Mai E Intacta?, zgarieturi, busituri, geamuri sparte ...
![]() ![]() ![]() |
Mai E Intacta?, zgarieturi, busituri, geamuri sparte ...
@tt@ck |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 12 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Megane 2
1.6 16V
2003 Hatchback Renault, Megane 2 Bicorp, Confort Dinamique, 1.6 16V 115CP, 2003
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.908 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Aripa fata stanga, far stanga, lampa semnal stanga, bara fata, masca fata, ornament sub far, capota, condensator AC, plus ceva indoituri pe sub cele mentionate mai sus, dupa ce un mos cu un Opel Astra 2004 a vrut neaparat sa faca dreapta de pe banda 2 prin al meu R 21. Cost total: astept sa vad maine, avea RCA la Omniasig, au zis sa nu depaseasca 1800 euro reparatia. La cat costa piesele la masinile astea mai vechi, sper sa nu aiba ala de dat bani si din buzunar.
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.908 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Si ca sa fie tacamul complet, am introdus si Megane-ul in aceasta categorie, din cauza unui caine care a avut nefericita idee sa sara din santul de pe marginea dumului sub rotile mele. Rezultat : bara, far, proiector, scuturile de sub masina si protectia de plastic de sub aripa, plus borcanul de apa de spalator care curge.
Noroc cu domnul CASCO, sa vedem luni ce ne zice. |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce, puteam sa stau si eu linistit cu masina intacta?
Zgarietura pe aripa dreapta spate + un pic pe usa (o dunga) si bandou. Vina mea, am evitat pe unu si am luat prea tare prea repede de volan si am agatat pe fratele Megane-ului, pe Almera, care era parcat pe contrasens. ![]() picture1023cv.th.jpg |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
GeX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 21 July 05 ![]() |
O chestie banala (de toamna): nu parcati sub castani
![]() |
--------------------
Nissan
Juke
2016 - Tekna 1.6 DIG-T 190CP CVT Xtronic-M7 4WD
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
QUOTE(padre @ Sep 19 2005, 01:44 PM) ....... am luat prea tare prea repede de volan si am agatat pe fratele Megane-ului, pe Almera, care era parcat pe contrasens. Ceasul rau. Banuiesc ca Almera era parcata pe contrasensul ei de mers, nu pe al tau. Sau te-ai rotit 180 de grade in "distractia" asta? In alta ordine de idei, al meu M2 e intact si nu e. Mi-au furat acu vreo 10 zile ornamentul cu "1.6 16v" de pe usa dreapta fata (numai ornamentul, fara bandou). Bine ca respectivul l-a extras fara sa-mi strice tabla, vopseaua, bandoul, etc. Acum am pus altul la loc (apropos: costa 33.32 euro cu tva). Asa ca acum e din nou "intacta". |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu m-am rotit 180 grade...
Almera era pe sensul meu de mers, dar cu fatza spre mine..Adica rezultatul impactului a fost avarierea partii dreapta spate, la ambele masini. Stiti ce-a fost cel mai nasol? Am ajuns la politie (la Candiano Popescu) pe la ora 20. Cazul a fsot rezolvat la ora 3:30. ![]() ![]() ![]() Am mai plecat eu pe acasa, dar tot am facut ditamai norma de asteptare. ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
un_vizitator |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 14 August 05 From: Bucuresti ![]() |
dupa vreo 2 luni sudentii din poli au decis ca as ave nevoie de o dunga pe capota.... dupa care s-a trezit unul ca nu are loc de bara mea spate si a zagariat-o.
|
--------------------
Clio
Symbol
2005 dCi power.... u have no ideea what you're missing ;)
|
|
catus |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 September 05 ![]() |
QUOTE(caktuss @ Aug 12 2005, 06:34 PM) ieri dupamiaza a intrat unu` cu un megane 1 de botosani (astia ar trebui sa ia locul I la cei mai prosti soferi) in mine, in spate - rezultatul e o zgarietura in spoilerul spate de unde a sarit vopseaua (cam 2 cm diametru) ![]() ![]() ...dar gata pentru azi, ca sunt in off topic de mult! ![]() |
--------------------
Daewoo
Matiz
2000
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Lipsa capac la rezervor benzina si 3 zgaraieturi pe portiera sofer si aripa stanga fata. Nu se vad rau. Asa am luat-o
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Cu exceptia stopului discutat la topicul "traim in romania" si a unor zgarieturi inerente si involuntare, e intacta. Partea buna e ca nu se prea vad zgarieturile fine.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
morph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
1 an si 10 luni. E intacta.
|
-------------------- fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006 VW Polo Happy 1,2 HTP 2006 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Dupa ce am lovit cainele de mi-am spart spoilerul, acum 2 saptamani a mai intrat si un ditamai sprinterul cu bulbar de neam tartan in spate.
