Schimbare radiocasetofon laguna 1
![]() ![]() ![]() |
Schimbare radiocasetofon laguna 1
Vasiu |
![]()
|
||
![]() DE VANZARE 2200 Euro Neg. Group: Members Posts: 334 Joined: 5 March 07 From: DEVA ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 Ph2 RXE
- HD 99 MUS
1.8 16V 120HP 1998 DE VANZARE 2200 Euro NEG.
|
|||
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Ca bine zici
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
De aceea ii urasc pe cei de la Sony.
jucaria ieftina acesoriile scumpe de faci credit... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
De data asta ii acuzi degeaba
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(ricochet2 @ 26 Feb 2009, 17:51) Ce nu inteleg e rostul telecomenzii la un HU de masina. Poate ai si tu o actiune pe bancheta din spate, cd-ul cu Maicăl Boltăn te zgarie la timpane si vrei sa'l dai mai incet ca sa te concentrezi. ![]() ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Cu plete sau de cand s-a tuns ?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Ce?
Maicăl Boltăn, sau beneficiara actiunii? ![]() Maicăl cu plete, beneficiara cum o vrea domnul care intreprinde actiunea. ![]() PS: vazusi ca nu mai e la oferta 9884R si nici 9880R? le'au scos din program.. cred ca o sa raman la 9872RM... ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Probabil le-au inlocuit cu modele mai noi. Asta inseamna ca a ramas magareata pe mine singur sa descalcesc problema ?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
pai tu stai dupa mine mah?
pana acuma muream cu alpinu' de fire. daca nu'i dadeam de cap singur ma faceam rezident in fata la importator, cu pancarde si scandari! ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Ce importator ? Crezi ca ii pasa ? Dom'le merge aparatul ? Daca da, la revedere. Am scris odata la Alpine, ai vazut si tu reply-ul, am raspuns inapoi, de atunci nu am mai auzit de ei.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
costy R5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 15 March 08 ![]() |
salut
inca unul in club....pe scurt..am scos radiosat 6010 si am bagat un tuner list...am rezolvat comenzile de pe volan...doar cu displayul nu ma impac....adica e orb. voi ce ati reusit? aveti o solutie si pentru mine? |
--------------------
renault
5
- AR 01 WPW
campus 89
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
ce-i ala tuner list?
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Eu nu am reusit nici comenzile de pe volan. Ce i-ai facut, costy ? Si am luat special model cu trimitere spre afisaj si adaptor special.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Update. Am schimbat Alpine-ul (plus adaptorul), de pe berlina pe break si, fara sa-i fac nimic, am comenzile de pe volan. La afisaj arata anapoda. Afiseaza ceva, dar aiureli, nu ce ar trebui. Dovada ca Renault a creat pentru masina asta o gramada de afisaje si interfete, incompatibile (sau partial compatibile).
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
dar poti face cumva sa nu mai afiseze nimic sus dar sa pastrezi remotzica de la volan?
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Cred ca da. Are un cablu DIN (mufa 1), care scoasa, ar trebui sa intrerupa output-ul spre afisaj doar. In orice caz, nu apar bazdaganii pe ecran, dar apar aiureli. De ex. daca e un disc, afiseaza secundele melodiei pe afisajul masinii, iar cand ajunge la 1 minut apare MHz, si asa mai departe. Deci nu liniute aiurea, ci informatii aiurea. Coduri trimise anapoda. Ce pot sa spun e ca volumul are delay, cred ca din cauza cutiei negre, cine stie ce si cum proceseaza acolo (mai repede invarti din rozeta HU) si acel fir albastru chiar face ceva (daca il scoti, nu mai merge nimic).
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
Ce delay? 1-2sec?
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Nu stiu, nu pot numara. Nu e mult, dar e sacaitor. Ideea e ca daca vrei sa dai de 3 ori scurt de volume down de ex. nu ia comanda imediat si ma incurca. Trebuie sa apesi lung pe buton pentru a vedea ca a luat comanda si, nestiind cat de lung sa apesi, dupa ce a luat comanda, mai da cateva impulsuri si ajungi sa modifici prea mult. La casetofonul stock, reactia era imediata si precisa. Mai simplu imi e sa imvart de butonul rotativ a HU-ului. La fel cu schimbarea canalului sau a sursei. Prima comanda ia mult timp (cam o secunda). Butonul de sus pare asa nu faca nimic. Cu cel de jos schimb banda.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
cu cel de jos cautam posturile, iar rotita aia din spate navigheaza prin memoriile FM.
