Intalnirea Membrilor Forumului - BUCURESTI, - intalnire saptamânala -
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - BUCURESTI, - intalnire saptamânala -
DanCVA |
![]()
|
||
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
numai romb sefu! am inteles ... o sa imi cumpar si bara de logan cu romb...
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa modifici si in talon daca se poate.
![]() Elevul RazZzor si elevul Semit luati exemplul colegului vostru rtBK. Altfel va trec pe panoul scolii la ASA NU. ![]() |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
si eu care am vrut sa ii taiem anvelopele lui rtbk sa-i fac o surpriza frumoasa lui mutzunache, v-am zis sa nu luam saracu' cu Logan cu noi, da nuu, voi betmen betmen..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am vandut Loganul...si acum imi pare rau ca poate nu mai ieseau atatea discutii.
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu am simtit ca l-a deranjat pe mutzunache atat de mult prezenta mea, dar poate ma insel
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DanCVA |
![]()
|
Raz, ti-ai luat Suzuki! Esti un chiabur! Huo!
![]() This post has been edited by dancva: 18 Apr 2010, 23:39 |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate ar fi trebuit sa vin cu Outlander-ul sa il parchez langa un Duster
![]() Haideti ma, gata ajunge, va tot impungeti, nici aia mici la gradinita nu se cearta pe plastilina asa. Ce nu inteleg e partea cu faptul ca noi suferim. BeciAcustic, cand te-am chemat sa iti inmanam "cadoul" asa paream toti? Cand v-am aplaudat, fluierat si v-am multumit pentru invitatie asa paream? Superiori? Poate ar fi trebuit sa ii alerg si eu ca Razz pe colegii de pe LoganClub ca sa ne integram mai bine. Nu suntem superiori, doar am fost putin jenati/stanjeniti de comportamentul anumitor persoane atat prin curtea dealer-ului, cat si in trafic si exemple negative pot continua, dar are rost? rtBk, chill dude, nu ma cunosti ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Mutzunache: 18 Apr 2010, 23:42 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
Lasand discutiile la o parte si cancan-ul
![]() ![]() Tin sa precizez ca m-am simtit foarte bine alaturi de voi si cu siguranta ma voi alatura si altor evenimente ce vor mai avea loc. Cat despre acesta nu mai vreau sa ma pronunt, consider ca ati atins toate punctele care erau necesare. ![]() In al doilea rand mersul in coloana, cat si caterinca maxima facuta pe drum prin pmr-uri, au facut ca acesta sa fie o placere si nici o clipa sa fie plictisitor sau mai stiu eu ce... Vreau sa ii multumesc lui Mutzunache pt statia oferita pe tot parcursul drumului, dar si pt faptul ca a avut rabdare sa stea in spatele meu pe drum ![]() Chiar daca la intoarcere nu am mai fost toti, tin sa spun ca imi pare rau pt colegul Barf, care a fost oprit de politisti, dar care a scapat din cate am inteles cu un avertisment.. In concluzie o zi superba alaturi de gasca forum.reno[B] ![]() Maine promit ca incarc si pozele plus vreo 2 filmulete de pe drum ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
- B-91-DHR
2007
|
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
Si ca sa ne aducem aminte de placerea de a ne intalni...
Injuraturile la adresa filmuletului le astept pe privat. Daca nu v-a facut placere rog un moderator stergerea postarii. |
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
- CT O6 XXX
2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3. http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
|
|
DanCVA |
![]()
|
Nu trebuia sa spui de Barfi ca o sa-l ia toti in baza ca este din categoria raceri cu 60km/h.
![]() |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pai si caucioacele, jantele, refuel, Floriol, ia tu fata Dusteru, 120 de mici unde sunt?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
DanCVA |
![]()
|
2 cauciucuri sunt la mine si 2 sunt promise lui rcosmin si 2 lui barfi. Florioul este la voi invidiosilor. Mai trebuia sa apara si in film?
|
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Frumos filmuletul! Pacat ca nu e prins si momentul cand am ajuns si noi. Ce mi se pare ciudat e ca atunci cand plecam noi...melodia e "road to hell".
