Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Mai E Intacta?, zgarieturi, busituri, geamuri sparte ...

Mai E Intacta?

DA [ 26 ] ** [22.22%]
NU [ 91 ] ** [77.78%]
Total Votes: 117
Guests cannot vote 
dadu
post 13 Jul 2005, 22:34
Post #1

Membru autentic

Group: Members

la o luna si jumatate a sarit o pietricica de 5mm in diametru, la 2 mm de montantul fata-stanga. in 2 zile, a ajuns spartura la mijloc, dupa ce a facut un zig-zag de la plafon pana la capota de vre-o 3 ori. parbrizul a venit in 3 saptamani si multe, multe zgarieturi

si din cate am citit pe aici, mai are cineva masina intacta? sau ar trebui "intreaga" ? biggrin.gif

--------------------
Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege
Peugot 207
1.6 hdi 90cp, Sport
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tudor
post 13 Jul 2005, 22:47
Post #2

Moderator

From: Bucuresti

1 luna vechime, inca intacta, Doamne'ajuta sa o tina cat mai mult asa.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
MihaiS
post 13 Jul 2005, 23:21
Post #3

Membru incepator

Am luat-o acum o luna si s-a si frecat un "papucist" de ea. Zgariata putin pe usa spate stanga si pe aripa spate. Remediat cu asigurarea... Mama lor...

--------------------
Renault Clio Bicorp 1.5dCi 80CP 2005 - Extreme
+
Pegasus
post 14 Jul 2005, 10:33
Post #4

Membru incepator

La doua sapt. mi-a zgariat-o careva pe portbagaj de parca a pus o lada si a harsait-o. Au rezultat multe zgarieturi fine dar vizibile....traiasca romania si buna crestere din locuitorii ei.

--------------------
Clio Symbol - Fidji 1.5dci(80cp)
Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
+
enageM
post 14 Jul 2005, 10:36
Post #5

Membru autentic

From: cand la BV cand la München

O conduce si sotia wub.gif , deci nu mai e intacta !!!

--------------------
Renault Megane II Sedan 2004, 1.6 16V
Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
+
galileo
post 14 Jul 2005, 11:30
Post #6

OZN Type-S

la mine plafonul. gasiti povestea pe forum wink.gif

--------------------
Ex Renault Clio bicorp 2004 1.2i 16V
Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
+
vladus
post 14 Jul 2005, 13:32
Post #7

Membru autentic

1 an si 2 luni ... nu mai e intacta de mult, multiple zgarieturi de la bolnavi cu capu', picior in portiera, vopsea neagra pe geamuri, etc... deci am patit multe biggrin.gif

--------------------
Renault Megane2 2004 Dinamique
Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
+
UFO
post 14 Jul 2005, 15:32
Post #8

Membru incepator

A mea a fost si zgariata si lovita,cu alte cuvinte e trecuta prin viata! laugh.gif sad.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 2001 1.4 8v.
Renault Clio Symbol 2001 ,1.4 8V gri metalizat.
Megane Sedan 1.6 16v. 2004 full options
+
Toto - BOD
post 16 Jul 2005, 11:18
Post #9

Membru autentic

From: Craiova

spoiler spate... mi l-a zgariat unu in parcare la discoteca... cand am plecat de acolo era coltul din dreapta al spoilerului din spate rosu! Cine stie ce betivan plecase de langa mine... biggrin.gif

Restul zgarieturilor le-am aranjat cu un produs de la Metro... se numeste Neo Clean si curata zgarieturile impecabil...

--------------------
Renault Clio - BOD 2003
+
richie
post 18 Jul 2005, 13:07
Post #10

The Right Member

7 luni...doua zgarieturi de toata frumusetzea...+inca cateva mici shi dese....toate de la orbetzii de la o spalatorie.....

Partea proasta e ca le-am observat dupa ce-am plecat de acolo.....ashea ca...nici nu m-am mai chinuit sa ma cert cu ei.

De atunci ...le atrag atentzia: Nene, uite...astea sunt zgarieturile pe care le posed...
Daca dupa spalat vad altele.....mi-o vopsitzi cu limba....