Mi-a indoit capota portbagaj, dar se inchide bine inca, dar nu mai etanseaza, mi-a franjurit suportul de numar si lampa aferenta, mi-a crapat spoilerul si lampa stop dreapta. Momentan n-o repar, astept sa se duca gheata de pe jos. Daca e sa o mai lovesc sau sa fiu lovit, macar sa nu ma duc de 2 ori in service. |
--------------------
.
.
.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Sint plin de nervi! Mai am putin si o sa tin un satir in masina....Dupa ce m-am trezit cu o zgirietura facuta de un idiot cu o cheie pe portiera dreapta fata la numai o luna dupa ce am cumparat masina, zgirietura pe care am reusit sa o bag pe CASCO....simbata m-am mai trezit cu doua......Am fost la Carrefour Militari, am parcat corect si am plecat linistit la cumparaturi....Cind am revenit.....ce sa vezi....portierele stinga - fata si spate - purtau niste zgirieturi de cheie de toata frumusetea.....de cel putin 10 cm fiecare, date cu asa cu ura......Si azi trebuie sa ma sune aia de la Serus sa bag masina la service...si cum spuneam ar trebui sa-mi vopseasca portiera dreapta....Cred ca renunt la vopsire. Mai ramine sa mai dea unu o cheie si pe dreapta spate si cu asa aleluia......Ma gindeam sa incerc un polish? Oare se merita sau e mai bine sa ajung la vopsit? Ca in stilul asta mai am putin si vopsesc toata masina..........
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Nu cred ca merge cu polish...daca zgarietura a fost facuta cu "ura"..sigur s-a ajuns la vopsea...iar polsihul se poate face doare pt suprafetele unde a fost luat lacul!!
Ce pacat ca nu l-ai prins asupra faptei...cred ca daca il prind pe unul ca imi face asa la masina..o sa cam stau ore bune sa dau declaratii la politie de ce l-am calcat in picioare! |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Stii care e treaba....daca imi fura ceva de la ea ar mai fi de inteles....dar sa dai cu cheia si inca pe 2 portiere in parcarea unui magazin.....nu inteleg in nici un fel motivatia.....si da, ai dreptate, daca as fi dat de el......Am parcat intre un Aro si un BMW seria 5 nou cu numere rosii....si daca ar fi unul din astia doi tot nu pricep ce l-a determinat sa faca asta.....SI ultima data am stat la Politie 6 ore si ceva....numai am nici un chef sa o iau de la capat iar actele de vandalism nu sint acoperite de toate societatile de asigurare.....Imi vine sa urlu de draci.....mai ales ca de abia am 2600 km si masina o am din 23 decembrie......
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
cibernuts |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 5 January 06 From: Alexandria ![]() |
Pe mine m-a sters un dedestept in parcare la unirii ,bara din spate are 3 urme urate iar zilele trecute o tanti a crezut citez "ca sunt mai in spate" in timp ce isi scotea masina din parcare si am luat o lovitura destul de urata in bara din fata,ciudat este ca bara nu are nimic dar bara respectivei facuta ferfelita.Ce nervi mi-a facut,sper sa nu o intalnesc cand face o depasire si "crede" ca sunt mai in spate si are timp !
Ma feresc de femei acum ca de ..."cerb". |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2002 Renault Laguna Authentique 1.9 DCI 107CP 2002
Renault Megane 1.5 DCI 82 CP 2004 |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() pot sa-ti dau un sfat? nu mai bine mai astepti si tu cateva luni.. si o bagi la vopsit pt toate zgarieturile pe care le poate capata in cele ..cateva luni.. ? iti iei hartie de la militie si casco de indata ce apare zgarietura noua.. si cand se aduna mai multe... de abia atunci la service.. ca si-asa e aiurea cu masina in service |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
BOG |
![]() ![]()
|
La service trebuia sa ajung ca mai am si alte probleme( janta plus aripa infundata) dar scosesem pe CASCO si remedierea aripei dreapta care fusese zgiriata...Acum ma gindesc sa renunt la vopsirea ei si sa imi fac doar celelalate probleme si sa mai astept sa mai colectez
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
Havoc |
![]()
|
http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=12778
Apropo tot de "tarani"!! Oricum..imi pare rau pt. masinuta ta Heron!!Si ma umplu de draci de fiecare data cand aud de astfel de chestii!! Faza este ca si eu mai fac cumparaturile la Cora Militari(stau in zona)!!Eu incerc sa o parchez meru intr-un loc cat mai liber..de obicei..langa intrarea unde este BRD-ul! p.s:La politie(Sectia 21) sa te duci duminica...la pranz...sau mai spre seara...si nu vei gasi pe nimeni asteptand! This post has been edited by Havoc: 10 Apr 2006, 12:00 |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
urat cu "urma" in capota...
