade afara (se sta la semafor la greu) trapa are doar efect de design, mai ales in Bucuresti. Ca sfat: stiu ca e cam aiurea insa poti cauta in Germanica una ieftina, lovita, cu AC si o cumperi - ii scoti AC-ul si il pui pe a ta. Insa warning...ai de munca destul de mult - chiar foarte mult + ca mai trebuie activata o optiune in UCE injectie - aka o programare.
Ma simt un norocos ca am AC no offence. Au fost zile in care ziceam ca mor de cald. INSA efecte adverse: pe mine uneori ma cam ia spatele - si am mai auzit pe multi plangandu-se - si cu AC simplu si cu Climatronic (sistem de AC automat) la fel se plangeau: doare ceafa + saleleeee.
Ca si nevasta - nu exista bucurie fara suferinta radmasa.gif
AC-ul chiar are o utilitate in zilele noastre - numai ideea cand ma pun pe metalul incins (Twingo mai are si tabla nemascata pe interior la greu).
Apropo ce spuneti daca facem un topic cu privire la mascarea tablei pe Twingo (cea din interior) ? Pe mine ma termina tabla aia chioara de pe interior care se mai si incinge si ma arde la mana.
Un vinilin, o piele, un material ceva - lipit cu un adeziv, sau ceva ..vedem noi (faianta radmasa.gif ). Ce spuneti ?

This post has been edited by bubu782001: 5 Aug 2009, 11:42

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
MIHAELY
post 5 Aug 2009, 15:14
Post #290

membru asociatiarenault

From: BC.

SAL ...
AC-ul a cantarit in balanta la achizitionarea BUBU-lui meu , la faza ca masina asta circula 90 % din timp in oras , cat ar fi sticla de inchisa la culoare si perdelutele alea alea negre, tot te loveste soarele in cap .
varianta cu AC si trapa de sticla am avut-o in probe.
Am renuntat la trapa pentru nr. mic de km. si jante aliaj. biggrin.gif

--------------------
renault twingo/megane II nov. 2001 initiale paris/2003dinamyque 2.0 16v
+
tontzo
post 6 Aug 2009, 09:57
Post #291

Membru incepator

From: Slobozia

salutare,

am o mica problema si as indrazni sa va cer parerea ... am dat search si nu am gasit un topic pe aceasta tema!

deci, problema mea sunt cheile cu cip (cele cu baterie in ele) si anume atunci cind am achitionat masina ambele chei cu cip erau functionale (am mai primit 2 dar nu sunt cu telecomanda pt inchiderea centralizata) si dupa o anumita perioada cea pe care o utilizam in mod frecvent nu a mai vrut sa mearga (nu mai declansa inchiderea centralizata, desi ledul rosu se aprindea) asa ca am luat cea de-a doua cheie pt uz zilnic si cu prima am fost de am schimbat bateria (m-am gindit ca de aici e problema) numai ca problema nu s-a rezolvat dupa schimbarea bateriei si am renuntat sa mai folosesc prima cheie ... numai ca acuma si cea de-a doua are acelasi simptom si anume : cind declaneaza cind nu ... vreo idee de ce nu mai functioneaza ???

adica e musai sa ma duc intr-un service specializat Renault?
sau pot rezolva si singur aceasta problema?

--------------------
Audi A4 Avant 1.9 TDi - IL 12 SOV 2005 Edition
Renault Twingo Initiale Paris - IL 31 SOV
+
bubu782001
post 6 Aug 2009, 10:28
Post #292

Membru autentic

Salutare tontzo.
Din cate spui tu pe telecomanda a fost apasata (in lungul vietii ei) de peste 1000 de ori si pentru asta trebuie facuta o resincronizare specifica la inchiderea centralizata.

Se vor efectua urmatoarele operatiuni :

- se ia contactul
- se apasa si se mentine astfel, pentru aproximativ 5 secunde, butonul de inchidere/deschidere situat pe plafoniera la Twingo
- actuatorii usilor/hayonului efectueaza o cursa de inchidere-deschidere.
- din acest moment, timp de 10 secunde, martorul antidemaraj ramane aprins permanent, ceea ce inseamna ca sistemul asteapta timp de 10 secunde o resincronizarea a telecomenzilor.
- apasati de 2 ori butonul telecomenzii de inchidere centralizata (butonul de pe cheie)
- actuatorii usilor efectueaza o cursă de inchidere-deschidere.
- procedura de sincronizare este terminata
- verificati blocarea/deblocarea usilor apasand butonul de pe telecomanda.
- procedati in acelasi fel si pentru cealalta telecomanda.