--------------------
Honda Accord / Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T -
+
padre
post 19 Jul 2005, 08:18
Post #11

Il padrino

Ieri dimineata pe Calea Victoriei, a doua trecere de pietoni, pe banda din dreapta (si singura uda la acea ora, udata de baietii de le Rebu). Skoda Octavia din fatza mea franeaza brusc (si destul de violent) pentru a da prioritate unor pietoni care asteptau pe trotuar, inca (!). Conduita preventiva inteleg si eu ce-i aia, dar nici chiar asa. Franez si eu destul de brusc, uitandu-ma cu groaza ca idiotul cu Nissan Terrano II care facea tot felul de manevre aiurea si nervoase cu cateva secunde inainte se afla chiar in spatele meu. Norocul meu e ca am franat in asa fel incat sa ma pozitionez la 5 cm de Octavia din fatza si cat mai aproape de bordura si ca idiotul din spate a avut un reflex de zile mari si a tras tare de volan in stanga astfel evitandu-ma la "mustata" cum s-ar zice, altfel aveam spatele facut zob la viteza pe care o avea. In trecere m-a atins totusi dar extrem de usor pe bara spate, colt stanga, unde mi-a lasat o dara de vopsea amintire. Stricaciunea nu e importanta, cred ca voi scapa de vopseaua lui la urmatoarea spalare, doar ca mare noroc am avut ca nu s-a intamplat mai rau.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
SorinN
post 19 Jul 2005, 08:34
Post #12

Membru autentic

In 2 ani si jumatate doar o zgarietura pe usa spate stanga+aripa spate stanga (asa am gasit-o in parcare) - rezolvata la service perfect. In afara de asta, am avut pe capota niste urma de gheare de matza care a derapat pe capota mea si niste zgarieturi de la un bidon, canistra ceva (am mai povestit pe forum), tot pe capota. Toate au iesit la polish insa, si tinand seama de faptul ca sta in garaj masina, pot sa spun ca arata ca noua.
Era sa uit... laugh.gif
Inainte de zgarietura de pe usa si aripa, am mai avut un "eveniment": Stateam la stop si un caine de pe marginea drumului tot latra la mine... desi nu l-am bagat in seama s-a infuriat singur din ce in ce mai rau iar cand am plecat de pe loc, a venit in fuga dupa mine si a muscat din aripa spate stanga blink.gif . Nu va inchipuiti ca a incercat sa muste sau ceva... a muscat de a ramas agatat cu coltii in ea! Intr-un final, cand am prins ceva viteza i-a dat drumul si marginea aripii care se indoaie spre interior era trasa acum putin spre exterior si pe vopsea aveam 2 zgarieturi pana la tabla ale coltilor. odata cu zgarietura de pe usa si aripa am reparat si muscatura biggrin.gif

--------------------
Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003
+
dorin00
post 2 Aug 2005, 17:34
Post #13

Membru incepator

Mai frate, de reno gustos n-am mai auzit smile.gif. O fi ceva legat de aliajul din aripile spate...

16 luni (28 000 km) cu urmatoarele:

- emblema bot subtilizata (inlocuit pe casco)
- zgarietura de cheie pe aripa spate stanga
- zgarietura de cheie pe portiera fata dreapta. Schimbat locul de parcare - inlaturat cauza zgarieturi.
- tamponat spate. Reparat impecabil pe RCA domnisoara partener de trafic (tot Clio)
- lampa ceata+ antinoroi pasaj roata fata dreapta crapate (la o bordura inalta). Urmeaza sa fie remediate
- zgarietura pe bara spate, lateral, de la John Doe cu masina albastra.
- derapaje de pisica (si de caine) pe capota. Deocamdata le tratez cu indiferenta
- Janta aliaj zgariata superficial la spalatorie.
- zeci de zgarieturi pe parbriz, facute cu racleta de zapada (inca imi mai dau cu pumnii in cap).

Cred ca mai bine ma opresc, pana nu ma apuca damblaua...