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
QUOTE(rtBK @ 18 Apr 2010, 23:20) Exact.....asta este ultimul post ca nu mai pot de oboseala..... QUOTE(razZzor @ 18 Apr 2010, 23:26) Rombul nu face diferenta intre oameni. Asta e o vorba nascuta din frustrare. Daca sunteti frustrati...ramaneti asa! Dar nu ne angrenati si pe noi in actiuni d-astea de umilire... Cat despre "cursa" spre Tulcea cred ca poti sa fi realist. A fost o joaca de copii sa le duc masinile la limita si sa trec fluierand pe langa ei. Dar eu pot sa vorbesc....pentru ca am facut-o pe barba mea si pe benzina mea...nu pe bnezina de la Star Service. Ca m-am uitat ciudat la masinile ruginite cu aripile decupate (cu ITP valabil binenteles) sau la alte zeci de Loganuri cu aparatori de noroi in culoarea caroseriei, cruciulite aducatoare de noroc in geam si alte modificari facute la Brabus in Vitan...ai dreptate. Aici ai dreptate dar nu generaliza.....nu toti au masina facuta ca naiba.....mai sunt si masini serioase in club., fara modificari...... Cand am spus privit de sus ma refeream la intamplarea de la sfarsitul evenimentului cand am venit eu cu sony si Andy......s-au auzit cateva voci din spate de genu: lasa-i ma ca ei au logan nu ne comparam cu ei .... si nu numai..... QUOTE(Mutzunache @ 18 Apr 2010, 23:40) Poate ar fi trebuit sa vin cu Outlander-ul sa il parchez langa un Duster ![]() BeciAcustic, cand te-am chemat sa iti inmanam "cadoul" asa paream toti? Cand v-am aplaudat, fluierat si v-am multumit pentru invitatie asa paream? Superiori? Am spus din primul post ca am apreciat aceasta surpriza din plin si tin sa va multumesc inca o data. Noi v-am invitat sa ne simtim bine sa discutam dar nici timp nu am avut dupa cum ai observat.... In acel moment chiar nu pareati superiori dar pana la sfarsitul evenimentului totul s-a schimbat radical si asta este singurul regret. In loc sa ne amintim cu drag de acea zi mai rau ne auzim vorbe si toate cele pe forum..... Dupa cum am spus si la sfarsit....asteptam lista cu toti cei din reno care au fost la eveniment: Nume si adresa |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
ciprianaldeabv |
![]()
|
![]() halogen chior de fabrica....fara xenon...RAR Group: Members Posts: 455 Joined: 30 December 07 From: Cetatea Brasovului ![]() |
am citit ce ati scris stimati colegi, nu pot decat sa dau dreptate unor posesori de reno, in ceea ce priveste unii posesori de logan, mai sunt si taranii printre noi, drept pentru care eu desi am logan diesel prefer sa ma intalnesc si sa stau de vorba cu baietii de la reno club, la Brasov la noi, dar in aceeasi masura sper ca acum nu veti generaliza ca toti posesorii de logan sunt "paysan"-i, ideea e ca ati fost oarecum uniti, asta e frumusetea, eu spre exemplu era sa il bat pe un coleg logan-ist dupa ce acum vreo 3 luni a stropit-o pe nevasta-mea trecand cu peste 70 la ora printr-o balta din fata intrarii la Carrefour......de aceea si afinitatea mea spre domnii de la reno club Brasov.....
![]() Toata stima pentru ce ati realizat! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 106 cp manager extreme
- BV-10-CDA
sedan
|
|
razZzor |
![]()
|
Daca ai auzit asta era spus sub forma de gluma...ca loganistii se dadeau mari cu tobe si demaraje. Vorbeam de "reisari"...