Nu se pot programa cumva tastele telecomenzii? Vezi manualul de 9884.. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Cred ca se pot, ca am vazut in setup. Dar tot nu rezolva problema afisajului.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
salut
costy de mai sus sunt eu..nu am avut net pina ieri...deci am scos casu si am pus un cd de L2.. dsc05231.th.jpg am rezolvat cu mufa din spate care era patrata fata de cea dreptunghiulara de la mine..adica aveam comenzile de la volan functionale..fara intirzieri..in schimb nu am reusit sa dau de cap afisajului nici cum..si intre timp am mai incercat inca un cd..de pe o laguna 1 de data asta ..si la fel...afisaj mort. asa ca m-am lasat pagubas si am revenit la casul meu (cu ocazia asta am aflat si ce cod am la el),iar cd este de vinzare..150 ron. |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
nu mai zice nimeni -nimic? ati reusit sa inlocuiti casetofonul cu un cd original? ati reusit sa il faceci compatibil cu afisajul? daca DA...cum?
dsc05489.th.jpg asa arata mufa de le cd si mufa de la comenzile de la volan (aia galbena) |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
soryn_soryn |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 529 Joined: 25 February 09 From: Floresti Giurgiu ![]() |
si eu am schimbat radiosat-ul cu un mp3 jvc si nu am reusit nici cu afisajul si nici cu ,comenzile asa ca am revenit la cel vechi.acum vreau sa cumpar o magazie de cd
am gasit ceva,este tot de la renault dar nu are cablu stiti unde pot gasi un cablu? magazia este alpine sau un electronist bun pt ca am inteles ca se poate si face This post has been edited by soryn_soryn: 20 May 2009, 19:47 |
--------------------
renault
laguna
- gr 70 sor
1999/ph 2 1,6 16v
|
|
Adi R5 |
![]()
|
hai sus cu acest subiect. rugam admin sa il faca lipicios.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
maxinino |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 28 December 08 From: TIMISOARA ![]() |
salut.eu azi am schimbat radiocasetofonul cu un cd-player de pe un renault clio.m-a costat 300 de lei cd-playerul si 30 decodatul.l-am schimbat in 5 minute.am comenzi pe volan si afisajul merge perfect.as fi vrut un mp3 player dar prefer asa.cu afisaj si comenzi.
|
--------------------
renault
laguna 1
2000 1,6 16 v
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Nu-i mai ingust playerul de Clio ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
de pe ce model de clio era? al tau ce model era, tunerlist sau ce?
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Adi R5 |
![]()
|
vreau si eu. pune o poza cu el sa ne lamurim si noi un pic. ce an de fabricatie era clio?
radio-casul tau ..era philips sau blackpunkt? daca mai poti face rost ...sau daca mai gasesti... sunt dispus sa vin la timisoara sa fac proba. 29 May 2009, 20:19: poate ma repet ,poate au gasit si altii acest site...dar aici avem rezolvarea la montarea comenzilor de la volan si "recuperarea" afisajului in cazul scimbarii casului cu un Tuner List-cd. http://www.forum-auto.com/pole-technique/s...sujet377994.htm cel putin mie mi-a reaprins speranta si sunt dispus sa incerc ceea ce au facut lagunistii aia acolo. This post has been edited by Adi R5: 29 May 2009, 19:19 |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Dar in combinatia asta :
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_in...layer/PC99-X12/ * aici zice ca e si cu afisaj... + http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_in...lpine/PC99-ALP/ Nu merge? |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
Nu. E un adaptor generic. Eu nu m-as baga la asta nici pentru comenzile pe volan. Dar poti sa incerci.
Si poza vezi ca e de la X01. In afara de asta, iti mai trebuie un adaptor pentru satelit, un jack de 3,5 mm. This post has been edited by ricochet2: 30 May 2009, 16:43 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 07:38 |