--------------------
Renault Clio Symbol dCI 2004 Expression
Viata e scurta. Nu o putem lungi. Trebuie s-o facem lata.
+
MrMishu
post 3 Aug 2005, 07:29
Post #14

Membru

8 Luni... 1 - Spolier spate sgariat - ora 2.00 AM semafor pod baneasa pe sensul spre Porsche Romania numai eu la stop( mama lui de stop ca merge si la ora aia) exact inainte sa se faca verde din pamant din iarba verde apare un harb de papuc care se lipeste de a mea mandrete de masina veche la vremea aceea de doar 1,5 luni zgariindu-mi urat spoilerul spate exact pe mijloc si sub ornamentul de plastic gri de pe el .
2 - Hayon zgariat urat tot pe mijloc in parcare pe portiunea de plastic de deasupra nr de inmatriculare.
3 - Zgarietura cu infundare usoara a usii fata dreapta in Brasov neacordare de prioritatela schimbarea benzii de rulare la un stop.. vina mea legal vorbind, insa sofereste nu prea pt ca intai a avut intentia sa ma lase se ies din coloana si sa trec pe banda urmatoare din stg apoi a renuntat , mentionez ca aveam semnal pus stg.
Probelma mea este unde sa ma duc sa le fac ? La ce service? Pt a avea garatia ca revopsirea se va face de calitate? Am asigurare casco la ASIBAN care au decontare directa cu toate service-urile Renault.

This post has been edited by MrMishu: 3 Aug 2005, 07:32

--------------------
Skoda Octavia II 2006 Editon 100
2.0TDI 140CP SIMPLY CLEVER
+
venom
post 3 Aug 2005, 07:47
Post #15

Membru

Group: Banned

QUOTE(MrMishu @ Aug 3 2005, 07:29 AM)
neacordare de prioritatela schimbarea benzii de rulare la un stop.. vina mea legal vorbind, insa sofereste nu prea pt ca intai a avut intentia sa ma lase se ies din coloana si sa trec pe banda urmatoare din stg apoi a renuntat , mentionez ca aveam semnal pus stg.

Referitor la acest aspect...e bine sa te asiguri mai temeinic pe viitor...iar faptul ca ai semnalul pus e un fapt necesar nu si suficient pentru a putea schimba directia de mers.
La capitolul tinichigerie cred ca orice service e bun, diferentele fiind mici.
Bafta. wink.gif

--------------------
>>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004
+
Laurentziu83
post 4 Aug 2005, 09:40
Post #16

Membru autentic

Sa vedeeem: 10 iunie 2005, deci aproape 2 luni si 4000 de km.
Innisipata pe malul siretului, am incercat sa bag cricul mai spre mijloc, a inceput sa se indoaie pragul, asa ca am renuntat. Am scos-o pana la urma dupa ce am rupt o sufa.
parchez eu lateral pe faleza si nu-mi dau seama ca era si o canalizare fara capac in care am nimerit cu roata dreapta-spate.. Am reusit sa o scot pana la urma dupa ce am scartait putin rotile.
Am parcat-o pe un spatiu verde (ca n-am mai avut loc in parcare) si am vrut sa o scot de acolo, dar trebuia sa trec peste bordura (pamantul de pe spatiu si asfaltul erau la acelasi nivel). Urc eu bordura si cand sa cobor pe asfalt aud o lovitura zdravana din zona podelei, datorata amortizoarelor.
ieri, tot din lipsa de spatii de parcare am parcat-o cu 2 roti pe bordura. Cand sa o dau jos (cu spatele) am agatat spoilerul in bordura.
toate "atentatele" de mai sus nu s-au soldat cu urmari vizibile pentru masina, probabil doar la o privire mai atenta se vad.
Concluzie: are garda la sol mai joasa fata de ce-mi trebuie mie.
De la altii m-am procopsit deocamdata doar cu cateva urme pe grila radiatorului ca si cum ar fi pus cineva piciorul acolo, dar cred ca se rezolva la polish.