Nu generalizez...ca am tot respectul pentru cele doua masini care au stat langa ale noastre acolo langa scena...mai ales ca sunt prieten cu ei. Au mai fost masini dragute. Mi-a mai placut un logan...parca CKG avea la numar...cu barile negre. |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Atentie! Urmeaza un post destul de lung:
Eu stiu doar atat...am primit o invitatie clara din partea organizatorului, in speta, Rcosmin, de a expune masina in fata showroom-ului...el stie tot ce a insemnat pe plan personal efortul facut de mine pentru a ajunge acolo...spun doar atat...in momentul in care am acceptat invitatia, nu stiu de ce, dar nu mi-am dat seama decat peste cateva zile, ca pica in aceeasi zi cu aniversarea zilei mele de casatorie (my bad)...dar asta e...sotia a inteles, desi nu i-a picat deloc bine, dar la mine cuvantul e cuvant...daca am apucat sa spun ceva, asa ramane...aviz amatorilor. ![]() Insa asta a fost greseala mea, care nu tine de nimeni, pe care mi-o asum, insa toti barbatii care uitat vreodata vreo aniversare stiu ce inseamna asta si pot aprecia gestul meu de a-mi respecta promisiunea...si sunt siguri ca si altii au renuntat la altele, altii au cheltuit bani care puteau sa faca altceva cu ei, ma rog, fiecare a facut un anume tip de efort pentru a ajunge acolo...ma intreb dupa eveniment, pentru ce am ALES EU sa fac aceste eforturi...? Nu a fost prima data cand am expus masina undeva...sunt trecut prin mai multe astfel de evenimente si intotdeauna ma pregatesc corespunzator...asta inseamna un de fiecare data un detailing interior/exterior...pentru acest eveniment a fost nevoie doar de tratamentul exterior, care a durat 5 ore si nici nu mai zic cat a costat...insa, voi cei de la Tulcea ati reusit sa va bateti joc de munca mea, de placerea mea de a veni acolo, si nu in ultimul rand de banii mei ARUNCATI pe acest eveniment prin simpla indiferenta...nu am cerut sa mi se spele masina gratis...am zis ca platesc oricat ar fi, sau daca nu sa fiu indrumat catre cea mai apropiata spalatorie...nu s-a putut. Pe mine ma cunoaste destul de multa lumea...poate nu si personal, dar tocmai din acest motiv, incerc sa am o imagine cat mai buna in orice circustante...duminica, din cauza voastra, in idee de a ajuta imaginea reprezentantei, VOI mi-ati daunat grav imaginii mele prin indiferenta voastra de a-mi rezolva SINGURA rugaminte pe care am avut-o...am auzit de mai multe ori replici de genul "uite ce murdara e masina asta", "pacat ca nu are grija de ea", etc...cei care au fost pe langa mine pot confirma...de altfel, pot confirma si cei care si-au murdarit hainele cand s-au sprijinit de masina, s-au au facut diverse inscriptii pe ea...personal cred ca mi-ati adus un mare deserviciu imaginii mele, repet, prin simpla indiferenta de care ati dat dovada...din punctul meu de vedere NU AVETI SCUZE! Poate organizatorii au fost ocupati cu altele si nu au observat faptul ca cel putin 70% din cei prezenti acolo s-au oprit si au analizat fie masina mea, fie celelalte doua...cel putin masina mea a fost deschisa pentru toata lumea, cine a vrut a intrat in ea si am avut placerea si rabdarea de a sta si de raspunde la toate intrebarile vizitatorilor...si au fost cativa sa stii...de aici si estimarea de mai sus. ![]() Nu vreau sa intru in polemici cu personaje gen Sonykel...mi-am dat seama unde am ajuns de cum am