Intalnirea Membrilor Forumului - BUCURESTI, - intalnire saptamânala -
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - BUCURESTI, - intalnire saptamânala -
j.d |
![]()
|
||
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|||
ciprianaldeabv |
![]()
|
![]() halogen chior de fabrica....fara xenon...RAR Group: Members Posts: 455 Joined: 30 December 07 From: Cetatea Brasovului ![]() |
fratilor eu am logan, dar alea nu mai sunt loganuri....sunt desfigurate de tot.....sunt rematologanuri, decat usi "lambo" si masina desfigurata asa mai bine renuntati la usi
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 106 cp manager extreme
- BV-10-CDA
sedan
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Degeaba intrati Loganarii aici si incercati sa dregeti busuiocu'. S-a vazut pe sosea cat si ce puteti. Legalitatea nu are nimic de a face in situatia asta. Cat despre premii si despre frustrari....toate sunt la voi, asa ca...
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
santal |
![]()
|
![]() MEMBRU Group: Members Posts: 33 Joined: 2 March 10 From: 3 LOCATII IN TARA ![]() |
QUOTE(dantes @ 19 Apr 2010, 14:27) Ar trebui trase niste concluzii si sa incheiem capitolul Tulcea si sa revenim la ale noastre... Pana la urma, nemultumiti sunt peste tot. Totusi vreau sa apreciez inca o data efortul celor 3 organizatori ca pana la urma nemultumitii am fost noi....asta e...shit happens. Concluziile mele: -Nu voi mai participa niciodata unde se pomeneste loganclub. Oricum o dai, si ca numar si ca procentaj, cocalarismul, reisingul si tot ce s-a scris pe acilea, e cu mult mai mare ca ORICE alta marca/model de masina... Pana acum credeam ca e alta marca, insa o bate de departe si pe aceea. -Nu voi merge la tulcea ptr. revizii si nu voi recomanda altcuiva. E un service ca oricare altul. Daca din punct de vedere financiar bate pe preferatii din bucuresti, in functie si de posibilitati, poate imi voi schimba optica, insa momentan pe tatal meu de ex. il redirectionez clar in Buc. macar asa mai face si el km la masina si tot atatia bani da ![]() -cadoul primit il voi face cadou unuia care chiar are nevoie de asa ceva si il si va folosi si stiu ca am facut un bine. -astept colegii din buc sa isi ia cat mai multi statii cb si sa incepem sa organizam niste iesiri similare, efectiv numai ptr. drumul pana la destinatie, cu viteza medie pe autostrazi de maaaaxim 100km/h iar in rest 70km/h si sa privim peisajele tarii...ca avem ce vedea. Ce rugaminte am...va rog sa centralizati cumva pe undeva niste poze si filmulete ca e pacat sa fie aruncate pe ici pe colo aiurea pe o mie de topicuri... Apropo mutzule...filmuleteleeeeeee Ca o paranteza...noi nu avem restrictii la vizualizarea pozelor cum are "forumul" miez de miez..asta ca fapt divers ca mi-am adus aminte... nu am fost la tulcea dar in ceea ce ai scris sunt in mare parte de acord .. asa e in provincie iar cu propunerea de statie cb ce recomanzi sa imi iau ptr ca vrea sa iesim cei din bucuresti asa cum ai scris mai sus. |
--------------------
renault
clio
- b.45
2005
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
Desi m-am abtinut sa postez vis-a-vis de plimbarea la Tulcea, pot spune ca ma felicit ca nu am luat parte la asemenea mojicie (desi am fost inscris pe lista pana in ultimul moment, dar, independent de vointa mea nu am mai participat).
Acum stau si ma-ntreb ce face andy_x3m (userul si organizatorul de intalniri de pe LCCt) cu dusterul "castigat"? Il va vinde si va imparti banii cu restul (mi-e greu sa cred ca ceilalti nu au avut habar de ce se-ntampla) sau il va pastra doar pentru el? In fine... nu conteaza ce va face cu masina ci mai mult conteaza impresia lasata de catre el in cardasie cu ceilalti. De fapt, acum ma dumiresc eu de ce era asa mare agitatie cu participarea a trei forumuri la mega-extra-nemaipomenit de neintalnita lansare duster de la tulcea... Reno de umplutura, daciaclub de umplutura si lc pentru premii. In fine, sper sa fie invatatura de minte membrilor reno.ro si daciaclub.ro si pe viitor sa refuze orice participare la evenimente in care sunt implicati cei de pe lc. |
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Incepem si noi o lista cu cine vine vineri? Am informatii aproape oficiale ca unii obisnuiti vor lipsi, asa ca vreau sa stiu pe cine ma bazez.
1. dancva 2. ... |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
1. dancva 2. rtBK |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Muku Mik |
![]()
|
![]() Membru Damblagiu... Group: Members Posts: 50 Joined: 19 April 10 From: Land of Opportunity ![]() |
1. dancva
2. rtBK 3. Muku Mik dar sa nu vorbim despre tulcea ![]() |
--------------------
Nene Iancule,
canta-ne
suntem romani Aminteste-ne ca suntem aici, in veci stapani!