![]() a, si cu Cora Militari.. si eu sunt client fidel.. si, chiar n-am nici un stres cu locul de parcare.. odata si-odata.. tot se intampla beleaua.. asa ca, caut sa gasesc loc la subteran caat mai aproape de intrari |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
BOG |
![]()
|
Tot la 21 am stat si eu rindul trecut intr-o luni de la 18.00 la 01.00.....Oricum, cum spunea si Claus..mai colectez citeva si pe urma ma duc sa o vopsesc.....Ca daca ar trebui teoretic sa ma cheme astia la service azi pt cheia data pe dreapta...si simbata m-au faultat cu inca doua....numai bine o fac pe aia dreapta si cind mai ajung pe undeva constat ca se ocupa din nou de problema......Asta e in Ro si nu ai ce sa faci...si cacanarii astia cu hyper magazinele lor anunta mare ca nu raspund de ce se intimpla in parcare....Macar daca ar monta camere cum au in interior si asa poti sa rezolvi o multime de probleme.....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau pt ce ai patit Heron. Saptamana aceasta sunt si eu programat la Serus pt vopsirea aripei dreapta fata (vopsea sarita) si a aripei spate tot dreapta unde am si eu o zgarietura de vreo 15 cm.
Vreau sa va cer si voua parerea in legatura cu o problema: de la Sectia 21, (apoi Casco) mi-am luat autorizatie de vandalism pt zgarietura de pe aripa spate si pentru cate o infundatura usoara pe ambele usi spate. Ce spuneti, merita sa fac si usile tot pe Casco daca infundaturile sunt mici, desi se vad cam urat privind din anumite unghiuri? Asta implica probabil sa dea cu chit iar apoi vopsirea completa a usilor. |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
BOG |
![]()
|
Da...se merita pentru ca altfel scoti o gramada de bani din buzunarul propriu....Eu am sunat acu la Serus ca aia uitase-ra ca trebuiau sa ma sune ei si m-au chemat miercuri la 09.30......
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Nici a mea nu mai este intacta,m-a frecat o betiva in parcarea din fata casei si nici nu a vrut sa completeze formularul de asigurare pana nu am luat telefonul sa sun la politie.Am fost despagubit de asigurarea ei dar nu am facut masina,avantajul de a nu rugini.i
|
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
Heron, ce sa zic imi pare rau, si eu tre sa o bag din nou (a treia oara) la vopsit, am de facuta asa, bara+bandou spate - masina parcata regulamentar si unu cu un Logan ma atins zgariat zdravan si mi-a rupt sensorul de parcare, usa stanga fata zgariata cand am lasat masina la universitate cand a fost meciul steaua nu mai stiu cine, aripa stanga/dreapta spate zgariate de la spalatorie + infundat de usa unui taran, aripa dreapta fata zgariat, bara + bandou fata zgariat and on and on and on.... bine, recunosc sunt si un pic maniac cum apare cea mai mica zgarietura ma duc si o rezolv....
![]() |
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
BOG |
![]()
|
eee.....nu am mai zis de una bucata janta si una bucata pneu distruse in gropile patriei si aripa spate dreapta infundata de un sofer priceput......Sorry si pt tine Sebi.....batai de cap si nervi inutili...da asta e....sint curios daca in Vest se practica sporturile astea cu cheia....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
Havoc |
![]()
|
La aia se cam practica...busitul..ca se pare ca nu prea le au cu parcarile!!
In Italia vreau sa va zic ca majoritatea masinilor pe care le vedeam erau zgariate pe partea..dreapta...daca imi aduc aminte bine! |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Mie mi s-a intamplat foarte ciudat cu parbrizul...Mergeam pe E 85 taricel si ma depaseste un AUDI (mama lor...mi s-a intamplat si la fosta masina, si tot de la un Audi..) care imi azvarle o pietricica in parbriz... ZBANG!!!! Opresc masina, ma uit.....nimic, frate! Bai, ce parbriz zdravan au facut astia, imi zic...
Saptamana trecuta mi-am spalat masina singur si, cand am dat la o parte stergatoarele sa sterg parbrizul de apa......SURPRIZA!!!!!.... Pietricica a lovit exact intre stergatoare. Ma uit- e.. e doar o mica zgaiba si nici nu ma deranjeaza la condus...Ma uit mai atent- era o linie (de fractura?) care se intindea aproape de la un capat la altul!.... Shit happens! Asta e, o s-o rezolv cu asigurarea... |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 20:34 |