venit..."baaaaaaaiiii, hoooooo, unde te duci, trage pe dreapta am spus, unde te crezi...", cand eu dadeam masina un pic mai in fata dupa ce mi-a impins-o "bocanica din Buzau" ![]() Eu nu nici macar nu am participat la test drive, pentru ca o data, nu m-a interesat absolut deloc masina respectiva, si doi, nu pentru asta venisem eu acolo...repet, venisem sa expun masina mea in fata reprezentatei in urma unei invitatii concrete. E drept ca la un moment dat am fost sa imi iau un sandwich, insa dupa ce m-am uitat la el si am vazut ca lipseste de pe eticheta numele producatorului si data expirarii, l-am returnat...da, poate sunt eu fitos ca nu mananc orice de oriunde, orice ILEGALITATI de sandwich-uri doar pentru ca sunt gratis...o sa spuneti ca nu e vina voastra ca organizatori pentru lipsa acestor detalii de pe mancarea ambalata, obligatorii prin lege, insa, din prisma faptului ca erau oferite cadou de voi, nu de nea Caisa care le vindea, trebuie sa va asumati responsabilitatea...sper doar sa nu se imbolneasca nimeni din cauza lor. Nu-i nimic...mi-am invatat lectia de multe ori pana acum si m-am saturat sa arunc cu banii pe polish-uri, ceara, spalatorii si combustibil...vreti sa va faceti imagine cu masina mea, care stiu si mi s-a confirmat si cu aceasta excrusie ca atrage priviri... Atunci ce ar fi sa PLATITI VOI transport si spalatorie...macar atat...nu am nevoie de sandwich-uri expirate... ![]() ![]() Ca sa trag o concluzie, pentru mine au fost aproximativ 600 RON pierduti cu aceasta excursie...mai bine ii donam cuiva care chiar avea nevoie de ei...asa, doar i-am aruncat. Singura parte pozitiva a fost buna dispozitie alaturi de prietenii si colegii de pe reno.ro...insa repet, acelasi lucru il facem de fiecare data cand ne intalnim, lucru care nu necesita neaparat un drum de 600km...si nu distanta ne deranjeaza...daca dam inapoi multe pagini de pe acest topic dam de niste posturi in care se vede ca nu o data am facut multi km doar pentru niste mici. ![]() Asadar, multumesc domnilor, doamnelor si domnisoarelor, pe scurt, dragi prieteni si colegi ![]() ![]() P.S: multumesc tuturor celor care au avut rabdare sa citeasca acest post. This post has been edited by j.d: 19 Apr 2010, 01:12 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 18 Apr 2010, 22:59) Dantes ..... nemultumiti se pot numi cei care macar au ceva de spus ... bucuresti si galati ... nu te poti lua dupa mihai_dorin care nu a venit la nici o intalnire in Constanta, dar cu pretentii de parca ar fi membru de ani de zile...... Mihai_dorin te astept duminica viitoare la intalnire....sa vorbim.....sa ne cunoastem in primul rand....apoi sarim ca vreau aia si aia.... Adi nu am venit la nicio intalnire deoarece ne desparte 120km si duminica nu imi este foarte usor sa vin la Constanta. Daca intalnirea era sambata era altceva dar asa, duminica nu pot..Si iata ca nu mi-a fost jena sa apar la Tulcea sa ma intalnesc cu o parte dintre voi. Si stai linistit esti mai nou decat mine pe acest forum. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
N-am fost acolo din cauza ca a trebuit sa fiu la un botez in coltul opus al tarii... dar ma bucur, dupa ce am citit pe aici din scoarta-n scoarta. Sitiam sau ma rog, banuiam c-o sa iasa nasol pentru mare parte din invitati si-mi aduc aminte ca mi-ati sarit in cap rau in urma cu vreo luna dupa postarile de mai jos...