This post has been edited by bubu782001: 6 Aug 2009, 12:47

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
tontzo
post 6 Aug 2009, 11:45
Post #293

Membru incepator

From: Slobozia

multumesc bubu782001 ... a mers perfect pentru ambele chei ... ramin dator de bere smile.gif

--------------------
Audi A4 Avant 1.9 TDi - IL 12 SOV 2005 Edition
Renault Twingo Initiale Paris - IL 31 SOV
+
mitzabal
post 7 Aug 2009, 14:07
Post #294

Membru incepator

MTtuning din cate stiu eu nu cumva ai twingo ul resoftat??? nush de ce stiu eu ca ai mai mult de 75 cai sau gresesc?

--------------------
renault twingo 2002
mitzabak[B]
+
MTtuning
post 9 Aug 2009, 23:30
Post #295

Membru incepator

mitzabal: NU stiu.. eu nu am umblat la motor sau alceva la masina decat la aspect. Am facut o liniuta cu un golf 4 motor 1.4 16v 75 cp si l-am lasat in urma, ma uitam in oglinda la el.. Hai sa ne intalnim in oras sa vorbim mai multe, in TM, daca esti prin zona. Sau cand vii in tm da-mi un mesaj pe nr. 0727288150 si vorbim. Ne auzim.. ceau ceau

--------------------
+
MTtuning
post 24 Aug 2009, 13:15
Post #296

Membru incepator

CEAU, am mai postat odata un topic dar nu cred ca sa salvat. Am de vanzare 1 set de faruri pentru twingo. Le-am dat jos de pe masinuta mea. Un far are in spate o crapatura( nu se misca sau ceva, ii pus peste un adeziv foarte puternic). Detalii sau alte intrebari id mes: tuning_4bmw . Intru mai rar pe forum. Lasati mesaj oriunde.

24 Aug 2009, 13:29:
poza noua biggrin.gif

This post has been edited by MTtuning: 24 Aug 2009, 13:29

Attached thumbnail(s)
DSC05281.JPG ( Size: 339.32k ) Number of downloads: 779
DSC05282.JPG ( Size: 257.27k ) Number of downloads: 621
DSC05283.JPG ( Size: 249.72k ) Number of downloads: 616
DSC05284.JPG ( Size: 262.99k ) Number of downloads: 601
DSC05286.JPG ( Size: 322.33k ) Number of downloads: 177
DSC05285.JPG ( Size: 140.65k ) Number of downloads: 169
tringo1.jpg ( Size: 311.26k ) Number of downloads: 230

--------------------
+
0ctavianus
post 13 Sep 2009, 19:19
Post #297

Membru

Poze cu bubu' meu...curat..sper sa nu ploua radmasa.gif

(stiu ca sunt cam neclare...na' facute cu telefonu'..calitate...)

bubu.png ( Size: 1.3mb ) Number of downloads: 277

bubu2.png ( Size: 1.54mb ) Number of downloads: 233

bubu3.jpg ( Size: 366.88k ) Number of downloads: 212

--------------------
Renault Twingo 1994
+
baubauhaus
post 17 Sep 2009, 11:45
Post #298

Membru incepator

Suntem chiar asa putin posesori de Twingo. Nimeni din Timisoara pe forum?
Uite si "furia neagra" tongue.gif
poze ceva mai slabe calitativ pentru ca sunt facute cu telefonul.
IMG_0115.JPG ( Size: 691.99k ) Number of downloads: 233
IMG_0117.JPG ( Size: 702.29k ) Number of downloads: 259
IMG_0118.JPG ( Size: 639.3k ) Number of downloads: 277
IMG_0120.JPG ( Size: 682.05k ) Number of downloads: 284

This post has been edited by baubauhaus: 17 Sep 2009, 11:47

--------------------
Renault Twingo 2002
+
MIHAELY
post 22 Sep 2009, 17:06
Post #299

membru asociatiarenault

From: BC.

Sugestii si pareri ...astept post-336-1110552459.gif

22 Sep 2009, 17:08:
o duc la sticka-rit

This post has been edited by MIHAELY: 22 Sep 2009, 17:08

Attached thumbnail(s)
partitura_bc_10_xex.jpg ( Size: 1.37mb ) Number of downloads: 315

--------------------
renault twingo/megane II nov. 2001 initiale paris/2003dinamyque 2.0 16v
+
hellcat
post 22 Sep 2009, 17:34
Post #300

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

@baubauhau dar e valabil si pentru altii poate...acest forum, club este de marca, RENAULT, nu de model. Sunt atati posesori de twingo atati cati sunt, multi, putini, tineri sau mai in varsta.

Apropo de intalniri, poti face intalniri de care vrei, unde vrei, poti face fluturasi cu un anume mesaj si sa-i imparti prin urbe.
Nu sunt sigur ca l-ai descoperit, insa exista un topic la sectiunea Intalniri, unde posesorii de renault anunta si organizeaza intalniri periodice.

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Pe acest topic sunt admise poze si mici comentarii daca sunt necesare.
Nu discutati probleme tehnice!

--------------------
20 Pages « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 01:52
Dacia