Mai E Intacta?, zgarieturi, busituri, geamuri sparte ...
![]() ![]() ![]() |
Mai E Intacta?, zgarieturi, busituri, geamuri sparte ...
dadu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
|
||
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
1 luna vechime, inca intacta, Doamne'ajuta sa o tina cat mai mult asa.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
MihaiS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am luat-o acum o luna si s-a si frecat un "papucist" de ea. Zgariata putin pe usa spate stanga si pe aripa spate. Remediat cu asigurarea... Mama lor...
|
--------------------
Renault Clio
Bicorp 1.5dCi 80CP
2005 - Extreme
|
|
Pegasus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 May 05 From: Bucuresti ![]() |
La doua sapt. mi-a zgariat-o careva pe portbagaj de parca a pus o lada si a harsait-o. Au rezultat multe zgarieturi fine dar vizibile....traiasca romania si buna crestere din locuitorii ei.
|
--------------------
Clio
Symbol - Fidji
1.5dci(80cp) Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
|
|
enageM |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
O conduce si sotia
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
la mine plafonul. gasiti povestea pe forum
![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
vladus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
1 an si 2 luni ... nu mai e intacta de mult, multiple zgarieturi de la bolnavi cu capu', picior in portiera, vopsea neagra pe geamuri, etc... deci am patit multe
![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|
UFO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 7 November 04 From: Bucuresti ![]() |
A mea a fost si zgariata si lovita,cu alte cuvinte e trecuta prin viata!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001 1.4 8v. Renault Clio Symbol 2001 ,1.4 8V gri metalizat.
Megane Sedan 1.6 16v. 2004 full options |
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
spoiler spate... mi l-a zgariat unu in parcare la discoteca... cand am plecat de acolo era coltul din dreapta al spoilerului din spate rosu! Cine stie ce betivan plecase de langa mine...
![]() Restul zgarieturilor le-am aranjat cu un produs de la Metro... se numeste Neo Clean si curata zgarieturile impecabil... |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
7 luni...doua zgarieturi de toata frumusetzea...+inca cateva mici shi dese....toate de la orbetzii de la o spalatorie.....
Partea proasta e ca le-am observat dupa ce-am plecat de acolo.....ashea ca...nici nu m-am mai chinuit sa ma cert cu ei. De atunci ...le atrag atentzia: Nene, uite...astea sunt zgarieturile pe care le posed... Daca dupa spalat vad altele.....mi-o vopsitzi cu limba.... |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ieri dimineata pe Calea Victoriei, a doua trecere de pietoni, pe banda din dreapta (si singura uda la acea ora, udata de baietii de le Rebu). Skoda Octavia din fatza mea franeaza brusc (si destul de violent) pentru a da prioritate unor pietoni care asteptau pe trotuar, inca (!). Conduita preventiva inteleg si eu ce-i aia, dar nici chiar asa. Franez si eu destul de brusc, uitandu-ma cu groaza ca idiotul cu Nissan Terrano II care facea tot felul de manevre aiurea si nervoase cu cateva secunde inainte se afla chiar in spatele meu. Norocul meu e ca am franat in asa fel incat sa ma pozitionez la 5 cm de Octavia din fatza si cat mai aproape de bordura si ca idiotul din spate a avut un reflex de zile mari si a tras tare de volan in stanga astfel evitandu-ma la "mustata" cum s-ar zice, altfel aveam spatele facut zob la viteza pe care o avea. In trecere m-a atins totusi dar extrem de usor pe bara spate, colt stanga, unde mi-a lasat o dara de vopsea amintire. Stricaciunea nu e importanta, cred ca voi scapa de vopseaua lui la urmatoarea spalare, doar ca mare noroc am avut ca nu s-a intamplat mai rau.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
SorinN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
In 2 ani si jumatate doar o zgarietura pe usa spate stanga+aripa spate stanga (asa am gasit-o in parcare) - rezolvata la service perfect. In afara de asta, am avut pe capota niste urma de gheare de matza care a derapat pe capota mea si niste zgarieturi de la un bidon, canistra ceva (am mai povestit pe forum), tot pe capota. Toate au iesit la polish insa, si tinand seama de faptul ca sta in garaj masina, pot sa spun ca arata ca noua.