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
1. dancva
2. rtBK 3. Muku Mik 4. M i h a i ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
1. dancva
2. rtBK 3. Muku Mik 4. M i h a i 5. razZzor |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
mariusik88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 25 February 10 From: Bucuresti ![]() |
1. dancva
2. rtBK 3. Muku Mik 4. M i h a i 5. razZzor 6. Mariusik88 |
--------------------
-
-
- RO
-
|
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
Haideti si cu restu de poze/filme de pe drum cine mai are, poate apuc pana vineri sa fac un filmulet.Muztunache, nu pui si tu filmarea cu coloana?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
- B-91-DHR
2007
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Sunteti rugati sa va abtineti de la Off-topic, Flame si alte presupuneri si idei pe care nu le puteti sustine cu probe ... asta ca sa sune interesant. Orice alta "iesire in decor" in acest topic va fi sanctionata cu pauza de postare 1-7 zile pentru orice va scrie altceva decat "Intalnirea Membrilor Forumului - BUCURESTI".
Spor si Va Multumim, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumim Andrei pentru atentionare.
![]() Deci putem sa continuam lista cu un amendament: 1. DanCVA ![]() 2. rtBK 3. Muku Mik 4. M i h a i 5. razZzor 6. Mariusik88 |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu nu ajung... vineri seara ma imbat.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DanCVA |
![]()
|
Consumul de alcool dauneaza grav sanatatii!
|
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai Barfi, lasa-ne cu vineri seara ma imbat...vrajeala..
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
u are pregnant barfi?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
DanCVA |
![]()
|
Uitasem ca este vineri.
![]() |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la muti ani colegilor cu numele gheorghe/george....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
GeoSoft |
![]()
|
![]() Nepotu` Group: Members Posts: 130 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti\Buzau ![]() |
Multumesc b76bgaarh
Pentru deseara zic pas din motive lesne de inteles ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback
2005
|
|
gxg_coman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 17 February 09 From: Bucuresti ![]() |
multumesc si eu b76bgaarh! e posibil sa ajung si eu diseara si daca vin aduc un bax de seminte.
![]() |
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
apar si eu, numai sa fac paguba in baxul ala de seminte
![]() |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
- B 727 X D X
2009 / 2006 / 2011 Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
razZzor |
![]()
|
QUOTE(gxg_coman @ 23 Apr 2010, 13:29) Eu zic ca doar vrei sa iti maresti numarul de posturi si ca nu o sa vi niciodata la intalniri (eu nu stiu sa te fi vazut vreodata la una). Ce ar fi sa ne faci o surpriza, sa nu mai postezi nimic, dar sa vi diseara la intalnire. Merge? |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
gxg_coman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 17 February 09 From: Bucuresti ![]() |
razZzor recunosc nu sunt mereu prezent. pe perioada iernii nu am mai venit si se poate verifica faptul ca nici nu am mai postat. de saptamana trecuta de cand am venit am inceput sa si postez. anul trecut veneam cu un clio alb din 2002 modelul cu faruri mici si cu lupa pe scurta(il-88-gxg). daca tu chiar vii mereu(asta inteleg din atitudinea ta) trebuia sa ma fi vazut macar 1 data. trebuia sa fi ras impreuna de celebrul tico nervos. trebuia sa iti fi cerut si tie geaca(patura) atunci cand am venit in tricou si era frig. trebuia sa fi stat si cu tine la masa in peco pe vasile milea. eu te cred ca esti mai vechi si mai celebru printre forumisti dar te rog nu te mai lua de noi astia mai mici si mai nepopulari. aaaa... era sa uit...multumesc pentru urarile de ziua mea!
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
claudiu41 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 14 December 08 ![]() |
spre exeplu je nu zic nimic si .... vin ...........da' sa fie.... hac..... sprit
|
--------------------
renault
megane 2 bk
2007
|
|
Muku Mik |
![]()
|
![]() Membru Damblagiu... Group: Members Posts: 50 Joined: 19 April 10 From: Land of Opportunity ![]() |
sa urez si eu toate cele necesare pentru sarbatoarea asta... ca nu prea sunt eu cu dulcegarii de astea
![]() @razZzor... pe gxg_coman l-am vazut exact la intalnirea de inainte de tulcea... ca mi-a bagat faza lunga in ochi, ca altfel nu vedeam ![]() |
--------------------
Nene Iancule,
canta-ne
suntem romani Aminteste-ne ca suntem aici, in veci stapani!
|
|
Addryanno |
![]()
|
![]() X-53 Project Group: Members Posts: 175 Joined: 22 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salutare posesori Renault Se poate schimba locatia intalniri in fata parcului carol o sa vina si cativa membri din clubul renault 19 si ma gandeam daca puteti sa facem grupul sa fie cat mai mare
|
--------------------
Renault 19
Hatchback
- B-xx-FSH
1993 [IMG]http://img121.imageshack.us/i/800pxrenaultf1logosvg.png/][/IMG]
|
|
razZzor |
![]()
|
Nu mai bine veniti voi la Polivalenta unde se tine intalnirea noastra de mai bine de 4 ani de zile?
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
![]() claus : Intalnirea Reno.ro - Renault Club Bucuresti se tine in parcarea din spatele Salii Polivalente in fiecare zi de VINERI incepand cu orele 21:30 harta |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 04:18 |