QUOTE(Flamingo @ 25 Mar 2010, 22:26) Mda, tipic romanesc. Sper sa nu fiu inteles gresit, oricum n-as fi ajuns pentru ca am un botez fix in ziua aia (mai "rau", voi fi nas), dar sincer acum... Nu te apuci sa promiti marea cu sarea, cadoaie si portbagaje goale ca la final cand iti dai seama ca nu faci fata cererilor pentru ca nu te incadrezi in buget, si s-o dai la intors sa anunti elegant ca momentan se opresc inscrierile pe lista. Am mai vazut undeva asta... Unde? La Iasi, unde bormasinile de 15 lei au fost intr-un stoc limitat? Ah, nu... confund, dar tot tipic romesc este. Ori faci ceva si ai sange-n pix, ori stai in banca ta si lansezi jucaria la nivel local... nu tu liste pe 3 forumuri. Si ar mai fi una, ca altele cred ca s-au sters... QUOTE(Flamingo @ 26 Mar 2010, 06:57) Sonykel, asa cum ii spuneam si lui Rcosmin mai devreme pe PM eu doresc ambelor "tabere" sa fie multumite si sa iasa ok toata treaba, doar ca mi-a semanat un pic aceasta actiune cu celebra cheie din ziarul Libertatea din urma cu 5-6 ani, cand a aparut Loganul. Imi aduc aminte ce cozi interminabile erau la dealeri si in ce tiganie s-a transformat totul. ![]() Cat despre userii aparuti peste noapte, era de asteptat. ![]() Multa bafta, repet. Eu voi fi la botez si voi inchina un pahar in cinstea voastra. ![]() P.S. Nu-mi zice de 100 de masini, inghesuiala, locuri de parcare, toalete, etc.. asta nu e nimic si nu trebuie sa va serie prea tare. Sa vezi cum e la Bucuresti de regula lunea, cand se intorc romanii din provincie, de la tara, din concedii... ca de acasa pana la munca, faci 5 km in 2 ore. ![]() Adevar - neadevar, Nostradamus... nu mai conteaza. Daca nu le-ati citit atunci, poate o faceti acum, dar deja e prea tarziu... @Rtbk, bine te-ai reintors viu si nevatamat. ![]() P.S. Si inca una de mare efect... postata tot in urma cu vreo luna si care facea referire tot la actiunea ulterior esuata... QUOTE(Flamingo @ 26 Mar 2010, 22:09) Pai a fost un comentariu pertinent... cel putin asa trebuia inteles. Daca ai luat-o ca pe ceva personal, iti cer scuze. ![]() Imi pare rau ca in linii mari am avut dreptate. Sincer... as fi vrut sa ramana doar la stadiul de aberatii personale sau cum a spus Dantes imediat dupa, niste comentarii aiurea... Fii-mi-ar gura aurita sa-mi fie... QUOTE(dantes @ 26 Mar 2010, 09:03) Sunt satul de d-astia care comenteaza aiurea. In orice topic de intalniri apare cate unu' care incepe sa comenteze aiurea. This post has been edited by Flamingo: 19 Apr 2010, 06:39 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
betmen, betmen... am zis si eu ca odata cu trecerea timpului omul se mai desteapta....
|
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Te referi la Batman sau la organizatori... Sperai sa se schimbe ceva? In ce sens?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
dantes |
![]()
|
reisarii...in bine... adica sa le vina mintea la cap si sa se poarte civilizat...si pe strada si la eveniment si la mocangeala si la premii si la tot ce a insemnat 17.04.2010....
This post has been edited by dantes: 19 Apr 2010, 09:17 |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mama ce scandal pe aici...
eu unul m-am simtit f bine cu toate micile probleme.... am stat la coada la mici vreo 2 ore (am apucat 8 bucati)... am baut apa, suc, bere, pe gratis (dupa ora 2 au zis ca e cu plata... am baut si atunci).. am facut test drive cu duster, am stat de vorba cu colegi din constanta..... am primit cadou 2 anvelope (trebuie sa vina prin posta ca nu aveau dimensiunea mea pe stoc).... toate au culminat cu o oprire de politie pt faimoasa viteza de 62 km/h in coborare si frana de motor.... acum nu va suparati era lansare dacia duster.... This post has been edited by Fratzica: 19 Apr 2010, 10:26 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
ohoo...barf...trebuie sa vii vineri sa uzi noile anvelope...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
eu recunosc, am scos woferu din porbagaj si am venit in limba dupa cauciucuri, ale mele sunt vechi si nu imi permit un set nou, e de 2 ori mai scump decat la un logan, asta e ... fac parte din grupul care si-au luat masina scumpa dar nu au bani sa o intretina, insa intreb, ca tot e vorba de cartile pe fata, unde se duceau baietii dimineata care faceau coada la intrarea in spatele serviceului, cu sacosele pline din care se vedeau numai gatleje de sticle apoi trageau loganu cu spatele si primeau "aleator" jante si cauciucuri ? noi ce am dat, o medalie ... si am primit dupa merite ... iar cele 10 masini care au facut coada la benzina, cand am plecat la masa erau coada la intrarea prin spate, dar cand ne-am intors de la masa nu mai aveam loc de ei sa intram decat oglinda pe langa oglinda ...