--------------------
. . .
+
electriczbif
post 4 Aug 2005, 10:39
Post #17

Membru autentic

From: Cluj

Esti performant pt. 2 luni blink.gif. E masina de firma?
<evil>
Conform motto-ului tau, ai putea sa te faci instructor la o scoala de soferi... tongue.gif (glumesc, dar nu m-am putut abtine)
</evil>

--------------------
Renault Megane II Sedan 2003
+
venom
post 4 Aug 2005, 11:19
Post #18

Membru

QUOTE(Laurentziu83 @ Aug 4 2005, 09:40 AM)
Concluzie: are garda la sol mai joasa fata de ce-mi trebuie mie.

laugh.gif laugh.gif Tare concluzia dupa ce-a patimit saraca masina...chiar e masina ta?

--------------------
>>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004
+
raducu68
post 4 Aug 2005, 11:40
Post #19

Membru Demisionat

E scuzabil, Laurentiu a fost obisnuit cu Matizul dry.gif

--------------------
Renault Megane 2 Sedan 2005 Privilege
+
Laurentziu83
post 4 Aug 2005, 19:24
Post #20

Membru autentic

Oricum de afara nu se vede nik diferit, poate doar pe dedesubt putin. Da oricum masinile astea-s mai rezistente decat par (sper sa se continue traditia), la cealalta n-am avut (dupa toate aventurile) decat o zgarietura de vreo 20 de centimetri in antifon si ciupita vopseaua ici-colo.
Eu unul n-am masina doar ca sa ma plimb prin centru cu hip-hop sau manele la maxim si sa fluier gagicile sa dau o m..., eu in ultima perioada am carat saci de ciment, gresie, adezivi, glaf-uri de marmura (isi fac ai mei apartamentul) si se cam cruceau gajicile la spalatorie cand vedeau masina cu numere rosii murdara de ciment in portbagaj. Cu VW era cam greu sa ma misc prin oras prin piete, iar Dacia nu o aveam la dispozitie prea des. Asa ca.. masina o am sa ma serveasca ea pe mine, nu eu pe ea.
Sa fi vazut cum umblam prin oras cu masina nou-nouta si eram imbracat ca de pe garla cu var pe mine si cu gumari de 2 lei noi.
da, e pe firma masina, dar in uz propriu, adica tot eu platesc reparatiile.

This post has been edited by Laurentziu83: 4 Aug 2005, 19:24

--------------------
. . .
+
dadu
post 5 Aug 2005, 23:41
Post #21

Membru autentic

ieri: griblura - proiector stanga spart + multe zgarieturi; a zis tata ca pune el unul de la logan

--------------------
Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege
Peugot 207
1.6 hdi 90cp, Sport
+
caktuss
post 12 Aug 2005, 18:34
Post #22

Membru autentic

From: Iasi

ieri dupamiaza a intrat unu` cu un megane 1 de botosani (astia ar trebui sa ia locul I la cei mai prosti soferi) in mine, in spate - rezultatul e o zgarietura in spoilerul spate de unde a sarit vopseaua (cam 2 cm diametru)

--------------------
Renault Megane Sedan II - numar cu gaura 1.6 16v 05-2005
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
raresss
post 12 Aug 2005, 20:58
Post #23

Membru autentic

am votat ca nu mai e intacta dar adevarul este ca pe dinafara am numai o urma de la usa unui dobitoc care nu se uita cand se da jos din masina. vreun mos dement dinala' care merge cu 60 pe autobanda, dar care sigur se lauda ca nu a avut nici un accident in viata lui ( dry.gif iar in spatele lui s-au omorat cu sutele....)
ce ma deranjeaza este ca mi se distruge rozeta de pe schimbator (mai se apuca si prietena mea s-o beleasca si sa zica uite ca se duce vopseaua numai daca dai asa usor cu unghia blink.gif ....mama cand am vazut-o imi venea sa-i tai unghiile cu dintii). se mai duce si vopseaua plastificata (ca e vopsea!!!!) de pe manerul usilor din fata. ma rog, nimic deosebit si prefer sa nu ma mai enervez.

