Schimbare bec scrumiera, (rezolvata)
![]() ![]() ![]() |
Schimbare bec scrumiera, (rezolvata)
cosminclc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 28 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
nu mai am
2001
|
|||
cata_lag2.2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 530 Joined: 5 August 09 From: Timisoara ![]() |
Am gasit ceva timp si am incercat sa schimb becul de la scrumiera/bricheta.
Am incercat sa scot doar bricheta din locasul ei, a iesit doar pe jumatate si s-a intepenit; n-a vrut sa iasa mai mult. Am bagat-o la loc si am incercat sa scot tot ansamblul, insa nu am reusit sub nicio forma. Astept idei pentru phase 2 ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Carminat, 1.9 dCI FAP, 110 CP,
2007
|
|
agache_drn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 7 July 10 From: Tulcea ![]() |
am si eu problema asta.am observat ca cel mai simplu este sa demontezi usor masca si apoi sa poti lucra.eu am optat la un led alb pt ca lumineaza mai puternic decat cel pe wolfram, dar trebuie inseriata o rezistenta de 1KΩ..e cam complicat pentru ca ai un spatiu de depozitare FOARTE mic, dar se merita si se asorteaza de minune cu restul luminilor! mult succes tuturor
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2001
|
|
stany |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 29 August 10 From: Vaslui ![]() |
am si eu o intrebare pentru cei care au inlocuit becul cu led .. am incercat si eu sa pun ledul pe lamele alea doua de la suportul becului dar nu se aprinde ledul ambele lamele facand contact pe - , plusul fiind doar in mijloc unde e surubul ala...cum ati legat voi? o poza ar fi de un real folos
![]() va multumesc. edit: am mai gasit pe undeva ca becul s-ar aprinde doar odata cu pozitiile...poate fi asta o cauza pentru care nu s-au aprins la mine? cand am pus un picior pe surub si unul pe o lamela s-a arins dar cand il pun in soclul becului nu se aprinde This post has been edited by stany: 8 Apr 2011, 19:06 |
--------------------
Renault
laguna
1.6, 2002, expression. Seat Leon S, 2003
|
|
adi_cav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 22 January 11 From: ORADEA ![]() |
Stiti cumva in Oradea pe cineva care schimba becurile de la scrumiera si din butoanele de la geamuri ? Multumesc.
ps: rezolvat de unul singur, fara demontat nimic, doar scos bricheta pe bucati (partea metalica prima , apoi cea alba cu bec), schimbat bec si pus inapoi. This post has been edited by adi_cav: 27 Feb 2012, 19:58 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- BH-84-CAV
2001,1.9 dci Hatchback, 107 CP
|
|
ady.sandu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 18 November 10 From: resita ![]() |
ms am deci bec si in scrumiera
|
--------------------
renault
laguna 2
- cs12aas
2001/privilege/1.8,16v
|
|
danimmm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 23 April 13 ![]() |
bec normal de pozitie.
|
--------------------
Renault
Laguna
- MM39***
2001, luna X, 1.9 DCI
|
|
boriss007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 7 September 08 From: Iasi ![]() |
salutare,
nu vreau sa deschid alt topic si postez aici ... chiar daca e pentru schimbarea becului ... la mine scrumiera nu mai sta inchisa ... nu stiu ce i-am facut dar nu mai sta inchisa. am problema asta de vreo 2 ani ... m-am uitat eu la ea asa dar nu-mi dau seama de unde ar fi. Arcul e ok ... merge sa apas pe ea ... ajunge pe pozitia de inchis ... dar nu ramane inchisa. S-a mai lovit cineva de problema asta ? |
--------------------
Renault
Koleos 2
2019 2.0
|
|
arthy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 June 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
HA! Acuma dupa ce m-am lasat de fumat in masina am aflat ca este bec la scrumiera. Mi-am pus si eu ACUMA, ca pe vremea cand era ars si fumam nu aveam cont pe forum!!! Lasa... tre sa traiasca si spalatoriile auto... de aveam bec... nu murdaream nimic pe acolo.
|
--------------------
Renault
Laguna II Initiale Full Options, Laguna 1 2000 1,9
- CJ-09-PAA
2001,2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 11:03 |