iar reisarii care isi dedeau in petec cu muzica la maxim, si calcau pedala tare prin parcare, aia nu puteau fii potoliti ? erau oameni veniti cu prietene, neveste, copii, ii scapa la vreunu masina de sub control si trosnea pe careva nevinovat, nu mai zic de masini ... b76bgaarh tu nu ne-ai ajuns din spate, dupa avertisment, cand am oprit la benzinarie ? |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ba da...
si sa nu uit.. merci rcosmin, beciacustic si sonykel pt invitatie... This post has been edited by b76bgaarh: 19 Apr 2010, 09:59 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Muku Mik |
![]()
|
![]() Membru Damblagiu... Group: Members Posts: 50 Joined: 19 April 10 From: Land of Opportunity ![]() |
eu sunt suparat ca nu am apucat sa ma dau cu gipul, ca nu mai stiu cine zicea ca a stat intr-o pozitie de vedea cerul cel frumos, dar cred ca eram al 200-lea numai ca s-au bagat altii(cum a zis dantes) cu numar mai mare si daca m-am ratoit putin la pitipoanca aia cu muzica ei...am ajuns sa am nr 91...in rest mi-a placut...m-ai vreau
19 Apr 2010, 12:24: adica mai vreau drumuri... cu CB si PMR, caci asta a fost tot fun-ul This post has been edited by Muku Mik: 19 Apr 2010, 11:24 |
--------------------
Nene Iancule,
canta-ne
suntem romani Aminteste-ne ca suntem aici, in veci stapani!
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau ca fiu-meu m-a pus la drum mai devreme decat era stabilit. Vremea vantoasa si pozitionarea "pe unde intra vantu-n oras" m-a gonit mai devreme spre casa ca mi-era sa nu imbolnavesc copilul. As fi vrut sa stau si eu de vorba cu mai multi dintre voi, nu am reusit decat sa schimb cateva vorbe cu cei din grupul de Constanta cu care am venit in coloana foarte frumos si civilizat dealtfel. Nu stiu daca sa ma bucur ca nu am ramas pana la final pentru ca vad din comentariile voastre ca lucrurile au cam degenerat. Am vazut si eu coada la mici si suc... Am vazut si eu cum se dadeau "aleator" cadourile
![]() Oricum, "overall" ziua a fost ok pentru ca am parasit locatia pe la 12 si ceva si am salvat-o cu o plimbare pe plaja in Constanta impreuna cu nevasta si copilul. Priceless. Nici nu se compara cu mici si suc si balamuc si bataie pe cheile de tombola si lista de 200 de persoane la test-drive... si cadouri "aleatorii" la care oricum as fi renuntat. Eu nu bag decat un anumit ulei in masina mea, cauciucurile mele (chiar si doua) i-ar fi costat prea mult pe organizatori ![]() Salutari lui babanu, nadalinei si celorlalti din grupul de Constanta. Imi pare rau ca nu am putut sa stau si eu putin de vorba cu semit si cei care ati avut masinile la scena deschisa - erati prea ocupati - cred ca daca puneati un afis ca faceti si test drive cu ele... se elibera coada de la test drive-ul pt Duster ![]() Eu sunt un tip indulgent si intelegator asa ca, pentru organizator nu pot decat sa apreziez efortul de a pune cap la cap un asemenea eveniment. Faptul nu le-a iesit chiar perfect si ca lucrurile au alunecat pe o panta negativa probabil se datoreaza altor caractere si nu organizatorului. Punct. |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
![]() claus : Intalnirea Reno.ro - Renault Club Bucuresti se tine in parcarea din spatele Salii Polivalente in fiecare zi de VINERI incepand cu orele 21:30 harta |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 04:18 |