Era sa uit... ![]() Inainte de zgarietura de pe usa si aripa, am mai avut un "eveniment": Stateam la stop si un caine de pe marginea drumului tot latra la mine... desi nu l-am bagat in seama s-a infuriat singur din ce in ce mai rau iar cand am plecat de pe loc, a venit in fuga dupa mine si a muscat din aripa spate stanga ![]() ![]() |
-------------------- Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003 |
|
dorin00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 12 May 05 ![]() |
Mai frate, de reno gustos n-am mai auzit
![]() 16 luni (28 000 km) cu urmatoarele: - emblema bot subtilizata (inlocuit pe casco) - zgarietura de cheie pe aripa spate stanga - zgarietura de cheie pe portiera fata dreapta. Schimbat locul de parcare - inlaturat cauza zgarieturi. - tamponat spate. Reparat impecabil pe RCA domnisoara partener de trafic (tot Clio) - lampa ceata+ antinoroi pasaj roata fata dreapta crapate (la o bordura inalta). Urmeaza sa fie remediate - zgarietura pe bara spate, lateral, de la John Doe cu masina albastra. - derapaje de pisica (si de caine) pe capota. Deocamdata le tratez cu indiferenta - Janta aliaj zgariata superficial la spalatorie. - zeci de zgarieturi pe parbriz, facute cu racleta de zapada (inca imi mai dau cu pumnii in cap). Cred ca mai bine ma opresc, pana nu ma apuca damblaua... |
--------------------
Renault Clio
Symbol dCI
2004 Expression Viata e scurta. Nu o putem lungi. Trebuie s-o facem lata.
|
|
MrMishu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 11 December 04 From: Bucuresti ![]() |
8 Luni... 1 - Spolier spate sgariat - ora 2.00 AM semafor pod baneasa pe sensul spre Porsche Romania numai eu la stop( mama lui de stop ca merge si la ora aia) exact inainte sa se faca verde din pamant din iarba verde apare un harb de papuc care se lipeste de a mea mandrete de masina veche la vremea aceea de doar 1,5 luni zgariindu-mi urat spoilerul spate exact pe mijloc si sub ornamentul de plastic gri de pe el .
2 - Hayon zgariat urat tot pe mijloc in parcare pe portiunea de plastic de deasupra nr de inmatriculare. 3 - Zgarietura cu infundare usoara a usii fata dreapta in Brasov neacordare de prioritatela schimbarea benzii de rulare la un stop.. vina mea legal vorbind, insa sofereste nu prea pt ca intai a avut intentia sa ma lase se ies din coloana si sa trec pe banda urmatoare din stg apoi a renuntat , mentionez ca aveam semnal pus stg. Probelma mea este unde sa ma duc sa le fac ? La ce service? Pt a avea garatia ca revopsirea se va face de calitate? Am asigurare casco la ASIBAN care au decontare directa cu toate service-urile Renault. This post has been edited by MrMishu: 3 Aug 2005, 07:32 |
--------------------
Skoda
Octavia II
2006 Editon 100 2.0TDI 140CP SIMPLY CLEVER
|
|
venom |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 186 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MrMishu @ Aug 3 2005, 07:29 AM) neacordare de prioritatela schimbarea benzii de rulare la un stop.. vina mea legal vorbind, insa sofereste nu prea pt ca intai a avut intentia sa ma lase se ies din coloana si sa trec pe banda urmatoare din stg apoi a renuntat , mentionez ca aveam semnal pus stg. Referitor la acest aspect...e bine sa te asiguri mai temeinic pe viitor...iar faptul ca ai semnalul pus e un fapt necesar nu si suficient pentru a putea schimba directia de mers. La capitolul tinichigerie cred ca orice service e bun, diferentele fiind mici. Bafta. ![]() |
-------------------- >>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Sa vedeeem: 10 iunie 2005, deci aproape 2 luni si 4000 de km.
Innisipata pe malul siretului, am incercat sa bag cricul mai spre mijloc, a inceput sa se indoaie pragul, asa ca am renuntat. Am scos-o pana la urma dupa ce am rupt o sufa. parchez eu lateral pe faleza si nu-mi dau seama ca era si o canalizare fara capac in care am nimerit cu roata dreapta-spate.. Am reusit sa o scot pana la urma dupa ce am scartait putin rotile. Am parcat-o pe un spatiu verde (ca n-am mai avut loc in parcare) si am vrut sa o scot de acolo, dar trebuia sa trec peste bordura (pamantul de pe spatiu si asfaltul erau la acelasi nivel). Urc eu bordura si cand sa cobor pe asfalt aud o lovitura zdravana din zona podelei, datorata amortizoarelor. ieri, tot din lipsa de spatii de parcare am parcat-o cu 2 roti pe bordura. Cand sa o dau jos (cu spatele) am agatat spoilerul in bordura. toate "atentatele" de mai sus nu s-au soldat cu urmari vizibile pentru masina, probabil doar la o privire mai atenta se vad. Concluzie: are garda la sol mai joasa fata de ce-mi trebuie mie. De la altii m-am procopsit deocamdata doar cu cateva urme pe grila radiatorului ca si cum ar fi pus cineva piciorul acolo, dar cred ca se rezolva la polish. |
--------------------
.
.