--------------------
MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego
+
sorin
post 12 Aug 2005, 21:02
Post #24

pilot de renault

From: Lebbeke,Belgia

QUOTE(raresss @ Aug 12 2005, 07:58 PM)
(mai se apuca si prietena mea s-o beleasca

biggrin.gif mai,mai......

--------------------
MEGANE 2 1,9dCi --ESTATE --octombrie 2004
+
raresss
post 12 Aug 2005, 21:06
Post #25

Membru autentic

QUOTE(sorin @ Aug 12 2005, 09:02 PM)
biggrin.gif  mai,mai......

aaaah! si bancheta din spate nu mai e intacta.... biggrin.gif
scartie. biggrin.gif

--------------------
MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego
+
cornel_t
post 13 Aug 2005, 09:01
Post #26

Membru autentic

QUOTE(raresss @ Aug 12 2005, 09:06 PM)
aaaah! si bancheta din spate nu mai e intacta.... biggrin.gif
scartie.  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
+
alexnet
post 11 Sep 2005, 17:51
Post #27

Membru

A rezistat saraca 1 luna jumate, astazi dupa ce am dus-o la spalatorie am observat o zgarietura de toata frumusetea pe capota mad.gif . Nu stiu unde m-am procopsit cu ea dar tot am impresia ca nu era inainte de a o duce la spalat.... in fine asta este mai devreme sau mai tarziu tot de intampla. Ciudat este ca ma procopsisem cu o zgarietura identica pe fosta masina (Solenza), exact in acelasi loc, exact aceeasi forma...... blink.gif o fi vre-un "Zoro" care ma iubeste mult. unsure.gif

--------------------
Megane II Sedan 1.5 dCi 80 CP, Gris platine
Confort Expression + clima automata, jante aliaj
Iulie 2005
+
laur_dci
post 11 Sep 2005, 22:20
Post #28

Membru

am votat "nu".

chiar inainte sa semnez de primirea masinii am facut o inspectie vizuala, inclusiv la motor;n-am vrut sa trantesc capota care nu s-a inchis bine dry.gif desteptu s-a pus cu podul palmelor pe ea si a apasat.........(oficial era inca masina dealerului)
stanga dreapta fata de axul capotei am doua infundaturi care din fericire se vad doar daca te uiti din fata

altele dupa nu mai sunt si sper sa ramana asa

--------------------
Clio Bicorp 1.5dci 80cp extreme 2005
clio symbol fidji 2006 1.5dci 65cp
+
vali79m
post 12 Sep 2005, 08:07
Post #29

No. 620

From: Titan-Salajan

eu am 4 luni de cand am luat-o si deja am vreo 3 zgarieturi pe masina si 2 indoituri....toate facute in parcare.
si asta numai de la oameni binevoitori.
PS: cel mai mult pe lume urasc sa zgarii masina cuiva doar ca sa i faci rau..........
UN ACT DE LASITATE mad.gif

--------------------
Clio Symbol 2005 dci-80 cp
+
alexnet
post 12 Sep 2005, 08:51
Post #30

Membru

QUOTE(vali79m @ Sep 12 2005, 08:07 AM)
PS: cel mai mult pe lume urasc sa zgarii masina cuiva doar ca sa i faci rau.......... 
UN ACT DE LASITATE mad.gif

Sun perfect de acord cu tine mad.gif . Cel mai mult ma oftic ca nu stiu cine a facut-o si mai ales de ce......nu pot sa inteleg. Cateodata mi-as dori sa stau un pic de vorba cu respectivul......... dar daca ma gandesc mai bine.......cine stie unde s-ar ajunge. Unii oameni asa sunt si n-ai cum sa-i indrepti orice ai face, mai rau e ca tara e plina de astfel de specimene cu IQ negativ. sad.gif

P.S. Exista o vorba: nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita.

This post has been edited by alexnet: 12 Sep 2005, 08:53

--------------------
Megane II Sedan 1.5 dCi 80 CP, Gris platine
Confort Expression + clima automata, jante aliaj
Iulie 2005
+
5 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th August 2025 - 04:55
Dacia