.
|
|
electriczbif |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 23 May 04 From: Cluj ![]() |
Esti performant pt. 2 luni
![]() <evil> Conform motto-ului tau, ai putea sa te faci instructor la o scoala de soferi... ![]() </evil> |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2003
|
|
venom |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 186 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ Aug 4 2005, 09:40 AM) Concluzie: are garda la sol mai joasa fata de ce-mi trebuie mie. ![]() ![]() |
-------------------- >>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004 |
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
E scuzabil, Laurentiu a fost obisnuit cu Matizul
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Oricum de afara nu se vede nik diferit, poate doar pe dedesubt putin. Da oricum masinile astea-s mai rezistente decat par (sper sa se continue traditia), la cealalta n-am avut (dupa toate aventurile) decat o zgarietura de vreo 20 de centimetri in antifon si ciupita vopseaua ici-colo.
Eu unul n-am masina doar ca sa ma plimb prin centru cu hip-hop sau manele la maxim si sa fluier gagicile sa dau o m..., eu in ultima perioada am carat saci de ciment, gresie, adezivi, glaf-uri de marmura (isi fac ai mei apartamentul) si se cam cruceau gajicile la spalatorie cand vedeau masina cu numere rosii murdara de ciment in portbagaj. Cu VW era cam greu sa ma misc prin oras prin piete, iar Dacia nu o aveam la dispozitie prea des. Asa ca.. masina o am sa ma serveasca ea pe mine, nu eu pe ea. Sa fi vazut cum umblam prin oras cu masina nou-nouta si eram imbracat ca de pe garla cu var pe mine si cu gumari de 2 lei noi. da, e pe firma masina, dar in uz propriu, adica tot eu platesc reparatiile. This post has been edited by Laurentziu83: 4 Aug 2005, 19:24 |
--------------------
.
.
.
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
ieri: griblura - proiector stanga spart + multe zgarieturi; a zis tata ca pune el unul de la logan
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
ieri dupamiaza a intrat unu` cu un megane 1 de botosani (astia ar trebui sa ia locul I la cei mai prosti soferi) in mine, in spate - rezultatul e o zgarietura in spoilerul spate de unde a sarit vopseaua (cam 2 cm diametru)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
raresss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 August 05 ![]() |
am votat ca nu mai e intacta dar adevarul este ca pe dinafara am numai o urma de la usa unui dobitoc care nu se uita cand se da jos din masina. vreun mos dement dinala' care merge cu 60 pe autobanda, dar care sigur se lauda ca nu a avut nici un accident in viata lui (
![]() ce ma deranjeaza este ca mi se distruge rozeta de pe schimbator (mai se apuca si prietena mea s-o beleasca si sa zica uite ca se duce vopseaua numai daca dai asa usor cu unghia ![]() |
-------------------- MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego |
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
QUOTE(raresss @ Aug 12 2005, 07:58 PM) (mai se apuca si prietena mea s-o beleasca ![]() |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
raresss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 August 05 ![]() |
QUOTE(sorin @ Aug 12 2005, 09:02 PM) ![]() aaaah! si bancheta din spate nu mai e intacta.... ![]() scartie. ![]() |
-------------------- MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(raresss @ Aug 12 2005, 09:06 PM) aaaah! si bancheta din spate nu mai e intacta.... ![]() scartie. ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
alexnet |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 23 June 05 ![]() |
A rezistat saraca 1 luna jumate, astazi dupa ce am dus-o la spalatorie am observat o zgarietura de toata frumusetea pe capota
![]() ![]() ![]() |
-------------------- Megane II Sedan 1.5 dCi 80 CP, Gris platine
Confort Expression + clima automata, jante aliaj Iulie 2005 |
|
laur_dci |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 21 April 05 ![]() |
am votat "nu".
chiar inainte sa semnez de primirea masinii am facut o inspectie vizuala, inclusiv la motor;n-am vrut sa trantesc capota care nu s-a inchis bine ![]() stanga dreapta fata de axul capotei am doua infundaturi care din fericire se vad doar daca te uiti din fata altele dupa nu mai sunt si sper sa ramana asa |
--------------------
Clio Bicorp
1.5dci 80cp
extreme 2005 clio symbol fidji 2006 1.5dci 65cp
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
eu am 4 luni de cand am luat-o si deja am vreo 3 zgarieturi pe masina si 2 indoituri....toate facute in parcare.
si asta numai de la oameni binevoitori. PS: cel mai mult pe lume urasc sa zgarii masina cuiva doar ca sa i faci rau.......... UN ACT DE LASITATE ![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
alexnet |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 23 June 05 ![]() |
QUOTE(vali79m @ Sep 12 2005, 08:07 AM) PS: cel mai mult pe lume urasc sa zgarii masina cuiva doar ca sa i faci rau.......... UN ACT DE LASITATE ![]() Sun perfect de acord cu tine ![]() ![]() P.S. Exista o vorba: nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita. This post has been edited by alexnet: 12 Sep 2005, 08:53 |
-------------------- Megane II Sedan 1.5 dCi 80 CP, Gris platine
Confort Expression + clima automata, jante aliaj Iulie 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 04:55 |